Niestety miernocie która nie potrafiła załozyc konta w banku , nie ma prawa jazdy , nie ma pojecia o normalnym zyciu i rodzinie powierzyliscie kraj.
On jest ojcem tej mowy nienawisci i szczucia ludzi na siebie. On na tym i grobach zyskał najwięcej.
Prezydent Gdańska zarabiał jakieś 200 tyś rocznie , zona ponad 100 tyś . Razy 20 lat ( tylko prezydentury_ to jakieś 6 mln zł .
Spoko starczyło na te mieszkania.
Prezes PiS oficjalnie (!) niczego się nie dorobił. Z jego oświadczenia majątkowego można wywnioskować, że nie jest człowiekiem przesadnie majętnym (w porównaniu z premierem Mateuszem Morawieckim wręcz ubogim). Co więcej, kilka lat temu na leczenie matki musiał zadłużyć się u swojej przyjaciółki Janiny Goss.
Mnie nie dziwi że taka miernota się niczego nie dorobiła
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post • Marika
(19-01-2019, 21:52)dziaczuk napisał(a): Majami nie odmówił modlitwę miało być mam słabe okulary pisałam już hehe
https://youtu.be/6fmkgQTrjPA
Ferdy Kaczyńscy świętej pamięci są dla mnie wzorem to rodzina która się kochała wspierała przede wszystkim byli wielkimi patriotami
Brat zmarłego prezydenta Kaczyńskiego nie ma 50 mieszkań w Warszawie nie ma chyba nawet jeszcze konta w banku, na niego po prostu nic nie mają teraz Tusk będzie się kłócił z Trzaskowskim prezydentem Warszawy o mieszkania Adamowicza hehe
Niestety Wrocław też idzie śladem Gdańska już nawet na Śląsku są bardziej Polacy jak w tym Wrocławiu
Joanno, gdyby pan Adamowicz robił przekręty, to pan minister Zero dawno by go zamknął w kryminale.
Burmistrzowie nie mają imunitetów.
Dlaczego nie oburza cię działanie ministra Zero, który z prywatnego procesu mamusi zrobił proces państwowy i zaoszczędził mamusi 600 tyś zł za ekspertyzy?! Ile mieszkań można kupić za 600 tyś złotych?
Twój patriotyczny idol wychował się w domu wykładowcy z WUML-u, który ponoć był powstańcem warszawskim.
Kiedy powstańcy warszawscy wysiadywali godzinami na nodze od taboretu w UB, to twoja patriotyczna rodzina zajmowała wypasioną willę na Zoliborzu, gdzie mieszkali wtedy także inni prominenci tamtych czasów.
Potrafisz wyciągnąć wnioski z tych faktów, czy też nadal będziesz twierdziła, że to jest święta rodzina?
Jarka nawet nie internowano - pewnikiem UB się go bało, że wyciągnie swój mały pistolecik i ich powystrzela.
Kiedy wy zaczniecie myśleć i wyciągać wnioski z historii?
(19-01-2019, 22:20)Majami napisał(a):
Prezes PiS oficjalnie (!) niczego się nie dorobił. Z jego oświadczenia majątkowego można wywnioskować, że nie jest człowiekiem przesadnie majętnym (w porównaniu z premierem Mateuszem Morawieckim wręcz ubogim). Co więcej, kilka lat temu na leczenie matki musiał zadłużyć się u swojej przyjaciółki Janiny Goss.
Ale za tę pożyczkę pani Janina Goss otrzymała doskonale płatne stanowisko w radzie nadzorczej PGE.
O czym to broszka pieprzyła w swojej kampanii wyborczej? O uczciwości i likwidacji kumoterstwa?
Pani Goss, to tylko jeden przypadek z wielu! Jak idą interesy w stadninach?
Zna ktoś aktualną sytuacje? Stadnina w Janowie ponoć nie utraciła jeszcze płynności finansowej, ale jest krótko przed jej utraceniem! Bravo pisuar!
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post • Majami
Wie ktos moze ile mieszkań mozna kupić za spółkę Srebrna ?
A moze Joanno wiesz czemu pół pisu jest zadłuzonych w SKOK ?
Pytany o stan finansów spółki na koniec 2015, 2016 i 2017 roku odpowiedział, że w 2015 roku stadnina finansowa netto miała wynik finansowy w wysokości 3 mln 200 tys. zł zysku; w 2016 - 81 tys. zł zysku, a w roku 2017 - 1 mln 640 tys. zł straty.
Audyt z 2018 roku został utajniony. Pewnie wyglada tak jak w TVP
Co tam Janów hehe Poczytaj to
(19-01-2019, 21:52)dziaczuk napisał(a): Majami nie odmówił modlitwę miało być mam słabe okulary pisałam już hehe
https://youtu.be/6fmkgQTrjPA
Ferdy Kaczyńscy świętej pamięci są dla mnie wzorem to rodzina która się kochała wspierała przede wszystkim byli wielkimi patriotami
Brat zmarłego prezydenta Kaczyńskiego nie ma 50 mieszkań w Warszawie nie ma chyba nawet jeszcze konta w banku, na niego po prostu nic nie mają teraz Tusk będzie się kłócił z Trzaskowskim prezydentem Warszawy o mieszkania Adamowicza hehe
Niestety Wrocław też idzie śladem Gdańska już nawet na Śląsku są bardziej Polacy jak w tym Wrocławiu
Joanno, gdyby pan Adamowicz robił przekręty, to pan minister Zero dawno by go zamknął w kryminale.
Burmistrzowie nie mają imunitetów.
Dlaczego nie oburza cię działanie ministra Zero, który z prywatnego procesu mamusi zrobił proces państwowy i zaoszczędził mamusi 600 tyś zł za ekspertyzy?! Ile mieszkań można kupić za 600 tyś złotych?
Twój patriotyczny idol wychował się w domu wykładowcy z WUML-u, który ponoć był powstańcem warszawskim.
Kiedy powstańcy warszawscy wysiadywali godzinami na nodze od taboretu w UB, to twoja patriotyczna rodzina zajmowała wypasioną willę na Zoliborzu, gdzie mieszkali wtedy także inni prominenci tamtych czasów.
Potrafisz wyciągnąć wnioski z tych faktów, czy też nadal będziesz twierdziła, że to jest święta rodzina?
Jarka nawet nie internowano - pewnikiem UB się go bało, że wyciągnie swój mały pistolecik i ich powystrzela.
Kiedy wy zaczniecie myśleć i wyciągać wnioski z historii?
(19-01-2019, 22:20)Majami napisał(a):
Ale za tę pożyczkę pani Janina Goss otrzymała doskonale płatne stanowisko w radzie nadzorczej PGE.
O czym to broszka pieprzyła w swojej kampanii wyborczej? O uczciwości i likwidacji kumoterstwa?
Pani Goss, to tylko jeden przypadek z wielu! Jak idą interesy w stadninach?
Zna ktoś aktualną sytuacje? Stadnina w Janowie ponoć nie utraciła jeszcze płynności finansowej, ale jest krótko przed jej utraceniem! Bravo pisuar!
Broszka mowiła " wystarczy nie kraść " ....po czym wylała asfaltówke do swojego domu
(19-01-2019, 21:36)Ronja napisał(a): Jasne-najwazniejsze to sobie zapracowac
Miami-ile dostaje prezydent Gdanska miesiecznie?Starczy na 4-osobowa rodzine i kilkanascie mieszkan w Gdansku?Takas ekonomistka to mi to wylicz,bo tez tak chce
Kto jeszcze?
PiS ZATRUDNIŁ 3000 HEJTERÓW! Stawka wynosiła od 1,5 do 3,5 zł za wpis"Dziennikarz Dzień Dobry TVN udostępnił post użytkowniczki, która opisuje proceder "zatrudniania hejterów". W kampanii wyborczej miało to robić Prawo i Sprawiedliwość - w szczytowym jej okresie płacąc 3 tysiącom ludzi od 1 do 4 złotych za wpis krytyczny wobec Platformy Obywatelskiej.
Na przełomie 2014/15 r. sztab wyborczy Dudy, wówczas PIS-owskiego kandydata w wyborach prezydenckich, zatrudnił ponad 800 hejterów do szerzenia w Internecie proPISowskiej propagandy. Stawka wynosiła od 1,5 zł (za umieszczanie w sieci dostarczanego przez sztab PIS-u) do nawet 3,5 zł za wpis autorski. Po zwycięstwie Dudy przekonanie wśród PIS-owców o skuteczności takiego PR wzrosło niepomiernie! A dokładnie 3-krotnie! Bo już w czerwcu zatrudniono kolejnych niemal 2000 hejterów. Ich stawki pozostały na niezmienionym poziomie, ale za szczególna aktywność zaczęto niektórych wynagradzać w dodatkowy sposób - pisze na Facebooku Monika Szymańska, której wpis udostępnił Kuźniar. Niedawno jeden z ministrów w kancelarii Dudy przyznał, że w szczytowym okresie kampanii wyborczej dla PIS-u pracowało ponad 3000 hejterów! Z częścią z nich zakończono. Jednak do dziś jest ona kontynuowana z niemal 800 osobami. Stawki nieco spadły, dziś jest to od 1 zł do 3-4 zł za wpis samodzielny i zamieszczany tylko 1 raz w sieci. (...) Jeśli kogoś dziwiła to mnogość (na różnych forach) różnych wpisów proPISowskich i antyPOwskich lub wymierzonych w Nowoczesną i samego Petru, pomimo tego zawłaszczania przez PIS Państwa i łamania konstytucji, to chyba powinna go przestać dziwić! Szczególnie biorąc pod uwagę, że każdy wpis na forum czytają setki, a nawet tysiące Internautów... Kuźniar oznaczył w swoim poście Andrzeja Dudę i domaga się od niego wyjaśnień. Zobacz też: Kuźniar ostrzega "hejterów": "NIE SĄ ANONIMOWI. ZOSTAWIAJĄ ŚLADY, nawet jak nie zapiszą nazwy firmy. Jestem za bezpośrednią walką!" Kuźniar: "Większość tej hejterskiej nawały pochodzi z jednego źródła, TO JEST ORGANIZOWANE"
Ja tez jestem Majami, a ty pierwsza piwinnas dostać karę pieniężną razem z Ferdydurke za znieważanie i wyśmiewanie prezydenta Lecha Kaczyńskiego i wcześniej na My Polacy za wyśmiewanie sie z pary małżeńskiej którzy zginęli w samolocie pod Smoleńskiem to się w pale nie mieści jak wtedy sobie po prostu przysłowiowe jaja ciągneliscie
Hejterzy?
Hejterzy to Sa nierzadko politycy, wiec niech wszystkich karaja, za podrzeganie tez
. WSTAWILAM tutaj link w którym napisałam że zaraz będzie mowa Ala miłości to było o wyzwiskach ze strony PO w stronę PiS posłanka na posła, to byly chamskie obelgi z podworka, napisane chyba na Twitter
Chca zwyklych kowalskich karac, a juz,, panow,, nie?
Miliony tez krasc im wolno a nam juz nie ?
Jesli masz jakiekolwiek podejrzenia w stosunku do wyrazanych przeze mnie pogladów , to zrób na mnie doniesienie do prokuratury.
Problemu ze zlokalizowaniem mnie nie bedą mieli.
Nie rzucaj słow na wiatr i nie klep byle klepać , tylko zachowaj się jak uczciwy obywatel i zrob z tym porzadek.
Majami na sasiadow nie donosilam wiec dlaczego miałabym na ciebie? Żyję w wolnym kraju niby demokratycznym niby więc mam prawo pisać co mi się podoba tak samo ty masz prawo pisać i to nie jest hejterstwo tylko to jest wyrażanie myśli co kto myśli ty masz swoje poglądy ja mam swoje poglądy za to nie powinno być żadnej kary
Tylko prosze bez obelg, wulgarnych slow, czasami brak ci kultury
(20-01-2019, 11:18)dziaczuk napisał(a): Ja tez jestem Majami, a ty pierwsza piwinnas dostać karę pieniężną razem z Ferdydurke za znieważanie i wyśmiewanie prezydenta Lecha Kaczyńskiego i wcześniej na My Polacy za wyśmiewanie sie z pary małżeńskiej którzy zginęli w samolocie pod Smoleńskiem to się w pale nie mieści jak wtedy sobie po prostu przysłowiowe jaja ciągneliscie
Joanno, czekam z niecierpliwością na moment kiedy polska prokuratura przedstawi mi zarzuty i postawi przed trybunałem
Czy ja obraziłem panią prezydentową wyśmiewając ją za wchodzenie do samolotu rządowego z torebką foliową?
Nie! Napisałem prawde!
Czy ja obraziłem byłego prezydenta K. pisząc że w ciągu jego panowania ilość zamówionych małpek do pałacu prezydenckiego zwiększyła się dwukrotnie, pomimo, że poprzednik chorował na chorobę filipińską.
Nie! Napisałem prawde!
Czy to ja na konferencji prasowej użyłem słów : Małpa w czerwonym"?
Nie! Tych słów użył twój idol.
Czy to ja powiedziałem do człowieka " Spieprzaj dziadu! "?
Nie! Tych słów użył twój idol.
Czy to ja śpiewałem " Jeszcze Wolska nie zgineła "?
Nie! Ten hicior był autorstwa twojego idola.
Takich wpadek zdarzyła się cała masa w ciągu jego krótkiego panowania.
A teraz zastanów się dlaczego nikogo z tego klipu nie postawiono przed sądem!?
I jeszcze jedna mała uwaga Joanno, jak zgineli ludzie pod Smoleńskiem, to mnie nie było na MP.
Łacha darłem z Kaczyńskich, kiedy wy co roku popadaliście w narodowy lament!
(20-01-2019, 21:03)Majami napisał(a): Joanno żałosna jesteś.
Te twoje pyskówki nie poparte żadnymi argumentami
Pisuar nie potrzebuje argumentów im wystarczają emocje.
Emocje są motorem napędowym polskiej gospodarki.
Czy wiesz w jakim stadium jest polski samochód elektryczny, o którym dwa lata temu tak emocjonalnie prawił Morawiecki?
Czy zdobywa już światowe rynki jak Hussarya, o której mówi się od 10 lat
Czy też nowa Syrenka która wywołuje emocje od wielu lat w miłośnikach polskiej motoryzacji
Wielu zwolenników znajdzie też napewno nowa Warszawa
Emocje, emocje i tylko emocje.
Ja osobiście czekam na polskie cabrio i nie mam tu na myśli Melexa.
Jak Polacy go stworzą, to będę pierwszym, który zamówi to cabrio.
Polski samochód elekryczny przejeżdża właśniie przez kieszeń polskiego podatnika , drenując tam 70 mln zł
Jego powstanie owiane jest ścisłą tajemnicą.
Wszak szyje go na miare ten sam krawiec , który w bajce Andersena szył " Nowe szaty Cesarza "
(20-01-2019, 22:58)Majami napisał(a): Polski samochód elekryczny przejeżdża właśniie przez kieszeń polskiego podatnika , drenując tam 70 mln zł
Jego powstanie owiane jest ścisłą tajemnicą.
Wszak szyje go na miare ten sam krawiec , który w bajce Andersena szył " Nowe szaty Cesarza "
No polskie "sprzedawczyki" oddają za śmieszne posadki i jałmużnę w obce ręce wszystko , co mogłoby przynieść zysk, ku uciesze ciemnoty.
Może miast się nabijać, poszukaj coś w necie na temat GPEC i związku z prezydentem Adamowiczem.
Miłej lekturki
MaMa ona nie przeczyta, ja kilka linkow wstawilam,, gotowce,, I nie raczyla zagladnac, a potem mnie wyzywa od zalosnych Joanek nie popartych dowodami. Ludzie o Adamowiczu nie trabia od,, zamachu,,tylko juz od dawna, ale w Polsce jest panstwo w panstwie, kliki, mafie, uklady I w nosie maja prawo. HGW tez ma sie dobrze. Ale to juz nie dlugo, sprawiedliwoscistanie sie zadosc. PATRYK JAKI KOCHA HGW,, daj mu panie duzo zdrowia.
kurek z ciepłą wodą i termostat przy grzejniku c.o.
Gdańszczanie sponsorują Saksończykom bilety na baseny i dotują komunikację miejską w Lipsku,Handball-Club Leipzig,FC Lokomotive Leipzig i lipską Red Bull Arenę
Ten komfort mieszkańcom Saksonii zapewnił Paweł Adamowicz
I co takiego Adamowicza obchodzil DABROWSKI który nie mial na czynsz?
Jak zaluje zmarlych tak pierwszy raz nie splynela mi lezka po Adamowiczu, a przeciez zawsze jak slucham Sound of Silence rusza mnie, do Adamowicza nie pasowala, a juz na pewno modly w kosciele i zrobie nie
go posmiertnym bohaterem
,, Pisuar nie potrzebuje argumentów im wystarczają emocje.
Emocje są motorem napędowym polskiej gospodarki,,
W tej chwili na emocjach gra Gdansk I mysli ze lud ciemny kupi, Teraz to dopiero ludzi uswiadomi jaka mafia nami rzadzi
Ferdy juz pisalam ze Kaczynski nie jest bogaty jako Prezydent a dlatego ze nic nie oddaje w obce rece.
No to niezbyt daleko zajedziecie na tym napedzie gospodarczym jakim sa emocje.
A ty jesteś gdańszczanką że uzurpujesz sobie prawo decydowania ak się maja zachowywac i co maja mysleć mieszkańcy tego miasta ?
Oni dokonali swego wyboru swiadomie 6 razy i byli zadowoleni , czego obraz mogłam zobaczyć przez cały ostatni tydzień.
Ja mieszkańcom Gdańska ufam .
Czy pan Dabrowski powiedział tobie że duzą częsc życia spędził w USA ? Zapomniał ?
A co sponsoruje za pomoca VW Wrzesnia i Poznań ?
Co sponsoruje Fiat z Bielska ?
Co Danon ?....ten to juz z każdego miasta
A nie przeszkadza ci że Milka sponsoruje polskich skoczków ???
A że Toyota i Allianz polskich lekkoatletów ???
Ze Renault Justyne Kowalczyk ?
Stadion Narodowy sponsoruja miedzy innymi Rossman i Decathlon , nie przeszkadza ?
Prześledż ubiór reprezentacji Polski w kazdej dyscyplinie , to sponsorzy....nie przeszkadza ?
Zobacz czym dojęzdżaja na zawody , to tez sponsorzy...nie przeszkadza ?
Do wieczora by mi zeszło gdybym chciała wymienić wszystkich sponsorów...
Majami, jak wiesz Rosmann jest na kazdym rogu w polskich miastach, sama kupuje I mam sciagnieta nawet aplikacje, dostaje punkty. Łapią klientów jak się da i ile się da więc kto sponsoruje? Oczywiście że Polacy bo Kupują w Rossmannie
Batoniki i inne pierdoly tez
Polecę słowami Kaczyńskiego o,, fałszywej świadomości,, ,, sama nie wiesz co mówisz,, Zoska
Rossman , załozyciel Dirk Rossman Hannower...No jak by nie kombinować Niemiec i nie chce byc inaczej .
Tego że u fryca kupujesz bym sie po takiej patriotce jak ty nie spodziewała.