Słoninka
Użytkownik
Tranwestyto Leonie, jeśli nie chcesz żebym zwróciła się do ciebie tak bezpośrednio jak zrobił to iberte do "bezkonfliktowego" to....zrób mi tę grzeczność i odczep się ode mnie.
Zaniechaj proszę bezsensownych epitetów pod moim adresem, bo ci niechcący nadepnę na odcisk tak, że zawyjesz z bólu.
•
Diego9
Zbanowany
moj stary znajomy pisal tez , ze zasiada do kompa, cioty to zwrot iberte, a lavenka i dziaczuk pojawiaja sie wtedy, gdy leon i iberte sa nieobecni
(29-12-2018, 17:58)Leon 66 napisał(a): Wrocilam dzisiaj,
zasiadlam do kompa i az mnie zmierzilo , to samo co kiedys na MP.
Gdzie tu Sloninko te twoje zapewnienia ze jestes juz milsza inna ze sie zmienilas ?
jestes taka sama, uszczypliwa, wredna i gruboskorna.
No to moze ja calkiem osobiscie napisze wam jak odbieram wasze posty ostatnich dwu dni .
Powiem krotko zajse !
Skaczecie sobie do gardel, szykanujecie sie , ublizacie sobie prosto w oczy i przez ogrodki .
Zielonki i upierdliwej Djego nie chcialabym miec ani wsrod krewnych, ani wsrod znajomych .
Djego juz czytac nie mozna, kopiuje i cytuje wszystko i wszystkich .
W kazdym widzi kogos innego , poznaje go od razu po pisaniu i po tym ze jä ten niezwykle nienawidzi,
(a w sumie nie rozumie bo z natury jest taka sympatyczna jak ...
ratlerek ?. )
Iberte , nasz cyniczny zlamany losem bohater po raz ixty zegna sie z nami , opisujäc w swym ostatnim zdaniu
jak jego zdradliwej starej kapaly lzy po slodkich bruzdach zmarszczkowych , za przegapionä dziwkä
ktörä potocznie zwä milosciä .
Wyjasnil ze kumplem Ferdydurki nigdy nie byl i nie bedzie i ze kurwiarzem tez .
Diego zas natychmiastowo skopiowala znowu jego i kilku nastepnych z kilometr tekstu
dodajäc Iberte na pocieche ,-ze lepiej kurwiarz niz obrzydliwy klamczuch ktorym jest Ferdydurke .
Kurestwo nawet moze byc biznesem,- dodala !
No tak tez niby prawda, (-nawet Freddy dal jej za te wzniosle mysli lajka.)
Tak, pozegnanie Iberte bylo gwozdziem programu ,-smutne i poruszajäce
( szczegolnie nasze samotne tu panie ) . Renia zaraz wyczula w nim jakäs tam czesc jej.
Jej proba pogodzenia wszystkich skloconych tez sie nie spodobala czytelnikom ,
dostala obuchem od Majami , bo juz pewnie tez nie mogla tego czytac .
Co z wam jest ludzie, swiäteczny kociokwik ?
kociokwik to moje wyrazenie, jest mi obojetne co o mnie piszesz i jestem na 100% pewna, ze iberte twojego wpisu nie skomentuje , zaatakowales wszystkich, nad nim sie pozalowales, dlaczego? dlatego , ze jestes nim samym
leon, jestes obrzydliwym klamczuchem
•
Leon 66
Użytkownik
Diego, czy twoj szczesliwy mäz i dzieci muszä sobie stale radzic bez ciebie ,kobito ?
pewnie znajä cie tylko od tylu ...
Toc stale siedzisz tu kolkiem i sie wyprozniasz .
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
•
Diego9
Zbanowany
(29-12-2018, 18:40)Leon 66 napisał(a): Diego, czy twoj szczesliwy mäz i dzieci muszä sobie stale radzic bez ciebie ,kobito ?
pewnie znajä cie tylko od tylu ...
Toc stale siedzisz tu kolkiem i sie wyprozniasz .
dzieci mieszkaja daleko od domu, a maz zasiada ze mna do kompa i mowie mu co pisze i co kto napisal, niezly ubaw mamy
mam urlop jeszcze tydzien
•
dziaczuk
Użytkownik
Ale wam Palma bije. Czy to ze starosci, czy z braku zajec?
•
Majami
Użytkownik
Poswiateczne miłosierdzie bokami wychodzace
•
dziaczuk
Użytkownik
Diego Ty to masz napawde cos z glowa!
•
Majami
Użytkownik
•
Diego9
Zbanowany
(29-12-2018, 18:51)dziaczuk napisał(a): Diego Ty to masz napawde cos z glowa!
zanim sie moja glowa zajmiesz, popukaj sie palcem w swoja glowe, moze jest twoja glowa w gorszym stanie niz moja? to podpowiada mi moj detektywistyczny instynkt, iberte, leon, lavenka i kto jeszcze? za bardzo spoufalasz sie ze mna jak na osobe , ktora mnie nie zna, prawdopodobnie.
bardzo zastanawiajace jest , ze to trio zawsze sie pojawia, kiedy iberte sie zegna na zawsze,
•
dziaczuk
Użytkownik
Majami ja mam lepsze palace w poblizu, takie rodzime, swojskie, dzieci mnie zapraszaja na kaczke z jablkiem (nie francuska, z podworka sasiada)
Diego Ciebie trzeba wyslac na Therapie po swiateczna, najlepiej na lewatywe
Pokaz mi post spoufalajacy z toba Diego?
Detektyw heh
Kon by Sie usmial
Uwazaj, bo jeszcze w pudle s konczysz za oszczerstwa
Nie licz na paczki z NN
•
Majami
Użytkownik
Jeśli to ma pomóc pomylonej to ja jestem Elvis
•
Słoninka
Użytkownik
•
Diego9
Zbanowany
(29-12-2018, 18:56)dziaczuk napisał(a): Majami ja mam lepsze palace w poblizu, takie rodzime, swojskie, dzieci mnie zapraszaja na kaczke z jablkiem (nie francuska, z podworka sasiada)
Diego Ciebie trzeba wyslac na Therapie po swiateczna, najlepiej na lewatywe
Pokaz mi post spoufalajacy z toba Diego?
Detektyw heh
Kon by Sie usmial
Uwazaj, bo jeszcze w pudle s konczysz za oszczerstwa
Nie licz na paczki z NN
wiesz, ogarnia mnie obrzydzenie, gdy sie taki oszust do mnie zwraca, na forum jestes bardzo krotko, a znasz dokladnie cale forum, wszystkie sympathie i antypathie, wchodzisz wtedy gdy inne sobowtory sa nieaktywne, podjudzasz i sklocasz innych, zwracasz sie do mnie, jakbysmy sie juz dawno znali, hm dziwne, nie masz innych argumentow jak moja potrzeba therapie itp. moj stary znajomy tez dokladnie to wypisywal,tylko pod innymi nickami, zalosny oszust, kpisz sobie z innych,ok nie moja sprawa, ale ja bede cie zawsze trzymac na muszce
•
Leon 66
Użytkownik
a ja Freddy ( nie mylic z naszym )
jestem Freddy od Mercurych ..
lo matko, ide...
juz nie moge !
Nie mozna jej zamknäc ?
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
•
Majami
Użytkownik
Nie mam bladego pojecia o jakie kaczki i pałace chodzi 
Może dlatego że jetem Elvis od Presleyów z Tupelo
•
Diego9
Zbanowany
(29-12-2018, 19:17)Leon 66 napisał(a): a ja Freddy ( nie mylic z naszym )
jestem Freddy od Mercurych ..

lo matko, ide...
juz nie moge !
Nie mozna jej zamknäc ?
nie nie mozna, bo lazisz za nia po wszystkich forach i atakujesz mnie, to co tu wyprawiasz przekracza granice wszelkiej przyzwoitosci
•
Majami
Użytkownik
Leon jak ty idziesz to ja też ME TOO 
Dzien drugi pomylonej bez kaftanika . I pomyślec że wystarczy zawiązac rekawki i lekko sciagnac wezełek z tyłu
•
fiscus
Użytkownik
Oj,widze,ze dziewczyny zyja juz Sylwestrem.Poprzebieraly sie w Evisow  Szczesliwego Nowego roku 2019 wszystlim zycze. W chinskim kalendarzu bedzie to,rok świni  pozdrawiam,
•
Marika
Użytkownik
•
Diego9
Zbanowany
(29-12-2018, 19:43)Marika napisał(a): (29-12-2018, 18:54)Diego9 napisał(a): iberte, leon, lavenka
Diego Twój instynkt nie pokrywa się rzeczywistością .liberte nie wiem kto to jest ??? Leonowi wysyłałam kiedyś przepis na ciasteczka serem na oleju . dziedziczuk bardzo sympatyczna osoba niedawno byłam w jej rodzinnych stronach . Mimo że osobiście się nie znamy . Lewenka pamiętam ją z MP . Diego kiepski z ciebie Colombo . mimo to Wszystkiego dobrego w nad chodzącym ROKU 
Mariko, chyba niepotrzebnie sie wypowiadasz, ta historia z tym chorym osobnikiem nie zaczela sie na mp, ona juz trwa bardzo dlugo, facet sciga mnie po calym internecie, to jest ostatnie forum polskie, no trudno, bede musiala sie wyniesc stad,poniewaz nie sprawia mi przyjemnosci uzerac sie ciagle z ta sama osoba pod roznymi nikami, jak juz pisalam, mozna wiele rzeczy podrobic ale stylu pisania nie podrobisz, to sa wyrazy, zwroty, wyrazenia, ktore u tego osobnikasami bardzo znane, to jest stalking, obrzydliwa forma zachowania socjopaty,
(29-12-2018, 18:18)Leon 66 napisał(a): Jak to bylo do mnie, to nawet nie wiedzäc w jaki sposob i kiedy Cie obrazilam ,- czy urazilam
dziekuje Lawenko .

schizofrenia
•
|