Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację.
[Obrazek: 8e5668ab178276e98cafaa26ff82008b,780,0,0,0.jpg]

Premier Czech tez już dojechał na V 4 do Izraela Big Grin
Ach ci nasi solidarni sojusznicy Big Grin

Tym razem wynik 4 : 1 Big Grin
Znowu Polska dyplomacja poniosła sukces. Tongue
19-02-2019, 20:41

Wiecie, moje chlopaki tez czasem sie obrazaja z byle powodu i wychodza... Czasem nawet tupia nozkami. Maja 5 i 7 lat...

Oby NIGDY nie musieli wracac Sad
19-02-2019, 21:28

Brytyjczycy też tupneli nóżką i wyszli.
Za 10 lat z imperium, gdzie kiedyś nigdy słońce nie zachodziło pozostanie krajik trochę większy od Nepalu.
19-02-2019, 23:23

Ciekawy wywiad, który pozwala mieć nadzieje na poprawę

https://vod.pl/programy-onetu/newsweek-opinie-ks-wojciech-lemanski-1902/8nnry1p
20-02-2019, 00:50

Agora kupiła Eurozet.

Smutny dzień braci Karnowskich i pislamczyków Big Grin
20-02-2019, 19:17

#AkcjaEwakuacja
PiS do Brukseli wysyła:
✔ 3! sprawców jedynej w historii UE klęski #1do27: (Szydło, Waszczykowski, Saryusz-Wolski)
✔ jedynego w historii usuniętego wiceszefa PE (Czarnecki)
✔ autorkę jedynej w UE próby zmieszczenia 2 roczników w 1 klasie (Zalewska)
Dream team

— Marcin Bosacki (@MarcinBosacki) 19 lutego 2019

Same orły na liście Big Grin

Chciało by się zapytać gdzie Patryś Jaki się teraz podzieje , tyle poświęcenia i rzut legitymacją partyjną , a tu żadnej wdzięczności.

Patryk Jaki kandyduje do PE? Wiceminister „trójką” w okręgu małopolsko-świętokrzyskim!

Znalazłam robaczka , niedoszłego Prezydenta Warszawy z Opola , ale sercem i dusza teraz z Małopolską i Świętokrzyskim.Big Grin
Ten to kocha nasz kraj Tongue Prawie jak Grzegorz Braun i Czarnecki Tongue ( po naszemu lata jak z dupą poparzoną ) Big Grin
20-02-2019, 20:11

(20-02-2019, 20:11)Majamka napisał(a):
Chciało by się zapytać gdzie Patryś Jaki się teraz podzieje , tyle poświęcenia i rzut legitymacją partyjną , a tu żadnej wdzięczności.

Patryk Jaki kandyduje do PE? Wiceminister „trójką” w okręgu małopolsko-świętokrzyskim!

Znalazłam robaczka , niedoszłego Prezydenta Warszawy z Opola , ale sercem i dusza teraz z Małopolską i Świętokrzyskim.Big Grin
Ten to kocha nasz kraj Tongue Prawie jak Grzegorz Braun i Czarnecki Tongue ( po naszemu lata jak z dupą poparzoną ) Big Grin

O Patrunia to sie akurat nie martw.Jemu patronuje Opus Dei
Gott hat die Erde nur einmal geküsst
Genau an dieser Stelle, wo jetzt Deutschland ist
20-02-2019, 20:47

A gdzie był OPUS DEI jak kandydował w Warszawie ? Tongue
Tak pytam bo nie wiem ? Big Grin
20-02-2019, 21:07

Tobie się cos pomyliło .
Ordo Luris to młodziezówka skazana na pożarcie.
20-02-2019, 22:14

Z pisuarem jest tak jak z AfD w DE - obie partie nienawidzą UE, ale chętnie wezmą dobrze płatne krzesełka w Brukseli.
Prostytutka, też za swoimi klientami nie przepada, ale za kasę da każdemu dupy.
20-02-2019, 23:01

(20-02-2019, 22:14)Majamka napisał(a): Tobie się cos pomyliło .
Ordo Luris to młodziezówka skazana na pożarcie.

Dla ciebie Ordo luris i Opus Dei,to te same organizacje?
Opus Dei, to nie manipulant wyborow,tylko patron Jakiego by nie zbaczal z drogi wyznaczonej przez Jezuitow.

(20-02-2019, 23:01)ferdydurke napisał(a): Prostytutka, też za swoimi klientami nie przepada, ale za kasę da każdemu dupy.

Czemu o tobie mysle Polakozerco?
21-02-2019, 14:12

Nie , dla mnie nie są to te same organizacje.
Ordo luris to tania polska podróbka Opus Dei.
Mają wszak wspólną ceche , w obydwu działają nawiedzeńcy.

Mogę zapytać czemu rzeczona Opus Dei nie dałą Jakiemu jedynki w logicznym miejscu , tylko trójkę w świętokrzyskim ?

Że niby ten 18-dniowy kurs odbyty przy pomocy KSAP komus w czymś pomoże ? Big Grin
Nie bądz smieszna Big Grin
21-02-2019, 15:09

(21-02-2019, 15:09)Majamka napisał(a): Że niby ten 18-dniowy kurs odbyty przy pomocy KSAP  komus w czymś pomoże ? Big Grin
Nie bądz smieszna  Big Grin

Nie czujesz mojego sarkazmu?
Musze przyznac ze pracowita bylas i o Jakim googlowalas Big Grin

To powiedz mi w takim razie jakie wspolne cechy ma Ordo luris z Opus dei?
21-02-2019, 15:45

To braciszek Patrysia , zdaje się że macki OPUS DEI go nie objęły Big Grin

Ja mam w dupie twoje lekcje , jak wszystkich którym imponują tego typu szemrane organizacje .
Opus Dei uwazana jest za sektę i jest w większości krajów nielegalna .
Omnio " lura " to taka podróbeczka z naszego podwóreczka , przedstawicielami jej sa inni nawiedzeńcy np; Kaja Godek i ta druga pani od antyszczepionkowców . Grupa nawiedzonych krzykaczy która co chwile dostaje po łapach.
I tak wzniosłe hasełka pt. Bóg , honor , ojczyzna , patriotyzm , rodzina........ wstawić co komu pasuje , to i tak nie ma znaczenia.
Obydwie organizacje to margines nawiedzeńców pod chrześcijańską przykrywką.

Ta pani od antyszczepionkowców to Justyna Socha.

znasz ten spot ?
Tak Patrysiowi podziękowała Warszawa i zaręczam ci że inne miasta i regiony zrobią to samo.
21-02-2019, 17:32

A a ja zapewniam cie  Miami że w mniejszych miejscowościach żyją jeszcze normalni ludzie nie zboczeńce duże miasta są okupowane przez zboczeńców lesbijki, jakies homo nie wiadomo 
https://youtu.be/6gg3bwQqTUU
Leci na zywo, poczytaj czat, tam piszą zdecydowanie normalni ludzie i normalny człowiek będzie uczył swoje dziecko w domu nie puścić dziecko do szkoły gdzie będą głupoty wpajać do głowy
A tak nawiasem mówiąc na wiosnę 1 Maja ma być Marsz Wyklętych w Warszawie i we Wrocławiu, zapewniam cię Miami że w Polsce będzie bardzo źle się działo wszyscy mają dość tych satanistów żydowskich 
21-02-2019, 18:14

(21-02-2019, 14:12)Ronja napisał(a): Czemu o tobie mysle Polakozerco?
Nie wiem! Przecież w tym samym burdelu umieściłem Niemców z AfD Tongue
21-02-2019, 18:15

(21-02-2019, 17:32)Majamka napisał(a):

To braciszek Patrysia , zdaje się że macki OPUS DEI go nie objęły Big Grin

Ja mam w dupie twoje lekcje , jak wszystkich którym imponują tego typu szemrane organizacje .
Opus Dei uwazana jest za sektę i jest w większości krajów nielegalna .
Omnio " lura " to taka podróbeczka z naszego podwóreczka , przedstawicielami jej sa inni nawiedzeńcy np; Kaja Godek i ta druga pani od antyszczepionkowców . Grupa nawiedzonych krzykaczy która co chwile dostaje po łapach.
I tak wzniosłe hasełka pt. Bóg , honor , ojczyzna , patriotyzm , rodzina........ wstawić co komu pasuje , to i tak nie ma znaczenia.
Obydwie organizacje to margines nawiedzeńców pod chrześcijańską przykrywką.

Ta pani od antyszczepionkowców to Justyna Socha.

znasz ten spot ?
Tak Patrysiowi podziękowała Warszawa i zaręczam ci że inne miasta i regiony zrobią to samo.
A Kto jest autoren tego spotu Trzaskowski i walcowa?
https://youtu.be/0z3WSYA8Fro to jest dla Polakow przez duze P
21-02-2019, 18:33

Dziaczuk
Jak ciebie Paweł Kryszczak z ONR zaprasza to musisz jechać.
Jedż , jedż dziewcze , potem nam opowiesz Big Grin

(21-02-2019, 18:14)dziaczuk napisał(a): A a ja zapewniam cie  Miami że w mniejszych miejscowościach żyją jeszcze normalni ludzie nie zboczeńce duże miasta są okupowane przez zboczeńców lesbijki, jakies homo nie wiadomo 
https://youtu.be/6gg3bwQqTUU
Leci na zywo, poczytaj czat, tam piszą zdecydowanie normalni ludzie i normalny człowiek będzie uczył swoje dziecko w domu nie puścić dziecko do szkoły gdzie będą głupoty wpajać do głowy
A tak nawiasem mówiąc na wiosnę 1 Maja ma być Marsz Wyklętych w Warszawie i we Wrocławiu, zapewniam cię Miami że w Polsce będzie bardzo źle się działo wszyscy mają dość tych satanistów żydowskich 
" Zboczeńcy z duzych miast " , " Żydowscy sataniści ", " Okupowane miasta " " lesbijki " , " homo niewiadomo "
Mówisz że normalny człowiek " nie puścić dziecko do szkoły ? "
Marsz wykletych powiadasz ?

Ojaciepierdziu , ale masz dziś miszung pod moherem Tongue

Powiedz mi kochana że lepisz pierogi i nie możesz pisać składnie i zebrać myśli bo ci farsz przeszkadza Big Grin
21-02-2019, 18:37

(21-02-2019, 18:33)dziaczuk napisał(a): A Kto jest autoren tego spotu Trzaskowski i walcowa?
https://youtu.be/0z3WSYA8Fro to jest dla Polakow przez duze P
Dżoanna, czy ty się kiedykolwiek zastanowiłaś z kim walczyli i kogo mordowali żołnierze wyklęci?
Oni mordowali innych Polaków! Szkoda tylko, że nie odstrzelili Rajmunda Kaczyńskiego, który był wielkim piewcą i działaczem nowej władzy. Gdyby to wtedy zrobili, to dzisiaj nie mielibyśmy tego cyrku.
Zołnierze wyklęci to takie islamskie ISIS made in Poland!
21-02-2019, 18:44

hahhahahhah skąd ona ma to wiedzieć ? Big Grin
Najlepsi są ci co ich mają na koszulkach i ci co nalepki maja na samochodzie . To sciana wschodnia , średnia wieku 20 + Tongue
21-02-2019, 18:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: