No poczytałam , powstrzymam się od komentowania, powiem tylko , że jak zwykle nikt tu reni nie rozumie. Ja pamiętam ją od wielu lat z MP i stwierdzam , że się nic ani to nic nie zmieniła.
A pieska miała , potwierdzam , widziałam kiedyś na takiej fotce z Wiednia, nawet rasowy był (chyba) jaka to była rasa ?
Swoją drogą o jakich ty renia polskich autach piszesz ? - fiat124 i 126 ? toż ich już dawno nie produkują?chyba są jeszcze w muzeum.
Na dokładkę były na włoskiej licencji . A w Polsce to kiedy ty byłaś ?
W sumie jako nowemu ,az strach tu pisac, jestem z tego powodu w rozterce .Stale Reniu operujesz sloganami o patologii, wyzywasz piszacych tu od trolli . Straszysz meldowaniem, upraszasz o kulture, wybiorczo pokazujesz palcem tych ktorzy ponoc przychodza z nikczemnymi zamiarami . Ublizylas, Miecznikowi ze jest ruskim agentem ktory przychodzi tu tylko po to zeby rozwalic twoj watek. Jednoczesnie strofujesz wszystkich pozostalyc po piecdziesiatce ze siedza i pisza tam ,wedlug ciebie na niebywale nudnym , glupawym i banalnym temacie -o psach, wszach i kotkach .
Teraz nie wiem gdzie sie udac .Tu piszacy sa tresowani jak niedzwiedzie w cyrku, jak podskoczy, -zaraz kijem przez leb.
Boje sie ze gdzie indziej moze dostane wszow , caly sie az trzese ze strachu .
Przejde sie brzegiem NN, a nuz trafie na cos co mnie zainteresuje, pobudzi do myslenia ,
a jak nie to leci The Voice
Dobranoc.
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post • Miecznik
Widze Florcia dzisiaj aktywna i myszkuje po tematach jak szalona Tak piesek byl ze mna w Wiedniu,Puciek sie nazywal-
srebrny pudel, rodzice medalisci.Przez rok byl czarny.
Florcia,fakt w Polsce nie bylam juz kilka dobrych lat. Nie jestem orlem w temacie motoryzacji ale domyslam sie,ze Polska nie jest potega motoryzacyjna.Okienko na Polske mam w "Na temat.pl" i tak sobie tam patrze co sie dzieje w kraju.Jestem przerazona glupimi decyzjami obecnego rzadu.Pierwsze dni swojego urzedowania zaczeli od zdjecia flagi unijnej w sejmie.Nastepna bzdura to chca zburzyc palac kultury w Warszawie,zeby sie ludziom nie kojarzyl z komunizmem.
Teraz fachowcy obliczaja ile to bedzie kosztowalo i kto to zburzy.Wychodza miliony.Polska w/g Pisu teraz to mocarstwo,stac ich. I co bedzie w zamian?
(16-11-2017, 21:19)Leon 66 napisał(a): Przejde sie brzegiem NN, a nuz trafie na cos co mnie zainteresuje, pobudzi do myslenia ,
a jak nie to leci The Voice
The Voise dobry wybór
(16-11-2017, 13:21)Renia napisał(a): Dabrowski,zastepowanie patalogicznych zachowan,pieknymi slowami,to hipokryzja. Jezeli dziecko nabroi,to mozna o nim powiedziec,ze jest niegrzeczne ale jezeli dorosly czlowiek i to z aspiracjami , obraza cie i poniza,to slowo "grzeczny",byloby glaskaniem po glowie.Slowo chamstwo nie ma wulgarnego wydzwieku.Jest powszechnie uzywane,zeby okreslic dobitnie czyjes zachowanie.Porownanie Luce,,ze chamstwo byloby lepiej zastapic slowem niegrzeczny to tak jak z tym powiedzeniem-"Bulke przez bibulke a ........dalej znasz.
Miecznik,czy ty tu na przaszpiegi przychodzisz? Od dawna juz zauwazylam,ze solidaryzujesz sie z niepochlebnymi wpisami na moj temat i dajesz plusiki.Nie wstyd ci taka dziecinade uprawiac? Sasiadom tez kupe robisz pod dzwiami? Bo to jest ten sam styl zabawy.
(16-11-2017, 11:47)Dąbrowski napisał(a): A co na to maja powiedzieć Niemcy,jak Merkel bezdzietna sprowadziła tyle dzieci arabskich ,czy ona podoła tylu wychować?
Takie cyrki nie tylko w Niemczech ale i w Europie.!
1 użytkownik lubi ten post:
Joanno, różnica między kaczorem, a Merkel jest ogromna!
Angela nie poucza Niemców jak mają wychowywać i planować swoje dzieci.
Kaczor jest w Europie NIKIM, a Angela jest najbardziej wpływową kobietą Swiata!
Porównywanie Angeli do Jarusia jest śmieszne, bo to jest porównanie Mikrusa LINK:
do Mercedesa z tego samego roku produkcji LINK:
Jak myślisz kaczor jest hetero, czy homoseksualny? ;=))
Niemcy nie mają problemów z homoseksualizmem, a jak to wygląda w "nowoczesnej" Polsce?
