Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 2.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FORUMOWY HYDE PARK.
Diego ide , bo Gargamel smrodzi , fui !
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Diego9
21-02-2019, 21:58

(21-02-2019, 21:56)helen*** napisał(a):
(21-02-2019, 21:18)ferdydurke napisał(a): Na moich tematach piszą ludzie, którzy mają trochę oleju w głowie - ty do tego towarzystwa nie należysz, więc nie piszesz!
I całe szczęście, bo wtedy moje tematy stoczyłyby się do poziomu mopa do podłogi.

Kogo to ochodzi ?
Tych którzy na tych tematach piszą!
21-02-2019, 22:02

helen, ja tak w przenosni dusze swojego kota, my mieszkamy w jego mieszkaniu, on traktuje nas jak niewolnikow, dobrze zrobilas, ze zadzwonilas po meza corki, to jest ciezka chwila, gdy trzeba ukochanego zwierzaczka uspic, ja wyroslam z kotami i z psem, zbieralam wszystkie "bezdomne" psy i koty,po ktore sie czesto wlasciciele zglaszali, raz poszlam z moim tata w odwiedziny do ich dobrych znajomych, znajomi mieli psa, ktorego ja oczywiscie chcialam miec, zrobilam szewska awanture u obcych ludz, wiec radz nieradzi dali mi tego psa, przyprowadzilam psa do domu, pies pobyl pare dni u nas i w tajemniczy sposob przepadl nagle, najdziwniejsze bylo,ze smycz psa tez zniknela, do tej pory nie wiem jak to sie wszystko odbylo

(21-02-2019, 21:58)helen*** napisał(a): Diego ide , bo Gargamel smrodzi , fui !

to ja tez uciekam , pa 
21-02-2019, 22:03

(21-02-2019, 22:03)Diego9 napisał(a):  zrobilam szewska awanture u obcych ludz, wiec radz nieradzi dali mi tego psa, przyprowadzilam psa do domu, pies pobyl pare dni u nas i w tajemniczy sposob przepadl nagle, najdziwniejsze bylo,ze smycz psa tez zniknela, do tej pory nie wiem jak to sie wszystko odbylo

Tak to bywa, gdy nieodpowiedzialni ludzie biorą się za opiekę nad zwierzętami!
Ludzie, którzy sami powinni pozostawać pod opieką innych, chcą opiekować się zwierzętami.
Prawdziwy cyrk na jedenaście fajerek! Undecided
21-02-2019, 22:12

(21-02-2019, 22:02)ferdydurke napisał(a):
(21-02-2019, 21:56)helen*** napisał(a):
(21-02-2019, 21:18)ferdydurke napisał(a): Na moich tematach piszą ludzie, którzy mają trochę oleju w głowie - ty do tego towarzystwa nie należysz, więc nie piszesz!
I całe szczęście, bo wtedy moje tematy stoczyłyby się do poziomu mopa do podłogi.

Kogo to ochodzi ?
Tych którzy na tych tematach piszą!

[Obrazek: okregi2.jpg]
Mam cos na wyciszenie , to twoje ulubione zajecie  Tongue
21-02-2019, 22:13

Ferdydurke.Wlasnie skopiowalam tworcza dyskusje na twoich tematach. Nie podaje imion bo nie jestem pewna czy autorki tych tekstow tegoby sobie zyczyly.

a napisał(a):
Wal sie sam. Jak łepetyne znajdziesz.

s nie zwracaj uwagi na tego , no wlasnie na kogo? on jest przeciez nikim, takie widmo forumowe, wiec nie zwracaj na to widmo uwagi, widmo nie ma tozsamosci, twarzy ani ciala,taka pustka
21-02-2019, 22:34

(21-02-2019, 21:18)Diego9 napisał(a): opowiem zaraz jak torturowalam swojego brata, otoz bawilimy sie czesto w wojne, moj brat bardzo artystycznie uzdolniony potrafil i potrafi nie tylko piekne obrazy malowac ale tez z drewna "wspaniale" pistolety i karabiny robi, dzielilismy sie zawsze na wojsko niemieckie i polskie, kiedys zlapalismy mojego brata do niewoli, przywiazalam go za rece do plotu i zaczelam paznokciami drapac po rynnie, moj brat darl sie jakby go odzierano ze skory, przybiegla moja mama mu na pomoc, uwolnila wieznia,

Huh Huh Huh

[Obrazek: 200.gif?cid=3640f6095c6b92da6477353641a57b06]
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

• ferdydurke
21-02-2019, 22:40

(21-02-2019, 22:13)helen*** napisał(a): [Obrazek: okregi2.jpg]
Ty specjalistka od konserwacji powierzchni płaskich nie odróżniasz nawet 
szydełkowania od robótek na drutach

[Obrazek: jak-zakonczyc-robotke-na-drutach-2323622.jpg]
Czyli nic nowego, ciemnota pozostanie ciemnotą i każda energia poświęcona w edukacje ciemnoty jest zmarnowaną energią! 
21-02-2019, 23:11

UPIORY NA FORUM

[Obrazek: depositphotos_22308535-stock-illustration-ghosts.jpg]
22-02-2019, 00:06

(21-02-2019, 23:11)ferdydurke napisał(a):
(21-02-2019, 22:13)helen*** napisał(a): [Obrazek: okregi2.jpg]
Ty specjalistka od konserwacji powierzchni płaskich nie odróżniasz nawet 
szydełkowania od robótek na drutach

[Obrazek: jak-zakonczyc-robotke-na-drutach-2323622.jpg]
Czyli nic nowego, ciemnota pozostanie ciemnotą i każda energia poświęcona w edukacje ciemnoty jest zmarnowaną energią! 
Czy ja gdzies pisalam, ze to jest robotka na drutach? 
W zasadzie robotka na drutach, czy szydelkowanie jest to prawie to samo  Tongue  
Zmarnowana energia ,to jestes ty , studencie marny , chwalisz sie tymi studiami, jak bys co najmniej jeden na 10.000 osob ukonczyl studia, widac efekty ,marnujesz sie na portalach magister od siedmiu bolesci. Ludzie wyksztalceni maja w sobie troche kultury, a ty jedynaczku niewychowany nawet nie masz tego. 

Oszukujesz sam siebie, kto tam pisze?
Dzone wyzywasz , z Ronja podobnie, zostala tylko Zoska Big Grin
22-02-2019, 12:38

(22-02-2019, 12:38)helen*** napisał(a): Czyli nic nowego, ciemnota pozostanie ciemnotą i każda energia poświęcona w edukacje ciemnoty jest zmarnowaną energią! 

Moge byc dla ciebie ciemnota, ale nie doczekales sie tej przyjemnosci, a zeby chociaz wypic kawe ,ze mna, nie bylam zaiteresowana takim marnym studentem Tongue
Lyso ci? Big Grin

(21-02-2019, 21:58)ferdydurke napisał(a): Nie dziwi mnie, że ty nie znasz różnicy pomiędzy "dyskusją" a "komentarzem".
Ja tylko komentuje.

Durna cipa Big Grin Big Grin Big Grin
22-02-2019, 13:03

Cool Cool Cool
22-02-2019, 14:06

no dziendoberek w piäteczek,

a co tu tak cicho, gdzie wlascicielka ?
Czemu jeszcze nie wietrzone ?

Tylko Helen cos posztrykowala..
i Djego 999 snuje sie po thematach
jak menxxa po jajxxch..

he , he..
powoli robie sie  obrzydliwa, gell ?
Big Grin

Wiecie, nie zmieniam nika,-
bo glupia zielonka jezdzi mi po Leonie ,-nie bede go zmieniala..
i tak pierdziuli i pierdziulic bedzie
taki juz jej zywot ,

Amen 
I po co rzucac  perly  przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
22-02-2019, 18:26

Cool Cool Cool
22-02-2019, 18:30

Poczytalam do tylu i stwierdzilam ze musimy cos zrobic ,
tak po prawdzie nie idzie tu na zadnym temacie popisac bez napadow zza wegla .
To nazywa sie portal ?

Kobiety w kwiecie wieku i apogeum swej urody nie mogä wymienic sie doswiadczeniami.
Nie mogä pisac o farbowaniu wlosow, jakie paznokcie sä teraz w modzie,  perfumy,
co sädzimy o przyklejanych rzesach
farbowanych brwiach . Jak tu sie odchudzic . Jakie witaminy sä na pieknä cere ..
Bo zaraz jakis  mezczyzna , albo kobieta ( czesto z rozdwojeniem jazni ), ma tez cos do zakomunikowania .
Komuniikowac i by mogli, ale bez osobistych wycieczek , oder?

Moze poprosze Ferdydurke zeby omijal ten temat jak ognia .
Nie znacie go z tej strony,
ale wiem  ze to dobry chlopak i ze go do rany przyloz...
tylko musi chciec . Big Grin

Co wy na to ?

Wiecie , wyskakuje mi cus ..jakas informacja-

-Nowy serwis z ogloszeniami...-

moze cos chcä ulepszyc  na portalu,
 albo moze wreszcie  zeslä nam jakiegos modera 
co zapanuje nad forumowymi warjatami ?
Nie byloby to fajne?
I po co rzucac  perly  przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
22-02-2019, 18:40

Witaj Krunia.Ja ci radze zmien nika,przynajmiej nie bedzie miala powodu wyzywac cie od przebierancow. Prawde mowiac to mnie sie ten Leon tez niepodoba. Krunia to Krunia,odrazu ociepla wizerunek jak Renia. Majami tez doszla do tego samego wniosku i zmienila sobie na Majamka.

No wlasnie,mowia,ze tu bezpanstwowe forum a jednak ktos tam jest.

Ja slyszalam,ze juz zainstalowali  Diego999 do podnoszenia tematow. Tongue

No w koncu cos sie dzieje. Smile

Bardzo dobry pomysl dalas az  go skopiowalam.

Krunia  napisala:Kobiety w kwiecie wieku i apogeum swej urody nie mogä wymienic sie doswiadczeniami. 

Nie mogä pisac o farbowaniu wlosow, jakie paznokcie sä teraz w modzie,  perfumy, 
farbowanych brwiach . Jak tu sie odchudzic . Jakie witaminy sä na pieknä cere ..
Bo zaraz jakis  mezczyzna , albo kobieta ( czesto z rozdwojeniem jazni ), ma tez cos do zakomunikowania . 

Ja dodam od siebie w dzisiejszych czasach jest tyle mozliwosci,zeby sie utrzymac nie tylko w dobrej kondycji ale i urode poprawic.

Dzisiaj bylam na masazach i gimnastyce. Zrobilam na piechote okolo 4 km.Wiosna idzie,plaszcze zdejmujemy i co widzimy? Sad
22-02-2019, 19:07

Cool Cool Cool
22-02-2019, 19:40

(22-02-2019, 18:40)Leon 66 napisał(a): Poczytalam do tylu i stwierdzilam ze musimy cos zrobic ,
tak po prawdzie nie idzie tu na zadnym temacie popisac bez napadow zza wegla .
To nazywa sie portal ?

Kobiety w kwiecie wieku i apogeum swej urody nie mogä wymienic sie doswiadczeniami.

Moze poprosze Ferdydurke zeby omijal ten temat jak ognia .
Nie znacie go z tej strony,
ale wiem  ze to dobry chlopak i ze go do rany przyloz...
tylko musi chciec . Big Grin

Co wy na to ?

Wiecie , wyskakuje mi cus ..jakas informacja-

-Nowy serwis z ogloszeniami...-

moze cos chcä ulepszyc  na portalu,
 albo moze wreszcie  zeslä nam jakiegos modera 
co zapanuje nad forumowymi warjatami ?
Nie byloby to fajne?
Krunia dla mnie ten leon nie przeszkadza,ale nowy uzer bedzie w bledzie, ja proponuje "Leoni 66" Smile 
Co do naszych dekoracji , to ja wlosow nie farbuje, raz w czas robie pasemka,a latem slonce rozjasnia mi wlosy.
Nad rzesami tez zastanawiam sie, moze ,to wygodne, nie trzeba swoich mazac Big Grin 
Pazurki modne nie wszystkim pasuja, to zalezy jaki ma sie ksztalt dloni ?! 
[Obrazek: 44067915_2303059456432694_35998153157451...e=5CDE7F5E]
Te nie sa zle, ale ,to pasuje na mlode ladne dlonie.
Ja zawsze robie sobie w takim ksztalcie.
[Obrazek: 36313549_2097729550299020_36570014781464...e=5CF213AE]

Co chodzi ladna cere, wiadomo ,ze jak najmniej stresu, zadowolenie  ,spokojne zycie  robi bardzo duzo.
Zrowe odzywianie sie, owoce ,warzywa. Nie grilowac sie na sloncu do przesady.
Krunia zakochaj sie na nowo, odmlodzisz sie o 10 lat Big Grin 
Na odchudzanie jest dosc popularna recepta, u mnie duzo kobiet stosuje to i funkcjonuje, co i jak nie wiem dokladnie, jedno wiem, ze jak najmniej macznych produktow, jak juz , to tylko raz w tyg. 
22-02-2019, 20:01

(22-02-2019, 13:03)helen*** napisał(a): Moge byc dla ciebie ciemnota, ale nie doczekales sie tej przyjemnosci, a zeby chociaz wypic kawe ,ze mna, nie bylam zaiteresowana takim marnym studentem
Lyso ci?
Sorry , ale to tobie powinno byc lyso .
Przekroczylas tym wpisem granice , ktorej nawet on nie przekroczyl .
22-02-2019, 20:49

Unka,nie przesadzasz? Stanac w obronie chama,to cos wiecej jak brak gustu. Tobie sie podobaja kabarety o bardzo niskim poziomie intelektualnym i to ci pewien pan napisal co o tym mysli.Wzielas to za komplement?

Porownujac Helenki wpis z twoim wczorajszym to wybieram Helenki. Ja sie tam nie dopatrzylam nieczego zlego.Zupelnie szczera i poprawna riposta. 

Wczorej mialas dobra wene i wyszedl  z tego calkiem wytworny komentarz, niestety nie w moim guscie.

Unka
Użytkownik

Sloninko , mnie sie juz nawet nie chce o tym myslec .
Znasz to Elektrycznych Gitar :
" Bylem w Ryjo , bylem w Bajo , mialem bilet na Hawajo
....
...wszystko chuj ."
  • helen***
22-02-2019, 21:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości