Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO I OVO :-)
(19-11-2017, 13:40)Leon 66 napisał(a): weszlo mi dwa razy? milo przepraszam, juz nie bede.

W twoim wieku , tylko podziwiac Tongue Big Grin
19-11-2017, 13:43

(19-11-2017, 13:25)Leon 66 napisał(a): Dzien dobry,
albo tu remanent, albo znowu mozna pisac, -ale milo z uczuciem i jak tam byo Mieczniku ? a, mam :
" bez kłótni, złośliwości i awantur, czyli miło, serdecznie i na temat. Kto się nie zastosuje, otrzyma kary regulaminowe, a regulamin każdy czytał i wie co to oznacza. "
prrrr..no dobra, witam was serdecznie w niedziele , po kosciele.
Renia, wytlumacz mi milo  i przyjaznie bez wyprowadzania za kolnierz ,jak  bedzie wygladal ten imunitet
i ochrona Iberte , bo mnie niezmiernie ciekawi  i po czym poznalas ze Ferdydurke chodzi bardzo smutny ,
to tez .

ps, Diego, ja tesknie za Zyta i Iberte .

i wiem dlaczego, bo ty jestes tym userem ,ktory te nicki tu wprowadzil
19-11-2017, 13:46

Witam.

W dalszym ciągu to samo. Renia Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Gdzie jest podany temat wątku? Po drugie nie piszemy tutaj nic do innych. Nie ma jakiś prywatnych listów itd. Nie ma pisania czy kogoś lubimy czy nie. Nie ma rozmów na temat innych użytkowników. Innych również proszę o nie udzielanie się, jeśli dany wpis wam się nie podoba. Nikt nie ma obowiązku zostawiania tutaj swojego wpisu.

Renia, jeśli nie podasz tematu tego wątku i dalej będą dyskusje o innych użytkownikach temat zostanie zamknięty, ponieważ sam u siebie wprowadzasz zamęt. Dlatego albo chcesz prowadzić ten temat, albo nie. Jeśli temat zostanie obiecuję, że będę czytał każdy wpis i w końcu zapanuje tutaj porządek. Dotyczy to każdego, autorki tematu również.

Pozdrawiam.
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Miecznik
19-11-2017, 13:47

(19-11-2017, 13:42)Renia napisał(a): Ten list to forma literacka.Nikt napewno nie mysli,ze bede kogos wyprowadzala za kolnierz. Troche fantazji prosze.
Majami,wyjatkowo dzisiaj jestem w dobrym humorze a w moich wpisach nie widze nic niewlasciwego.
Twoje rady wydaja mi sie zlosliwe i bez zadnego powodu. Jeszcze raz podkreslam,ze jezeli ktos sie ze mna nie zgadza,moze isc na inny watek i bedzie po problemie.

list to gatunek literatury, Reniu, 
19-11-2017, 13:49

Renia, wez sobie porade madrego Miecznika do sera i jak masz dzisiaj humor,
przestan ustawiac Majami , bo ci rzeczywiscie Fabek zamknie ten temat .

No zapodaj cos!

a ja przez ten czas sie przejde brzegiem tego portalu i poucze wklejac tu fotki i filmiki .

Mowilem wam ze jest tu za duzo tematow o tym samym i ciezko przejsc z jednego na drugi ?
Dlatego latwiej mi siedziec (, chce czy nie chce tam gdzie siedze), bo nie umiem wrocic.

Panie Fabku, niniejszym poskarzam sie na Diego,
w literacki sposob szykanuje mnie ustawicznie i domniema ze jestem tymi wyzej czyli :
Zita ,Iberte i przed kilkoma dniami jeszcze bylem generalem Dabrowskim w ciele kobiecym ,
Wypraszam sobie , bo jestem delikatnej natury , prosze jej udowodnic ze jestem sam i jednej i tej samej osobie,
Z gory dziekuje .
19-11-2017, 13:56

Fabek,zeby podac nowy temat,potrzebuje do tego userow i to im bardziej inteligentny ,tym lepiej.Ja ci werbuje userow a ty mnie straszysz.Takie warunki jak ty stawiasz,nigdy nie beda wypelnione.
Fabek napisal.. "Nie ma pisania czy kogoś lubimy czy nie. Nie ma rozmów na temat innych użytkowników."
To przeczytaj sobie jeszcze raz co pisza Majami, Leon czy Diego.Ciagle uwagi i pouczenia a najlepiej zebym zamknela laptop.Badz bezstronny jak sedzia a bedziesz wiarygodny. Temat podam o godzinie 14:00.punktualnie a ten list niech wisi,moze akurat iberte wroci i bedziesz mial jednego usera wiecej.Pozdrawiam.
19-11-2017, 14:02

(19-11-2017, 13:56)Leon 66 napisał(a): Renia, wez sobie porade madrego Miecznika do sera i jak masz dzisiaj humor,
przestan ustawiac Majami , bo ci rzeczywiscie Fabek zamknie ten temat .

No zapodaj cos!

a ja przez ten czas sie przejde brzegiem  tego portalu  i poucze wklejac tu fotki i filmiki .

Mowilem wam ze jest tu za duzo tematow o tym samym i ciezko przejsc z jednego na drugi ?
Dlatego latwiej mi siedziec (, chce czy nie chce tam gdzie siedze), bo nie umiem wrocic.

Panie Fabku,  niniejszym poskarzam sie na Diego,
w literacki sposob szykanuje mnie  ustawicznie i domniema ze jestem tymi wyzej czyli :
Zita ,Iberte i przed kilkoma dniami jeszcze bylem generalem  Dabrowskim w ciele kobiecym ,
Wypraszam sobie , bo jestem delikatnej natury , prosze jej udowodnic ze jestem sam i jednej i tej samej osobie,
Z gory dziekuje .
gdybys sam sie poczytal to bys stwierdzil ze tez ze stylu pisania mozna wyczuc kto to pisze, zbyt dlugo cie znam zeby tego nie rozpoznac, sam sie nie potrafisch skontrolowac wiec tak masz,styl pisania to jakbys odcisk palca pozostawil

(19-11-2017, 14:02)Renia napisał(a): Fabek,zeby podac nowy temat,potrzebuje do tego userow i to im bardziej inteligentny ,tym lepiej.Ja ci werbuje userow a ty mnie straszysz.Takie warunki jak ty stawiasz,nigdy nie beda wypelnione.
Fabek napisal.. "Nie ma pisania czy kogoś lubimy czy nie. Nie ma rozmów na temat innych użytkowników."
To przeczytaj sobie  jeszcze raz co pisza Majami, Leon czy Diego.Ciagle uwagi i pouczenia a najlepiej zebym zamknela laptop.Badz bezstronny jak sedzia a bedziesz wiarygodny. Temat podam o godzinie 14:00.punktualnie a ten list niech wisi,moze akurat iberte wroci i bedziesz mial jednego usera wiecej.Pozdrawiam.

Boze,Reniu ,przestan, nas nie trzeba werbowac ,my tu jestesmy i sie swietnie bawimy
19-11-2017, 14:06

Diego,to wspaniale,ze sie dobrze bawicie,byle nie cudzym kosztem
19-11-2017, 14:12

(19-11-2017, 14:12)Renia napisał(a): Diego,to wspaniale,ze sie dobrze bawicie,byle nie cudzym kosztem

wyczuwam sarkazm , 
19-11-2017, 14:22

e bez ferdydurke ni ma zabawy ,obojetnie czhy z sarkazmem albo bez Huh
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Diego10
19-11-2017, 14:23

Diego napisal gdybys sam sie poczytal to bys stwierdzil ze tez ze stylu pisania mozna wyczuc kto to pisze, zbyt dlugo cie znam zeby tego nie rozpoznac, sam sie nie potrafisch skontrolowac wiec tak masz,styl pisania to jakbys odcisk palca pozostawil"

No to teraz wiem jak sie czuja niewinni gwalciciele , skazani na krzeslo , bo jakas go widziala , poznala, zna, wie i jest w 100% pewna.
Strach sie bac !. Confused

ale Renia nie pragnie Ferdydurki, tylko Iberte !
19-11-2017, 14:25

Leon ale problem w tym czy iberte pragnie Reni Undecided

ja tez pragne duzo a nie zawsze wszytko dostaje Tongue
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

[-] 2 użytkowników lubi ten post:
  • Diego10, egle
19-11-2017, 14:40

Heart Heart Heart PRAWDZIWA CNOTA KRYTYK SIE NIE BOI. Heart Heart

W zwiazku z tym,przytocze tu znany wiersz z filmu „Dzien swira“.

Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dop...cie sąsiadowi! Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Marii i Syna! Zniszczcie tego sk...na! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka. Oto modlitwa Polaka!"
Dla perfekcjonistow,ktorzy doszukua sie dziury w calym,dodam,ze nie wszyscy sa tacy.
Film jest znany i wiersz tez,tak, ze trudno tu doszukuwac sie obrazy czy wulgarnosci. Film i wiersz,przeszli juz do klasykow polskiej kultury.

Dla tych.ktorzy nie sa zainteresowani polska literatura i filmem podam inny temat.
Pis chce uczcic  100 lecie odzyskania niepodleglosci Polski. zburzeniem Palacu Kultury,symbolu komuny i zniewolenia Polski. Koszty ida w miliony. Zglosilo sie wojsko polskie. Oni chca to zburzyc.Jednak warszawiacy maja watpliwosci.Jak dlugo to potrwa.Beda utrudnienia w ruchu nie mowiac o zanieczyszczonym powietrzu.Co stanie w zamian?
19-11-2017, 15:00

no to teraz o prawdziwej cnocie, czy Pisie ?
19-11-2017, 15:06

Renia , czy ty wiesz co cnota znaczy?
19-11-2017, 16:04

(19-11-2017, 16:04)Diego10 napisał(a): Renia , czy ty wiesz co cnota znaczy?

No biskup dobrodziej formułując swoją złotą myśl napewno nie miał na myśli aktu defloracji!

Ale to może być ciekawy aspekt dyskusji i powrotu do źródeł tego wątku - 
czy młoda kobieta używając kremu OVO i rezygnując z seksu cielesnego pozostaje cnotką, czy też jest nimfomanką zależną od przemysłu chemicznego? Big Grin
19-11-2017, 17:10

Oczywiscie interpretacja tematu,dowolna w zaleznosci od osobistegoIQ.Inni moga to nazwac psychoanaliza Polaka. Inni niewinna humoreska a jeszcze inni dobry kawal do kabaretu.Roznie to sie ludziom kojarzy a dokladniej zawsze to oznacza--glodnemu chleb na mysli.
19-11-2017, 18:46

(19-11-2017, 18:46)Renia napisał(a): Oczywiscie interpretacja tematu,dowolna  w zaleznosci  od osobistegoIQ.Inni moga to nazwac psychoanaliza Polaka. Inni niewinna humoreska a jeszcze inni dobry kawal do kabaretu.Roznie to sie ludziom kojarzy a dokladniej zawsze to oznacza--glodnemu chleb na mysli.

ja wcale nie mam zdania na themat twoich wpisow,szkoda czasu i energii, wszystko znane stare oklepane 
19-11-2017, 19:00

(19-11-2017, 13:42)Renia napisał(a): Ten list to forma literacka.Nikt napewno nie mysli,ze bede kogos wyprowadzala za kolnierz. Troche fantazji prosze.
Majami,wyjatkowo dzisiaj jestem w dobrym humorze a w moich wpisach nie widze nic niewlasciwego.
Twoje rady wydaja mi sie zlosliwe i bez zadnego powodu. Jeszcze raz podkreslam,ze jezeli ktos sie ze mna nie zgadza,moze isc na inny watek i bedzie po problemie.

W takim wypadku podziekuje za twój wątek i po problemie.
19-11-2017, 19:05

Na podwórku mieliśmy Kaśkę. Właśnie przeszła z pierwszej klasy do drugiej i uwielbiała zabawę w szkołę, w której oczywiście ona była nauczycielką, a my musieliśmy być jej uczniakami. Niby nie musieliśmy, ale była bezlitośnie ładna i miała takie oczy, że... i w kącie za karę człowiek chętnie u niej stał.
Zadawała nam lekcje, dawała zadania do wykonania, krzyczała na nas przy byle okazji i była okropną nauczycielką, ale te jej oczy... i cała reszta była taka jakaś, że my jak te cielęta, siedzieliśmy cierpliwie na jej wydumanych lekcjach, zamiast przylać w łeb i pójść bawić się w rycerzy.
Od tego czasu minęło już blisko 60 lat... Ja spierniczałem, tamtej Kaśki już nie ma i zabawa zupełnie nie cieszy. Sad
19-11-2017, 19:49

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: