Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
|
![]() ![]() ![]()
25-02-2019, 12:56
![]() Z tymi analizami mialam czesto problem ..wszyscy mieli , tylko profesorka nie . Ona wiedziala...skad ? nie mam pojecia .
25-02-2019, 14:46
Cos tu dymi cos tu syczy
to zielonka znowu kwiczy.. ![]() Unka , ta analiza i wierszyk z wykopaliska.de Toc chyba nie myslalas ze zielonka potrafi cos od siebie sklecic ? jedyne co portrafi to : kopiowac ,wklejac,- przerabiac i komentowac.. Milego dzionka..
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
25-02-2019, 15:04
![]() ![]() ![]()
25-02-2019, 15:18
Krunia , nawet mi do glowy nie przyszlo , ze to Sloninki ..jej tez pewnie nie .
Jak widze kochacie sie dalej ..
25-02-2019, 16:40
Zielonke bede "kochala" do smierci...
![]()
25-02-2019, 16:53
To się robi bardzo prosto . W zeszłym roku Kaska Nosowska pokazała to w tutorialu ![]() Upps , chyba pomyliłam tematy , nic to Unka sobie znajdzie i tu.
25-02-2019, 16:56
popierdziulily Ci sie Majamka thematy,- o upiekszaniu bylo u Renki ...
he he.. Tu tez o opiekszaniu.. (chociaz pyzie Gabrysce wiele to konturowanie nie pomoglo...) ![]() https://www.youtube.com/watch?v=dztMV8ZwnLQ
25-02-2019, 16:58
Wiem przecie
![]() Nie chce mi się wstawiać dwa razy. Rozgarniete dzieweczki jesteście to się połapiecie co i jak ![]() Myrdoli mi się bom po przegladnięciu tysięcy ofert mieszkaniowych ![]() Na stałe do Krakowa uciekam ![]()
25-02-2019, 17:05
nieeee ?
znudzil Ci sie juz Reich ? Znasz Krzysia z MP ? ten tez sobie kupil mieszkanko w Krakowie, renowowal przez 3 lata i juz jest na wybiegu.. Tylko wyczekac renty, cos mi sie zdaje ze chce nawet szybciej.. . Krakow ponoc zrobil sie wunderschön , Christof ( tak ma na MP ) az sie rozplywa w superlatywach .. Kupilas cos , chcesz wynajäc czy juz masz ?
25-02-2019, 17:20
Absolwent Grundschule wie, że tekst napisany po dwukropku i wzięty w cudzysłów jest cytatem.
Niestety ryczaco-chrapiąca artystka tego nie wie... A może tym obuchem zamiast celować w "łeb swinki" należałoby się samemu walnąć z całej siły w swoją wlasną pienknom i mondrom gufke bez grama sapiencji?
25-02-2019, 17:24
![]() ![]() ![]()
25-02-2019, 17:25
Sprzedaje to co mam i kupuje inne.
Na oku mam dwa ładniutkie mieszkania . Christoph powiadasz hehe , stary lovelas MP-owski . On już tam wczesniej jeżdził na Kraków i na Wrocław też. Ja do renowacji nie chce , wole wydać więcej i wejśc od razu w odpowiedni standard , nie mam czasu na paćkanie się z remontem. A co ma Reich do mieszkania w Polsce ? Jedno drugiego nie wyklucza. Niech sobie stoi i niech się pasie ![]()
25-02-2019, 17:27
Gute tajming Djegus...
![]() Majamka , zazdraszczam.. Wlasciwie tez mi sie marzy na stare lata znowu Polska.. Przelicznik piekny, jestes wsrod swoich... Cukiernie z bezikami i babeczkami, päczki w lukrze.. Rolady, dewolaje, flaczki i rosolki .. Galery , rodzina.. Mam jeszcze troche czasu, tyle ze dzieciaki... ![]()
25-02-2019, 17:28
Dzieciaki dolecą samolotem , albo ty do dzieciaków.
25-02-2019, 17:44
masz racje,-
Malego betäube i biere mit , duze beze mnie nie umrä.. i sprawa rozwiäzana.. Szukam czegos w Szklarskiej albo Kudowie Zdroj...
25-02-2019, 17:50
Szklarska może być , Kudowę odradzam.
25-02-2019, 17:55
e Majamka, mam Cie (znowu ) zapoznac z Krzysiem, nie bedziesz sama na poczätku w Krakowie ?
Mam go na MP na znajomych , czasami wdajemy sie w burzliwe dyskusje, ale wiecej sie lubimy,- niz nielubimy Krzysio bardzo nie trawi Ferdy,- ja zas go tam wspomagam..(a on mnie). wiec Krzysio czesto w dylemacie,- lubic mnie czy nienawidziec... he, he.. Ale na priwie popisywalismy kulturalnie - o swietle na horyzoncie, - o sielankowej starosci w Pl.. o domku w dolinie , o Krakowskim mieszkanku .. Krzys to fajny facet, rozwodnik,- zawiodl sie na starej,- städ moze awersja do przebojowych kobiet .. Jak przez tydzien bedziesz udawala , sierotke ,zagubionä cnotke.. jest twoj ! ![]() Ps, nie przekazuj dalej - tych insider informationen- bo mnie na MP zgnebi !
25-02-2019, 18:02
NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE !!!!
Ja nie mam kozetki do leczenia po tych co się " zawiedli na ex " , zresztą to jest przypadłośc nieuleczalna. Nikogo nie będe udawała , jak ktos chce sierotke to niech bierze sierotkę i się z nią użera i usługuje. Ja sierotką nie byłam , nie jestem i nigdy nie będę . Nie chcę tez męskiej sierotki. Po co kogos udawać ? Jest się jakim się jest i tyle , po co brać i zmieniać. Nie bierze się przeciez z powodów że cos mi nie pasuje i natychmiast pracuje nad zmianami .
25-02-2019, 18:09
Kurde, no dobra...
Leczylas juz jakiego po przejsciach ? Sädzisz ze to nieuleczalne ?
25-02-2019, 18:15
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|