Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację.
Co mu w wiezieniu wbili tego nikt nie wie.
Zabil niewinnego czlowieka zeby zemscic sie za 6 lat odsiadki w wiezieniu w wyniku czego w najlepszym przypadku trafi tam do konca zycia.
Czy wy naprawde widzicie tu jakies rozumne dzialanie?

14-01-2019, 20:29

Ja bym raczej zapytała czego mu w więzieniu nie wybili z głowy i dlaczego tak krótko siedział ?
To nie było niewiniatko !!!
14-01-2019, 20:54

Sprawdz jego akta, Majami.
Z mojej strony to chyba wszystko.

Milego wieczoru.

14-01-2019, 20:56

On nie wyszedł z psychiatryka tylko z nanormalniejszego pierdla !!!
Co drugi przestepca się tłumaczy żółtymi papierami , bo niestety jest to kraj w którym bardzo łatwo się je dostaje.
14-01-2019, 21:06

Po tym czlowieku nikt nie placze

http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/gdansk-nie-zyje-wojciech-dabrowski-ktory-prowadzil-strajk,1591269,art,t,id,tm.html?fbclid=IwAR3Mrc9E3z8fqvbJemx0MlPwWltlXk26SWiYYpqdZ81_fCP5x568IAFtKck
14-01-2019, 21:20

Postaw się na takim miejscu: to ty mu wynajmujesz mieszkanie i tobie nie płaci czynszu ( czynsz w komunalkach to nie sa krocie ). Masz prawomocny wyrok sadu a lokator tak czy owak się nie wynosi na zaproponowane miejsca , tylko rozbija namiot przed twoim domem i protestuje.

Ja płace swoje rachunki . Wielu z nas od Tokio po Nowy Jork płaci bo nie chce zostac bez najważniejszej rzeczy w życiu , czyli DACHU NAD GŁOWĄ !!!

(14-01-2019, 20:56)Freddy napisał(a): Sprawdz jego akta, Majami.
Z mojej strony to chyba wszystko.

Milego wieczoru.

Niepoczytalny odmówił składania zeznań . Nosz do cholery , to ciekawa niepoczytalnośc .
14-01-2019, 21:33

https://www.youtube.com/watch?v=JLJG5oLxmrM

I nie sugeruj sie ze to wiadomosci radia Maryja-fakty sa faktami!
I Ty bedziesz stara Majami i moze byc tak ze i Ciebie z Twojej wlasnosci wyrzuca?I nikt sie za toba nie ujmie.
14-01-2019, 21:44

(14-01-2019, 21:20)Ronja napisał(a): Po tym czlowieku nikt nie placze

http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul/gdansk-nie-zyje-wojciech-dabrowski-ktory-prowadzil-strajk,1591269,art,t,id,tm.html?fbclid=IwAR3Mrc9E3z8fqvbJemx0MlPwWltlXk26SWiYYpqdZ81_fCP5x568IAFtKck
Ty głęboko wierząca odpowiedz mi dlaczego miłosierny katolicki kościół nie zabrał tego człowieka pod swoją opiekę!?
Dlaczego nie dał mu dachu nad głową i nie nakarmił strawą?
Najbogatsza organizacja na świecie nie wykazała nawet cienia pomocy!
Arcybiskup Głódź ma wspaniałą posesje z wieloma pokojami, ale tam nie ma miejsca dla twoich Dąbrowskich.
Ojciec Tadeusz to samo, kasy jak marasu, ale Dąbrowskiego nie przygarnął.
14-01-2019, 21:47

Kosciol katolicki nie jest milosierny!
Czy ty znasz pojecie "godnosc"?Wydaje mi sie,ze nie.

A karma wraca!
14-01-2019, 21:51

(14-01-2019, 21:51)Ronja napisał(a): Kosciol katolicki nie jest milosierny!
Czy ty znasz pojecie  "godnosc"?Wydaje mi sie,ze nie.

A karma wraca!

Twoje motto nie pasuje do buddyzmu!
14-01-2019, 21:53

(14-01-2019, 21:44)Ronja napisał(a): https://www.youtube.com/watch?v=JLJG5oLxmrM

I Ty bedziesz stara Majami i moze byc tak ze i Ciebie z Twojej wlasnosci wyrzuca?I nikt sie za toba nie ujmie.

Jak mi jest daleko od radia HIPOKRYZJA I NIENAWIŚĆ to wiedza tylko ci co mnie naprawdę znają . Podpowiem tobie że nie ma takiej odległej galaktyki.

Zgadłam . Tusk zdązył a te hieny nie.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24362640,donald-tusk-leci-do-gdanska-po-smierci-pawla-adamowicza-moj.html

(14-01-2019, 21:53)ferdydurke napisał(a):
(14-01-2019, 21:51)Ronja napisał(a): Kosciol katolicki nie jest milosierny!
Czy ty znasz pojecie  "godnosc"?Wydaje mi sie,ze nie.

A karma wraca!

Twoje motto nie pasuje do buddyzmu!

Pytanie brzmi czy Kosciół Katolicki zna pojecie godnosc i miłosc blizniego ?
Sławoj Flaszka Głódż bardzo szybko i nad wyraz trzeżwo znalazł sie w miejscu gdzie niekoniecznie był oczekiwany , za to z cała pewnoscia dobrze policzył korzysci z PR
14-01-2019, 22:14

(14-01-2019, 21:44)Ronja napisał(a): https://www.youtube.com/watch?v=JLJG5oLxmrM

Ronja wszyscy będziemy starzy o ile tej starości dożyjemy ???                                                                                          hm otworzyłam Twój link .  Confused to nie moja bajka .  jak można być tak naiwnym oglądając telewizję Trwam .                         

