"RENIA"
Użytkownik
(17-02-2019, 22:21)herbiherb napisał(a): Renia nie chcialbym,aby moje wpisy byly wykorzystywane na prywatne wojenki .
Herbi,od kiedy ty jestes w internecie?
Zeby napisac odpowiedz musisz skopiowac wpis.
To nie jest prywatna korespondencja. Rozgladnij sie dobrze.Wszyscy tak robimy.
Ja zadnych wojenek tu nie prowadze.
•
egle
Użytkownik
(17-02-2019, 22:22)hubik napisał(a): (15-02-2019, 18:38)egle napisał(a): (15-02-2019, 12:17)hubik napisał(a): Apropo pan ze zdjec. Super pomysl i osobiscie uwazam je za ladne. Naturalnie ladne. Bez tynku, tipsow i tego typu tfu dodatkow.
Apropo muzyki klasycznej, ktora bardzo cenie. W dzisiejszej epoce mamy rowniez swietnych kompozytorow, tyle tylko, ze nie grajacych muzyki klasycznej.
Nie chce się czepiać, ale te tipsy i inne te twu dodatki, to Panie najczęściej robią, by się Panom przypodobać. I jak tak sobie czasem obserwuje, to właśnie ta tapeta najczęściej z natura wygrywa...
Ale mnie bardziej kompozytorzy zaciekawili, podaj jakieś przykłady tych od klasyki, ale co klasyki nie grają :-)
John Petrucci, Jordan Rudess, Roger Waters, Christofer Johnsson, Brian May, Roger Taylor...
Chlopaki maja niewyobrazalne wyczucie harmonii i spojnosci, nic sie tam nie chce poprawic, wszystko jest dokladnie tak, jak ma byc. Nie da sie napisac tego lepiej
Ach to o to chodziło, :-) ok Rudessa czasami na YT słucham, kojarzę jeszcze Briana.
Ja lubie takie nietypowe połączenia, kiedyś Kat miał taka płytę, gdzie do ich dość ciężkiej muzyki, wkomponowali arie. Tez brzmiało niezwykle spójnie. Do dziś lubie posłuchać niektorych kawałków.
Z tych kompozytorów, co wymieniłeś, tez posłucham, jeśli są tak dobrzy jak Rudess, to z pewnością warto :-)
•
herbiherb
Użytkownik
(17-02-2019, 21:52)RENIA napisał(a): Herbi napisal--Tylko Ferdydurke nie jest tym zainteresowany (zaden afrodyzjak
Pani Grabowska biustu nie ma a on wychowany na butelce z mlekiem.
W internecie jestem od piatku,tak ze nie za bardzo sie znam
mam tylko dwa pytania - do kogo jest skierowane zdanie na czerwono ? i kto to jest on ?
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post
• egle
hubik
Użytkownik
Z Kata to Bastard. Plyta dopieta do ostatniego szczegolu. Z tego co tam zagrali mozna by ze trzy plyty zrobic
•
"RENIA"
Użytkownik
mam tylko dwa pytania - do kogo jest skierowane zdanie na czerwono ? i kto to jest on ?
On to jest ten pan o ktorym wspomniales,ze nie jest zainteresowany.
Ja wiem,ze ty slazak to trzymasz z ziomalem ale nie warto.On dzisiaj slazak a jutro Niemiec, w piatek bedzie Polakiem.Mnie to obojetne,tylko niech on mnie nie zaczepia a dobrze na tym wyjdzie.
•
egle
Użytkownik
(17-02-2019, 22:46)hubik napisał(a): Z Kata to Bastard. Plyta dopieta do ostatniego szczegolu. Z tego co tam zagrali mozna by ze trzy plyty zrobic 
JEstes nieobiektywny  tam trochę słowa są tak na sile wciskane. Tez lubie te płytę, ale dawno jej nie sluchalam, teraz to tylko na sluchawkach, bo rodzina gotowa po egzorcyste zadzwonić :-)
Ja mówiłam o różach na grobach naszych przodkach. To gdzieś jeszcze mam chyba na takiej dawnej kasecie
•
"RENIA"
Użytkownik
Hubik,moze wklej jakas kompozycje jednego z tych panow,ktorych tu wymieniles. Chetnie poslucham.
•
egle
Użytkownik
(17-02-2019, 22:46)herbiherb napisał(a): (17-02-2019, 21:52)RENIA napisał(a): Herbi napisal--Tylko Ferdydurke nie jest tym zainteresowany (zaden afrodyzjak
Pani Grabowska biustu nie ma a on wychowany na butelce z mlekiem.
W internecie jestem od piatku,tak ze nie za bardzo sie znam
Od piatku? Wymiatasz, jak na nowicjusza, chyba, ze zapomniałeś roku dopisać
• herbiherb
herbiherb
Użytkownik
(17-02-2019, 22:55)RENIA napisał(a): mam tylko dwa pytania - do kogo jest skierowane zdanie na czerwono ? i kto to jest on ?
On to jest ten pan o ktorym wspomniales,ze nie jest zainteresowany.
Ja wiem,ze ty slazak to trzymasz z ziomalem ale nie warto.On dzisiaj slazak a jutro Niemiec, w piatek bedzie Polakiem.Mnie to obojetne,tylko niech on mnie nie zaczepia a dobrze na tym wyjdzie.
Renia ja pisze duzo o dupie maryni,i sporo dyrdymalow,ale taka jalowa i bezproduktywna dyskusja to nie dla mnie,
dajmy sobie lepiej spokoj ,to na tym najlepiej wyjdziemy .
•
"RENIA"
Użytkownik
Moze o nie wie to co my widzimy.
herbiherb
Użytkownik
Dołączył: 05-07-2016 Moze wtedy byl wlasnie piatek ale mnie sie nie chce sprawdzac
•
herbiherb
Użytkownik
(17-02-2019, 22:58)egle napisał(a): Od piatku? Wymiatasz, jak na nowicjusza, chyba, ze zapomniałeś roku dopisać 
Dzieki ,nareszcie ktos zauwazyl ze troche zdolnosci posiadam
PS.sam sie dziwie ze to takie latwe
•
egle
Użytkownik
•
herbiherb
Użytkownik
(17-02-2019, 23:16)egle napisał(a): Herbi, no jasne, bym wyliczyła ich więcej, ale po co Cie zawstydzać 
No to masz racje ja sie tak latwo rumienie
ale przy nastepnej okazji mozesz mnie znowu pochwalic
napewno nie pozostane Ci dluzny
• egle
egle
Użytkownik
•
Fellah
Użytkownik
(17-02-2019, 20:24)Unka napisał(a): Wlosy i piersi ...
Dla wiekszosci kobiet ich utrata jest tragedia .
A o rozumie ani slowa, bo po co!
•
"RENIA"
Użytkownik
Dzien dobry.Jest raptowna zmiana pogody.Nagle z zimy zrobila sie wiosna.To odbija sie na naszym samopoczuciu i odrazu widac to na forum.Wlecze sie to to ospale i nawet temat o seksie nie porwal forumowiczow. Moze cisnienie spadlo? Tez sie snuje po mieszkaniu,jeszcze w szlafroku ale juz po sniadanku.
Milego sloneczmego dnia.
•
Fellah
Użytkownik
O sexie trzeba bylo w mlodosci, a nie na starosc! Zenada!
•
Diego999
Zbanowany
•
"RENIA"
Użytkownik
Fellah ,szanuj sie.Masz problem z nerwami,idz do psychiatry.My nie mozemy ci pomoc.
Agresja, robi takie same spustoszenie w organizmie jak rak.
Moja rada,idz na inne forum.
•
Fellah
Użytkownik
Babko baletnico, wyluzuj, ja mam sie dobrze, z tobom cos nie tak!
•
|