Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 2.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FORUMOWY HYDE PARK.
Yes,  wiedze mam podpartä ... Big Grin

Renia  nie potrzebuje uswiadamian motoryzacyjnych ,  bo w München nie musi  miec auta,

wszędzie sä taksowki,  tramwaje i autobusy..
Do pracy tez nie musi...

po kiego szukac parkplacow, placic   sztojery , 
jak tak latwiej ?
I po co rzucac  perly  przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
19-03-2019, 13:33

Ja nie wiem czy Renia lata samolotrem , czy ma auto , a może traktor lub tramwaj.
Ja wiem tylko że nie ma prawa jazdy bo gdyby miała to nie strzeliłaby takiego babola.
19-03-2019, 13:35

Witaj Leonie 66  Tobie rownież  milego wtorku  Rolleyes                                                                                                                                                                                                                                                                                         tak prawdę pisząc nie czuje się niczyim przydupasem wirtualnie ,jak również w realu .                                                       Temacik Reni czy Zielonki  kiedy mam ochotę zaglądam może coś kliknę i nikt mi tego ,nie zabroni .a czy to się komuś podoba ,czy nie ?  osobiście do tego nie przywiązuję wagi  Smile                                                                                                                                                                                                                                                                                               
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Unka
19-03-2019, 13:36

Majamka...

czy to naprawde dla Ciebie jest az takie wazne ?
19-03-2019, 13:37

Absolutnie nie. Generalnie wisi mi to Big Grin
19-03-2019, 13:39

Czesc Marika , koteczku...

Ja widzisz nie wyganiam, Renia zdaje mi sie ze tez nie ..
ale ...
wkleje wam dzisiejszy kwiatek od Zielonki..

" Niestety pojawiają się tutaj forumowe skunksy, których jedynym celem jest zepsucie świeżego powietrza.

Byłabym doprawdy wdzięczna tym osobnikom za zaprzestanie swojej działalności na tym wątku.
Jeśli wciąż mają potrzebę publicznego srania, to może założenie i...rozkręcenie wątku "Latryna" byłoby rozwiązaniem? "

No tak ,- bardzo inteligentna rada...

Zalozyc Latryne ...
tylko co z tej latryny bedzie, jak owa bedzie jä jak ten tutaj
dzien w dzien obsikiwac , obs... i nawiedzac...?

No co ?
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • ferdydurke
19-03-2019, 13:41

Tak myslalam,ze sie przyczepicie do tego baku ale wyleialo mi z glowy ak sie nazywa ten pojemnik na plyn hamulcowy. No wazne,ze bez plynu to jazda bez trzymanki. Mam juz jedno doswiadczenie na swoim koncie.Stuknelam faceta ale na szczescie niegroznie bo byl korek. Kosztowalo mnie to stowe bo facet byl z klasa i przyniusl rachunek od automechanika.
Po latach pewne slowa polskie wylatuja z glowy jak sie ich nie uzywa.Dlatego tu jestem i trenuje,zebym nie robila bledow. I tak mi mowia znajomi z Polski,ze mam fatalny akcent.No ale na to nic nie poradze. To co dzisiaj korridy ciag dalszy??
19-03-2019, 13:41

Zadna Korrida,
poprostu pytam w bardzo mily i przychylny sposob  nasze kolezanki,
ktore przyszly tu  z ranca z kawciä i ciachem ,
czy  istnieje jakas mozliwosc   naszym- popisac ,
-bez napadow zielonki ?

Zielonka niech bedzie spokojna,
my nie bedziemy wchodzili tam...

Piekne rozwiäzanie przy minimum wysilku .

My i oni  mamy spokoj .
Scierac sie ten kto musi , moze na  innych.

Np na Muzyczce  ?

Co wy na to ?
( oczko Iskierko )
19-03-2019, 13:47

(19-03-2019, 13:41)Leon 66 napisał(a): Czesc Marika , koteczku...

Ja widzisz nie wyganiam, Renia  zdaje mi sie ze tez nie ..
ale ...

" Niestety pojawiają się tutaj forumowe skunksy, których jedynym celem jest zepsucie świeżego powietrza.

Byłabym doprawdy wdzięczna tym osobnikom za zaprzestanie swojej działalności na tym wątku.
Jeśli wciąż mają potrzebę publicznego srania, to może założenie i...rozkręcenie wątku "Latryna" byłoby rozwiązaniem? "

No tak ,-  bardzo inteligentna rada...

Zalozyc Latryne ...
dzien w dzien  obsikiwac  i  nawiedzac...?

No co ?
Moja wiedza o latrynach jest raczej taka jak wszystkich , czyli ogólna.
Ja wiem tylko że może warto zacząc od siebie.

