seja2
Użytkownik
Dzień dobry,
poszukuje strony na której znajdują się wyniki przetargów (jak np.w Polskim odpowiedniku http://www.przetargi.egospodarka.pl/wyniki_przetargow/sort/published_desc/offset/52). Czy możne ktoś mi pomóc w tym temacie.
Proszę również o przetłumaczenie zdanie "wyniki przetargów".
pozdrawiam
•
iberte
Użytkownik
Wbij "Ausschreibungen Deutschland" i znajdziesz odpowiednie strony.
... jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
•
ferdydurke
Użytkownik
Dodam od siebie, że musisz być wyjątkowo leniwa, bo gdybyś klepnała po polsku w google swój problem, to otrzymyłabyś wynik: "Ergebnisse der Ausschreibungen"
•
seja2
Użytkownik
Nie jestem leniwy.Próbowałem tego sposobu.Po wpisaniu frazy pojawiają sie wyniki z przetargów na prąd z Energi odnawialnej a mi zależny na wynikach przetargów na dostawy i usługi(tłumacz google niej zbyt bardzo pomocny).
Może jakieś inne zdanie ?
•
iberte
Użytkownik
Dienstleistung Ausschreibung.
Jezeli ponownie nic nie znajdziesz, to swiety Boze nie pomoze...
... jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
•
seja2
Użytkownik
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post
• iberte
asior
Zbanowany
seja, uśliślij się.
Podajesz:
Kategoria: Usługi, Roboty budowlane, Dostawy, Inne
Znaczy, czego szukasz?
"Inne zdanie" nic ci nie da.
A, dla samego szukania i potem patrzenia, czy poszło, czy nie, to szkoda fatygi.
•
ferdydurke
Użytkownik
(05-07-2018, 06:37)seja2 napisał(a): Nie jestem leniwy.Próbowałem tego sposobu.Po wpisaniu frazy pojawiają sie wyniki z przetargów na prąd z Energi odnawialnej a mi zależny na wynikach przetargów na dostawy i usługi(tłumacz google niej zbyt bardzo pomocny).
Może jakieś inne zdanie ?
Porywasz się z motyką na słońce! Nie znasz niemieckiego, ale chcesz brać udział w niemieckich przetargach.
To jest śmiechu warte!
Napisz jaki przetarg chciałbyś wygrać? Co jest twoim cichym marzeniem jako biznesmena?
•
seja2
Użytkownik
Interesuje mnie wyniki przetargów w kategorii Dostawy i Roboty budowlane.
•
ferdydurke
Użytkownik
(09-07-2018, 21:43)seja2 napisał(a): Interesuje mnie wyniki przetargów w kategorii Dostawy i Roboty budowlane.
Jakie masz papiery na to, by brać udział w przetargach?
Jesteś sam, czy masz firmę z 50 pracownikami?
Jesteś certyfikowany np. ISO 9001?
Co chcesz dostarczać na te budowy? Ludzi, materiał, czy napoje?
Tak jak napisałem porywasz się z motyką na słońce!
Szukaj na portalach, gdzie prywatne osoby szukają wykonawców na remont altany, domu, mieszkania, bo to jest twoja liga.
Ja nie staram się o rękę księżnej Monaco, czy Nicole Kidman, bo wiem, że nie mam żadnych szans, więc po co tracić czas i energie!?
•
seja2
Użytkownik
Może i spełniam powyższe wymogi. Nie mogę zrozumieć twojej niechęci. To jest forum na którym poszukuje pomocy w temacie "Interesuje mnie wyniki przetargów w kategorii Dostawy i Roboty budowlane." Jeżeli nie chcesz pomóc zrozumie to ale jeżeli wiesz o stronach które mnie interesują możesz podzielić się wiedzą.
•
ferdydurke
Użytkownik
(10-07-2018, 01:01)seja2 napisał(a): Może i spełniam powyższe wymogi. Nie mogę zrozumieć twojej niechęci. To jest forum na którym poszukuje pomocy w temacie "Interesuje mnie wyniki przetargów w kategorii Dostawy i Roboty budowlane." Jeżeli nie chcesz pomóc zrozumie to ale jeżeli wiesz o stronach które mnie interesują możesz podzielić się wiedzą.
Czego ty ode mnie oczekujesz? Tak jak nie zrobię z pielęgniarza chirurga, tak z ciebie nie zrobię biznesmena!
Stawiane przez ciebie pytania zdradzają, że jesteś na dolnych szczeblach branży budowlanej, a marzą ci się obłoki.
Tak się składa, że moja latroś pracuje w branży budowlanej, gdzie jest odpowiedzialna za logistykę i nie jest to firma kogucik. Moja córka musiałaby być totalną idiotką, by przekazać dostawę materiałów na czas dla takiej osoby jak ty!
Gdyby to zrobiła, to skończyłby się służbowy Merolek i pensja wyższa od papy
Niemcy mówią : "Schuster, bleib bei deinem Leisten " postaraj się to zrozumieć, pomimo że twoje ambicje przekraczają twój intelekt! " Wyżej dupy nie podskoczysz! "
Masz mierne pojęcie o branży, nie znasz języka, ale chcesz grać w tej samej lidze co Hochtief - to ostatnie ci przetłumacze - WysokoNisko, ty niestety jesteś NISKO, bardzo NISKO.
Kariery rzędu Nikodema Dyzmy zdarzają się rzadko i częściej w polityce niż w branży inżynieryjnej, więc jeśli zamierzasz zrobić karierę, to zapisz się do pisuaru i działaj - oni tam mają całe tabuny ludzi twojej klasy - włącznie z byłą panią premier, którzy porobili oszałamiające kariery!
Spójrz na Bartka Misiewicza i wierz w przyszłość!
•
seja2
Użytkownik
Jeżeli nie jesteś w stanie pomóc to przynajmniej nie przeszkadzaj. A co do twego nadzwyczajnego intelektu to za dałem proste pytanie dotyczące stron -wyników przetargów na dostawy i usługi. Gdybyś "WIELKI CWANIAKU" czytał ze zrozumieniem odpowiedział byś na moją prośbę/bądź nie, a tak reprezentujesz Polaka CWANIAKA WSZYSTKO WIEDZĄCEGO z kompleksami typowo PISOWSKIMI.
Więc może skończ i oszczędź wstydu reszcie narodu Polskiego.
Wracając do tematu może jest ktoś inny kto może mi pomóc w tej materii.
Pozdrawiam
•
asior
Zbanowany
•
seja2
Użytkownik
•
ferdydurke
Użytkownik
(10-07-2018, 11:58)seja2 napisał(a): Jeżeli nie jesteś w stanie pomóc to przynajmniej nie przeszkadzaj. A co do twego nadzwyczajnego intelektu to za dałem proste pytanie dotyczące stron -wyników przetargów na dostawy i usługi. Gdybyś "WIELKI CWANIAKU" czytał ze zrozumieniem odpowiedział byś na moją prośbę/bądź nie, a tak reprezentujesz Polaka CWANIAKA WSZYSTKO WIEDZĄCEGO z kompleksami typowo PISOWSKIMI.
Więc może skończ i oszczędź wstydu reszcie narodu Polskiego.
Wracając do tematu może jest ktoś inny kto może mi pomóc w tej materii.
Pozdrawiam
Czytam ze zrozumieniem i po przeczytaniu wiem z kim mam doczynienia! Ty nie potrafisz po niemiecku, masz problemy ze swoim językiem ojczystym, a chcesz grać w Bizness Champions-League. Moje wszystkie posty były naprawdę dobrą radą dla ciebie. Chcesz żyć marzeniami - żyj! Przypomnij sobie tylko w przyszłym roku co ci Ferdydurke radził, a teraz przerabiaj linki, które ci Asior wklejił.
•
|