No widzisz,mowilam ci nie pij,nawet na moim ostanim watku,ktory namietnie trollowalas,napisalam ci jakie skutki moze miec alkohol. Halucynacje moga byc rozne.
Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację.
|
No widzisz,mowilam ci nie pij,nawet na moim ostanim watku,ktory namietnie trollowalas,napisalam ci jakie skutki moze miec alkohol. Halucynacje moga byc rozne.
28-01-2019, 02:03
No tak
To są halucynacje powracajace . Ona reprezentuje Niemcy w biegach 4 x 400 metrów , a ja się opiekuje jej dziadkiem. Niemozliwe ? A jednak ![]()
28-01-2019, 02:05
Wiesz co? Identyczna sytuacje mialam w realu.Mialam studio baletowe i szukalam sprzataczki.Zglosila sie jedna.Wiesz jaka byla zarozumiala? Ona pracowala u jednej modelki,mieszkala u niej ale w piwnicy,dzie nabawila sie reumatyzmu.
Pewnego dnia z wyzszoscia godna ministra mowi do mnie,ze ona jest najlepsza na Bajerze. Dajac mi tym do zrozumienia,ze kudy mi tam do niej.Sytuacja analogiczna do twojej. Kobieto,otworz oczy i nie tylko patrz ale tez zobacz.
28-01-2019, 02:14
My nie mamy piwnicy.
Od lat mam do czynienia tylko z takimi ludzmi. O Kolonie lepiej nie pytaj bo by ci te baletki spadły z wrażenia. Ferdi pewnie wie jaka fabryka tkanin była w Krefeld , no to tych fabrykantów też znam prywatnie . Ja tam do sprzątaczek nic nie mam . Znam wiele Polek zajmujacych się sprzataniem , jedna nawet ma doktorat. A ty masz doktorat ?
28-01-2019, 02:15
Buta , pogarda i brak szacunku do ludzi to twoje cechy.
Ja się tak samo kłaniam i usmiecham do ekspedientki z Aldika jak i do pana dyrektora. Tak samo pozdrawiam lekarza jak pana listonosza i tego co mi smieci wynosi.
28-01-2019, 02:31
(28-01-2019, 01:43)RENIA napisał(a): "Czy pomyślałaś nad tym, że zrażasz dyskutantów do swoich tematów? "---No pewnie,miedzy nami jest duza roznica,Ja w ogole nie lubie sie klucic i juz to im wystarczy bo im nie daje adrenaliny.Oni czekaja znudzone az znajdzie sie ktos i zacznie ich bawic.Ja nie jestem Stanczyk. Lubie bystrych ludzi i chetnych do WSPOLNEJ zabawy i dyskusji. Sam widzisz,ze tu sie nie da.Sa zawziete i agresywne i moga ci wmowic rozne rzeczy.W tym sek,ze one tych wad nie widza.Renia, to że ty lubisz ludzi bystrych nie oznacza jednocześnie tego, że ty się do nich zaliczasz i tu jest właśnie pies pogrzebany ![]()
28-01-2019, 02:35
To ze nie jesteś Stańczykiem to fakt .
Wiesz ty przynajmniej kim on był ? Chyba nie , bo byś go nigdy w tym kontekście w swoim zdaniu nie umieściła.
28-01-2019, 02:40
coś poszło nie tak
![]()
28-01-2019, 15:44
ciekawa wypowiedzi Pani Leszczyny z opozycji . afera goni aferę
![]() ![]()
28-01-2019, 17:27
Jaka tam afera .
Na razie to pare pionków poszło na odstrzał , takie tam mięso armatnie. Smierc Adamowicza poszła na ich konto i trzeba zmniejszyć szum wokół niej.Tym bardziej że na światło dzienne wychodzi że ani mateuszek ani maliniak nie byli mile widziani na pochówku włodarza Gdańska. Poczekajmy jeszcze z tydzień i pewnie się dowiemy jak chamsko i dzielnie maliniak walczył o pole position w pierwszej ławce. Trzeba tez przykryć Glapinskiego i SKOKi , Pixie i Dixie też nie kwapia się ujawnic ile przytulają pieniazka. Sporo nawywijali , to trzeba poswięcic pare nic nie znaczących głów. Za co taki misiu może odpowiadac ? Pojezdził sobie limuzyna i pare razy przeciągnał karte płatnicza MONu tam gdzie nie trzeba. Postawi się zarzuty , przeciągnie sprawę w prokuraturze , narobi troche szumu i nic wiecej. Potem misiu uda skruche i odda te pare groszy co zajumał na drinki i umorzy się sprawę. Motaja się ale chyba nie starczy tych wróbli by pociągnac do wyborów. Taki pstryczek w nos dla Antosia by się za bardzo nie zwąchiwał tam na tej " narodowej prawicy " z nikim. Pic na wodę to wszystko. W rezerwie buzetowej na rok wyborczy prawie 30 mld zł. Tadziowi w Toruniu przesunie się ze 200 baniek na odwierty przez spółki energetyczne i tych błedów formalnych w rejestrowaniu partii straszaka nie poprawi. Zaraz sie powyciaga kilku narodowców o 6:00 rano z łożek i reszta ze strachu w majty narobi i grzecznie siądzie na tyłku. 30 stycznia posiedzenie Sejmu , popatrzmy co tym razem maja do przepchnięcia że takie nerwowe ruchy wykazuja. Szczerze mówiac bardziej mnie interesuje co im tak ten Kwiatkowski wadzi , czego on się dokopał ???
28-01-2019, 17:44
(28-01-2019, 17:44)Majami napisał(a): Jaka tam afera . Kwiatkowski prezes NIK obecnie prowadzi kontrolę we folwarku prezesa Glapińskiego NBP . Kwiatkowski nie pozwolił sobie złamać kręgosłupa . nie myśli jak pis ..???
28-01-2019, 18:16
Też mi to przychodzi do głowy.
Taki straszak żeby za bardzo w tym NBP nie rył . Doszły mnie wici że w najblizszym czasie ma jakas bomba wybuchnać w mediach. I to na samego jarkacza ![]()
28-01-2019, 18:24
29 stycznia 2019 - to będzie jeden z najważniejszych dni w osiemnastoletniej historii PIS. A z całą pewnością najprawdziwszy.
06:42 - 28 sty 2019 156 podań dalej 708 polubień LKpuazarzBarBedBozenaMagdalena BiałekKuba Butowskissyl szuaฬ๏ןςเєςђ #FBPE ??????Henryk Wójcik 135 odpowiedzi 156 podanych dalej 708 polubionych Odpowiedz 135 Podaj dalej 156 Polub 708 Nowa rozmowa Tomasz Urbaś @TomaszUrbas 2 godz.2 godziny temu Więcej W odpowiedzi do @lis_tomasz Afera w PiS w moje urodziny ? Cudowny prezent ? 17 odpowiedzi 2 podane dalej 130 polubionych Odpowiedz 17 Podaj dalej 2 Polub 130 Tomasz Urbaś @TomaszUrbas 2 godz.2 godziny temu Więcej Tomasz Urbaś podał/a dalej Roman Giertych Słuchajcie Giertych też podgrzewa atmosferę. Chyba Glapa trafiony zatopiony będzie ? Czyzby tasmy z JK ? No zobaczymy .
28-01-2019, 18:40
cyk cyk cyk cyk
Bomba tyka , zatem odliczamy. Zobaczymy czy to kapiszon czy cos powazniejszego. Juttro lub pojutrze powinnismy wiedzieć. Ma wyjśc w Rzeczpospolitej lub Wyborczej.
28-01-2019, 19:17
(28-01-2019, 17:44)Majami napisał(a): Jaka tam afera .Bardzo poprawna analiza, oni już teraz zaczynają przygotowywać sobie teren przed wyborami do parlamentu UE. Teraz tygodniami będą pieli z zachwytu nad samym sobą, jacy to oni "sprawiedliwi" są. 9 miesięcy potrzebowali by zdjąć generalisimusa Bartka? On był celowo trzymany w magazynie, by go wyciągnąć w odpowiednim momencie. Chłopak inteligencją nie grzeszy, więc na pionka się super nadawał, a jak będą chcieli odstrzelić Antoniego, to Bartłomiej się wyoutuje ze swej orientacji seksualnej.
28-01-2019, 19:24
I tu widze błąd niestety.
Najjasniej nam panujący strateg najwyrazniej niedomaga. Hallo , to sa wybory !!! Tu pionki nie starczą , trzeba poświęcic figury z planszy. Jeno jest mały problem , wszystko to ciut za wczesnie się rozlazło. I tupa . Tak by się pare miernot co się zgrało wysłało do Parlamentu Europejskiego i zrobiło miejsce na świezonke. Tłok panie , tłok sie robi. Tak bywa jak się debili dopuściło do koryta . Byle miernota zasiadał w spółkach . Odmózdżenców w słuzby wsadziło. Nasz Imperator przestał panowac nad legionami. Tja
28-01-2019, 19:34
Miernotą był jest i będzie, ale legiony sprezentowały mu generalską monete - gdzie ja o tym pisałem? Tutaj:
http://nasze-niemcy.pl/Watek-genaralski-coin-dla-bartka_2406 ![]()
28-01-2019, 19:49
nic się nie stało
28-01-2019, 20:19
Podobno pis odwołuje swoich z porannych programów.
No więc podobno jest tak, że znów sprawa idzie przez sławnego kuzyna, którym to już tyle było problemów w Orlenie i TVP. Sławny kuzyn ma córkę, a ona męża. I ten mąż miał dla PiS-u pobudować słynny wieżowiec przy Srebrnej. Ale coś te rozmowy nie szły po myśli owego młodego człowieka, skądinąd mieszkającego w Austrii. I ów człowiek zaczął nieformalnego przywódcę naszego kraju nagrywać. I zebrał pokaźną biblioteczkę, bo jest tego najmniej kilkadziesiąt godzin. Tak się składa, że pełnomocnikiem owego pana stał się bardzo duży mecenas (chodzi o wzrost naturalnie), więc droga do redakcji na Czerskiej była odśnieżona. Należy się spodziewać serialu. Wniosek jest jeden z tej opowieści. Trzeba słuchać mądrych ludzi zawczasu, gdy mówili, że kuzyn to bałwan i człowiek, którego należało trzymać na odległość rzutu kamieniem. Tak to wielkie projekty polityczne padają przez kuzyna i kuzyna zięcia.
28-01-2019, 22:56
Ciekaw jest Majami, czy twoje informacje okażą się prawdziwe.
Mnie zainteresowała informacja, że pisuar pozwał profesora Sadurskiego do sądu za nazwanie ich "zorganizowaną grupą przestępczą" Wojciech Sadurski @WojSadurski Jesli ktos mial jeszcze jakies watpliwosci, to po ustawce z ostatnich 2 dni powinno byc jasne: zaden przyzwoity czlowiek nie powinien isc w paradzie obroncow bialej rasy, ktorzy na chwile schowali swe falangi i swastyki, w zmowie ze zorganizowana grupa przestepcza PiS. 1 207 20:30 - 10 lis 2018 Twitter Ads - informacje i Polityka prywatności Ludzie o tym mówią: 436 Profesor Wojciech Sadurski wykłada obecnie prawo na uni w Sydney, wcześniej robił to już w USA i we Włoszech, więc tak sobie myślę, że facet wie co mówi.
29-01-2019, 00:22
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|