(10-02-2019, 21:52)RENIA napisał(a): 65- letnio dziecinno, ty masz wykrzywioną psychikę!
Twoj "wazniejszy wątek" ma raptem 14 wyswietlen na post, podczas gdy moj monolog ma 21 wyswietlen na opublikowany post. Teraz zacznij szybko otwierac twoj wazny wątek by pokazac jaki on jest wazny
Przyjemnego klikania!
Jak ja mam 65 to ty masz 103.Ja nie jestem fanatyk jak ty,ze cale jego dzisiejsze zycie to forum i twoje tematy.
Nocami tu trzymasz dyzur byle twoje watki podniesc. liczysz kazde klikniecie i kazda stronke.50 stronke obchodzisz hucznie jak swoje urodziny.Opamietaj sie. Ja stad spiepszam,bo tu mozna tylko schamiec albo obnizysz swoj intelekt a ja nie chce zostac polglowkiem i fanatykiem takim jak ty.
Ja od 4 lat jestem na facebooku i na twiterze i tam sie czuje najleiej. Nikt mnie tm nie obraza i nie musze czytac wiadomosci,ktore slysze w radio i TV.
Ja mam wrazenie,ze ty tu masz misje do spelnienia.Niszczyc Polakow i pokazac swoja wyzszosc.
Czy ktos oprocz Majami traktuje cie tu powaznie? Nawet iberte wypiol dupe na ciebie biedny fanatyku.
Znów w ramach asekuracji wypowiadasz się w imieniu innych.
To co , nie będzie sagi ? Czyli jak zwykle jesteś gołosłowną awanturnicą.
Nie martw sie wszystko bedzie i to tak,ze ci w piety pojdzie.Tylko pamietaj,wszstko kopiuj,(to twoja specjalnosc) a bedziesz miala mila pamiatke.
Musze leciec ale wroce.
(10-02-2019, 22:49)RENIA napisał(a): Lecial serial Pensjonat nad rozlewiskiem wiec sbie poogladala.
Widze,ze nie proznowaliscie.O co wam chodzi-konkretnie?
Wszyscy chcą cię ogłośić największą znakomitością portalu o najjaśniejszym umyśle, wspaniałym języku i lekkości klawiatury, której mogli by ci pozazdrościć najwięksi pisarskiego świata.
Znów w ramach asekuracji wypowiadasz się w imieniu innych.
To co , nie będzie sagi ? Czyli jak zwykle jesteś gołosłowną awanturnicą.-napisala Majami.
Prowokujesz bo uwielbiasz awanturki.One maja to do siebie,ze produkuja adrenalinke a to powoduje,ze czlowiek jest bardziej kreatywny.To jak taki hormon napedowy,ktory pozwala ludziom na dobitniejsze wypowiedzi,tworza dynamiczne sytuacje i zdaje ci sie,ze jestes wielka.
Ale jest i pulapka.Renia znika i zostaje w tobia nuda i malosc.
Zobacz jak sloninka wspomina czesto ferdydurke.Wyzywa go bo normalnie gdyby byla mila to by nie przszedl.
I tak dzieki takim awanturnikom,stronki leca w szalonym tempie.
Bo tak naprawde,kogo tu interesuja powazne tematy?
Wszyscy lubia ogladac walki psow.Nawet sa powazne zaklady.To podnieca ludzi prymitywnych.Wtedy sa emocje
Renia znika , a mi to wisi i dynda
Jak zatęsknie za upierdliwą dziwaczką to zawsze sobie mogę taką pacjentkę wyszukać i jeszcze mi będą za to płacić
Idziesz prosta drogą do stanu upierdliwej staruszki
Dziwnie to brzmi w twoich ustach,taka pogarda dla staruszek. Ja nie oddalaby nikogo z rodziny pod twoja opieke.Wspolczuje tej rodzinie u ktorej pracujesz.
W twoich wypwiedziach widac bezsilnosc i brak klasy.Widocznie cos jest na rzeczy.Podejrzewam,ze w realu nieraz skompromitowalas swoim chamstwem kraj,ktory tutaj tak bronisz.
Starsi ludzie to też normalni ludzie tylko starsi.
Są młodzi ludzie nie do zniesienia i starsi ludzie nie do zniesienia . Zupełnie tak jak wątki na tym forum.
Na jednych wszyscy przesiadują i piszą , inne opuszczone nie mają chętnych ,. Ich autorzy szukają igły w innych , a w sobie belki nie widzą.
Widzisz ty im współczujesz , a oni i ich tata się cieszą że mnie mają.
W zeszłym tygodniu miał mały wypadek i spędziliśmy z nim w trójkę pare godzin na izbie przyjęć w szpitalu.
I wiesz co ? Z całej trójki ( była córka , synowa i ja ) do wejścia na izbę z poczekalni poprosił mnie.
To bardzo kochająca się rodzina i cieszę się że mam przyjemnosc pracowac z ich tatą i współpracować z nimi.