Ja sie przywitałam bez podtekstów .
19-03-2019, 13:50

(19-03-2019, 13:41)RENIA napisał(a):  Mam juz jedno doswiadczenie na swoim koncie.Stuknelam faceta ale na szczescie niegroznie bo byl korek. Kosztowalo mnie to stowe bo facet byl z klasa i przyniusl rachunek od automechanika.
Po latach pewne slowa polskie wylatuja z glowy jak sie ich nie uzywa.Dlatego tu jestem i trenuje,zebym nie robila bledow. I tak mi mowia znajomi z Polski,ze mam fatalny akcent.No ale na to nic nie poradze. To co dzisiaj korridy ciag dalszy??

Renia-mi juz cycki opadly do kostek-kobieto-przeczytaj,co napisalas!Ni w kij ni w ryj

Pisz po niemiecku,jak ci polskich slow brakuje-ja staram sie niemieckiego nauczyc i bardzo bys mi w tym pomogla.Jak nazywa się po niemiecku ten bak na plyn hamulcowy?

przyniósł-pisze się przez "ó"-to pomoc z mojej strony dla Ciebie

(19-03-2019, 13:50)Majamka napisał(a):
(19-03-2019, 13:41)Leon 66 napisał(a): Czesc Marika , koteczku...

Ja widzisz nie wyganiam, Renia  zdaje mi sie ze tez nie ..
ale ...

No tak ,-  bardzo inteligentna rada...

Zalozyc Latryne ...
dzien w dzien  obsikiwac  i  nawiedzac...?

No co ?
Moja wiedza o latrynach jest raczej taka jak wszystkich , czyli ogólna.
Ja wiem tylko że może warto zacząc od siebie.

Ja sie przywitałam bez podtekstów .

Dlaczego Leon pisze "latryna" wielka litera?To dla Leona miejsce szczegolne?
Gott hat die Erde nur einmal geküsst
Genau an dieser Stelle, wo jetzt Deutschland ist
19-03-2019, 13:58

Majami , ja mam prawo jazdy , ale nie mam pojecia gdzie znajduje sie plyn hamulcowy . Tu jestem typowa blondi . Ex jest mechanikiem , a ja wygodna niezainteresowana .
Ciesze sie , ze wypowiedzialo sie tu pare osob , ktore wedlug Kruni nie sa " przydupasami" .
Podzielam ich zdanie .
Wedlug toku myslenia Ferdydurke , to Ychna i Anita sa tu bardziej w domu od niego .
Jak widac wolaly zostawic mu podworko .
To jest czlowiek , ktory wrecz szczyci sie gnojeniem innych , a frekwencje tego czytajacych uwaza za swoj sukces . Tak bylo , jest i bedzie .
Druga , ktora sama pisze , ze lubi sie klocic jest Krunia .
Zaczyna klotnie na podstawie wpisu , ktorego nawet nie rozumie , a raczej rozumie jak chce , czyli powod do zadymy .
Kilka razy nawet jej to tlumaczylam i przepraszala .
Tlumaczem juz nie bede . Jak tak lubi , niech sie kloci .
Sloninka widze tez jest dobra . U siebie na podworku chce miec czysto , a przychodzi sie zalatwic na inne .
Ogolnie wiele z tego co piszecie na jej temat jest prawda , tylko czemu akurat teraz po latach stawiana jest przwd sadem ?
Zdjecia Ferdydurki na lewo i prawo rozsylala Ychna . Mnie tez pytala , czy chce ..nie bylam zainteresowana ..tak jak i reszta jakis tam zbiorow .
Na MP wstawila je Zielonka wieki temu i nie przypominam sobie , zeby Ferdydurke szalal wtedy ze zlosci .
Czemu teraz?
Wspomaga jak moze Krunie ..na oslep , bez znaczenia , czy cos zrozumiala , czy nie i tez wali na oslep.
Ci ktorzy na oslep nie przytakuja , sa tez obrazani ..przydupasy bez moralnosci to takie najmilsze okreslenie .
Ja zadym nie lubie i nie chce i nie dam sobie wmowic jak probuje Ferdydurke, ze jest inaczej . Probuje od dawna sprowokowac mnie do zachowania na jego poziomie , gdzies tu cieszy sie , ze mi nerwy puscily . Nie puscily i nie puszcza , zebys nie wiem w jaka nute nie probowal uderzyc .
Pewnie nie zauwazyles , ale ja mimo wszystko probowalam wyciagac do Ciebie reke . Wydawalo mi sie , ze gdzies tam tli jeszcze w tobie cos dobrego .
Nadaremnie ...Ty juz nie jestes do uratowania .
Jedynymi rzeczami , ktore trzymaja Cie przy zyciu jest zadawanie innym bolu , szydzenie , nienawisc ..taka smola , ktorej sie juz nigdy nie pozbedziesz .
Wspolczuje Ci ..zatrules siebie , zatruwasz otoczenie w ktorym sie tylko pojawisz , bo nie mozesz zniesc , ze sa ludzie patrzacy inaczej od Ciebie na swiat .
A jest wiele ..nawet tu i nic na to nie poradzisz ..na szczescie.
19-03-2019, 15:20

Unka...
o jakim piszesz tutaj załatwianiu się przez Słoninkę?
Zaczęło się od płynu hamulcowego, który w/g Reni znajduje się w...baku Wink
To, ze napisałam że kobieta z klasą i sterczącymi ten tego uważasz za załatwianie się?
Przestań, proszę!
Przeciez Renia SAMA pisze te głupoty....jak hasa jak jej z reki jedza i cala masę podobnych głupotek.
Ja tutaj nie tworzę żadnych nowych prawd tylko...powtarzam za autorką.

Aha...
i jeszcze jedno!
To o @ychna, to święta prawda!
To ona mnie "napuscila" na tego jej absztyfikanta z łysą makówką.
Coś jej tam z nim nie wyszlo i miała Hass, a ze to typ wredny i zawzięty (jak juz Unka stwierdziła) i mi też zaszedł za naskórek, to wstawilas to zdjecie.
Ychna rozsyłała jego zdjecia, ale prawda jest taka ze on SAM zamieścił to konkretne zdjęcie z wywalonym do kolan jęzoren na swoim profilu na MP i podpisał: "dla zielonki"
W tym momencie owo zdjęcie stało się niejako moja.... "własnością" notabene tak samo jak post który tutaj do niego napisałam na temat Reni
W świetle prawa ze swoją własnością każdy może robić chce.
I byłoby na tyle. Smile
19-03-2019, 15:35

Sloninko , ja wiem , ze to Renia sama o sobie pisala i pewnie jeszcze nieraz cos w tym stylu napisze , ale wiem i Ty z pewnoscia tez , ze to ciagle wypominanie jest tylko zlosliwoscia .
Przestalas sie czepiac mnie , czemu wiec nie odpuscisz Rence i Kruni ?
19-03-2019, 17:18

Unka,ona nie odpusci bo ona jest od klotni uzalezniona. Potrzebuje klotni jak narkoman trawke. Jest tu kilka osob,ktore maja te same uzaleznienia.To jest naukowo udowodnione. Z takimi ludzmi trudno wygrac bo oni to musza  robic.

Jest tu na forum kilka takich osob i one zaklocaja cala atmosfere.Zeby  bylo fajnie musieliby isc na odwyk a nie pojda i tak bedziemy sie z nimi meczyli do konca swiata.No,chyba,ze sami podejma jakas madra decyzje i pozbeda sie tej dolegliwosci.

Ja znalazlam fenomenalny  filmik,ktory bardzo jasno tlumaczy na czym polega to uzaleznienie.

Zobaczcie,kazdemu sie to przyda.

19-03-2019, 20:22

Nie masz racji Reniu. Ja nie jestem od niczego uzależniona. Kiedyś byłam trochę od papierosów ale postanowiłam przestać palić i zrobiłam to.
W/g mnie to ty jesteś uzależniona. Od glupio-mądrego pouczania innych, traktowania mocno dorosłych ludzi jak.. niesforne dzieci.

Chcesz zrobić próbę?
No to dawaj!
Ja tobie wytknę pierwsze pouczanie i marzenie się a ty mi kłótnie.

Umowa stoi?

Ps I kieruj się własnym myśleniem, a nie tym co Leon ci podsuwa
19-03-2019, 20:39

Sloninka.Ja nikogo nie pouczam,ja poprostu reaguje na to co widze. Jestem bardzo oburzona,ze ktos znowu stronki rozwala.Widzialam zalogowana Diego7. Mam nie reagowac.Takiej znieczulicy to ja nie mam.Niekturzy zachowuja sie jak banda dzikusow i na to zgody nie ma.Leon nie ma na mnie rzadnego wplywu tak samo jak i inni.Ja jestem zosia samosia i wszystkie decyzje sa moje.
19-03-2019, 22:38

Wiem Reniu, że jesteś zosia samosia.
Cieszy mnie bardzo jak twierdzisz ze Leon nie ma na ciebie wpływu. Leonowi mocno miesza się w glowie i byłoby niedobrze gdyby i tobie to się udzieliło.

Myślę, że Administrator zrobi porządek ze wszystkimi numerami diego i wszystkimi nickami, pod którymi ukrywa się chora therapheuthka.
19-03-2019, 22:51

(19-03-2019, 11:57)fiscus napisał(a): Ferdydurke jaki to jest dom?
- dom spokojnej starosci a ty jego prezesem?
- dom publiczny...?
- villa ferdydurke,a my twoimi gośćmi ?

Jak dla mnie ,to jeden z portali,gdzie każdy pisać może bez twojego pozwolenia.
Co się z tobą dzieje?

Ja zaliczyłam tutaj wiele wpadek ale postanowiłam odstawić kompa,bo byłam totalnie wypalona.Teraz,po nabraniu sił oraz oczyszczeniu toksyn przeszłości,czuję się na siłach aby móc z Wami (normalnie),pisać.Pytanie czy jest to możliwe,skoro znalazłam się w twoim dyktacie ?  
Fiscus, dla ciebie będę każdą przenośnie ozdabiał czudzysłowem! Tongue

(19-03-2019, 13:58)Ronja napisał(a): Bremsfluessigkeitsbehaelter Wink
19-03-2019, 23:53

(19-03-2019, 15:20)Unka napisał(a): Wedlug toku myslenia Ferdydurke , to Ychna i Anita sa tu bardziej w domu od niego .
Jak widac wolaly zostawic mu podworko .
Unka, obracasz kota ogonem! To ty wczoraj chciałaś mnie z tego forum eksmitować!
Swiętoszka się znalazła! Sad
Może ty wybierzesz drogę Ychny i Anity i przeniesiesz się na miecznikowe miłe, sympatyczne i inteligentne forum?
Co ty na to?
Ja nikogo stąd nie wyrzucałem! Tak jak ty to zrobiłaś! Confused

(19-03-2019, 15:20)Unka napisał(a): Pewnie nie zauwazyles , ale ja mimo wszystko probowalam wyciagac do Ciebie reke . Wydawalo mi sie , ze gdzies tam tli jeszcze w tobie cos dobrego .
Nadaremnie ...Ty juz nie jestes do uratowania .
Jedynymi rzeczami , ktore trzymaja Cie przy zyciu jest zadawanie innym bolu , szydzenie , nienawisc ..taka smola , ktorej sie juz nigdy nie pozbedziesz .
Wspolczuje Ci ..zatrules siebie , zatruwasz otoczenie w ktorym sie tylko pojawisz , bo nie mozesz zniesc , ze sa ludzie patrzacy inaczej od Ciebie na swiat .
A jest wiele ..nawet tu i nic na to nie poradzisz ..na szczescie.
Nie zauważyłem, tak jak i ty nie zauważyłaś mojego "sygnału pokoju"
Nie musisz mi współczuć, ja jestem zadowolony. Tongue
20-03-2019, 00:12

Dotarlo?!! powinno !!
Wyedytowalam pewien wczesniej napisany tekst, bo ci co mieli przyczytac, z pewnoscia przeczytali, przeciaz sa tu zawsze, jednak mam pytanie do Zielonki i Unki, do tej pierwszej, ktora pisala kiedys, ze Jej "zalezy zawsze na prawdzie", stosujesz to rowniez do samej siebie?..
I do Unki, ktora "brzydzi sie rozpowszechnianiem wiadomosci prywatnych", czy to dotyczy tez Ciebie samej? 
Wlasnie sobie zaprzeczylyscie w pieknym stylu, podpowiem Wam, ze ten kto chce klamac, musi duzo myslec! 
Mnie nie musicie odpowiadac, ja wiem jak jest, bo mialam z Wami "przyjemnosc", jednoczesnie wynioslam z tego nauke, kogo i dlaczego nalezy omijac, nie dotyczy to tylko Was dwoch.. rowniez tych, ktorych ignorowalam nie odpowiadajac na ich zaczepki, to byla jedyna droga, aby nie uczestniczyc w waszych dziwnych bojkach i nie pisze o tym, zeby Wam robic pod gorke, ale jesli juz mnie ciagle wywolujecie, to na prosbe wlasna, macie!!
O mnie juz wiele napisalyscie, to moze teraz dla rownowagi napiszecie cos prawdziwego o sobie, przeciez do tanga potrzeba dwojga.. 
Nie musicie obawiac sie wojny w Waszym stylu, bo ja ani przeciwnik, ani wrog, ale, gdybym sie miala pokusic i zaczela wklejajac priwy lub opisywac fakty, bylo by to niczym innym, niz to co robicie Wy, gdybym stosowala Wasze praktyki, moglabym zostac na NN, jednak zadecydowalam inaczej i dobrze mi z tym. Nie musicie, ani mi odpowiadac, ani komentowac.. ja od dawna wiem!!

Do osob trzecich, wiem, ze na NN nuda, ja tez z tych nudnych, ale pomincie ten wpis, wiekszosci z Was on nie dotyczy.. wiec nie ma po co robic dymu, bo i nie o to chodzi. 
 Nie ma to jak znalezc swoje miejsce na tej wirtualnej ziemi.. prawda?! [Obrazek: shy.png]
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
20-03-2019, 01:25

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: