Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wysoki puls
(30-09-2018, 13:41)Lawenka napisał(a): ale pewny nie jesteś, cnie?

czego ? wysokiego pulsu ? Confused
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

30-09-2018, 13:46

Tongue Tongue Tongue
30-09-2018, 13:52

A i owszem..jeśli się go ma....;-)to się go lubi...a jeśli się nie ma co się lubi to się lubi co się ma,....chiba Smile
30-09-2018, 13:55

nie no skad mialbym ta pewnosc niby Confused

(30-09-2018, 13:55)Anita napisał(a): A i owszem..jeśli się go ma....;-)to się go lubi...a jeśli się nie ma co się lubi to się lubi co się ma,....chiba Smile

ja bym powiedzial wiecej, nawet jak sie go ni ma to sie go napewno lubi Big Grin uprzedzam to jest tylko moje zdanie ktos moze sie z tym nie zgodzic Big Grin
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

30-09-2018, 13:56

Ja tam zgadzam się ze wszystkim i we wszystkimWink 
30-09-2018, 14:05

zmień partnerkę,(może źle odczytałam temat,jeśli tak )to, idź się w inny sposób leczyć.Znachorów w Polse co niemiara.
30-09-2018, 18:00

Zależy co rozumie sie przez wysoki puls.Bo jeśli puls jest w okolicach 90 to jest to norma....

Generalnie wysoki puls pojawia sie często u osób chorych na cukrzycę, nieuprawiających sportu oraz otyłych. Najlepiej będzie tutaj po prostu zwiększyć swoją aktywność fizyczną:
podnosi to puls w trakcie uprawiania sportu
jednakże zmniejsza puls na co dzien w spoczynku
https://www.medme.pl/artykuly/wysoki-puls-przyczyny-i-sposoby-obnizenia-wysokiego-tetna,69145.html
04-10-2018, 10:29

Jezeli ktos przez dluzszy czas ma w stanie spoczynku wysoki puls i nie czuje sie z tym dobrze, powinnien zasiegnac porady lekarskiej, a nie szukac rozwiazan w internecie. 
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
04-10-2018, 13:01

Oglądałem dzisiaj mój ulubiony serial i ofiara zeszła z tego padołu w trakcie szczytowania. Patolog skomentował ten fakt następująco: "Czy  można sobie wyobraźić lepszą śmierć?"
Wszystkim osobom z wysokim pulsem polecam zakup wiagry, zamówienie panienki z eskort-service i zejście w najlepszym momencie! Big Grin 
ad Anita - teoria, że masło jest niezdrowe i szkodliwe jest przestarzała i ty jako kuchta powinnaś to wiedzieć!
Obecnie margaryna jest trucizną dla zdrowia, a cukier nadal krzepi. Tongue
05-10-2018, 01:00

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: