ychna
Użytkownik
Sluchajcie, kiedys ogladalam film na youTube o niewidomej kobiecie, albo ktora tracila wzrok, ktos probowal sie jej pozbyc, w koncu okazalo sie, ze podejrzanym byl jej maz, rzecz dziala sie w NY, wydaje mi sie, ze w tytule bylo "Face" ale, nie potrafie odnalezc fimu, moze ktos sobie cos kojarzy?
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
•
fiscus
Użytkownik
 Oj, nabazgralam.....ale w google wrzuc....film juz za toba tesknie.......i w cda mozesz sobie go obejrzec.
Wlasnie zabieram sie do tego filmu.
(20-01-2018, 19:45)ychna napisał(a): Sluchajcie, kiedys ogladalam film na youTube o niewidomej kobiecie, albo ktora tracila wzrok, ktos probowal sie jej pozbyc, w koncu okazalo sie, ze podejrzanym byl jej maz, rzecz dziala sie w NY, wydaje mi sie, ze w tytule bylo "Face" ale, nie potrafie odnalezc fimu, moze ktos sobie cos kojarzy?
Kojarze,ale na pewno to,nie wiem.Czy ta dziewczyna z fimu,miala krotkie i ciemne wlosy?
•
Luce 2
Użytkownik
Dzieki Fiskus.
Ychna moze to byc : "Uwieziona w mroku" albo wejdz na ta strone:
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Szukam+filmu+o+niewidomej+kobiecie,2484268#
ja tak czsami szukam danego filmu albo jesli znasz nazwisko glownego wykonawcy albo rezysera to wejdz na jego biogram i tam zazwyczaj sa wyszcegolnione wszystkie filmy w ktorych grali albo rezyserowali.
"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę." A.D.Williams
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post
• ychna
ychna
Użytkownik
Oj, nie pamietam, ale z pewnoscia byla piekna kobieta, jak to w filmach.. byl watek, ze albo sama skoczyla z mostu, albo zostala zepchnieta i chyba wlasnie wtedy stracila wzrok, a moze pamiec.. kurna, chodzi za mna tez film i nie moge go trafic !!
•
fiscus
Użytkownik
Teraz jest dobrze?
•
fiscus
Użytkownik
(20-01-2018, 19:45)Luce 2 napisał(a): Fiskus na CDA trzeba miec konto premium ,zeby obejrzec caly film . Bez premium czasami sie otworzy ale ogladamy do 20 minut a pozniej juz muli i dalej sie nie da ogladac.
To prawda Luce 2, ja po prostu nie wiedziałam,że ten film jest w premium.
Może zaczekajmy na Majami ?
•
ychna
Użytkownik
Nie Fiskus, Luce juz znalazla, ale dzieki. Twoj link rozwalil stronke, musisz go wykasowac.
"Uwieziona w mroku" i "Doczekac zmroku" to sa dwa rozne filmy, wg recenzji ten drugi jest o wiele lepszy, wlasnie z A. Hepburn, niechcacy wyskoczyl nam nastepny dobry film !
•
fiscus
Użytkownik
Staram sie wykasowac,ale nie mam pojecia co sie rozwalilo
(20-01-2018, 20:02)fiscus napisał(a): chyba grala w nim
Audrey Hepurn
film pt " Doczekac zmroku",moze to,ten film ychna?
•
ychna
Użytkownik
ten link, ktory zamiescilas rozciagnal strone, wejdz, zrob edycje i go skasuj, wszystko wroci do normy, lece bulki piec !
•
fiscus
Użytkownik
Dzięki Ychna za wskazówki. Smacznego :}
•
fiscus
Użytkownik
"'Kotka na blaszanym,gorącym dachu" z Cudowną Elisabeth ,
https://www.youtube.com/watch?v=CvNyv8PDboY
•
ychna
Użytkownik
Fiskus, jestes jedyna, ktora tak czesto mowi dziekuje !
• fiscus
fiscus
Użytkownik
Dziękuję !
• ychna
ychna
Użytkownik
(21-01-2018, 00:10)fiscus napisał(a): Dziękuję ! 
a, nie mowilam?
•
fiscus
Użytkownik
•
fabek
Witam.
Do wstawiania linków zalecam korzystanie z opcji "wstaw link" (obrazek poniżej). Po najechaniu na przycisk pokaże nam się opis. Kiedy już klikniemy w miejscu "adres URL" kasujemy to co się znajduje i wklejamy nasz link, pod spodem wpisujemy dowolny opis naszego linku np. Film szybcy i wściekli. Na koniec klikamy przycisk "wstaw". Dzięki tej opcji nasz link nigdy nie rozciągnie się na maksymalną szerokość i nie zaburzy wyświetlania tematu. Pozdrawiam
PS: jeśli potrzebujecie jakiś film możecie zgłaszać prośby w tym temacie TUTAJ
•
fiscus
Użytkownik
Dziękuje fabek.
ps: ychna proszę, nie komentuj tego wpisu,ale ja już tak mam
• ychna
Dąbrowski
Zbanowany
(20-01-2018, 19:17)Luce 2 napisał(a): Dabrowski zdrowka zycze !
Dziękuję,jak pozyczylas mi to moze noc nie bedzie juz taka koszmarna.
(20-01-2018, 18:19)ychna napisał(a): Wykolejonego niedawno polecalam, faktycznie dobry film, a na str. 9 jest kilka bardzo dobrych, do ktorych chyba sama wroce.
a faktycznie,przepraszam ,nie zaglądałam do tyłu
Chciałabym pooglądać film "Światło między oceanami",ale wszędzie są blokady .Ktoś mi polecil ,ponoc bardzo dobry film .Pomoże mi ktoś?.
•
fiscus
Użytkownik
>>LINK<<
Nie udalo sie fabek , a wedlug Twojego przepisu robilam.
T ępa jestem.
•
Luce 2
Użytkownik
A skad wy bierzecie takie dlugie linki? To co Fiskus wkleila jest tutaj:
https://www.cda.pl/video/112879935
Kopiuje link na gornym pasku i wklejam go bezposrednio tutaj.
Fiskus wcale nie jestes tepa ,moze cos nie dziala u ciebie. Np u mnie na koncie jak i u Belli nie dziala wklejanie takich duzych zdjec bezposrednio na topik. Mamy tylko takie male ,ktore dopiero po wkliknieciu w nie otwieraja sie duze. Mozna zyc. Powiedz mi skad ty bierzesz te dlugie linki ?
Acha,np nie potrafie wklejac z yutube i tylko wklejam linki. To tez jestem tepa  to we dwie razniej
"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę." A.D.Williams
•
|