ferdydurke
Użytkownik
To jest dopiero hicior
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/glinski-wyszedl-ze-studia-radiowego-po-pytaniu-o-pieniadze-na-ecs,903377.html
pan vicepremier nie potrafi logicznie odpowiedzieć na pytanie, więc obrażony wychodzi ze studia.
Co sądzi o panu ministrze jego brat Robert?
Mówi jasno - "Mój brat idiota"
http://lodz.wyborcza.pl/lodz/1,35136,19707083,moj-brat-idiota-robert-glinski-o-wicepremierze.html?disableRedirects=true
•
ferdydurke
Użytkownik
Odejdźmy teraz od vicepremiera i zastanówmy się nad ministrem spraw zagranicznych
Pan minister Czaputowicz udzielił wywiadu dla tygodnika "Der Spiegel" na temat rozmieszczenia broni atomowej w Polsce i w Europie
http://www.spiegel.de/politik/ausland/inf-abkommen-polnischer-aussenminister-fordert-us-atomraketen-in-europa-a-1251157.html
Ja proponuje by te głowice atomowe stacjonowały minimum 50 metrów od miejsca zamieszkania pana Czaputowicza.
Jakim kretynem trzeba być, by na forum europejskim wygłaszać takie bzdury?
Pan Czaputowicz, jak i jego poprzednik Waszczykowski reprezentują inteligencje i postrzeganie świata przeciętnego Kowalskiego.
Teraz pytanie do przecięnego Kowalskiego - w jaki cel Rosja wystrzeli swoje rakiety atomowe - w beczkę polskiej kiszonej kapusty, czy też głowice atomowe stacjonowane na terenie Polski?
•
Majami
Użytkownik
Ty Ferdi jesteś jednak optymista.
Ja bym chciała by Czaputowicz miał takie postrzeganie świata tego przecietnego Kowalskiego , czyli normalne i zdroworozsądkowe.
Niestety nie ogarniasz tak jak i ja, że mamy do czynienia z prawdziwym politycznym WIZJONEREM : 
Chłopak robi co może , dyplomatołczy jak tylko umie , wszak sam jaroslawpolskezbaw nazwał go ...eksperymentem
•
Majami
Użytkownik
•
Majami
Użytkownik
Dzięki ofiarności "gorszego sortu" Polaków Europejskie Centrum Solidarnosci w Gdańsku pozostanie instytucjom niezalezną i poza pisowskim wpływem.
•
Majami
Użytkownik
•
Ronja
Użytkownik
Gott hat die Erde nur einmal geküsst
Genau an dieser Stelle, wo jetzt Deutschland ist
•
Majami
Użytkownik
No to sie nie nastawiaj na ludzi, pakuj bambetle i do samotni outsiderować.
Bo mi sie to jakos kłoci z potrzebą wklejania cytatów innym .
•
Lawenka
Zbanowany
•
Ronja
Użytkownik
(02-02-2019, 17:29)Majami napisał(a): No to sie nie nastawiaj na ludzi, pakuj bambetle i do samotni outsiderować.
Bo mi sie to jakos kłoci z potrzebą wklejania cytatów innym .
To do mnie?
Tepa dzida ma zawsze tepe skojarzenia-adekwatne do codziennych widokow
•
Majami
Użytkownik
Powtarzasz ty po Dzoanie , czy ona po tobie ?
Przeciez wystarczy tylko chwilę przed zacytowaniem pomyśleć , a nie wklejac na ślepo co się nawinie.
Tu masz racje , ten codzienny widok przyprawia o ból głowy.
•
Majami
Użytkownik
Jak mi tam brzydnie to zmieniam widok na ten.
Albo ten.
•
Majami
Użytkownik
Elżbieta Błaszczyk
Przyzwyczajajcie się szkodniki. Coraz trudniej będzie wam zrozumieć suwerena, bo w końcu ludzie zaczynają dostrzegać, na czym miała polegać ta zmiana. Każde kłamstwo, ma krótkie nogi. W waszym przypadku jest to i przenośnia i dosłownie (a na tych nogach w dodatku, wyświechtane portki i stare buty). Mamy dość dogmatów jednej partii (właściwie jednego człowieka) i wstydu jaki przynosicie Polsce w każdej dziedzinie życia. Dość!! Więc przyzwyczajajcie się, że opór będzie coraz większy. To co stało się w styczniu, co dzieje się teraz, pokazało do czego mogą doprowadzić, dalsze wasze rządy. Nie po to powstała Solidarność i był rok 89, żeby teraz, znowu jedna, despotyczna, proletariacka partia, zawłaszczyła Polskę. Suweren mówi 3xNIE.
•
ferdydurke
Użytkownik
No i powstała w końcu w Polsce partia, która proponuje normalny nie wykolejony program.
Wiosna Roberta Biedronia to nadzieja dla nowoczesnej Polski i młodego pokolenia.
Ja trzymam za niego kciuki i mam nadzieje, że dojdzie do władzy i zmieni Polske i świadomość Polaków.
Powodzenia Panie Robercie!
•
Majami
Użytkownik
Oglądałam i potwierdzam.
Jako jedyny przedstawił konkretny program
Realny program nowoczesnego państwa . Na realizacje wielu punktów tego programu nawet nie trzeba żadnych srodków.
Powodzenia życze polskieju Jastinowi Trudeau ,.
No ina dobry początek ma w maju mój glos , akurat bedę w Polsce.
•
Ronja
Użytkownik
Biedron najpierw zapowiada zagwarantowanie praw zwierzat i drzew, pozniej mowi o pozwalaniu na zabijanie nienarodzonych dzieci !
Precz ze zboczencami!
•
Majami
Użytkownik
Ronja
Nasze forumowe skrzyzowanie Kaji Godek i Justynay Sochy..
.
•
iberte
Użytkownik
Biedron zlikwiduje pieczatki!!!!
Gosc wie czego chce...
... jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
•
Ronja
Użytkownik