Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Mam nadzieje że te które krytykuja feministki wygladają lepiej od tych pań.
Wszak jak krytykujesz takie maszyny to wypada ze swojego garazu wyprowadzic cos bardziej spektakularnego Big Grin
http://noizz.pl/celebryci/myslisz-ze-feministki-to-wasate-babochlopy-sa-nimi-takze-najpiekniejsze-kobiety/gq0tr7g
18-12-2018, 16:18

To feministki.

Tutaj olsmewajacej urody autorka cytatu na temat którego dyskutujemy , czyli Aldona " Szczęsc Boze " Zaorska
18-12-2018, 17:42

Majami, przeszedłem przez Wojewódzkiego - facet jest strasznie męczący. Na następne filmiki nie mam obecnie siły.
18-12-2018, 18:56

Ja wam nie kazę brnac przez te fimiki . Chodzi o porównanie urody feministek i tej co tak na nie psioczy.
I tak byłam łaskawa , nie wkleiłam kobiet pisu i radia maryja Big Grin

Oszczędzę wam Sobeckiej . Tomaszewskiej . Pawlowicz i jeszcze paru innych " kobiecych " obiektów Big Grin
18-12-2018, 19:01

Też nie wiem czemu mają służyć te filmiki...

Co do urody feministek.
Kompletnie nie zgadzam się z twierdzeniem, wykreowanym przez mężczyzn, że feministki to brzydkie baby, których nikt nie chciał.
Uważam że wśród nich są  ładne i mądre kobiety, np. Malgorzata Domagalik.
Uroda pani Szczuki i pani Gretkowskiej jakoś mnie nie poraża, ale zdaje sobie sprawę, że jest to kwestia gustu.
Jedno jest raczej niezaprzeczalne. 
Wszystkie te panie są wykształconymi, inteligentnymi kobietami  i racze nie sądzę,  żeby ich nikt nie chciał.

Jednak...
nie podoba mi się agresja, która cechuje feministki. Wulgarnosc, która prezentuje np.pani Mamuela G.
I taki...cynizm w stosunku do mezczyzn, którego nie sposób nie zauważyć w wypowiedziach pań feministek.
18-12-2018, 19:30

Ta Tv " Szczęść Boże" powinna mieć dodatek - "Czubki razem"
18-12-2018, 19:39

I jak to zwykle w zyciu bywa , to wszystkie te feministki to kobiety w związkach.
Natomiast te które się ich czepiaja jakoś nie moga się wylegitymować tym samym.
18-12-2018, 20:56

A kto się czepia feministek?
Wyjaśnij Majami, bo przecież....wiesz Wink

Ty w ogóle sprawisz wrażenie kobiety, która....wszystko wie Confused
Jak ty to robisz  Huh
18-12-2018, 21:07

Dzien dobry

Z jeden strony to piknie ze feministki ruszyly sie i walczyly o  rownouprawnienie kobiet ,
Nie ma juz tego ze tylko mezczyzna moze studiowac, prowadzic firmy, miec wladze .
Mogä  dzisiaj chodzic bez stanika, albo na golasa .. Tongue

Chwala i czesc im za to .

Szajse tylko ze kobiety muszä z tego uprawnienia dluzej pracowac zeby dostac rente..
W Niemczech  dorobily sobie 7 lat...
Confused

Milej srody 
I po co rzucac  perly  przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
19-12-2018, 12:45

Znakomicie opowiedział to film o Aenne Burda .
Żywy przykład na to jak kobieta ewoluuje od kury domowej i ciezka pracą udowodnia wszystkim że jako kobieta ma coś do powiedzenia.
19-12-2018, 13:07

Najbardziej podniecajä mnie feministki w rekawicach bokserskich , dajäce sobie lamac nosy, i okladac piersi.
.az bedä sine i zielone .
Albo te co chcä koniecznie do wojska,-   przemierzajäce lasy i doliny z ciezkim karabinem  maszynowym , butami i chelmem 10 kilowym i 25 kilowym plecakiem .
Czolgajäce  sie w blocIe,strzelajäce  do czajäcego sie za kazdym krzakiem wroga...

Policjantki tez , - chodzä po nocach, patrolujä ulice przed chuliganami i potencjalnymi zbrodniarzami .
Spod czapki wystaje im z reguly sliczny warkocz albo  kitka , fajna czarna kreska na oku ..
Bajulka !

Jak jest brenzlich i wyskoczy jakis 100-tu kilowy
osilek  ... to owszem  troche ma z nim roboty.. ale nic to.
Liczy sie ze  przyjeli jä do szkoly policyjnej ( SPROBOWALI BY NIE ! )

i dzis ma prawo ratowac  zagrozonych obywateli .

(Musze wam sie  do czegos strasznego przyznac ..
feminizm feminizmem,- wolalabym jednak gdyby  trzymal mnie w klinczu jakis okrutny   przestepca
zeby ratowal mnie jeden  silny policjant,
niz dwie  piszczäce ze strachu policjantki ,
no mogä byc nawet silne ...)

Tongue
19-12-2018, 14:17

A jakie sa dowody że rzeczona pani policjantka czy oficer wojska jest feministką ?

Niech zgadne ...takie same jak te że sprzedawca warzyw nie je miesa , a ten w metzgerze to juz tak ? A może takie ze aptekarz to pewnie nałogowy lekoman , a facet nie może byc dobrym ojcem bo nie ma piersi ?A może takie że fryzjer damski koniecznie musi byc gejem bo to takie niemęskie czesać kobiety ?
Za kółkiem samochodu pewnie siedza same feministki , bo jakże tak, tak zwyczajnie prowadzić samochód bez feminizmu .

Bardzo bys się zdziwiła jak szybko ta wiotka policjantka radzi sobie z nawet 120 kilowym rzezimieszkiem.
19-12-2018, 14:38

No , szybciej  wykazuje  sie  chyba  feminizmem,:  ze  da rade, ze potrafi , ze to co oni potrafiä potrafi tez . 

Nie wierze ze wierzysz ze wiotka poradzi sobie ot tak z  120 kilowym rzezimieszkiem.
Chyba nie masz na mysli ze   rucki- zucki strzeli mu miedzy oczy 
i  po wszystkiemu,- Oder ?

nie myslalam zes taka  okrutna Huh
19-12-2018, 15:37

(19-12-2018, 14:17)Leon 66 napisał(a): Najbardziej podniecajä mnie feministki w rekawicach bokserskich , dajäce sobie lamac nosy, i okladac piersi(...)

Ty się tak Leon nie podniecaj, bo my tu żadnych  bokserek na forum nie mamy.
Pozostaniesz zatem w tym stanie podniecenia i co?
Jak wiadomo nierozładowane napięcie może prowadzić do wielu ciężkich chorób... Tongue
19-12-2018, 15:38

(18-12-2018, 12:40)Freddy napisał(a): Identyczne postawy mozna tez zaobserwowac u facetow.
Dostanie taki raz albo dwa kopa od kobiety, juz obraza sie na caly swiat a wszystkie baby to k...y majace na celu wzbogacenie sie majatkiem partnera i prowadzenie pasozytniczego zycia na jego rachunek.
Tylko nie bardzo wiem jak taka postawa ma swoja fachowa nazwe...
Moze meski szowinista?
Pamietam takiego jednego z MP ..masakra .
Z drugiej strony , to jakas forma obrony przed kolejna katastrofa . 
Jedno jest pewne ..nie wszyscy faceci to swinie i nie wszystkie kobiety to anioly 
19-12-2018, 15:57

(19-12-2018, 12:45)Leon 66 napisał(a):  Dzien dobry

Z jeden strony to piknie ze feministki ruszyly sie i walczyly o  rownouprawnienie kobiet ,
Nie ma juz tego ze tylko mezczyzna moze studiowac, prowadzic firmy, miec wladze .
Mogä  dzisiaj chodzic bez stanika, albo na golasa .. Tongue

Chwala i czesc im za to .

Szajse tylko ze kobiety muszä z tego uprawnienia dluzej pracowac zeby dostac rente..
W Niemczech  dorobily sobie 7 lat...
Confused

Milej srody 
To sa logiczne konsekwencje zmian .
Nie da sie wydziubac tylko perelek . W koncu chodzi o rownouprawnienie .
Co do reszty ..bokserek , zolnierek itd.
Tu nie chodzi o udowadnianie , ze potrafimy tyle co mezczyzni , a o to , ze mamy prawo i mozliwosc wyboru .
Jezeli kobiety chca wykonywac takie zawody , to czemu nie ?
Przeciez nie wszyscy policjanci maja tez posture King Konga .
19-12-2018, 16:14

Może faktycznie nie każda pani policjantka czy żołnierka jest feministka.
Może tej pierwszej tak bardzo spodobała się zabawa w przedszkolu w policjantów i złodziei, że postanowiła to...kontynuować Big Grin
No a ta druga lubi się  zwyczajnie..poczołgać i sobie postrzelać Big Grin
Dorabianie do tego jakiej ideologii może być zatem zwyczajnym nadużyciem. 
19-12-2018, 17:22

Do wojska? Czemu nie.
Kobiety moga ale nie musza.
Mezczyzn sie nikt nie pyta. Do poboru (albo służby zastepczej) i kropka.
I to ma byc równouprawnienie?

19-12-2018, 17:31

tez lubilam sobie postrzelac i sie poczolgac ( jak bylam mala ),ale nie wpadlam na pomysl zostac gdy bede dorosla policjantkä ani zolnierkä ( tak sie mowi ?)

To chyba jest tylko chec byc wsrod chlopow ...( rozpustnice ! ) a potem zdziwione ze gwalcä .
https://www.merkur.de/politik/vergewaltigung-bei-bundeswehr-zahl-gemeldeten-faelle-stark-gestiegen-zr-9374941.html
19-12-2018, 18:21

Krunia , a ty zyjesz w klasztorze żeńskim , czy też gdzies obok zdarzają się męzczyzni ?
19-12-2018, 18:48

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości