Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 2.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FORUMOWY HYDE PARK.
Widze,ze masowo tu na Forum ludziom odbija. Zeby zmyslac wiarygodnie,trzeba miec wyobraznie.
W te brednie sam juz nie wierzysz i pieprzysz, Ja na forum nie uzywam takich slow wiec wiarygodnosc twoich pomowien ,jest zerowa.. Tomek to nerwus,sam sie banowal co o tobie nie mozna powiedziec.
Mnie to nie przeszkadza,ze sie tu produkujesz jako cham. I tak bedzie ci wybaczone przez twoje forumowe kolezanki.

a nawet moze wzrosnie ci twoj prestiz.*
23-11-2020, 21:09

Tomek- absolwent Wyzszej Szkoly Bankowej w Toruniu( kategoria naukowa C).
Pierwszy gitarzysta nieznanej grupy „ Ja i tylko ja“.
Glowny szlak koncertowy, to plac przykoscielny we Frankfurcie( parafia nieznana)
Wspomagal polskie kluby nocne na obczyznie przed wyschnieciem.
W chwilach wolnych tworca biografii kontrwersyjnej postaci- Ferdydurke.
Swoje dzielo oparl na relacjach kobiety o pseudonimie“Grazyna“( zrodla niepotwierdzone)
Kobieta ta relacjonowala w podziemiu molestowanie przez owego Ferdydurke.
Do blizszych kontaktow podobno nie doszlo i Ferdydurke ze wzgledow finansowych zrezygnowal z wyzwania na pojedynek.
Po pacyfikacji Migrelo dokonanej przez grupe wywrotowa o nazwie „ kultura i sztuka“, Tomek wraz ze swoja klubowa przyjaciolka przeszli do podziemia i sporadycznie publikuja na MP.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
23-11-2020, 21:16

To by sie wszystko zgadzalo co opowiadal Tomek a ja powtorzylam.. Jego przyjaciolka majac tak bliski kontakt z Ferdy,zupelnie wiarygodnie opisala wyglad i zapach Ferdy.

Czy ktos ma jeszcze jakies pytania?
23-11-2020, 21:51

(23-11-2020, 21:51)RENIA napisał(a): To by sie wszystko zgadzalo co opowiadal Tomek a ja powtorzylam.. Jego przyjaciolka majac tak bliski kontakt z Ferdy,zupelnie wiarygodnie opisala wyglad i zapach Ferdy.

Czy ktos ma jeszcze jakies pytania?

Tak rabowata zemsto, mam pytanie.
Skoro utopic cie nie mozna, to nie mozesz juz na tym FB pozostac?
23-11-2020, 21:57

Iberte,zaplakal bys sie za mna. Smile Komu bys wtedy tak dokuczal?  Na kim bys ostrzyl swoj intelekt.? Tongue
Ze swoimi znajomymi.umrzesz z nudow. Smile
23-11-2020, 22:14

Ja juz szlocham, ale trudno .... idz!!!
Z tym gumowym mlotkiem od Ferdydurke, to bedzie wiecznosc trwac.
23-11-2020, 22:23

Nie wolno mu przeszkadzac on usilnie pracuje na swoj piaty zawal a wiec bylaby to z mojej strony bezdusznosc gdybym go teraz zostawila.

Moge tylko obiecac,ze bede dokladala do pieca. Smile Smile
23-11-2020, 22:31

Iberte zostaw, to nie ma sensu, do pustego łba nie przemówisz.
Niech sobie pisze.
Ja przepity i śmierdzący w białej koszuli dziennie podążam do pracy, by zapracować na rentę dla szmaty, a co taki samarytanin jestem. Big Grin
23-11-2020, 23:19

(23-11-2020, 23:19)ferdydurke napisał(a): Iberte zostaw, to nie ma sensu, do pustego łba nie przemówisz.
Niech sobie pisze.
Ja przepity i śmierdzący w białej koszuli dziennie podążam do pracy, by zapracować na rentę dla szmaty, a co taki samarytanin jestem. Big Grin

Nie chce podpowiadac, bo napewno wiesz lepiej....
Ale ten gumowy mlotek.... nie mogles siegnac po bardziej stabilne narzedzie?
23-11-2020, 23:29

Iberte, nie chcę być posądzany o pomoc w suizid.
23-11-2020, 23:40

(23-11-2020, 20:20)Roksolana napisał(a): Reniu, czy jest chociaż jedna osoba poznana przez ciebie na forum, którą ty nie obdzieliłaś wulgaryzmami i złością??? ...spójrz ILIE dla ciebie poświęciła Krunia!! jak jej odpłaciłaś? ..jak odpłaciłaś innym dziewczyną , którzy byli wyrozumiali i tolerancyjne do ciebie? ...
...masz "klasę", a jak że, tą "klasę" od dawna prezentujesz na forum, a może nawet i w realu.
Reniu, zejdź ze mnie, jak chcesz mieć szacunek od innych, takim że i obdarzaj innych. Powiedziałam ci już kiedyś, ale w priv, poszło w pięty? i to bez jednego wulgaryzmu...chcesz raz jeszcze? ale publicznie?
....stosuj się Dziecko, tych porad , co tut nam wklejałaś , rodem z Youtube, czasami celne i korzystne porady można usłyszeć.
Tą osoba jestem ja roksolano ,Renia zawsze ma dobre slowo dla mnie,jak jej sie cos nie podoba to przemilcza ,ale szanuje mnie jako usera....mysle ze wy wszyscy "lubicie sie " ,toksyczni userzy ,wam jest po prostu tak dobrze

Roksolano ty tez mialas dla mnie zawsze kwiatuszki,na poczatku kiedy nasze drogi skrzyzowaly forumowe sciezki,bylas pierwsza userka ktora bardzo polubilam ,nawet wpisalam ci fajny cytacik w gosciach "Bóg dal ci twarz,a usmiechac sie juz musisz sama "weszlo mi to w pamiec ,bo potem oczy mi sie otworzyly heh....
23-11-2020, 23:44

Te nasze-niemcy.pl, to fajne forum by było, gdyby nie było tutaj tych dwóch wrzodów na dupie - Dziaczuk i szmaty baletki.
23-11-2020, 23:48

mnie juz nie bedzie tu wogole ,nie musisz mnie wypychac za drzwi ferdy,zostawiam wam klucze

zegnajcie ,jade prostowc sciezki

https://www.youtube.com/watch?v=Z96a2-8_NDM&ab_channel=AngelaMiguel
24-11-2020, 00:19

Wyszlam tylko na chwile a wy juz znalezliscie sobie nowa oiare. Podejzewam,ze dawno nie mieliscie seksu

Dziaczuk jest tu moim gosciem i nie popisujcie sie swoja elegancja.

Kazd z nas mial kiedys jakies poglady z ktorych niekiedy sie wyrasta. Tyle mowicie o tolerancji ale wasza to jeszcze powijakach. Czym sie roznicie od tych tlukow anatykow?

Ferdy wciaz mysli,ze to doba patriatchartu ( zapomnialam jak to sie pisze) a tu mamy juz 21 wiek i juz nie pala na stosie. Puknijcie siew glowe a mocy nie zalujcie.
24-11-2020, 00:39

Moj seks, moja sprawa!!
Wbij sobie to raz na zawsze do tej pustej lepetyny!
24-11-2020, 01:08

Szmato baletko, ty zapomiałaś jak co się pisze już parę postów temu i jest tego już w skali dwucyfrowej.
Nikt tu nikogo na stosie nie pali, ale mamy dość idiotów i idiotek.
Masz FB, z MP cię nie wyrzucili, więc produkuj się tam. Tutaj za tobą nikt nie tęskni.
Iberte dał ci do zrozumienia w delikatny sposób , byś stąd wybyła - nie zrozumiałaś.
Myślę, że nikt z nas nie ma ochoty na "dyskusje" z tobą. Dlatego moja prośba - opuść to forum i nigdy na to forum nie wracaj
24-11-2020, 01:17

Renia jest bardzo ordynarną kobietą, a do tego ma ptasi możdzek. Wiedza ogólna na poziomie podstawówki.
Ale popatrzcie...taki Kaczyński, wykształcony człowiek, zabiły Renię wiedzą w pierwszym starciu, a mimo to cham.
Ileż to razy z sejmowej mównicy rzucał wyzwiska! Hołota, kanalie, zdradzieckie, mordy, itd, itp

No cóż...
są na tym świecie samotni, bardzo nieszczęśliwy ludzie, którzy upust swojej frustracji z powodu smutnego życia znajdują w agresji kierowanej do innych.
Takim nieszczęśnikiem moze byc zarówno prezes partii rządzącej, obecny dyktator Polski jak i dawno emerytowana baletnica, gwiazda w czerwonym spodnium.
24-11-2020, 08:22

Smile Traffka to jest  znowu donos czy  nieudolna charakterystyka mojego charakteru?

Ja mysle,ze jednak jest to  DIE FLEDERMAUS --------->za moja ostatnia szczera wypowiedz na twoj temat.

Zeby zmyslac,trzeba miec wyobraznie a ty masz umysl scisly i nie powinnas sie brac za takie sprawy bo wychodzi ci wielki gniot.
 No ale mialas wene i napisalas i teraz czekasz na aplaus.

Napewno przyleca tu  Iberte i Ferdy i przylacza sie solidarnie do gnebienia Reni. Smile

Beda mi zyczliwie proponowali  FB i MP-

Zebyscie wytrzezwieli i zobaczyli jacy jestescie smieszni w roli wykidajly mozliwe,ze pekalibyscie ze smiechu  tak jak ja. 

Wiecie jak to wyglada z boku ? To jak byscie weszli do mnie do mieszkania  i krzyczeli gromkim glosem wy.......j.

Jak wam sie podoba taki absurd?  

Wczoraj przesiedzieliscie na moim watku pol nocy obdarzajac mnie uprzejmosciami  ale gdzie potem pojdziecie jak ja naprawde pojde na FB? Smile Stracicie  sens i motywacje do odwiedzania NN- Bedzie pusto.  Tongue
24-11-2020, 09:59

To forum NN jest twoim domem?
Tobie już naprawdę odbiło!
24-11-2020, 10:28

Ja nie pije i kaca nie mam. A ty naucz sie czytac ze zrozumieniem -

"Wiecie jak to wyglada z boku ? To jak byscie weszli do mnie do mieszkania i krzyczeli gromkim glosem wy.......j."

Moze dodam, jeszcze, ze mieszkanie moje to nie forum---teraz lepiej?
24-11-2020, 10:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości