Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
(24-11-2018, 18:31)Słoninka napisał(a): chciałam zapytac jak to jest współpracować z takim  patologicznych trollem Huh  
I po co się współpracuje z kimś kogo ocenia się mianem patologicznego? 

czy to nie jest objaw jakiś  poważniejszych zaburzeń? 

iberte, gdybys nie byl tym trollem, bylybs oburzony moimi wypowiedziami na ten themat, ale niestety nie jestes, bo jako patologiczny troll sprawia ci przyjemnosc podszywac sie pod rozne niki , pisac samemu ze soba i nabijac ludzi w butelke, mnie wciagnales raz w taka gierke, patologiczne osobowosci maja ten dar wciagania innych w swoj chory swiat, cale szczescie , ze sie szybko zorientowalam o co cii chodzi, na kazdym forum , na ktorym sie zameldowalam byles ty i tu tez probujesz dalej swoich gierek 
24-11-2018, 18:50

Nie pierwszy troll i nie pierwsza współpraca której doswiadczylismy.
24-11-2018, 18:51

diego, rozumiem że gierki cie brzydza i nie lubisz trolli, szczególnie tych...patologicznych Tongue
Ale czy mogłabyś napisać choć jedno (może być proste, czyli takie które ma conajmniej podmiot i orzeczenie) zdanie na themat Huh
24-11-2018, 19:11

znudzilo mi sie pisanie z jedna osoba pod roznymi nickami
24-11-2018, 19:22

Tongue Tongue Tongue
24-11-2018, 19:28

Wiedziałam że cie  "wykończe" diego  Angel
Weź teraz przeproś wszystkich uczestników thematu za swoje bylejakie zachowanie, pożegnaj się grzecznie i więcej tu nie zaglądaj, bo tu nudy są!
Nic dla ciebie, diego....nic dla ciebie Blush
24-11-2018, 19:32

Mam kumpla ktory jest piękny ,ale nie dla oka lecz ja jestem zachwycona jego brakiem idealnych rysow twarzy,bo to,jest czlowiek madry o duszy aniola.Zawsze moge liczyc na jego wsparcie. Obojetnie czy widzimy sie raz na pare lat,ten czlowiek potrafi wesprzec mnie duchowo w taki sposob,ze potrafie przez dluzszy czas byc pokorna jak baranek  Big Grin    Jego wiedza mnie zachwyca. To,ze ma twarz optycznie nie ciekawa ,w ogole mnie i tych ludzi,ktorzy mieli przyjemnosc go poznac,nie interesuje. To tyle na temat piekna i brzydoty łączonych z mądroscią i głupotom .

Pozdrawiam Leona66  Big Grin
24-11-2018, 19:43

Leona66 , Iberta , Słonin, Majam, Fiskusa , dziaczuka, Ferdydurka....tja Big Grin
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • fiscus
24-11-2018, 19:49

(24-11-2018, 19:32)Słoninka napisał(a): Wiedziałam że cie  "wykończe" diego  Angel
Weź teraz przeproś wszystkich uczestników thematu za swoje bylejakie zachowanie, pożegnaj się grzecznie i więcej tu nie zaglądaj, bo tu nudy są!

tu jest swiat wewnetrzny schizofrenika, z rozdwojona jaznia, ktory juz na wet nie wie czy chlopem czy baba jest
24-11-2018, 19:52

[Obrazek: 1470158593289.jpg]

24-11-2018, 19:55

No ok Majami Big Grin jestesmy jednoscia  Big Grin
24-11-2018, 19:56

Ej Freddy!
Nudzisz się?  Jakoś do końca nie daje wiary, ale...jakbyś chciał  "troszku" ekszyn to mogę podrzucić...przepis na szarlotkę. Robi się łatwo,  szybko i  zabójczo smakuje.

A tak w ogóle to...chłop jesteś czy baba?
24-11-2018, 20:07

(24-11-2018, 19:52)Diego9 napisał(a):
(24-11-2018, 19:32)Słoninka napisał(a): Wiedziałam że cie  "wykończe" diego  Angel

tu jest swiat wewnetrzny schizofrenika, z rozdwojona jaznia, ktory juz na wet nie wie czy chlopem czy baba jest

(24-11-2018, 19:55)Freddy napisał(a): [Obrazek: 1470158593289.jpg]

Miej serce Diego . Zanudziłas Freddyego
24-11-2018, 20:11

(24-11-2018, 20:07)Słoninka napisał(a): Ej Freddy!
Nudzisz się?  Jakoś do końca nie daje wiary, ale...jakbyś chciał  "troszku" ekszyn to mogę podrzucić...przepis na szarlotkę. Robi się łatwo,  szybko i  zabójczo smakuje.

A tak w ogóle to...chłop jesteś czy baba?

to jest obojniak diego Tongue

i nabija nas wszystkich w butelke,schiza grupowa
24-11-2018, 20:33

Freddy  jest diego i nabija nas w butelkę?

Przyznam, że już od jakiegoś czasu miałam takie podejrzenia.... Tongue Tongue Tongue
24-11-2018, 20:52

skarbonka niewiedzy wcale nie musi byc brzydka i nie jest powiedziane,ze wyglada jak swinia    Big Grin

To,komplement Słonina, ukłon w twoja strone.Zmieni ktos temat na inny,bo mi nudno sie zrobilo Prosze nie myslec,ze jestem dyktatorem,taka prośbę tylko mam.  Shy
24-11-2018, 21:13

Fiscus , jak tobie to pomoże to może ziewnij sobie.
A tak swoja drogą , ja bym nie siedziała tam gdzie mi nudno. Lubicie się katować ?
24-11-2018, 21:26

(24-11-2018, 21:26)Majami napisał(a): Fiscus , jak tobie to pomoże to może ziewnij sobie.
A tak swoja drogą , ja bym nie siedziała tam gdzie mi nudno. Lubicie się katować ?

W liczbie mnogiej do mnie sie zwracasz ? tak odczytuje  ,Majami nie wydaje ci sie,ze walkowanie wpisow diego moze nudzic ! Przy czym temat jest zupełnie inny. Moze sie myle ,bo ja to,ja.
24-11-2018, 21:40

Dojechalem. Rozpalilem ogien i przy szklaneczce poczytalem....

Forest byl glupkiem!
Czy Donald nim jest?.... nalezy zajrzec do jego akt.
Glupota nie jest pojeciem wzglednym.
Zostala opisana w medycynie i jedynie nazewnictwo zmieniono, bo uznano je za obrazliwe.
Wracajac do podstaw mozna powiedziec, ze idiota to nie obraza lecz diagnoza.

Piekno jest natomiast pojeciem wzglednym.
Jeden uzna szczyt skaly pieszczony oblokami za piekny.
Inny natomiast bedzie sie tym szczytem zachwycal, gdy on spadnie i laskotany bedzie gorskim strumykiem.
Dla jednego biust nr. 6 to cud swiata.
Dla innego .... to wymiona.
W naszej wrazliwosci ukryty jest odbior piekna.
Tak czy inaczej, wole obcowac z ludzmi ktorym nie postawiono jeszcze diagnozy.

Z definicja Ferdydurki w temacie facetow nie zgadzam sie zupelnie.
Mamy swoje odczucia i uczucia . Az tak haniebnie prosci w konstrukcji nie jestesmy.
Na to wychodzi, ze Unka wie o nas wiecej niz Ferdydurke.
To jedynie moje zdanie i jak zwykle sie myle.

Ok. Ide jakies wiadro z woda poszukac, zmazy umyc i lulu...
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
24-11-2018, 22:00

no,no, z tym wiadrem,bo znam kawal na ten temat....

Co poczula Anna wkladajac reke do wiadra z kwasem?  Na pewno nie dno. Big Grin

oczywiscie,ze mowa o kwasie solnym
24-11-2018, 22:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości