Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO I OVO :-)
"Francuzi mowia,ze Chopin byl Francuzem bo we Francji zmarl. Jak mi wiadomo narodowosc dziedziczy sie po matce. Dziecko ma prawo byc dwujezyczne. Stad wniosek,ze nacje musza sie pomieszac,wtedy wychodzi wiecej geniuszy. Moze wlasnie dlatego Merkel sprowadzila uchodzcow roznej narodowosci.Niech dzieci beda mieszane.."

Posłuchaj Reniu zacznij notować sobie co piszesz
Nie znam Twojego wieku ale pamiętam Twoje wpisy i z Mp i stąd w których piszesz ,że lata młodości Masz już za sobąWink
To po pierwsze .
Po drugie pochwaliłaś się .ze Masz partnera-więc wywnioskowałam iż z uchodźcami próbować nie będziesz.
A po trzecie Twoj post o mieszaniach nacji i inteligencji dzieci z takich par ,był z przymrużeniem oka
więc i mój komentarz był podobny
17-11-2017, 15:53

Reniu , piszesz ze samodzielnie myslisz, als jednoczesnie podajesz moje gerki slowne z my polacy, to ja uzasadnialam swoja stwiedzenia, ze ktos zachowuje sie jak. ...., ale nim nie jest, brzydko bardzo, ze, kradniesz moje slowne wykretasy, ktore i tak nie mialy sensu, byly glupie beznadziejnie glupie a ty sie nimi poslugujesz, wstyd
17-11-2017, 16:09

Cwaniactwo zawsze sie potknie o wlasne nogi.Zapamietaj--ja nigdy nie pisze o sobie zle a juz,ze ty pamietasz moje wpisy sprzed 5-6 lat to nikt  w to nie uwierzy.Napisalas,ze pamietasz to z MP,bo wiesz,ze tego juz nie moge sprawdzic
Brak logiki w twoim komentarzu az zenuje.-"
"Posłuchaj Reniu zacznij notować sobie co piszesz "--no bezcenne Big Grin

(17-11-2017, 16:09)Diego10 napisał(a): Reniu , piszesz ze samodzielnie myslisz, als jednoczesnie podajesz moje gerki slowne z my polacy, to ja uzasadnialam swoja stwiedzenia, ze ktos zachowuje sie jak. ...., ale nim nie jest, brzydko bardzo, ze,  kradniesz moje slowne wykretasy, ktore i tak nie mialy sensu, byly glupie beznadziejnie glupie a ty sie nimi poslugujesz, wstyd

Nastepna nawiedzona. Mowisz z MP? Moze jakis przyklad?
17-11-2017, 16:13

Jakie to szczescie że sa tacy co gromadza w swojej pamieci to co sie napisało lata temu na MP.
Dzięki takim życzliwym ludziom moge sie spokojnie rozkoszowac dniem dzisiejszym , nie muszac sobie zaprzątać głowy tymi bzdurami.
17-11-2017, 16:18

Jakież to szczęście ,że panuje pomroczność jasnaSmile
17-11-2017, 16:32

(17-11-2017, 16:13)Renia napisał(a): Cwaniactwo zawsze sie potknie o wlasne nogi.Zapamietaj--ja nigdy nie pisze o sobie zle a juz,ze ty pamietasz moje wpisy sprzed 5-6 lat to nikt  w to nie uwierzy.Napisalas,ze pamietasz to z MP,bo wiesz,ze tego juz nie moge sprawdzic
Brak logiki w twoim komentarzu az zenuje.-"
"Posłuchaj Reniu zacznij notować sobie co piszesz "--no bezcenne Big Grin

(17-11-2017, 16:09)Diego10 napisał(a): Reniu , piszesz ze samodzielnie myslisz, als jednoczesnie podajesz moje gerki slowne z my polacy, to ja uzasadnialam swoja stwiedzenia, ze ktos zachowuje sie jak. ...., ale nim nie jest, brzydko bardzo, ze,  kradniesz moje slowne wykretasy, ktore i tak nie mialy sensu, byly glupie beznadziejnie glupie a ty sie nimi poslugujesz, wstyd

Nastepna nawiedzona. Mowisz z MP? Moze jakis przyklad?
Kiedys napisalam do kogos, ze sie zachowuje jak dziwka, wszyscy skoczyli na mnie, ze jak ja moge cos takiego pisac, wiec odpisalam, ze ta osoba zachowuje sie jak dziwka, ale nie jest dziwka, nielogiczne, Reniu, chcesz wiedziec dlaczego, moze lepiej nie, Bo cie strasznie zmecze
17-11-2017, 16:37

(17-11-2017, 16:32)gęsiarka napisał(a): Jakież to szczęście ,że panuje pomroczność jasnaSmile

Przykro mi że ciebie ta pomrocznosc dotkneła . Ja nie mam z nią problemów.
17-11-2017, 16:54

(17-11-2017, 16:54)Majami napisał(a):
(17-11-2017, 16:32)gęsiarka napisał(a): Jakież to szczęście ,że panuje pomroczność jasnaSmile

Przykro mi że ciebie ta pomrocznosc dotkneła . Ja nie mam z nią problemów.

Można i takSmile
17-11-2017, 16:59

Wiem,ze zarozumialosc to nie jest choroba  wrodzona i zawsze mozna sie z niej wyleczyc.
Jaja sobie robisz i to smazone.Ja,jezeli juz cos cyujeto sa to ludzie wielcy. Dzis zacytuje slawne panie

Więcej wysiłku wymaga udawanie, że się wie, niż dowiedzenie się.A. Christie

Kłamstwo jest jak królik. Rodzi małe kłamstewka w nieskończoność.M. Samozwaniec

PS.

Moja znajoma pracuje w Europäisches Patentamt i mowi,ze czasami w ten sam dzien i o tej samej godzinie przychodzi trzech  nieznanych sobie facetow zameldowac identyczny patent. 
17-11-2017, 17:39

(17-11-2017, 17:39)Renia napisał(a):
Wiem,ze zarozumialosc to nie jest choroba  wrodzona i zawsze mozna sie z niej wyleczyc.
Jaja sobie robisz i to smazone.Ja,jezeli juz cos cyujeto sa to ludzie wielcy. Dzis zacytuje slawne panie

Więcej wysiłku wymaga udawanie, że się wie, niż dowiedzenie się.A. Christie

Kłamstwo jest jak królik. Rodzi małe kłamstewka w nieskończoność.M. Samozwaniec

PS.

Moja znajoma pracuje w Europäisches Patentamt i mowi,ze czasami w ten sam dzien i o tej samej godzinie przychodzi trzech  nieznanych sobie facetow zameldowac identyczny patent. 
Reniu,strasznie mi przykro,ale nie zrozumialas, bo moja wypowiedz o dziwce byla wypowiedzia nielogiczna i teraz wytlumacz mi dlaczego, tej samej nielogicznej wypowiedzi, unikam glupiej wypowiedzi, uzylas w stosunku do Miecznika, Miecznik zachowuje sie jak szpieg rosyjski, a potem dodalas ze on nie jest szpiegiem rosyjskim,czyli zaprzeczylas sama sobie jak ja to juz kiedys na MP zrobilam i nikt tego nie skapowal, wytlumacz mi dlaczego twoja wypowiedz jest nielogiczna"durna"?
17-11-2017, 18:03

Ja tam wypowiedż o rosyjskim szpiegu przyjełam z wypiekami na licu.
Juz sobie go wyobrażałam jako Stirlitza ...a tu bec i wyjechał z ta paką i dokleił te zdjecia z Bayern.

I u..... strzelił we wszystkie bąbki na choince Tongue
17-11-2017, 18:56

Diego,jestes malej wiary w siebie stad ten ped do dominacji i staranie,zeby twoje bylo nawierzchu. Ja juz to znam na pamiec.Wszystkie jakby scie z tej samej tasmy byly. Rozmowa,ty na piedestale a ten drugi znowu nic nie zrozumial. Ja uwielbiaj tworcze dyskusje ale ta to stanie w sadzawce. Dziekuje za rozmowe. Ide na lody.
17-11-2017, 19:11

(17-11-2017, 19:11)Renia napisał(a): Diego,jestes malej wiary w siebie stad ten ped do dominacji i staranie,zeby twoje bylo nawierzchu. Ja juz to znam na pamiec.Wszystkie jakby scie z tej samej tasmy byly. Rozmowa,ty na piedestale a ten drugi znowu nic nie zrozumial. Ja uwielbiaj tworcze dyskusje ale ta to stanie w sadzawce. Dziekuje za rozmowe. Ide na lody

Renka , przeczytaj  swój  tekst i popraw , jak ty chcesz  prowadzić twórczą dyskusję , skoro zdania nie potrafisz poprawnie zbudować?
"Największa głupota - bać się co ludzie powiedzą"

[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • helen***
17-11-2017, 20:38

Reniu, sama nie wiesz czego chcesz, masz jakies dziwne nastroje,urojenia , halucynacje czy cus takiego?
Odpocznij od kompa, przestan tworzyc thematy, bo to negatywnie na Ciebie dziala.
Jeszcze troche i nawet kot z kulawa noga nie napisze nic u Ciebie.

Ide do Diego Big Grin
17-11-2017, 21:12

czesc Helen
17-11-2017, 21:36

No dobra, dobra, to ja też poprosiłbym o loda... Smile
17-11-2017, 22:13

(17-11-2017, 13:52)Anita napisał(a): Ja sobie nie zycze bezpodstawnej krytyki,bo nie po to poswiecam swoj czas,by musiec sie  tlumaczycz z  czegos,co ty sobie wymyslisz,ps:Jakos nie przypominam sobie,zeby Iberte psal o moim moderowaniu,
Zajrzyj na tym wątku na 31.10.17 strona 30

Iberte napisał do ciebie:
"A wracajac do mojej prosby.
Nie sadzisz, ze takie podteksty na jakie sobie pozwalasz( karierowicze, poukladane panie.... po prostu Zielonemu Kapturkowi nie przystoja? "

Na stronie 31 podsumował całą twórczość z tego okresu:

"Zielonemu nie.

I dlatego zielony utrudnia czerwonemu przebieranki...

Nie wiem co oznacza ten tekst, wiec napisze wprost i nie bede uzywal " pieknego"

jezyka E.Bodo.

Niewiasto,

jestes Moderatoren i to Anus Mundi, jakim jest ten " temat", juz dawno powinno byc wysadzone w powietrze.

Ten festiwal paszkwili bedzie sie ciagnal w nieskonczonosc, poniewaz to jest istota tego " tematu".

Przy tym nie ma zadnego znaczenia, ile razy wpadnie tu Ferdydurke i " pozamiata" z tymi, ktorzy zamiast sie chwalic swoja inteligencja, powinni z niej korzystac.

Ten " temat" juz dawno nie jest " tematem"

Ty natomiast propagujesz w nim domorosla psychologie i domniemania.

Zarzucam Ci nieudolnosc moderatorska!

Gdyby te nieudolnosc porownac do kleski urodzaju, to jablko spadajace z drzewa, musialoby dzika zabic.

Mimo to, mojej sympatii do Ciebie to nie zmienia"
18-11-2017, 02:14

Und täglich grüßt das Murmeltier
18-11-2017, 10:17

Witam.

Temat nadaje się do zamknięcia, ponieważ są na nim tylko kłótnie, ale dostanie jeszcze jedną szansę. Jeśli ktoś pod moim postem napisze coś nie związanego z tematem, AUTOMATYCZNIE DOSTAJE OSTRZEŻENIE! Dlatego proszę autorkę tematu o określenie się, o czym jest temat i normalne dyskusje. Jak nie, polecą ostrzeżenia i temat wylatuje.

Pozdrawiam i pamiętajcie nie na temat = ostrzeżenie.
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
18-11-2017, 10:59

Einen wunderschönen guten Morgen Smile Smile Smile
18-11-2017, 12:09

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości