(15-12-2018, 01:24)ferdydurke napisał(a): Zielonka, raz zawartych znajomości nie zrywa się z powodu, bo czasy się zmieniły. Po za tym mnie te rozmowy też sprawiają przyjemność.
Ferdydurke , chwali Ci sie ze jestes wierny zawartym w necie przyjazniom , ze utrzymujesz i nawiäzujesz kontakty z potrzebujäcymi cieplego slowa opiekunkami ..
ale ,
moze jestem z zaborczych, moze to moj charakter, albo temperament..
gdyby " MÖJ " pisal mi po nocach z jakäkolwiek obcä ( niech bylaby to tylko " Brieffreundin" )
Tsunami to nic w porownaniu ze mnä !
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
Boszzzzz
Jak Wy się pięknie krygujecie i kluczycie wokół tej jak ja tam nazywacie " opiekunki "
Ta opiekunka to ja i prosze nie ubolewać nad mym losem i profesją która się zajmuje.
Wiedzie mi się dobrze i naprawdę nikt mnie w tej robocie nie więzi , ciemięzy i na siłe nie trzyma
Majami, czuje się wywołana do tablicy, jako ze ja tutaj zaczęłam o opiekunkach.
Piszac o tym do Jerzego Kłapouchego Samozwanczego nie miałam absolutnie na myśli Ciebie.
Nie miałam zielonego pojęcia czym się zajmujesz
Ferdydurke sam kiedyś pisał, że na jakiś portalach poznał dużo kobiet z Polski, które tutaj pracują "na opiece" i on jako Frauenversteher dużo z nimi rozmawia.
Wlasciwie zona nie powinna wypuszczac go z domu w brudnych ciuchach , dziurawych skarpetach , zimä w sandalach
albo oblanym zupä i przeroznymi sosami
Tak jest!!!
Niech go zamknie w domu.
Niech ludzi nie staszy.
Niektorzy faceci zenia sie chyba tylko dlatego, ze boja sie sami spac.
Jak sie nie ozenia, to biega pozniej takie cos..... zima w sandalach.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post • Unka
(15-12-2018, 16:59)Słoninka napisał(a): Majami, czuje się wywołana do tablicy, jako ze ja tutaj zaczęłam o opiekunkach.
Piszac o tym do Jerzego Kłapouchego Samozwanczego nie miałam absolutnie na myśli Ciebie.
Ferdydurke sam kiedyś pisał, że na jakiś portalach poznał dużo kobiet z Polski, które tutaj pracują "na opiece" i on jako Frauenversteher dużo z nimi rozmawia.
A ciebie to jak widać żga jak drzazga w tyłku.
(15-12-2018, 17:04)iberte napisał(a):
(15-12-2018, 11:43)Leon 66 napisał(a): Wlasciwie zona nie powinna wypuszczac go z domu w brudnych ciuchach , dziurawych skarpetach , zimä w sandalach
albo oblanym zupä i przeroznymi sosami
Tak jest!!!
Niech go zamknie w domu.
Niech ludzi nie staszy.
Niektorzy faceci zenia sie chyba tylko dlatego, ze boja sie sami spac.
Jak sie nie ozenia, to biega pozniej takie cos..... zima w sandalach.
Jutro jade do chaty.
Drzewa musze sobie narabac , to sie przekonam jak to u mnie z tym poceniem.
Powiem Ci Leon, ze jezeli facet nie ma gustu, to jego kobieta od niego nie odbiega.
Nieszczescia chodza parami.
Na nic sie zda poprawianie mu krawatu przed wyjsciem do tesciowej, bo ten krawat i tak nie pasuje.
Ale wazne, ze o siebie dbaja..
Gdybysmy sie z oczy stracili.... to zycze Wam wszystkim juz teraz Zdrowych Swiat.
Udanych, pogodnych i w gronie kochanych ludzi.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
Dziękuje Iberte i zycze Tobie równiez spokojnych Świąt/
Masz mały prezencik i nigdy nie odpuszczaj radosci zycia jak Freddy w tym klipie w 2min i 20 sek tego nagranka.
(15-12-2018, 16:59)Słoninka napisał(a): Majami, czuje się wywołana do tablicy, jako ze ja tutaj zaczęłam o opiekunkach.
Zielonka, zapomniałaś dopisać, że ty także miałaś konto na tym portalu.
I zapewne poznałaś wielu gentelmanów z PL, którzy tu pracują czasowo, a w PL mają rodziny.
Te portale istnieją po to by ułatwić ludziom poznanie się.
Ja się tego nie wstydze, bo i czego miałbym się wstydzić.
(15-12-2018, 22:07)Słoninka napisał(a): Jerzy...
Teresa mnie podpuściła informując gdzie... "urzędujesz" , a potem to juz poszło gładko
Mata Hari ....
To ty podszywałaś się pod Mata Hari?
Ale na polskim portalu pamiętam twoje zdjęcie nad Renem - 180 cm, krótkie blond włosy zamieszkanie - Kolonia
Po co się krygujesz zielonka?