Ja wam nie kazę brnac przez te fimiki . Chodzi o porównanie urody feministek i tej co tak na nie psioczy.
I tak byłam łaskawa , nie wkleiłam kobiet pisu i radia maryja
Oszczędzę wam Sobeckiej . Tomaszewskiej . Pawlowicz i jeszcze paru innych " kobiecych " obiektów
Co do urody feministek.
Kompletnie nie zgadzam się z twierdzeniem, wykreowanym przez mężczyzn, że feministki to brzydkie baby, których nikt nie chciał.
Uważam że wśród nich są ładne i mądre kobiety, np. Malgorzata Domagalik.
Uroda pani Szczuki i pani Gretkowskiej jakoś mnie nie poraża, ale zdaje sobie sprawę, że jest to kwestia gustu.
Jedno jest raczej niezaprzeczalne.
Wszystkie te panie są wykształconymi, inteligentnymi kobietami i racze nie sądzę, żeby ich nikt nie chciał.
Jednak...
nie podoba mi się agresja, która cechuje feministki. Wulgarnosc, która prezentuje np.pani Mamuela G.
I taki...cynizm w stosunku do mezczyzn, którego nie sposób nie zauważyć w wypowiedziach pań feministek.
I jak to zwykle w zyciu bywa , to wszystkie te feministki to kobiety w związkach.
Natomiast te które się ich czepiaja jakoś nie moga się wylegitymować tym samym.
Z jeden strony to piknie ze feministki ruszyly sie i walczyly o rownouprawnienie kobiet ,
Nie ma juz tego ze tylko mezczyzna moze studiowac, prowadzic firmy, miec wladze .
Mogä dzisiaj chodzic bez stanika, albo na golasa ..
Chwala i czesc im za to .
Szajse tylko ze kobiety muszä z tego uprawnienia dluzej pracowac zeby dostac rente..
W Niemczech dorobily sobie 7 lat...
Milej srody
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
Znakomicie opowiedział to film o Aenne Burda .
Żywy przykład na to jak kobieta ewoluuje od kury domowej i ciezka pracą udowodnia wszystkim że jako kobieta ma coś do powiedzenia.
Najbardziej podniecajä mnie feministki w rekawicach bokserskich , dajäce sobie lamac nosy, i okladac piersi.
.az bedä sine i zielone .
Albo te co chcä koniecznie do wojska,- przemierzajäce lasy i doliny z ciezkim karabinem maszynowym , butami i chelmem 10 kilowym i 25 kilowym plecakiem .
Czolgajäce sie w blocIe,strzelajäce do czajäcego sie za kazdym krzakiem wroga...
Policjantki tez , - chodzä po nocach, patrolujä ulice przed chuliganami i potencjalnymi zbrodniarzami .
Spod czapki wystaje im z reguly sliczny warkocz albo kitka , fajna czarna kreska na oku ..
Bajulka !
Jak jest brenzlich i wyskoczy jakis 100-tu kilowy
osilek ... to owszem troche ma z nim roboty.. ale nic to.
Liczy sie ze przyjeli jä do szkoly policyjnej ( SPROBOWALI BY NIE ! )
i dzis ma prawo ratowac zagrozonych obywateli .
(Musze wam sie do czegos strasznego przyznac ..
feminizm feminizmem,- wolalabym jednak gdyby trzymal mnie w klinczu jakis okrutny przestepca
zeby ratowal mnie jeden silny policjant,
niz dwie piszczäce ze strachu policjantki ,
no mogä byc nawet silne ...)
A jakie sa dowody że rzeczona pani policjantka czy oficer wojska jest feministką ?
Niech zgadne ...takie same jak te że sprzedawca warzyw nie je miesa , a ten w metzgerze to juz tak ? A może takie ze aptekarz to pewnie nałogowy lekoman , a facet nie może byc dobrym ojcem bo nie ma piersi ?A może takie że fryzjer damski koniecznie musi byc gejem bo to takie niemęskie czesać kobiety ?
Za kółkiem samochodu pewnie siedza same feministki , bo jakże tak, tak zwyczajnie prowadzić samochód bez feminizmu .
Bardzo bys się zdziwiła jak szybko ta wiotka policjantka radzi sobie z nawet 120 kilowym rzezimieszkiem.
No , szybciej wykazuje sie chyba feminizmem,: ze da rade, ze potrafi , ze to co oni potrafiä potrafi tez .
Nie wierze ze wierzysz ze wiotka poradzi sobie ot tak z 120 kilowym rzezimieszkiem.
Chyba nie masz na mysli ze rucki- zucki strzeli mu miedzy oczy
i po wszystkiemu,- Oder ?
nie myslalam zes taka okrutna
(19-12-2018, 14:17)Leon 66 napisał(a): Najbardziej podniecajä mnie feministki w rekawicach bokserskich , dajäce sobie lamac nosy, i okladac piersi(...)
Ty się tak Leon nie podniecaj, bo my tu żadnych bokserek na forum nie mamy.
Pozostaniesz zatem w tym stanie podniecenia i co?
Jak wiadomo nierozładowane napięcie może prowadzić do wielu ciężkich chorób...
(18-12-2018, 12:40)Freddy napisał(a): Identyczne postawy mozna tez zaobserwowac u facetow.
Dostanie taki raz albo dwa kopa od kobiety, juz obraza sie na caly swiat a wszystkie baby to k...y majace na celu wzbogacenie sie majatkiem partnera i prowadzenie pasozytniczego zycia na jego rachunek.
Tylko nie bardzo wiem jak taka postawa ma swoja fachowa nazwe...
Moze meski szowinista?
Pamietam takiego jednego z MP ..masakra .
Z drugiej strony , to jakas forma obrony przed kolejna katastrofa .
Jedno jest pewne ..nie wszyscy faceci to swinie i nie wszystkie kobiety to anioly
Z jeden strony to piknie ze feministki ruszyly sie i walczyly o rownouprawnienie kobiet ,
Nie ma juz tego ze tylko mezczyzna moze studiowac, prowadzic firmy, miec wladze .
Mogä dzisiaj chodzic bez stanika, albo na golasa ..
Chwala i czesc im za to .
Szajse tylko ze kobiety muszä z tego uprawnienia dluzej pracowac zeby dostac rente..
W Niemczech dorobily sobie 7 lat...
Milej srody
To sa logiczne konsekwencje zmian .
Nie da sie wydziubac tylko perelek . W koncu chodzi o rownouprawnienie .
Co do reszty ..bokserek , zolnierek itd.
Tu nie chodzi o udowadnianie , ze potrafimy tyle co mezczyzni , a o to , ze mamy prawo i mozliwosc wyboru .
Jezeli kobiety chca wykonywac takie zawody , to czemu nie ?
Przeciez nie wszyscy policjanci maja tez posture King Konga .
Może faktycznie nie każda pani policjantka czy żołnierka jest feministka.
Może tej pierwszej tak bardzo spodobała się zabawa w przedszkolu w policjantów i złodziei, że postanowiła to...kontynuować
No a ta druga lubi się zwyczajnie..poczołgać i sobie postrzelać
Dorabianie do tego jakiej ideologii może być zatem zwyczajnym nadużyciem.
Do wojska? Czemu nie.
Kobiety moga ale nie musza.
Mezczyzn sie nikt nie pyta. Do poboru (albo służby zastepczej) i kropka.
I to ma byc równouprawnienie?
tez lubilam sobie postrzelac i sie poczolgac ( jak bylam mala ),ale nie wpadlam na pomysl zostac gdy bede dorosla policjantkä ani zolnierkä ( tak sie mowi ?)