Ronja
Użytkownik
(26-01-2019, 18:24)Majami napisał(a): 
Hoffentlich ich bin wieder da 
Nie rzuca sie kamieniami,samej siedzac w szklanym domu-innym zarzucasz pisanie z bledami,a to powyzej to po jakiemu jest?
Nie znam wymienionych politykow ani zadnej Przylebskiej(to chyba ta mierna sedzina?).Znam jedynie Tuska i moze o jego karierze opowiecie?Skad pan Tusk zna Wiktora Kubiaka?
Miami i jej zarliwy wielbiciel pewnie wie?
•
Majami
Użytkownik
Nie wiesz kto pełni funkcje Polskiego Ambasadora w Berlinie ?
Nie wiesz kto jest Przewodnicząca Trybunału Konstytucyjnego ?
To o czym ty chcesz dyskutować ?
Dziaczuk
Ten psalm mam tylko przeczytać czy musze wyśpiewać ?
•
Ronja
Użytkownik
(26-01-2019, 19:23)Majami napisał(a): Nie wiesz kto pełni funkcje Polskiego Ambasadora w Berlinie ?
Nie wiesz kto jest Przewodnicząca Trybunału Konstytucyjnego ?
To o czym ty chcesz dyskutować ?
O Tusku-bo jego znam.Innych miernot nie musze znac.
A dyskutowac z toba nie chce-ja tylko prosze o wytlumaczenie politycznej kariery pana Tuska.
•
Majami
Użytkownik
A co chcesz wiedziec o Donku ?
Czy spotykał się ze słuzbami WSI ?
No spotykał , wszyscy sie spotykali
No jeszcze mi wyjedż z Kwasniewskim i głupio zapytaj czy się z nimi układał .
Wszyscy się układali
•
Iskierka***
Użytkownik
To sie i tutaj przywitam.....Czolem Polaki
Mnie sie tutaj tez podoba
•
Ronja
Użytkownik
(26-01-2019, 19:34)Majami napisał(a): A co chcesz wiedziec o Donku ?
Czy spotykał się ze słuzbami WSI ?
No spotykał , wszyscy sie spotykali 
No jeszcze mi wyjedż z Kwasniewskim i głupio zapytaj czy się z nimi układał .
Wszyscy się układali 
Juz 2 razy pisalam-jestes tepa dzida!
I nigdzie nie pisalam ze Miami jest pijana,tylko ze robi wrazenie pijanej.To do ciebie Ferdydurke.Polska jezyka-trudna jezyka
•
MaMa
Użytkownik
(26-01-2019, 09:56)Majami napisał(a): Helen , masz dwa tematy muzyczne i bardzo proszę bys nie zasrywała innych watków tymi ckliwymi wklejkami. Jesli juz musisz to znajdż odpowiednik polityczny , jest ich całe mnóstwo.
Ja wiem że twoja radośc z posiadania youtuba jest ogromna . Jednak my wszyscy go posiadamy i jakoś powstrzymujemy się od molestowania jego zawartościa innych.
I ten stosunek do drugiego człowieka okazujesz mówiac " Pajacyku " ?
Wielu kawałków dobrej muzyki bym może nigdy nie poznał, gdyby nie tacy "grajkowie' z youtuba jak Helen.
Co do pajacyka, to owszem. Pasuje jak ulał. Daje rady, o które nikt nie prosi, opowiada historie, których nikt nie chce słuchać. Trzaska posty, które nikogo niem interesują, poza nim. Moderacja zdaje się też mieć jednostronny pofląd na sprawę.
Egal.
Mogę go nazważ Hampelmännchen, skoro tak ci na tym zależy.
Dla mnie jako człowiek jest Helen, Renia, Freddy, Miecznik, Iberte, Luce, Słoninka, ba - nawet Diego - i Jamajca wartościowsi, niż on kiedykolwiek będzie.
Wybacz więc.
Wszsystkim bardzo miłego wieczorku i miłej zabawy...
•
Majami
Użytkownik
Jeszcze jakiś psalm dorzuć jak Dzoana , to uwiarygodni troche twoje pisanie.
Pożal się Boże katolicy . Wy o naukach Chrystusa nie macie nawet cienia bladego pojecia.
Nie wystarczy sobie wpisac sentencje pod postami . Jeszcze trzeba je rozumiec i co pewnie najtrudniejsze... stosować .
•
MaMa
Użytkownik
•
Majami
Użytkownik
(26-01-2019, 20:11)MaMa napisał(a): (26-01-2019, 09:56)Majami napisał(a): Helen , masz dwa tematy muzyczne i bardzo proszę bys nie zasrywała innych watków tymi ckliwymi wklejkami. Jesli juz musisz to znajdż odpowiednik polityczny , jest ich całe mnóstwo.
Ja wiem że twoja radośc z posiadania youtuba jest ogromna . Jednak my wszyscy go posiadamy i jakoś powstrzymujemy się od molestowania jego zawartościa innych.
I ten stosunek do drugiego człowieka okazujesz mówiac " Pajacyku " ?
Wielu kawałków dobrej muzyki bym może nigdy nie poznał, gdyby nie tacy "grajkowie' z youtuba jak Helen.
Co do pajacyka, to owszem. Pasuje jak ulał. Daje rady, o które nikt nie prosi, opowiada historie, których nikt nie chce słuchać. Trzaska posty, które nikogo niem interesują, poza nim. Moderacja zdaje się też mieć jednostronny pofląd na sprawę.
Egal.
Dla mnie jako człowiek jest Helen, Renia, Freddy, Miecznik, Iberte, Luce, Słoninka, ba - nawet Diego - i Jamajca wartościowsi, niż on kiedykolwiek będzie.
Wybacz więc.
Ty nie prosisz .
Ty nie słuchasz.
Ciebie nie interesuje.
Naucz się wypowiadac za siebie.
Pod spodem swietne zagranie , które ma tobie zapewnić stworzenie koalicji przeciwko Ferdiemu.
Niestety pudło.
Za krótko tu wszystkich znasz i może dlatego nie masz pojęcia że takie zagrania tutaj obracaja się przeciwko tym którzy je stosuja.
Marniutko Mamuśku , no i w temacie nic.
Znowu udawadniasz że najlepiej ci wychodzi zwykłe rabanie komuś dupska , jednak nie jestes pewien swego i stad ten poczet userów dla uwiarygodnienia.
Zachowanie typowe dla osiedlowej plotkary...
Szkoda że nie masz zaufania do ludzi tu piszacych i ich prawa do wypowiadania się we własnym imieniu .
Ja takowe mam .
(26-01-2019, 20:17)MaMa napisał(a): (26-01-2019, 20:13)Majami napisał(a): Jeszcze jakiś psalm dorzuć jak Dzoana , to uwiarygodni troche twoje pisanie.
Pożal się Boże katolicy . Wy o naukach Chrystusa nie macie nawet cienia bladego pojecia.
Nie wystarczy sobie wpisac sentencje pod postami . Jeszcze trzeba je rozumiec i co pewnie najtrudniejsze... stosować .
Widzisz Zośka?
Był czas, kiedy rozważałem twoje zdanie. W międzyczasie stało to takie samo puste kłapanie, jak twojego guru... 
Miłego wieczorku zyczę i uważajcie na siebie. Zawał serca może być śmiertelny...... 
Ja tutaj nie mam guru.
A co ty sobie rozwazałeś to twój interes.
Idz i brzdąkaj sobie na muzyczce bo na temat polityki jak widac nie potrafisz się wypowiedzieć.
•
ferdydurke
Użytkownik
(26-01-2019, 20:11)MaMa napisał(a): Wielu kawałków dobrej muzyki bym może nigdy nie poznał, gdyby nie tacy "grajkowie' z youtuba jak Helen.
Egal.
Wybacz więc.
Mateuszku, ten temat nie jest tematem muzycznym i jeśli twoja edukacja jest wprost proporcjonalna do gustu muzycznego Helen, to wiem już wszystko i rozumiem, dlaczego nie masz nic sensownego do powiedzenia.
Wiesz jak mnie to obchodzi, że ty uważasz inne osoby za bardziej wartościowe ode mnie?
Obchodzi mnie tyle, co śnieg sprzed 20-30 lat.
I jeszcze jedno - skoro moje posty i moje tematy ciebie i nikogo nie interesują, to co ty tu robisz na tym temacie?!
Ja cię nie zapraszałem!
•
Majami
Użytkownik
Ronja
Ty chyba pomyliłaś fora.
Może rozejrzyj sie i poczytaj jaka tu obowiazuje forma zwracania się do innych userów.
Jak ci normalnie przyjete kanony kultury nie pasuja to zmień forum.
Ta swoja " tepa dzidą' tylko i wyłacznie sobie wystawiasz swiadectwo.
•
Ronja
Użytkownik
(26-01-2019, 21:38)Majami napisał(a): Ronja
Ty chyba pomyliłaś fora.
Może rozejrzyj sie i poczytaj jaka tu obowiazuje forma zwracania się do innych userów.
Kanony kultury?A co to za zwierz?
Ja juz zlozylam wypowiedzenie wiec mam w nosie twoje "kanony kultury"
•
ferdydurke
Użytkownik
(26-01-2019, 20:17)MaMa napisał(a): Miłego wieczorku zyczę i uważajcie na siebie. Zawał serca może być śmiertelny...... 
Mateuszku i ty myślisz, że ja dostanę zawału na forum?
Jestem po trzech zawałach mam 10 stendów.
Pierwszy zaliczyłem sportowo grając w piłkę kopaną.
Czy ja czwarty przeżyje czy nie, nie ma znaczenia.
•
"RENIA"
Użytkownik
"Ty chyba pomyliłaś fora.
Może rozejrzyj sie i poczytaj jaka tu obowiazuje forma zwracania się do innych userów."---napisala dobrze wychowana Majami.
Ja to sobie skopiowalam i wkleilam do notesika.Bedzie to moja szabelka obronna jakby Majami zechcialo sie na mnie napasc co czesto czyni ale,ze przy tym jest "po spozyciu" to i nie pamieta.
Skoro juz tu jestem to powiem co o was mysle. O Majami i Ferdydurke..Jestescie typowymi dominantami z cala gama kompleksow i wybujalymi ambicjami.Ubzduraliscie sobie zdominowac to biedne forum Ferdydurke zaklada temat za tematem i dyskutuje sam ze soba,byle tylko temat miec. Moje tematy sa brutalnie trollowane jako "konkurencja",Trudno sie tu znalez i gdzies sobie spokojnie poklikac.Wybor jest niewielki bo jak kogos nie interesuje polityka i jak sie robi bigos,to nie ma gdzie sie zaczepic.Ostatni moj temat brutalnie strollowany przez Majami,zupelnie odebral mi chec do bywania tutaj. Freddy swoja powinnosc niestety nie wypelnia solidnie i mamy z tego haos i same klotnie.
No ale dobrze,ze nie bija,laptop zawsze mozna zamknac.
•
Majami
Użytkownik
Renia
Nawet Krunia zwróciła ci uwagę dlaczego nikt na twoich tematach nie pisze.
Jak widać nic nie zrozumiałaś.
A u Zielonki na temacie jakos wszyscy się dogadują.
Ferdi ma tu az tyle tematów ? Czy mogłabyś wymienić tytuły swoich i jego , tak dla potwierdzenia twojej tezy.
No i czas jaki jestescie na forum ty i on. ?
•
helen***
Użytkownik
(26-01-2019, 21:38)Majami napisał(a): Ronja
Ty chyba pomyliłaś fora.
O! Zapomniala Zoska jak nas wyzywala od glupich cip i nawet przeklinala na forum
•
ferdydurke
Użytkownik
(26-01-2019, 22:03)RENIA napisał(a): Skoro juz tu jestem to powiem co o was mysle. O Majami i Ferdydurke..Jestescie typowymi dominantami z cala gama kompleksow i wybujalymi ambicjami.Ubzduraliscie sobie zdominowac to biedne forum Ferdydurke zaklada temat za tematem i dyskutuje sam ze soba,byle tylko temat miec. Moje tematy sa brutalnie trollowane jako "konkurencja",Trudno sie tu znalez i gdzies sobie spokojnie poklikac.Wybor jest niewielki bo jak kogos nie interesuje polityka i jak sie robi bigos,to nie ma gdzie sie zaczepic.Ostatni moj temat brutalnie strollowany przez Majami,zupelnie odebral mi chec do bywania tutaj. Freddy swoja powinnosc niestety nie wypelnia solidnie i mamy z tego haos i same klotnie.
No ale dobrze,ze nie bija,laptop zawsze mozna zamknac.
Renia, kto tobie zabrania zakładać temat za tematem i rozmawiać z samym sobą jak ja to robie?
Moje tematy też są trollowane - vide Dżoana, diego, helen, MaMa, Ronja i ty.
Nie zrażam się, nie wyrzucam nikogo z moich tematów i nie wzywam moderatora do pomocy.
Każdy kto obrzuca mnie epitetami wystawia tylko o sobie świadectwo.
Freddy swoją powinność wypełnia dobrze i dzięki temu forum się rozwija.
Odkąd Anita przestała być moderatorką, a fabek przestał być właścicielem portalu, forum idzie w dobrym kierunku.
•
Diego9
Zbanowany
•
ferdydurke
Użytkownik
•
|