14-01-2019, 22:28

A ten link z pogodą ma pomóc tym Dąbrowskim ? Tej pindusi z TV Trwam wolno miec taki lubiezny dekold ? Sodoma i zgorszenie Big Grin

Chcieli mieć MECZENNIKA i mają .
Mam nadzieje że to będzie równia pochyła .
14-01-2019, 23:08

Pan Piotr Wielgucki alias Matka Kurka wróg nr. 1 Jerzego Owsiaka nie powstrzymał się nawet po ataku na Pawła Adamowicza od ataku na Jurka Owsiaka.
Napiszę szczerze - nigdy nie byłem fanem Owsiaka, za to byłem wielkim fanem Matki Kurki, czyli Piotra Wielguckiego - do dzisiaj cenię go za jego pióro, ale ......
No właśnie to "ale" pozostało i stoi mi ością w gardle.
Matka Kurka zrobił karierę kpiąc z byłego prezydenta i jego brata na stronach Onetu.
W pewnym momencie wykonał woltę o 180·stopni i stanął po stronie pisuarowej barykady.
Ile za tę woltę otrzymał nigdy się nie dowiemy. Nie dowiemy się ile Matka otrzymuje z kościoła, a ile z pisuaru.

Dla mnie Matka Kurka jest genotypem Polaka, który za 5 zł sprzeda swoich rodziców i swoje poglądy.
Ten genotyp doprowadził do rozbiorów Polski w XVIII wieku.
Tacy ludzie jak pan Piotr Wielgucki są przyczyną, dla której Polacy nienawidzą Polski.
15-01-2019, 00:43

Tekst, który daje do myślenia

https://opinie.wp.pl/jakub-bierzynski-pawel-adamowicz-nie-zyje-nie-chce-byc-cicho-nie-bede-cicho-6338483132466817a
15-01-2019, 03:40

Atak na Pawła Adamowicza to akt stricte polityczny. Ofiarą jest czynny polityk. Zamachowiec w momencie ataku wykrzykiwał polityczne hasła. Hasła inspirowane polityczną propagandą.

To z wypowiedzi pana Bierzynskiego, ktora dla mnie nie ma sensu.
I dalej ze strony Radia Zet:

Stefan W., ma 27-lat i pochodzi z Gdańska. Jak poinformowała policja, mężczyzna był wcześniej karany za przestępstwa przeciwko mieniu i zdrowiu, w tym za rozboje. Chodziło m.in. o cztery napady z bronią na kilka banków. W. odsiadywał za te przestępstwa karę więzienia - spędził w nim 5,5 roku. Na wolność wyszedł tuż przed atakiem podczas WOŚP. Pieniądze z rabunków Stefan W. wydawał w zagranicznych kasynach i drogich restauracjach.    po tym jak kilkakrotnie ugodził nożem prezydenta Adamowicza, przedstawił się ze sceny. „Nazywam się Stefan. Siedziałem niewinny w więzieniu. Platforma Obywatelska mnie torturowała. Dlatego właśnie zginął Adamowicz”  

Więcej: https://www.radiozet.pl/Co-gdzie-kiedy-jak/kim-jest-stefan-w-gdansk-atak-na-prezydenta-adamowicza-wosp

I to maja byc te polityczne hasła inspirowane polityczna propaganda?

15-01-2019, 09:14

Zabójstwo prezydenta Adamowicza to atak człowieka, który był leczony psychiatryczne.
Kto wie? Moze to co slyszal w mediach nakręciło jego chora psychikę...
Jeśli tak to współwinnymi tej tragedii są wszyscy politycy, którzy zioną jadem i nakręca ludzi słabych i niezrównowazonych. 
15-01-2019, 10:53

Podano w mediach,ze rodzina prosi,zeby tej tragicznej smierci nie kojarzyc z polityka ani z zadna partia.
Niestety, nikt w to nie wierzy i wiekszosc obwinia partie Kaczynskiego.Mowa nienawisci,nekanie Tuska przez Kaczynkiego,dzielenie Polakow na gorszy i lepszy sort,wplywa niekorzystnie na atmosfere w kraju.
Niecny sposob w jaki Pis zdobyl wladze( podsluchy,intrygi,niszczenie konkurentow) daje ciche przyzwolenie na brutalne zachowania.Jezeli sie to nie zmieni,bedzie tragedia.
15-01-2019, 12:54

(15-01-2019, 10:53)Słoninka napisał(a): Zabójstwo prezydenta Adamowicza to atak człowieka, który był leczony psychiatryczne.
Kto wie? Moze to co slyszal w mediach nakręciło jego chora psychikę...
Jeśli tak to współwinnymi tej tragedii są wszyscy politycy, którzy zioną jadem i nakręca ludzi słabych i niezrównowazonych. 

Siedział w więzieniu . Tam nie ma innych stacji jak TVP , która to prała mu mózgownice przez ostatnie lata .
Przypadek zamachu schizofrenika ?

Dzień nieprzypadkowy.
Miejsce nieprzypadkowe.
Czas nieprzypadkowy.
Ofiara nieprzypadkowa.
Narzędzie zamachu na zycie nieprzypadkowe.
Plakietka z napisem Media nieprzypadkowa.

Przeciez to wszystko było przygotowane i na pewno zwykły schizofrenik- psychol sam tego nie zrobił.
No i ta przemowa potem . Wariat sam na to wpadł że go Patforma torturowała ?
Jemu to do tego pustego dzbana wbijano i tyle.
15-01-2019, 13:29

Tak.
Platforma go torturowala za co bezpartyjny Adamowicz zapłacil zyciem.
Jasne jak slonce.

15-01-2019, 13:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości