Kto ma dość terroru i lenistwa właściciela przenosi się na - migrelo.de
Alternatywa dla N-N.pl - migrelo.de
|
Kto ma dość terroru i lenistwa właściciela przenosi się na - migrelo.de
01-03-2019, 23:34
Tam sie nic nie dzieje. Napisalam do nich 2x,ze nie moge sie zalogowac i nie odpisali ale przyslali reklame czy chce pozyczke. Potwierdzili rejestracja a haslo mam od lat to samo wiec nie moglam napisac falszywe.
Majami zupelnie zagubiona i nie ma z nia kontaktu ale ty tam to panisko.Wziales sobie wszystkie tematy z NN czyli przeprowadziles sie.Zadowolony?
01-03-2019, 23:43
(01-03-2019, 23:43)RENIA napisał(a): Tam sie nic nie dzieje. Napisalam do nich 2x,ze nie moge sie zalogowac i nie odpisali ale przyslali reklame czy chce pozyczke. Potwierdzili rejestracja a haslo mam od lat to samo wiec nie moglam napisac falszywe.baletnico twój temat "Forumowy Hyde Park" tam jest. Ja zabrałem z N-N.pl jeden temat monolog "Mit nr 1 - Niemcy nie mają poczucia humoru" Chcesz być królową tamtego forum to zakładaj tematy i pisz. Masz Impressum na portalu i adresy kontaktowe, więc pisz. Ja się loguje bez problemów i żadnego potwierdzenia ode mnie nie wymagali. Najwyraźniej masz już demencje. Nie otrzymałem też żadnych reklam!
01-03-2019, 23:52
Na Migrelo to mozecie rzeke popychac.
Wasze thematy wisza. Jedynia wrozka z internetu okazala chwilowe zainteresowanie.... Wyglada jak zaloba... Forum mialem na mysli. Zreszta wrozka rowniez.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
![]()
02-03-2019, 00:00
(02-03-2019, 00:00)iberte napisał(a): Na Migrelo to mozecie rzeke popychac.iberte forum tworzą userzy, a nie administratorzy. Jeśli się wszyscy przeniesiemy na migrelo.de to mamy tam N-N.pl To jest tylko zależne od nas, a nie sił boskich. Wszystkie portale zaczynały od zera.
02-03-2019, 00:10
Prawda... forum tworza userzy.
Powodzenia
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
![]()
02-03-2019, 00:31
(01-03-2019, 23:52)ferdydurke napisał(a):[quote pid='57725' dateline='1551477160'](01-03-2019, 23:43)RENIA napisał(a): Tam sie nic nie dzieje. Napisalam do nich 2x,ze nie moge sie zalogowac i nie odpisali ale przyslali reklame czy chce pozyczke. Potwierdzili rejestracja a haslo mam od lat to samo wiec nie moglam napisac falszywe.baletnico twój temat "Forumowy Hyde Park" tam jest. Ja zabrałem z N-N.pl jeden temat monolog "Mit nr 1 - Niemcy nie mają poczucia humoru" Chcesz być królową tamtego forum to zakładaj tematy i pisz. Masz Impressum na portalu i adresy kontaktowe, więc pisz. Ja się loguje bez problemów i żadnego potwierdzenia ode mnie nie wymagali. Ferdydurke.glodnemu chleb zawsze na mysli.Boisz sie demencji to spychasz to na innych.Narazie masz totalny brak koncentracji. Musze do ciebie pisac duzymi literami i w punktach. 1)Krolowa to ja jestem u siebie i to uwielbiana. 2) zawsze mialam jeden temat bo az tyle czasu to nie mam. 3)jak sie rejestrujesz,to potem przysylaja powiadomienie,ze ONI potwierdzaja rejestracje. To nie oni od ciebie wymagaja potwierdzenia.! ! Nie otrzymales reklam ( o pozyczkach) bo widocznie nie wzbudzasz zaufania Pisalam do nich 2x,widocznie nie maja czasu bo odpowiedzi brak. Widzialam,napis,ze przegladarka OPERA u nich jest nowa. Ja mam opere. Tam nie ma atmosfery a wszyscy stad sie nie przeniosa.Beda tak dziadowac i zakladac watki o terroryscie a jemu ego bedzie roslo. [/quote]
02-03-2019, 00:32
No to będziesz baletnico walczyć z kiełbasą z osła.
Ty tak samo jak iberte nie pojmujesz, że bez userów nie ma forum. Kiedy ja zaczynałem na N-N.pl to było na nim maksymalnie 6 userów i to już jest przesadzone. Była Ychna, Anita, Unka , Fabek i ja i to by było, oraz jacyś goście. Z niczego nie bierze się nic. Nie ma na Olimpie Boga internetowych for i on ci żywiołowego forum z piany morskiej nie stworzy! Potrzebna jest platforma - tę daje migrelo.de, a co my z nią zrobimy zależy od nas. N-N.pl możesz zapomnieć!
02-03-2019, 00:43
Widziales jaka Majami byla zagubiona? Nie mogla tam sie znalez.To wyobraz sobie jakby sie znalazly inne panie,ktore nie maja zmyslu politechnicznego.Ja mam za soba 4 lata facebooku i to forum jest podobne ale nie wiem czemu nie moge sie zalogowac a kontakt z nimi mam bo pisza do mnie. Bez zalogowania,nie moge pisac.
02-03-2019, 00:55
(02-03-2019, 00:55)RENIA napisał(a): Widziales jaka Majami byla zagubiona? Nie mogla tam sie znalez.To wyobraz sobie jakby sie znalazly inne panie,ktore nie maja zmyslu politechnicznego.Ja mam za soba 4 lata facebooku i to forum jest podobne ale nie wiem czemu nie moge sie zalogowac a kontakt z nimi mam bo pisza do mnie. Bez zalogowania,nie moge pisac. Nie martw się o Majami, ona już dzisiaj podjeła kontakt z właścicielami portalu, by go ulepszyć i sprawić, by był userom przyjaznym i dostosowanym do naszych potrzeb. Teraz tylko od nas zależy, czy z tej okazji skorzystamy!
02-03-2019, 00:59
![]() ![]() ![]() ![]()
02-03-2019, 19:54
Sie lognelam, zeby sprawic wam przyjemnosc..........................
02-03-2019, 20:21
(02-03-2019, 00:55)RENIA napisał(a): Widziales jaka Majami byla zagubiona? Nie mogla tam sie znalez.To wyobraz sobie jakby sie znalazly inne panie,ktore nie maja zmyslu politechnicznego.Ja mam za soba 4 lata facebooku i to forum jest podobne ale nie wiem czemu nie moge sie zalogowac a kontakt z nimi mam bo pisza do mnie. Bez zalogowania,nie moge pisac. O jakim zagubieniu ty piszesz ? Loguje się tam bez żadnego problemu , nikt mi pozyczek nie oferował i nikt mnie nie zasypuje reklamami. Potwierdzam kontakt z właścicielami forum .Trwają rozmowy nad zmianą formuły forum. (02-03-2019, 20:21)Iskierka*** napisał(a): Sie lognelam, zeby sprawic wam przyjemnosc.......................... 2.Poprzez umieszczenie Pliku lub innej treści w Serwisie, Użytkownik oświadcza, że są one zgodne z postanowieniami niniejszego Regulaminu oraz oświadcza, że w przypadku jakichkolwiek roszczeń osób trzecich skierowanych przeciwko Administratorowi w jakimkolwiek związku z tymi wypowiedziami lub Plikami, Użytkownik zwalnia Organizatora z odpowiedzialności i zobowiązuje się ponieść wszelkie koszty poniesione przez Administratora w związku z tym roszczeniem, w tym koszty obsługi prawnej.
3.Poprzez zamieszczenie Danych, Plików lub innych treści w Serwisie, w szczególności wizerunku, wpisów na forum lub innych materiałów Użytkownik udziela Administratorowi bezpłatnej, bezterminowej, nieodwołalnej, nieograniczonej terytorialnie i niewyłącznej licencji na ich wykorzystywanie, rozpowszechnianie, reprodukowanie, tłumaczenie, utrwalanie, zwielokrotnianie, publiczne wykonanie, wystawienie, wyświetlenie, odtworzenie oraz udostępnienie w taki sposób, aby każdy mógł mieć do nich dostęp w miejscu i czasie przez siebie wybranym, oraz innym podmiotom współpracującym z Administratorem, jednocześnie potwierdzając i zapewniając Administratora, że posiada wszelkie prawa, kompetencje i upoważnienia konieczne w celu udzielenia tej licencji.
4.Udzielając licencji, Użytkownik uprawnia Administratora także do edycji Danych, Plików lub innych treści w Serwisie przed ich dalszą eksploatacją zgodnie z ust. 3 powyżej, poprzez dokonywanie w nich zmian edytorskich, które nie będą uznawane za ingerencję w utwór objęty autorskimi prawami osobistymi. To zanim cos tam pokleisz to upewnij się że masz pozwolenie ! Powyżej wkleiłam ci trzy punkty regulaminu.
02-03-2019, 20:28
Iskierko, jestes salami? jakos bylas zawsze cichutka a tu nagle penk i jestes glosna
02-03-2019, 22:24
Diego , ale się zapędziłaś .
Ona w zyciu dłuższego zdania nie napisała a ty zaraz że głośna ![]() Własnie załozyła sobie dwie pętle na szyje i zaciska , jednoczesnie kopiąc stołek na którym stoi ![]()
02-03-2019, 22:27
iskierka to nie iskierka, nasz psychol probuje z nami dyskutowac,hi hi hi
02-03-2019, 22:29
02-03-2019, 22:37
(02-03-2019, 22:37)ferdydurke napisał(a):(02-03-2019, 22:29)Diego9 napisał(a): iskierka to nie iskierka, nasz psychol probuje z nami dyskutowac,hi hi hi nie bede sie znizac do twojego poziomu, salami podrabia nicki, ale to za bardzo skomplikowanie dla ciebie, 4 semestry sudiow, to mowi samo za siebie
02-03-2019, 22:39
02-03-2019, 22:40
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|