Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację.
Majami, ... obiecuje.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
27-01-2019, 01:31

Ferdydurke,od kiedy ty wierzysz kobietom?.Tu nie ma sie gdzie pobawic.Wszyscy bojowo  nastawieni a ja  nie mam nawet procy. Tongue
27-01-2019, 01:37

(27-01-2019, 01:37)RENIA napisał(a): Ferdydurke,od kiedy ty wierzysz kobietom?.Tu nie ma sie gdzie pobawic.Wszyscy bojowo  nastawieni a ja  nie mam nawet procy. Tongue
Reniu, wytłumacz mi więc dlaczego skazuje się mężczyzn za gwałt? Jak to jest z tym kobiecym NIE?
Chce, czy nie chce? Jak miała orgazm, to jest ok., a jak nie to był gwałt!?
27-01-2019, 01:48

No wlasnie,tez nie wiem dlaczego.Nasz wieszcz przeciez pisal "Gwalt niech sie gwaltem odciska a ze slaboscia uczmy walczyc sie za mlodu.Tak jakos bylo. Mezczyzni jednak nie zglaszaja gwaltow,Tylko te skarzypyty zaraz leca na skarge. Smile
27-01-2019, 01:55

(26-01-2019, 22:37)ferdydurke napisał(a):
(26-01-2019, 22:27)Majami napisał(a): Helen
A cos w temacie , czy tylko na pyskówki się wszędzie załapujesz ?
I to w jakim towarzystwie ,. To twoje jawne wybory , czy tak z samotnosci w sieci jest ci wszystko jedno z kim ?

Czego ty od Helen wymagasz? Majami, ty stawiasz ją w sytuacji gdzie przy tygodniowym zamrożonym denacie stoi lekarz i rodzina i ta rodzina oczekuje od lekarza, by on denata wskrześił! Z pustego nawet Salomon nie naleje! Big Grin

[Obrazek: dzieci_173.gif]
27-01-2019, 09:45

Nie zawiodłam się.
Poziom niezbyt rozgarnietej 13 latki. Udowadnia to wklejka powyżej.
No ale zawiedzeni wszak nie jesteśmy , niczego górnolotnego nie oczekiwalismy.
Tu mamy do czynienia z jednostka nie rozumiejacą pojecia " domowa biblioteka " , kilka postów powyżej inna jednostka nie zrozumiała pojecia " kanony kultury "

Orka na ugorze.
Takie cos potem oglada wieczorne wiadomosci i z całego zestawu newsów rozumie prosty komunikat ...w Alpach spadł snieg Big Grin
Tja
27-01-2019, 09:49

A wy znowu robicie nagonke na milych userow,ktorzy podtrzymuja wam ten lichy watek.Majami, ponizej pasa-NIEWOLNO!
Ja bylam juz na Facebooku.Biedron kloci sie z Budka.Opiepszylam Biedronia.Ciekwe czy odpisze.Zdarzylo mi sie,ze Giertych mi odpisal i Pawlowicz.Lece na Facebook.
27-01-2019, 13:14

Renia
Ja juz mam swoje lata , wiem co mi wolno a czego nie wolno i nie potrzebuje mamusi.
A nawet jak tej mamusi bedę potrzebowała to mam swoją ,
Zatem idż i niańcz sobie jakies fejsbukowe dziecko .

ps. Chyba dostane dolnościsku . Nie gadaj że Cristal ci odpisała ? Ja to nie wiem co bym zrobiła , gdyby mi odpisał najwiekszy szmatławiec w historii polskiego parlamentaruzmu. No nie wiem co bym zrobiła ...
27-01-2019, 13:57

(27-01-2019, 09:49)Majami napisał(a): kilka postów powyżej inna jednostka nie zrozumiała pojecia " kanony kultury "

Miami-gdzie pisalam,ze nie zrozumialam pojecia "kanony kultury"?Mialam nadzieje,ze mi to wytlumaczysz ze swojego punktu widzenia-a ty zacietrzewiona walisz na oslep!

Ja ci napisze od siebie,ze zadnych "kanonow kultury" w obecnych czasach nie widze.Widze natomiast subkultury ksztaltowane przez niewielka grupe tworcow-miernych muzykow,aktorow serialowych,literatow poziomu gazety Wyborczej czy Gazety Polskiej,I takie miernoty urabiaja potem to cos co nazywasz "kanonem kultury".

Ale ty zapewne chcialas mi gornolotnie dac do zrozumienia,ze jestem niewychowana?A wyszlo jak widzimy Big Grin
27-01-2019, 14:08

Majami, ja tylko przypominam ci,zebys przestrzegala regulaminu bo okrutnie zbaczasz.
Nierob Ferdydurce kreciej roboty i nie przepedzaj mu gosci.Ty tez pouczasz mnie i radzisz gdzie mam sie udzielac.Ja tez juz jestem duza dziewczynka.

PS.
Dobrze,ze nie poszla na skarge do mamusi. Smile
27-01-2019, 14:14

(27-01-2019, 14:08)Ronja napisał(a):
(27-01-2019, 09:49)Majami napisał(a): kilka postów powyżej inna jednostka nie zrozumiała pojecia " kanony kultury "

Miami-gdzie pisalam,ze nie zrozumialam pojecia "kanony kultury"?Mialam nadzieje,ze mi to wytlumaczysz ze swojego punktu widzenia-a ty zacietrzewiona walisz na oslep!

Ja ci napisze od siebie,ze zadnych "kanonow kultury" w obecnych czasach nie widze.Widze natomiast subkultury ksztaltowane przez niewielka grupe tworcow-miernych muzykow,aktorow serialowych,literatow poziomu gazety Wyborczej czy Gazety Polskiej,I takie miernoty urabiaja potem to cos co nazywasz "kanonem kultury".

Ale ty zapewne chcialas mi gornolotnie dac do zrozumienia,ze jestem niewychowana?A wyszlo jak widzimy Big Grin

kanon kultury  Huh Confused Angel 

27-01-2019, 14:19

Masz pecha czy ktoś cie zmusza do słuchania i ogladania tych pseudo twórców ?
Ja ich nie czytam , nie ogladam i nie słucham.
Taki komfort widzisz mam.
27-01-2019, 14:19

kanon pisowskiej kultury  Angry Angry Angry                                                                                                                                                                                                                                                                                                               http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,24404379,piotr-rybak-i-narodowcy-przemaszerowali-pod-brame-auschwitz.html
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Majami
27-01-2019, 14:24

(27-01-2019, 14:19)Majami napisał(a): Masz pecha czy ktoś cie zmusza do słuchania i ogladania tych pseudo twórców  ?
Ja ich nie czytam , nie ogladam i nie słucham.
Taki komfort widzisz mam.

To w jaki sposob oceniasz?Po nazwisku?Po wygladzie?Po przynaleznosci partyjnej czy wyznaniowej?

Nawet zaczyna byc mi ciebie zal
27-01-2019, 14:25

Na przykład teraz jestem na spacerku wirtualnym na molo w Gdańskim Brzeznie Tongue
27-01-2019, 14:25

[Obrazek: 50338941_2243959642280894_88578871691218...e=5CB2C793]

To potem oni beda ksztaltowac "kanony kultury"-strach sie bac
27-01-2019, 14:41

Istny HORROR !!!
Jak mozna kazac młodziezy czytać 7 ksiązek rocznie ?

W statystykach czytelnictwa za nami juz tylko Albania . Jak zredukujemy o połowe lektury to mamy szanse na to ze Albania nas wyprzedzi.
27-01-2019, 14:50

Majami,
chcialem z Toba porozmawiac o Tusku.
Nie podjelas tematu, wiec rozumiem, ze jestem z obietnicy zwolniony.
Zeby nie bylo, ze u mnie slowo nic nie warte...
Milego..
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
27-01-2019, 15:11

Jak miałam rozmawiac jak ciebie nie było ?
Przecież przegryzałes kunie kable w samochodzie  Big Grin
Swoja drogą to raczej do Opli się nigdy nie dobierały. Huh

Co znaczy pogadac o Tusku ?
Zarzuc cos i zobaczymy. Nie jestem jego wielka fanką co prawda , jednak cieszy mnie to że przynajmniej Polski nie kompromituje za granicami jak np, maliniak
Jak chcesz kuny to mów smialo . Mam zaprzyjazniona parke na strychu to jakby co to wiesz ....
27-01-2019, 15:14

(27-01-2019, 15:11)iberte napisał(a): Majami,
chcialem z Toba porozmawiac o Tusku.
Nie podjelas tematu, wiec rozumiem, ze jestem z obietnicy zwolniony.
Zeby nie bylo, ze u mnie slowo nic nie warte...
Milego..

Nie doczekasz sie,bo klepie puste slogany za swoim forumowym idolem.Wiedzy nie ma zadnej.Tuska uwaza za polityka wielkiego formatu,bo nie jest z PiSu.
A skoro Ty nie "lubisz" Tuska to pewnie z PiSu jesteś? Big Grin
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • "RENIA"
27-01-2019, 15:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości