Najlepsza randka w Niemczech
Singiel.de to najlepszy sposób na poznanie nowych przyjaciół w Niemczech!
Określ czego szukasz i skończ z samotnością!
Znajdziesz tu osoby szukające miłości lub przygody, chętne na randkę, imprezę i spotkanie na żywo!
Dołącz do nas, powiedz czego szukasz i daj się znaleźć!
To jedyny serwis na rynku stworzony specjalnie dla mieszkańców Niemiec!
Randki dla każdego, bez względu na wiek i preferencje! https://singiel.de/
Powiedzmy sobie szczerze.. ci co sä ciut atrakcyjni , majä troche grypsu i humoru znajda szybko ciut atrakcyjnego
partnera ,albo partnerke.
Czesto nawet nie musza zapisywac sie na singel/de
Ladenhüter czyt.. : Grubi , brzydcy, zakompleksieni bedä latami wisiec na portalach
i pies na nich dupä nie spojrzy .
Niestet tacy najwiecej przynoszä korzyści takkowym portalom.
Placa za nadzieje..
a nuz... tos sie skusi..
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
(16-05-2018, 15:53)Leon 66 napisał(a): Powiedzmy sobie szczerze.. ci co sä ciut atrakcyjni , majä troche grypsu i humoru znajda szybko ciut atrakcyjnego
partnera ,albo partnerke.
Czesto nawet nie musza zapisywac sie na singel/de
Ja jestem na "Love Scout24" ,chiba zapisze sie jeszcze na "Parship" w TV tak reklamuja ostatnio, pewnie maja ciekawy towar ? Kawalerowie ktorzy prowadza podwojne zycie
(15-05-2018, 21:52)samotna123 napisał(a): Najlepsza randka w Niemczech
Singiel.de to najlepszy sposób na poznanie nowych przyjaciół w Niemczech!
Określ czego szukasz i skończ z samotnością!
Znajdziesz tu osoby szukające miłości lub przygody, chętne na randkę, imprezę i spotkanie na żywo!
Dołącz do nas, powiedz czego szukasz i daj się znaleźć!
To jedyny serwis na rynku stworzony specjalnie dla mieszkańców Niemiec!
Randki dla każdego, bez względu na wiek i preferencje! https://singiel.de/
Na takich portalach znalezsc prawdziwa i szczera milosc trzeba miec mocne nerwy, oczy szeroko otwarte i nawet to nie wystarczy , taka przygoda, milosc czesto konczy sie koszmarem. Slyszalam wystarczajaco na ten temat.
Jestam pozdrowiona iberte ,dziekuje
Badz rowniez pozdrowiony
Dzisiaj w miescie nic nie ma, pada deszczyk .
(16-05-2018, 15:53)Leon 66 napisał(a): Niestet tacy najwiecej przynoszä korzyści takkowym portalom.
Placa za nadzieje..
a nuz... tos sie skusi..
Leonie, w 2008 roku zapisałem się do potralu polishhaerts.de - obecnie największy polskojęzyczny portal randkowy za granicą. Oni w 2008 roku mieli następujące stawki - 44,95 euro za roczne członkostwo, a 49,95 euro za dożywotnie członkostwo. Poświęciłem więc te 5 euro więcej i otrzymałem dożywotnie członkostwo.
Chyba rok temu poinformowali mnie, że moje "dożywotnie" członkostwo wygasa z 99 rokiem życia
Nie będę się z nimi kłócił i wojował, bo nie wiem, czy dożyję tych lat i czy w tym wieku będę miał ochotę na randkowanie
(16-05-2018, 22:24)fiscus napisał(a): Wszelkie portale to,bzdura
Uważam, że się mylisz. Większość moich znajomości od 12 lat, to wynik działania portali randkowych.
Oczywiście człowiek jest konfrontowany z wieloma oszustwami i mistyfikacjami, ale moim zdaniem pozytywów jest więcej niż negatywów. Czasami dochodzi do śmiesznych sytuacji, które należy traktować w formie anegdoty i zdrowo się śmiać, choć w pierwszym momencie nie jest nam do śmiechu.
ten przecinek jest kompletnie bez sensu....mowiac krotko: bzdura
a Jerzy od 12 lat grasuje po portalach....
hmm....az stach pomyslec ilez to zdesperowanych kobiet, gotowych "na wszystko" jest na tym bozym swiecie
ten przecinek jest kompletnie bez sensu....mowiac krotko: bzdura
a Jerzy od 12 lat grasuje po portalach....
hmm....az stach pomyslec ilez to zdesperowanych kobiet, gotowych "na wszystko" jest na tym bozym swiecie
Zielonka, o ile mnie pamięć nie myli, to twój staż na portalach jest niewiele krótszy od mojego!
Różnica polega na tym, że jedni mogą uznać swój pobyt za sukces, a drudzy za zbędne wydanie pieniędzy.
Załapałaś się na dożywotnie członkostwo, czy należysz do grupy "NIE MAM KONTA PREMIUM"?