Ja sobie będe dyskutowac o czym chce , gdzie chce i ile chce.
Zarówno Słonince jak i Reni dzieki za troske ale mame juz mam.
Zidiocieliśmy już doszczętnie?
|
Ja sobie będe dyskutowac o czym chce , gdzie chce i ile chce.
13-12-2018, 17:17
(13-12-2018, 12:01)iberte napisał(a): Renia, Ty mnie nie bierz na piekne oczy... tylko wytlumacz.Wszystko co napisalam,bylo do Iberte bo mnie prosil,zeby mu wytlumaczyc wiec tlumaczylam.Dlaczego was to oburza,nie wiem.Przeciez ja tez moge miec swoje zdanie na ten temat.Czepianie sie kazdego mojego wpisu,jest z grubsza mowiac nieeleganckie.Jednak skoro macie takie hobby,to ja jestem sklonna to tolerowac ale prosze,robcie to z umiarem.
13-12-2018, 17:21
Dodam jeszcze że kompletnie nie rozumiem osób włażacych na temat i na siłe wmawiajacym innym ze nie ma sensu dyskutować.
Nie prosciej pominac taki temat i zostawic innych w spokoju ?
13-12-2018, 17:24
(13-12-2018, 17:21)RENIA napisał(a):Renia, spróbuj zastosować następującą kolejność: 1. pomyśl co chcesz napisać! 2. napisz. 3. przeczytaj i zastanów się, czy udało ci się myśl przekazać, jeśli tak to publikuj, jeśli nie, to popraw.(13-12-2018, 12:01)iberte napisał(a): Renia, Ty mnie nie bierz na piekne oczy... tylko wytlumacz.Wszystko co napisalam,bylo do Iberte bo mnie prosil,zeby mu wytlumaczyc wiec tlumaczylam.Dlaczego was to oburza,nie wiem.Przeciez ja tez moge miec swoje zdanie na ten temat.Czepianie sie kazdego mojego wpisu,jest z grubsza mowiac nieeleganckie.Jednak skoro macie takie hobby,to ja jestem sklonna to tolerowac ale prosze,robcie to z umiarem. Przy wdrożeniu tej systematyki w życie, nie będziemy mieli powodów do czepiania się, oder... jak pisze Krunia ![]()
13-12-2018, 17:27
![]() ![]() ![]()
13-12-2018, 17:30
(13-12-2018, 17:17)Majami napisał(a): Ja sobie będe dyskutowac o czym chce , gdzie chce i ile chce. Majami, dyskutuj! Ja raz krótko napisałam ze szkoda czasu na dyskusje o oblesnym Urbanie i kk. Ale krótko po tym sama wkleiłam link o "madrosciach" jakiegoś tam księdza. Więc tak sie nie wzburzaj Majami. To co napisałam to żadna z mojej strony troska tylko zwykła refleksja...ze szkoda czasu. Nikomu nic nie mowiłam ani nie radziła żeby pisał czy nie pisał. Ale jak się ktoś przyczepić chce, to zawsze powod znajdzie. Jerzemu nie dorównasz w czepianiu się jak pies psiego ogona, wiec po co tracisz siły?
13-12-2018, 17:40
(13-12-2018, 06:58)Freddy napisał(a): Chyba nie rozumiem do konca. Ferdydurke, podnosze pytanie bo troche ucieklo do tylu. Wpisales sie do tematu "po 50-tce", wpisales sie tutaj a ja nadal nie wiem co miales na mysli.
13-12-2018, 17:40
Ja jak widze problem,to odpowiednio reaguje,w miare swoich mozliwosci. Przysylaja mi czesto takie petycje i jezeli mi to odpowiada to podpisuje.Otatnio bylo o pedofilii-Z przyjemnoscia podpisalam. Mam poczucie,ze zrobilam cos potrzebnego. Dzisiaj dostalam cos innego.Musze to jeszcze przemyslec czy podpi0sac.
TWEETNIJ TERAZ Przyjaciele i Przyjaciółki w całej Polsce! Do końca szczytu klimatycznego w Katowicach pozostały 24 godziny, a tymczasem te najwyższej wagi negocjacje są bliskie załamania. Kluczowe kraje, w tym Arabia Saudyjska, Australia i USA, blokują zawarcie porozumienia, które ocaliłoby naszą planetę. Klimatolodzy mówią jasno: mamy 12 lat, by powstrzymać katastrofę. Rządy naszych państw nie mogą ulec klimatycznym szkodnikom. W Katowicach musi dojść do porozumienia, które zagwarantuje zahamowanie ocieplenia klimatu, zanim osiągnie 1,5 stopnia Celsjusza. Zdaniem naukowców, przekroczenie tej granicy zagrozi biologicznemu przetrwaniu człowieka. Zmotywujmy polityków do działania! Niech usłyszą, że Polki i Polacy żądają skutecznych działań. Właśnie W TEJ CHWILI są podejmowane decyzje, które zaważą na przyszłości nas wszystkich. Polskie społeczeństwo oczekuje przyjęcia na COP24 stanowczej deklaracji, która da nam pewność, że kraje świata zaczną w szybkim tempie ograniczać emisję dwutlenku węgla. Powiedzmy to ministrowi Michałowi Kurtyce! Wyślij tweeta do ministra Kurtyki. Zaapeluj o zawarcie umowy, która zobowiąże wszystkie kraje do drastycznej redukcji emisji – dzisiaj, teraz. Jeśli napiszesz kilka słów od siebie, efekt będzie większy! Z nadzieją, Martyna, Iain, Risalat i Fatima wraz z całym zespołem Avaaz
13-12-2018, 18:07
(13-12-2018, 17:40)Freddy napisał(a):Freddy, nie zauważyłeś, że Miecznik popełnił katastrofalny błąd matematyczny?(13-12-2018, 06:58)Freddy napisał(a): Chyba nie rozumiem do konca. Nie podejrzewałem go o to, dlatego spytałem w jakim systemie mierniczym tak wychodzi. Ale ty ten wątek niestety pominąłeś. Teraz być może ja muszę posypać głowę popiołem, ale dla mnie zwrot "po ćwiartce" jest pojęciem, że ćwiartka przypada na łeb, a nie że jedną ćwiartkę rozpiją cztery osoby.
13-12-2018, 18:16
(13-12-2018, 18:16)ferdydurke napisał(a): Teraz być może ja muszę posypać głowę popiołem, ale dla mnie zwrot "po ćwiartce" jest pojęciem, że ćwiartka przypada na łeb, a nie że jedną ćwiartkę rozpiją cztery osoby. Nie lepiej to pilnowac swego kieliszka zamiast podgladac co Kowalski pije?
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
![]()
13-12-2018, 18:30
(13-12-2018, 18:07)RENIA napisał(a): Ja jak widze problem,to odpowiednio reaguje,w miare swoich mozliwosci. Przysylaja mi czesto takie petycje i jezeli mi to odpowiada to podpisuje.Otatnio bylo o pedofilii-Z przyjemnoscia podpisalam. Mam poczucie,ze zrobilam cos potrzebnego. Dzisiaj dostalam cos innego.Musze to jeszcze przemyslec czy podpi0sac.Renia , ty się rozpedz i w czoło rabnij !!! Do kogo chcesz petycje wysyłać , do tego miernoty Kurtyki ? A co on może ? Toz to odmózdzony palant jest ![]() Z kim chcesz i co zawierać ? Na ten szczyt nie przyjechał nikt wazny . Pomijam fakt ze zorganizowanie go w Katowicach to blamaz na cały swiat . Ktos ewidentnie miał nie pokolei w głowie i zidiociał juz do cna. Kolejni odmozdzeni podpisuja petycje do pana NIKT .
13-12-2018, 18:31
13-12-2018, 18:38
To jest figurant powołany tylko i wyłacznie dla potrzeb tej konferencji
https://innpoland.pl/148663,alarm-w-puszczy-bialowieskiej-wznowiono-nielegalny-komercyjny-wyrab-drzew Podczas konferencji klimatycznej takie rzeczy sie dzieją. Hipokryzja i festiwal obciachu
13-12-2018, 18:38
Większy efekt przyniesie modlenie się do Boga o cotygodniową katastrofę pogodową nad USA i Australią niż pisanie do pana Kurtyki.
13-12-2018, 18:43
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/porozumienie-klimatyczne-cop24-w-katowicach-zawislo-na-wlosku/hc55met
W Katowicach nie ma decydentów , ot taka sobie konferencyjka towarzyska dla delegatów III kategorii .
13-12-2018, 18:44
(13-12-2018, 18:38)ferdydurke napisał(a):(13-12-2018, 18:30)iberte napisał(a): Nie lepiej to pilnowac swego kieliszka zamiast podgladac co Kowalski pije?Iberte w dawnych czasach posługiwałem się następującą miarką harcerską: No.... a dzisiaj nie wiesz ile „ harcerzykow“ wchodzi w „ krowe“ Renia, podpisuj wszystko! Podpisz za mnie. Bedziemy lepiej spac. Jak juz durniec..., to na calego!
![]()
13-12-2018, 18:50
Ibert , ty to masz gest
![]() Tak sobie wziasc i zdurnieć ![]()
13-12-2018, 18:53
(13-12-2018, 18:53)Majami napisał(a): Ibert , ty to masz gest Moge byc dziadem.... ale z gestem. Temat przedni. Towarzstwo wyborne. Co mam do stracenia? Zeby jeszcze Ferdy na tych toastach nie oszukiwal..
![]()
13-12-2018, 19:03
Wziąć zdurnieć byłoby niedobrze, ale...wziąść zawsze można
![]()
13-12-2018, 19:04
Ja mam bardzo brutalną metode na zatrzymanie ocieplenia.
1. Brak pomocy humanitarnej. 2. Wprowadzenie powszechnego prawa do eutanazji 3. Wprowadzenie powszechnrgo prawa do aborcji 4. Zakaz sztucznego utrzymywania życia 5. Wolność poruszania się na drogach, bez zapiętych pasów, bez kasków i innych ochronnych gadżetów. Jak zredukuje się ilość ludności o dwa miliardy, to produkcja CO2 spadnie do oczekiwanego poziomu.
13-12-2018, 19:06
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|