Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację.
(25-01-2019, 09:04)dziaczuk napisał(a): Tak myslisz ferdydurke? A kto ci to powiedział? Sama pani Adamowicza?
https://youtu.be/BPckwmKSxhs
Jakby sie czepiala twoja znajoma z Lozy to nie znam z zyciorysu goscia, ale jak wystawia twarz na swiatlo dzienne to znaczy ze wie co mowi?

(25-01-2019, 09:22)dziaczuk napisał(a): A tu taka ciekawostka
https://youtu.be/ZMKxMqzhhAE
Teczowy Gdansk
Przypomina mi to czasy komunistyczne tylko w nowym wydaniu

Nastepna ciekawostka
https://youtu.be/jmMSk_IejZk
Bosze jak dobrze ze jeszcze w malych miastach jest normalnie
Przypomina mi to czasy ormowcow

Zamiast zamykac bandytow, zlodzieji, którzy kradna Miliony to to zabrania się ludziom pracy

Skopiowałam na wszelki wypadek , by nie wcieło tych cennych zródeł wiedzy Dziaczuk hahhahhahahahhaha
25-01-2019, 11:43

A po ci to Majami?Bawisz się w archiwum?

(25-01-2019, 09:57)Freddy napisał(a): Obojetnie jak oceniamy s.p. Adamowicza.
Nic, ale to absolutnie nic nie usprawiedliwia czynu jakiego dopuscil sie sprawca.
Na ten temat nie powinno byc zadnej dyskusji.
Oczywiscie Fredy, nikt na ten temat nie pisze, niech mu lekka ziemia bedzie Chlopak który dopuscil sie czynu  ponoć był chory na schizofrenię i brał leki więc Pan Bóg niech mu odpuści  jego czyn...
Hm

https://youtu.be/6_ULAhbPSEA

Na zywo ogladam, Braun kandyduje na prezydenta

GDANSKA
25-01-2019, 17:56

Big Grin Big Grin Kandydowac to on może nawet na prezydenta Brzeszcz Big Grin
On ma takie szanse w Gdansku jak ja na to by zostac merem Moskwy Big Grin

Pomijam fakt że ten buc obraza cała Gdańską społecznosc swoja kandydaturą.
Urządzanie sobie heppeningów wyborczych po wydarzeniach jakie tam zaszły to przejaw kompletnej ignorancji.
25-01-2019, 18:45

Dziaczuk , tu jeden z twoich autorytetów Big Grin
http://b2-biznes.pl/czerwony-korsarz-kontradmiralem-polskiej-floty-czlowiek/

Karana sadownie bohaterka nr 2
https://natemat.pl/252701,kim-jest-anna-kolakowska-byla-radna-pis-nie-dostala-sie-do-sejmiku
25-01-2019, 19:26

Majami  a tu pokrzywdzona bohaterka  Gdanska
JAKI ten Adamowicz pazerny byl na mieszkania
https://youtu.be/ZQAGi9NxPHo
TA bohaterka ma teraz 32 metry a on tylko dwa metry. To ona I tak ma wiecej,bogatsza az o 30 m2
25-01-2019, 22:29

Próbował kto z was walić kamieniem w kamień?
Dużo hałasu, nawet się iskry sypną. Czasem odprysk zrani, ale i to już wszystko.
Albo widział kto dwa pieski rozdzielone płotem?
Każdy pokazuje swoją potegę, ale tak naprawdę słychać tylko szczekanie.
To dzieje się na tym wątku.
Dużo szczekania. Hałasu.
Nic więcej.
25-01-2019, 22:46

(25-01-2019, 22:29)dziaczuk napisał(a): Majami  a tu pokrzywdzona bohaterka  Gdanska
TA bohaterka ma teraz 32 metry a on tylko dwa metry. To ona I tak ma wiecej,bogatsza az o 30 m2
Dżonana, czy ty naprawdę wierzysz, w każdy klip, który jest publikowany na youtubie i na fejsie?
Kobieto! Ciebie nie przekonuje 65%, bo ty wiesz lepiej niż prawie 130 tyś gdańszczan!
Sorry, ale przypomiasz mi w tym momecie Niemców, którzy twierdzą że obozy koncentracyjne to propaganda antyniemiecka. 
25-01-2019, 22:46

(25-01-2019, 22:46)ferdydurke napisał(a):
(25-01-2019, 22:29)dziaczuk napisał(a): Majami  a tu pokrzywdzona bohaterka  Gdanska
Dżonana, czy ty naprawdę wierzysz, w każdy klip, który jest publikowany na youtubie i na fejsie?
Kobieto! Ciebie nie przekonuje 65%, bo ty wiesz lepiej niż prawie 130 tyś gdańszczan!
Sorry, ale przypomiasz mi w tym momecie Niemców, którzy twierdzą, że obozy koncentracyjne to propaganda antyniemiecka. 
Sam przytaczasz klipy, i każesz w nie wierzyć, czemu więc mamy w jej klipy nie wierzyć?
Bo tobie nie na rękę?

(25-01-2019, 22:48)MaMa napisał(a):
(25-01-2019, 22:46)ferdydurke napisał(a): Sorry, ale przypomiasz mi w tym momecie Niemców, którzy twierdzą, że obozy koncentracyjne to propaganda antyniemiecka. 
Sam przytaczasz klipy, i każesz w nie wierzyć, czemu więc mamy w jej klipy nie wierzyć?
Bo tobie nie na rękę?

Sorry, ale sam przypominasz kundelka który akurat kłapie co mu na rękę.
25-01-2019, 22:48

(25-01-2019, 22:48)MaMa napisał(a): Sam przytaczasz klipy, i każesz w nie wierzyć, czemu więc mamy w jej klipy nie wierzyć?
Bo tobie nie na rękę?

Mateuszku podbiegający pod sześdziesiątkę sprawę psów szczekających pod płotem opisał noblista Konrad Lorenz.
Ja miałem suczkę, która miała taką charyzme, która odrzucała inne psy od szczekania przy płocie i nie potwierdzała tezy noblisty. 
Psy upodabniają się do właściciela, lub odwrotnie Big Grin

Tak wklejiłem klip, ale ty go napewno nie obejrzałeś, więc nie masz się prawa wypowiadać. Jak go zobaczysz i przemyślisz, to możemy podyskutować - ty przecież chcesz dyskutować!
Czy się mylę i ty po prostu chcesz się wykreować na tym forum i nie masz ochoty na dyskusje?

Dopóki nie przeczytam na tym forum jednego rozumnego i uargumentowanego wpisu z twojej strony, tak długo będę cię traktował jak kundelka!
Do twojej wiadomości, ja zawsze miałem psy rasowe - w tym dwie suki z tytułem World Champion, a jak już pisałem właściciel upodabnia się do swego psa, lub odwrotnie! Tongue    
25-01-2019, 23:11

To ja juz nie wiem o co chodzi z tym panem Adamowicz ? Kilka dni temu byla wielka tragedia ,rozpacz ,zaloba, nawet na forum oglosili zalobe,a teraz ludzie zmienili zdanie o wielkim czlowieku? 
25-01-2019, 23:16

Ludzie ???
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • ferdydurke
25-01-2019, 23:26

(25-01-2019, 23:16)helen*** napisał(a):

To ja juz nie wiem o co chodzi z tym panem Adamowicz ? Kilka dni temu byla wielka tragedia ,rozpacz ,zaloba, nawet na forum oglosili zalobe,a teraz ludzie zmienili zdanie o wielkim czlowieku? 

Ludzie nie zmienili.
25-01-2019, 23:43

(25-01-2019, 23:11)ferdydurke napisał(a):
(25-01-2019, 22:48)MaMa napisał(a): Sam przytaczasz klipy, i każesz w nie wierzyć, czemu więc mamy w jej klipy nie wierzyć?
Bo tobie nie na rękę?

Dopóki nie przeczytam na tym forum jednego rozumnego i uargumentowanego wpisu z twojej strony, tak długo będę cię traktował jak kundelka!
Do twojej wiadomości, ja zawsze miałem psy rasowe - w tym dwie suki z tytułem World Champion, a jak już pisałem właściciel upodabnia się do swego psa, lub odwrotnie! Tongue    
Widzisz, znowu klepiesz kamieniem po kamieniu. Tym razem nawet nie iskrzy.
Jesteś chwalipiętą i nic poza tym. Taki cieniuśki Boluś.
Najwidoczniej upodobniłeś się do twojego pupilka.
Wejðż na wallstreet online. Tam też jest forum.
Tam każdy pisze co myśli. To nie jest sympozjum naukowe. Jeżeli takiego szukasz, to powinieneś zmienić forum.
Twój śmieszny monolog z humorem już starczy.
Żyby to zrozumieć, trzeba tu nieco pożyć.Nowo przybyli nie wiele z tego zrozumią, ale tego ty nie rozumiesz.
Odpręż się i spróbuj na luzie podejść do rzeczy. Obawiam się jednak, że to nie bedzie możliwe. Tu szukasz zemsty za niepowodzenia w pracy. Jesteś małym złośliwym człowieczkiem. Nie dziwię się twojej złośliwości. Wszak ludzie niewielkiego wzrostu serce mają nie zbyt daleko od dwunastnicy, więc i ono śmierdzi.
Co ty przeczytasz , albo nie przeczytasz, to twoja sprawa. Mnie nic do tego.
Dla mnie byłeś śmierdzielem już na MP.
25-01-2019, 23:47

(25-01-2019, 23:47)MaMa napisał(a): Dla mnie byłeś śmierdzielem już na MP.
Mateuszku, nie wiem jaki nick miałeś na MP. Jesteś na tyle mdły, że trudno cię zapamiętać, czyli jesteś szarą masą, która nigdy nie pojmnie, że można sięgać po światowe laury. Szary tłum wytłumaczy sobie sukcesy innych chwalipięctwem. Tongue
25-01-2019, 23:55

(25-01-2019, 23:55)ferdydurke napisał(a): Mateuszku, nie wiem jaki nick miałeś na MP. Jesteś na tyle mdły, że trudno cię zapamiętać, czyli jesteś szarą masą, która nigdy nie pojmnie, że można sięgać po światowe laury. Szary tłum wytłumaczy sobie sukcesy innych chwalipięctwem. Tongue
Sukcesy????
To twoim sukcesem jest być nie lubianym? Confused 
Cuchniesz, gdziekolwiek się pojawisz.
Podobno taki już jesteś i mamy ciebie nie zmieniać, więc cuchnij, skoro tak lubisz.
26-01-2019, 00:03

Mateusz,jemu nikt tu nie podskoczy Smile On tu jest Milosciwie nam panujacy Ferdydurke Wielki i zrowna z ziemia kazdego,kto ma inne zdanie.Musisz sie albo do tego przyzwyczaic albo go omijac.Walka skazana jest na nokaut. Sad
26-01-2019, 00:07

Diego ,oc komentowac walke, czy jak to tam nazywa sie?
26-01-2019, 00:10

(26-01-2019, 00:03)MaMa napisał(a):
(25-01-2019, 23:55)ferdydurke napisał(a): Mateuszku, nie wiem jaki nick miałeś na MP. Jesteś na tyle mdły, że trudno cię zapamiętać, czyli jesteś szarą masą, która nigdy nie pojmnie, że można sięgać po światowe laury. Szary tłum wytłumaczy sobie sukcesy innych chwalipięctwem. Tongue
Sukcesy????
To twoim sukcesem jest być nie lubianym? Confused 
Cuchniesz, gdziekolwiek się pojawisz.
Podobno taki już jesteś i mamy ciebie nie zmieniać, więc cuchnij, skoro tak lubisz.
On przynajmniej kłamstwem nie cuchnie.
26-01-2019, 00:12

(26-01-2019, 00:07)RENIA napisał(a): Mateusz,jemu nikt tu nie podskoczy Smile On tu jest Milosciwie nam panujacy Ferdydurke Wielki i zrowna z ziemia kazdego,kto ma inne zdanie.Musisz sie albo do tego przyzwyczaic albo go omijac.Walka skazana jest na nokaut. Sad

Reniu, ani baba z yayami , ani burek ze świerzbem nikogo nie znokautuje. Może wyłączjąc Ciebie.
Panować to on może. W swoich kalesonach.
Każdy człowiek ma prawo do własnego zdania i żadnego Führera nam tu nie trzeba.
Odpręż się i kopnij ciapka, niech idzie skąd wylazł.... Huh

(26-01-2019, 00:07)RENIA napisał(a): Mateusz,jemu nikt tu nie podskoczy Smile On tu jest Milosciwie nam panujacy Ferdydurke Wielki i zrowna z ziemia kazdego,kto ma inne zdanie.Musisz sie albo do tego przyzwyczaic albo go omijac.Walka skazana jest na nokaut. Sad

Tak pyskatego chlopa ,to ja w zyciu jeszcze nie spotkalam  Big Grin

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości