Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bundesliga
Myślę panowie, że nie macie racji w sprawie Burkiego, sam jestem kibicem jedynej prawdziwej Borussii, ale wymieniam Sommera na Burkiego w ciemno, choć ten pierwszy jest pierwszym bramkarzem Szwajcarii.
Moim zdaniem Burki, to jeden z najlepszych bramkarzy w Bundeslidze.
Każdy sportowiec ma słabsze okresy i należy to akceptować, nie oznacza to automatycznie, że jest beztalenciem.
26-10-2017, 22:59

Nie mówię, że jest beztalenciem, ale strasznie dużo u niego błędów na poziomie juniora.
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • uzi80
27-10-2017, 17:16

(26-10-2017, 22:59)ferdydurke napisał(a): Myślę panowie, że nie macie racji w sprawie Burkiego, sam jestem kibicem jedynej prawdziwej Borussii, ale wymieniam Sommera na Burkiego w ciemno, choć ten pierwszy jest pierwszym bramkarzem Szwajcarii.
Moim zdaniem Burki, to jeden z najlepszych bramkarzy w Bundeslidze.
Każdy sportowiec ma słabsze okresy i należy to akceptować, nie oznacza to automatycznie, że jest beztalenciem.

Heh. ..no sorki....gdzie napisałem że jest "beztalenciem" ?.

(27-10-2017, 17:16)fabek napisał(a): Nie mówię, że jest beztalenciem, ale strasznie dużo u niego błędów na poziomie juniora.

I to juniora młodszego Smile......

Wczorajszy. ..niby HIT....FCBAYERN vs Leipzig....był ....Aż szkoda pisać !!!.
30-10-2017, 00:51

Moim zdaniem Burki ma obecnie depassę, która trafia każdego sportowca. Nie ma gracza, który by grał ciągle na topie i to niezależnie od dyscypliny sportowej.
30-10-2017, 01:01

BVB znowu się popisało, a w następnej kolejce Bayern.

30-10-2017, 09:50

Popisało sie..96...Co prawda nie miałem okazji zobaczyć całego spotkania Sad....ale tak z skrótów mniemam że był to kolejny dobry mecz beniaminka (tak jak KSG w ekstraklapie Smile ).
Poswieciłem za to swój czas w sobote...na FCB-LEIPZIG. ..I bardzo sie rozczarwowałem

Werder już zmienił Nouriego. ...chyba czas na Köln? ?? Smile.
30-10-2017, 23:08

Uzi, Koeln zrobiłoby wielki błąd zwalniając Stoegera, to dobry trener, dodatkowo wszyscy na "dole" grają dla Koeln.
Koeln musi utrzymać się w 1.BL, bo to pewne "5" dla Gladbach ;=)))
30-10-2017, 23:47

(21-10-2017, 22:22)ferdydurke napisał(a):
(20-10-2017, 15:18)uzi80 napisał(a): Jeśli popatrzymy znowu tylko na LE...no to statystyki coraz gorsze 2-1-8.
Co do BVB...to jada na Eintracht. ..i ja obstawiam remis.
Natomiast bardzo ciekawi mnie niedzielna konfrontacja Bremen-Koeln...czyli mecz 17 z 18 drużyną. ...i tak sobie mniemam  że jeśli Kolonia przegra. ...no to może sie już z tego dna nie podnieść.
Jak przegra lub tylko zremisuje, to w przyszłym sezonie gra w II Bundeslidze.

Przed tygodniem takie miałeś zdanie.....czyli Stoeger jest dobry trener by spuścić Köln ligi? ??
30-10-2017, 23:55

Uzi, statystyczne prawdopodobieństwo, że Koelee uratuje BL jest małe - normalnie musi spaść.
Tutaj nie pomoże Hans Meier, ani Peter Neururer.
Stoeger ma charyzmę, ma wiedzę i dlatego należy wytrzymać ciężki czas z nim, nawet jak wylądują w II BL.
Po co wydawać kasę? Myślisz, że po wywaleniu Nuriego Werder będzie masowo zbierał punkty?
31-10-2017, 01:25

Wydaje mi się, że oni tak nie myślą. Nie idzie, coś się sypie to wyjazd.

W Anglii historyczne zwycięstwo Leicester a w następnym sezonie trener wylatuje, bo nie ma wyników.

Oni nie mogą sobie pozwolić na spadek, bo to są straszne straty finansowe.

[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • uzi80
31-10-2017, 09:39

Fabek ...no właśnie ...Ranieri i Stoeger. ..to taki wspólny mianownik; odniesli sukcesy ponad miare. ...możliwości prowadzonych zespołów.
2 BL....to zupelnie inne realia. ..co prawda 96 i VFB też spadły. ...ale nikt nie zagwarantuje że Köeln z Stoegerem awansuje. ... (1860 tez Mialo wrócić. ..1,FC.K.....tez....zreszta takich przypadkow jest jeszcze wiele.

Poza tym...tak już skupiając sie tylko na sferze mentalnej "szatni"....no to po co sie starać. ...skoro trener zostaje. ... (mimo porazek )...to trzon zespołu tez zostanie. ...
01-11-2017, 23:46

Może być tak, że pierwszy Bosz wyleci, jak tak dalej będą grali Smile

02-11-2017, 09:28

Bosz znowu przegrał...chyba 3 mecz zrzedu w bundeslidze. ..ale ...no to trochę inna sytuacja aniżeli w Köln (które dziś trójeczke u siebie dostało) .

Dla mnie "bohaterem " kolejki. ..jest Zentner z Mainz Big Grin Big Grin
05-11-2017, 22:56

Który trener pierwszy poleci?

07-11-2017, 18:28

Teraz maja. ..pause. ...i czas na prace z zespolem Smile ....trzeba poczekać ....
07-11-2017, 22:54

BVB...nadal w formie Big Grin.
Bartra. ..no mega asysta...przebił Zentnera Big Grin .
Bürki. ..znowu "siate "dostał"...
Mnie akurat cieszy że VFB wygrało. ...tak.z zasady kibicuje beniaminkom. ..i tym teorytecznie słabszym; niestety wygląda na to że FCB...nie ma realnego rywala w drodze do tytułu....i walka bedzie o awans do CHL...mimo to bedzie ciekawie Smile.
18-11-2017, 00:20

Czyli jednak trener BVB wylatuje pierwszy?

Burki znowu na pierwszych stronach gazet Smile

18-11-2017, 10:38

Peter z Köeln. ..nie chciał być gorszy od Petera z Dortmundu i również przegrał Big Grin.
Fajny meczyk był wczoraj w Berlinie. ..piękna bramka Raffaela.
FCB...ma już 6 pkt przewagi. ..no i Kapustka strzelił!
19-11-2017, 11:34

Gol Bartosza na pewno cieszy. Może w końcu wskoczy do pierwszego składu.

19-11-2017, 13:33

No to chyba dzisiaj pożegnaliśmy 1.FC Koeln z Bundesligi.
Wunder gibts es immer wieder! - Jak choćby wczoraj w Luedenscheid-Nord, ale trudno mi w to uwierzyć, bo wśród pięciu najbliższych przeciwników znajdują się trzy zespoły z pierwszej czwórki
26-11-2017, 21:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: