Dla iberte
|
13-02-2019, 21:07
no i w tym caly problem, nic tu nie udowodniles, jakies smieci tu pokazujesz , jestes klamca i oszustem
13-02-2019, 21:10
(13-02-2019, 21:10)Diego9 napisał(a): no i w tym caly problem, nic tu nie udowodniles, jakies smieci tu pokazujesz , jestes klamca i oszustemTeraz musisz mi udowodnić, że sfałszowałem te strony. Jak narazie to ja udawadniam tobie, że kłamiesz jak z nut. Tatusia z Sołdka jako ślepego pasażera wsadzilśmy wczoraj do szalupy. ![]() Twój status zawodowy prysnął jak bańka mydlana parę miesięcy temu. ![]()
13-02-2019, 21:16
Ja moge sobie od sasiadki pozyczyc tez dyplom.Ona jest dziennikarka w telewizji.
Tak jak ty to robisz,moze kazdy.Wkurza mnie to,ze ty myslisz,ze my to glupie polaczki i we wszystko ci uwierzymy. TO JEST TWOJA WIZYTOWKA I PO TYM CIE OCENIAMY: POCZYTAJ: FERDYDURKE NAPISAL: Ty nie obrażasz mnie, ale obrażasz moją matke! Kto daje swoją vaginę za kasę wyjaśniliśmy sobie już wcześniej! Ja znam procedury dawania licencji z ZAIKS-u baletnicom i każda musiała dać dupy, by otrzymać pozwolenie na pracę zagranicą! Byłaś q..wą, jesteś pr...ką i będziesz płatną dzi..ką. Gratuluję charakteru i konstrukcji psychicznej! Ja wiem, że tylko za zdrowie moich dzieci i wnuków, dałbym dupy. Ty dzieci nie masz, więc nie masz też wnuków, ty dawałaś, dajesz i będziesz dawała dla korzyści! Ferdydurke
13-02-2019, 21:16
(13-02-2019, 21:16)RENIA napisał(a): Ja moge sobie od sasiadki pozyczyc tez dyplom.Ona jest dziennikarka w telewizji.Nie mam polskich sąsiadów. ![]()
13-02-2019, 21:19
(13-02-2019, 21:16)ferdydurke napisał(a):(13-02-2019, 21:10)Diego9 napisał(a): no i w tym caly problem, nic tu nie udowodniles, jakies smieci tu pokazujesz , jestes klamca i oszustemTeraz musisz mi udowodnić, że sfałszowałem te strony. ferdydurke, ty jestes psychicznie chory, idz leczyc sie , dobra, jak sie wyleczysz to bedziemy dalej rozmawaiac, nie widze sensu , twoj status zawodowy to pare smieci na zdjeciu, co do mojego tatusia to wara ci smieciu jeden od niego, ok, nie jestes godny nawet ziemi po ktorej on stapal dotknac, jestes nikim , byles nikim i bedziesz nikim, jak mi pokazesz swiadectwo od psychiatry, ze twoj stan sie polepszyl, to bede dalej z toba pisac, szkoda mi czasu dla pacjeta z psychiatrii
13-02-2019, 21:21
(13-02-2019, 20:47)ferdydurke napisał(a):(13-02-2019, 20:45)egle napisał(a): O matko i córko... Ferdydurke wybacz, ale tego to już chyba nawet kompleksami nie można nazwać...Skoro iberte sugerował mi kłamstwo, to krótka piłka - kawa na ławę Juz dawno nie otrzymalem listu.... Iberte sugerowal lub wrecz twierdzil( nic sie nie zmienilo), ze mlody czlowiek ktory ma takie osiagniecia jak ty, w tamtej dekadzie nie mogl ich osiagnac bez wplywow. Twoj wyciag z indeksu pokazuje , ze zaliczales. Nigdzie nie jest napisane.... dzieki komu. Jak juz wczoraj napisalem, ja przy tych zaliczeniach nie bylem. Skoro ty twierdzisz, ze mozna bylo w tamtej dekadzie robic kariere bez wplywow, to cementuje to rowniez sugestie iberte, ktory twierdzil, ze Renia rowniez nie musiala sciagac majtek. Taka byla sugestia iberte. Troche jestem rozczarowany, ze musze to ponownie tlumaczyc. Skoro jednak zdecydowales sie rozebrac na forum, to pragne ci przypomniec , ze pisales( chyba) o VI semestrach.... To w sumie bez znaczenia. Gdybys pragnal rozrzezyc swoj list i wkleic swoj dyplom, to juz teraz stanowczo stwierdzam, ze ja tego nie sugeruje...
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
![]()
13-02-2019, 21:23
(13-02-2019, 21:21)Diego9 napisał(a): ferdydurke, ty jestes psychicznie chory, idz leczyc sie , dobra, jak sie wyleczysz to bedziemy dalej rozmawaiac, nie widze sensu , twoj status zawodowy to pare smieci na zdjeciu, co do mojego tatusia to wara ci smieciu jeden od niego, ok, nie jestes godny nawet ziemi po ktorej on stapal dotknac, jestes nikim , byles nikim i bedziesz nikim, jak mi pokazesz swiadectwo od psychiatry, ze twoj stan sie polepszyl, to bede dalej z toba pisac, szkoda mi czasu dla pacjeta z psychiatriiMam nadzieję, że chociaż raz dotrzymasz słowa i nigdy już nie przeczytam twoich idiotycznych komentarzy pod moimi postami. Nie wierzę w to, ale mam nadzieje!
13-02-2019, 21:25
jezeli to twoj indeks, to 1 semestr robiles 4 razy czyli pierwszy rok powtorzyles, powtorka pierwszyego roku byla niemozliwa, czyli byles czerwony skoro ci pozwolono na powtorke pierwszego roku, studia maja 5 lat czyli 10 semestrow, nie skonczyles zadnych studiow, kto tu jest klamca? doktorat bez magistra? chyba ze byles baaaaaaaardzo czerowony?
ferdydurke, ty jestes skonczonym cepem, to wie tu kazdy, teraz mamy dowody
13-02-2019, 21:30
(13-02-2019, 21:23)iberte napisał(a): Juz dawno nie otrzymalem listu....Iberte, czy wystarczy okładka dypolomu - sorry ale wydziału i nazwiska nie będe ujawniał?! Czy ty naprawdę uważasz, że można było zrobić studia tylko dlatego, że miało się jakieś plecy? Ty też chyba studiowałeś i uważasz, że nie skończyłeś studiów, bo nie miałeś pleców i poparcia?! W tym momencie jesteś żałosny. Studiowali ze mną ludzie, którzy mieli olbrzymie plecy, ale do dyplomu nie dotarli. Brakło inteligencji i ochoty do nauki. W tamtych czasach rocznie progi uczelniane opuszczało z dyplomami ca. 50 tyś absolwentów. Ty sugerujesz, że oni wszyscy mieli plecy, a ty bidulek bez pleców nie skończyłeś. Bez pleców cię przyjeli na studia, ale nie pozwolili skończyć i to w czasach gdzie następował zmierzch socjalizmu.
13-02-2019, 21:46
ferdydurke, studia trwaly 10 semestrow ty masz tylko 4 wiec klamiesz, co ty sadziles ze tu nikt indeksu nie idzial i nie studiowal? pomylka, mam 2 dyplomy uniwersyteckie, wiem jak wyglada indeks , ile lat trwaja studia i jak wyglada swiadectwo ukonczenia studiow podyplomowych, ty oszuscie , chciales mnie jako oszustke tu oglosic, sorry, co pisze to jest prawda, ty natomist dales d.......
(13-02-2019, 21:46)ferdydurke napisał(a):(13-02-2019, 21:23)iberte napisał(a): Juz dawno nie otrzymalem listu....Iberte, czy wystarczy okładka dypolomu - sorry ale wydziału i nazwiska nie będe ujawniał?! zachowaj sobie te twoje smieci i nie pograzaj sie ok na koncu kazdego roku jest pieczatka i czy rok zostal zaliczony, dlaczego tego nie sfotografowales?
13-02-2019, 21:52
(13-02-2019, 21:30)Diego9 napisał(a): jezeli to twoj indeks, to 1 semestr robiles 4 razy czyli pierwszy rok powtorzyles, powtorka pierwszyego roku byla niemozliwa, czyli byles czerwony skoro ci pozwolono na powtorke pierwszego roku, studia maja 5 lat czyli 10 semestrow, nie skonczyles zadnych studiow, kto tu jest klamca? doktorat bez magistra? chyba ze byles baaaaaaaardzo czerowony?Możesz rozwinąć tę myśl i udowodnić mi kłamstwo?! Ja widzę jedno - pierwszy egzamin 9.II.79 r. - trója strona 9 drugi egzamin 12.II.79 r. ocena 4 strona 11 trzeci i czwarty 26.II.79 r. dwa razy 5 srednia z semestru 4,25 = 1500 zł piąty egzamin 15.VI. 79 ocena 3,8 ( 4-) szósty egzamin 26.VI.79 ocena 4 siódmy egzamin 8.VI.79 ocena 4 ósmy egzamin VI. 79 ocena 3,5 średnia z semestru 3,825 = 1000 zł ![]()
13-02-2019, 21:59
ferdydurke, nie liczba egzaminow tylko semestrow jest wazna, ty masz 4 semestry a gdzie reszta, ty nie skonczyles zadnych studiow, na koncu indeksu jest potwierdzenie , ze jestes magistrem i ze skonczyles studia, z twoich smieci nic nie wynika, wynika, ze klamiesz , klamiesz i jeszcze raz klamiesz nie znam dwuletnich studiow po ktorych sie doktorat robi, czlowieku ograniji sie , ty jestes chory psychicznie, sadziles ze ja nie studiowalam? ecz ecz, studiowalam na 2 uniwerkach
13-02-2019, 22:06
13-02-2019, 22:06
debilu, studia trwaja 5 lat, 10 semestrow, ty masz 4 a gdzie 6 semestrow, brakuje 3 lata i koncowa strona, na ktorej jest potwierdzenie ukonczenia studiow, kapito,
13-02-2019, 22:10
(13-02-2019, 22:06)Diego9 napisał(a): ferdydurke, nie liczba egzaminow tylko semestrow jest wazna, ty masz 4 semestry a gdzie reszta, ty nie skonczyles zadnych studiow, na koncu indeksu jest potwierdzenie , ze jestes magistrem i ze skonczyles studia, z twoich smieci nic nie wynika, wynika, ze klamiesz , klamiesz i jeszcze raz klamiesz nie znam dwuletnich studiow po ktorych sie doktorat robi, czlowieku ograniji sie , ty jestes chory psychicznie, sadziles ze ja nie studiowalam? ecz ecz, studiowalam na 2 uniwerkachPoczytaj sobie ile semstrów trwały studia na uniwersytetach od 8 do 10 semestrów. W siódmym semestrze nagroda 1000 zł. ![]() Na 92 i 93 stronie indeksu mam potwierdzenie mojego dyplomu. (13-02-2019, 22:10)Diego9 napisał(a): debilu, studia trwaja 5 lat, 10 semestrow, ty masz 4 a gdzie 6 semestrow, brakuje 3 lata i koncowa strona, na ktorej jest potwierdzenie ukonczenia studiow, kapito,Debilką to ty jesteś, bo pokazujesz, że nie potrafisz czytać! Teraz robie pauzę, bo to diegowe kretyństwo przyprawia mnie o mdłości, a muszę zrobić sałatkę jarzynowa
13-02-2019, 22:20
O jak miło i rodzinnie się zrobiło, rzeczywiście moderatora nie trzeba
![]() ![]()
13-02-2019, 22:29
moje kretynstwo stwierdzilo ze ty tylko masz 2 lata studiow jezeli to sa strony z twojego indeksu, ty nie skonczyles zadnych studiow, wiec kto tu jest kretynem, ja nie znam studiow dwuletnich, studium pomaturalne tak, jestem therapeutka wiec mam duzo cierpliwosci dla mitomanow
13-02-2019, 22:30
To lipa sciagnieta z internetu, albo znaleziony. Nie ma zdjecia, nazwiska - moze kradziony?
13-02-2019, 22:32
13-02-2019, 22:35
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|