Jak jadę na urlop to dziadzia woli na ten czas iśc do domu starców , próbowaliśmy zastępstwa ale się nie udało.
Ty nie marnuj swego współczucia na ludzi którzy tego nie potrzebują , ty to współczucie oszczędzaj na samą siebie.
Iloma starszymi ludżmi się opiekowałaś że wazysz się zabrać głos w tym temacie ?
Czy opiekowałaś lub opiekujesz się własnymi rodzicami ?
Nie masz o tym bladego pojęcia a się wypowiadasz.
Mialam to napisac na watku--"okupacja slonzakow,na polskim rorum"ale na moja prosbe watek zostal zamknieta wiec pisze tutaj.
(01-02-2019, 20:37)ferdydurke napisał(a):
ja żyję ideą, że każdy wyleczony Polak z bezmyślnej ideii "Bóg, Honor, Ojczyzna" to czysty zysk dla Polski i polskiego wizerunku na świecie, oraz dla Polaków
fFreddy mu odpisal.
nie mam odczucia, ze w swoich wpisach kierujesz sie dobrem Polski i Polakow.
Jezeli dobrze interpretuje Twoje wpisy to nie uwazasz sie za Polaka ani obywatela tego kraju.
Twoja ojczyzna jest niemiecki Slask a obecnie Niemcy (popraw mnie jesli sie myle).
Tak samo reprezentujesz opinie, ze Slask powinien ponownie przejsc pod administracje niemiecka (i tutaj ponownie mozesz mnie poprawic).
Takie mam odczucia czytajac Twoje wpisy.
Oczywiscie zdajesz sobie sprawe, ze na polskim forum nie spotyka to sie z zyczliwym przyjeciem ale jest Ci to obojetne.
Mysle, ze nawet wiecej: daje Ci to swoista satysfakcje wykazywania swoistej niemieckiej przewagi nad wszystkim co polskie.
Nie podoba mi sie Reni temat. Jak na moje odczucie jest zbyt agresywny.
Ale chyba trafia w punkt.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
I na tej kanwie napisze ten moj komentarz.
To forumm od dawna juz nie jest polskie i coraz czesciej pluja nam w twarz
Choc piosenka mowi nam,ze nie bedzie.
Ja mam wrazenie,ze slonzak ma tu jakas misje do spelnienia.Moze jakas faszystowska organizacja zlecila mu zadanie,zeby polaczkow wyrolowac. Z kobiet zrobic kurwy a z facetow idiotow do szescianu.
Forum male i gremium nieliczne i to dodaje tchurzowi odwagi a ze bezpanskie to i kar za obelgi nie ma.
Dziwi mnie,ze nikt nie reaguje na te obelgi ani nie stanie w obronie.
Jozef Pilsudzki powiedzial,ze "Milczenie jest przyzwoleniem na zlo.
Dlaczego nikt nie stana w mojej obronie,kiedy slonzak wyzywal mnie od prostytutek. To powazna obelga i pod zart jej nie mozna podciagnac.
Czy to jest akceptacja?tchurzostwo?tumiwisizm?a moze ludzka zawisc i prymitywizm.
Mysle,ze nie ma tu ani jednej userki ktorej by slonzak nie obrazil.
Solidarnosci jajnikow jednak nie widze.
Znamienne bylo zachowanie slonzaka,kiedy wiara balowala u sloninki a on myslal,ze wszysca pijani i nie dosyc,ze ugral dla siebie nowy watek,to zrobil swiadomie awarie na watku i jeszcze kazal sobie za to dziekowac.
To byl jednak epizod.Szokiem dla mnie bylo umieszczenie filmiku z przemowieniem Gobbelsa z roku 1943 i przemowienie
A.Hitlera z Norynbergii z roku 1934..Te filmy wisza do tej pory.Na innych forach sa blokady i takich fimow nie wolno reklamowac.
Jak zareagowali forumowicze na te filmiki.Musze przyznac,ze tylko 2 userow zachowalo przytomnosc umyslu i zrozumieli,ze zabawa sie skonczyla i zaczynaja sie schody. Moglo byc niebezpiecznie.
Iberte,jak zwykle uprzejmie i szybko sie wycofal z zabawy a Majami tez oswiadczyla,ze nie chce w tym brac udzialu i cichcem sie wycofala. Reszta z malym opoznieniem tez. A wiec jest okupacja na forum czy nie ma? Gdybym nie miala racji,slonzak by sie tak nie zdenerwowal i nie rzucal kurwami. Mam nadzieje,ze chociaz niektore panie otworza oczy i zaczna reagowac na obelgi,ktorymi raczy ich cham slonzak.
Nie moge watka zamknac ani konta zlikwidowac ale napewno nie bede tu czestym gosciem.
Wam radze reagowac na chamskie obelgi.
Na pozegnanie dedykuje slonzakowi piosenke.
PS.
Tu jest wiecej tematow niz userow ale zapewniam was,jest to moj ostatni temat.