Podobnie jak w Rosji!
(15-11-2017, 15:14)phoenix napisał(a): Czy moi niemieccy znajomi postrzegają mnie jako polkę złodziejke czy oszołomkę polityczną?
Nie! Oni mnie postrzegają jako Phoenix, przemiłą i kulturalną osobę z Polski.
No, dawno nikt mnie na tym portalu tak nie rozbawił!
W Dzienniku Zachodnim była taka rubryka - " Dobry żart tynfa wart "
Phoenix! Moim zdaniem załapałabyś się na wydanie weekendowe! ;=)))
Nie będę cytował, bo za dużo by było tego tekstu i zbyt wielu osób by dotyczyło.
Wątek dotyczy 50+.
Byłem, napisałem, dostałem 40% ostrzeżeń!
Moje posty wyleciały w kosmos, natomiast posty moich oponentów pozostały na portalu!
To jest jasna definicja do kogo należy ten portal!
Jest regulamin i wszyscy mamy te same prawa, ale niektórzy mają trochę większe prawa, bo są w dobrej komitywie z Moderatorem.
Dlaczego iberte nie został odbanowany?
Bo napisał jasno Anicie, że nie ma papierów na moderatora! Jest złośliwa i stronnicza, tak jak i Freddy.
Ja przestałem wchodzić na 50+ i zwisa mi to!
Teraz pewnikiem po tym wpisie wylecę w kosmos i podzielę los iberte!
Also Adios Muchachos! ;=)))
Zeby pisac na 50+,trzeba trzymac ten sam poziom co oni.Czyli musisz pisac jak spedziles dzien.Oni zachowuja sie jak mafia.
NN nalezy do nich.Fabek ich toleruje bo to taka mala wiekszosc tego forum.Nie zdaja sobie sprawe,jaka krzywde robia fabkowi,szkodzac innym userom.kturzy staraja sie tu udzielac i chociaz troche podniesc poziom dyskusji.To miedzy innymi z ich powodu odchodza wartosciowi userzy.Dzieki ich donosom wielu userow zbanowano.Chcialam sie tu bawic a nie walczyc i isc pod gorke.Skoro ja dostaje na priva oferty z innych portali,to mysle,ze inni tez.Kiedys w koncu nie wytrzymaja i odejda.Fabek sam widzisz jakie komentarze sa na tym watku.Tym niepochlebnym dla mnie,,Miecznik zawsze daje plusiki,czyli jawnie wspiera trolli.. Czy to nie jest sabotaz twojego forum.Zniszczyc innych userow,to zrobic tobie krecia robote.
Odczekam jeszcze troche i potem rozwaze czy naprawde ja musze sie tu udziela. Jak bedziesz mial chwile czasu,poczytaj sobie komentarze userow z 50+, na moim watku.
Renia dyskusja polega na wymianie poglądów ,nawet skrajnie różnych .
Na Twoim temacie zaś ,nie wolno dyskutować tylko łaskawie Tobie przytakiwać .
Po drugie to Ty nigdy z Nikim nie rozmawiasz tylko na wszystko Masz gotowe wpisy i cytaty zerżnięte z tak przez Ciebie lubianego forum "Na Temat .pl.
Zaczynasz przeróżne tematy i na żadnym nie ma Twoich osobistych doświadczeń jedynie wklejki ,kiedy którykolwiek z userów napisze coś z czym się nie zgadzasz ,albo nie Masz pod ręką gotowej odpowiedzi ,lub co gorsza nie rozumiesz co napisano ,grozisz paluszkiem ,straszysz "uprzejmie doniosę " lub wyzywasz od chamów ,wieśniaków czy ruskich agentów.
Jak zakłada się temat to trzeba się liczyć z różnymi wpisami lub poglądami .
Najpierw sama gonisz po tematach i zapraszasz do dyskusji ,a za chwilkę wyzywasz zapraszanych od szpiegów i dysydentów.
Nie rozumiem dlaczego dla Ciebie taką "solą w oku " jest temat 50+ ?
Pisze tam grono osób które lubią przebywać w swoim towarzystwie ,dobrze się razem czują ,(chociaż przeróżne poglądy mają } i jest im tam dobrze .Zauważyłam ,że wiele osób próbuje pisać na 50+ ale nie wszystkim się to udaje ,bo uważają że temat za nudny ,lub stale tam piszący nie mają ochoty na słowne przepychanki.
Lubię Ich czytać ,ale pisać tam nie umiałabym bo zbyt chaotyczna jestem
Do góry głowa Reniu zapewne kiedyś założysz temat na którym i Ty będziesz gwiazdą
2 użytkowników lubi ten post:2 użytkowników lubi ten post • Diego10, Miecznik
Ferdydurke,jezeli masz pytania dotyczace innych uzerow,skieruj je najlepiej bezposrednio do Administratora.
Poniewaz wezwales mnie do tablicy,to w ramach wyjatku odpowiem na te dziwne uwagi.
Dlaczego Iberte nie zostal "odbanwany"?
Juz kiedys Iberte sam prosil o likwidacje konta,wtedy tez krzyczales oskarzajac wszystkich o zla wole.
Dlatego jeszcze raz radze dopytac u samego Fabka,albo zwyczajnie odczekac,zeby nie wyszlo tak samo jak wtedy ,gdy podniosles larum na forum,ze "moderatorka" Rosa zostala zbanowana,"bo komus przeszkadzala"i co sie okazalo?
Okazalo sie ,ze sama porosila o likwidacje konta.
Dlatego zweryfikuj swoje zapedy i zanim kogos napadniesz to sprawdz jakie sa fakty,a nie rob dymu na forum,chyba,ze masz w tym jakis osobisty cel.
Ja sobie nie zycze bezpodstawnej krytyki,bo nie po to poswiecam swoj czas,by musiec sie tlumaczycz z czegos,co ty sobie wymyslisz,ps:Jakos nie przypominam sobie,zeby Iberte psal o moim moderowaniu,alewiem na pewno,ze pisala to Zyta,dziwne,userow garstka,a myla sie.!!
Co do zlosliwosci i stronniczosci,w pierwszym rzedzie nalezaloby zweryfikowac swoje podejscie do innych,a nie tylko narzekac na innych,gdy samemu nie jest sie w porzadku,nazywajac innych uzerow "tlumanami i debilami"
Daremne zale-prozny trug
Bezsilne zlozeczenia,
Przezytych ksztaltow zaden cud
Nie wroci do istnienia.
Swiat wam nie oder, idac wstecz,
Znikomych mar szeregu-
nie zdola ogien ani miecz
Powstrzymac mysli biegu
Trzeba z zywymi naprzod isc,
Po zycie siegac nowe. ....
A nie z uwiedlych laurow lisc
Z uporem stroic glowe.
Wy nie cofniecie zycia fal!
Nic skargi nie pomoga-
Bezsilne gniewy, prozny zal!
Swiat pojdzie swoja droga.
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post • Marika
Błąd 404 Strona nie została odnaleziona... Być może: adres internetowy został wpisany nieprawidłowo strona została przeniesiona lub usunięta Przejdź na stronę główną tvn24.pl lub użyj naszej wyszukiwarki: (http://www.tvn24.pl)
(15-11-2017, 14:28)Renia napisał(a): Francuzi mowia,ze Chopin byl Francuzem bo we Francji zmarl. Jak mi wiadomo narodowosc dziedziczy sie po matce. Dziecko ma prawo byc dwujezyczne. Stad wniosek,ze nacje musza sie pomieszac,wtedy wychodzi wiecej geniuszy. Moze wlasnie dlatego Merkel sprowadzila uchodzcow roznej narodowosci.Niech dzieci beda mieszane..
Wielka szkoda że nie możesz już osobiście sprawdzić ,czy plan Merkel zadziała .
Poniewaz nie trzymasz sie tematu,nie jestes tu mile widziana.Prymitywne zloslwosci moze napiszez na innym watku. Nastepne glupie uwagi zglosze do Moderacji.
Proszę możesz zgłosić
Przypadek,ze szybko znalazlam twoj komentarz.ktory funkcjonuje w/g zasady o ktorej kiedys pisalam.
Piszecie 9ß% pozytywnie a potem te 2% piszecie tak,ze to rujnuje cale te 98% pozytywu i wychodzi z tego typowy chamski wpis. Tu jest wiekszosc userow starszych,nie widzalam,zeby komus tak nagminnie wypominano aluzjami docinkami i ponizaniem.Chociaz NIKT nie wie dokladnie ile mam lat ale powtarza jak mantre za zielonka,ze Renia jest stara.A zielonka wyznaje prawo,ze klamstwo powtarzane 100x staje sie prawda. Kto to prawo wymyslil nie wiadomo ale wrod ludzi niemyslacych ,to funkcjonuje.U mnie niestety nie.Ja jestem przyzwyczajona do samodzielnego myslenia.
Nie dziw ie potem,ze dostajesz ode mnie taka riposte.Moze mam nie reagowac i pozwolic userom pisac takie paszkwile.W koncu poto jest regulamin,ktory precyzyjnie okresla jak powinnismy sie zachowywac.
Moja uwaga nie byla krytyka twojego pogladu tylko twojej niepotrzebnej zlosliwoci. Zobacz wpisy Leona,ma ten sam styl pisania. Czepiacie sie,ze ja obrazam userow a konkretnie Miecznika.Ja napisalam ze "Zachowujesz sie jak ruski agent".
Gybym napisala,ze zachowujesz sie jak primadonna-nie byloby obrazy.Jest roznica --ZACHOWUJESZ SIE JAK RUSKI AGENT A JETES RUSKIM AGENTEM. Kto nie widzi roznicy tzn,ze ma uszkodzenia swiadomosci i jak mowil nasz wieszcz--"Takie widzi swiata kolo,jakie tepymi zakresla oczy" --czyli swoje wlasne podworko.Do niektorych trzeba pisac duzymi literami bo inaczej nie rozumieja a mnie sie nie chce tak pisac.