Bardzo ciekawy temat.

TO I OVO :-)
|
Bardzo ciekawy temat.
![]()
15-11-2017, 15:38
Kuzwa ogarnijcie się. Robicie się przewrazliwieni i niedługo za dzien dobry bedziecie zgłaszali.
Jak pisać na tematach częściowo politycznych bez emocji ? To się nie może udać. (15-11-2017, 15:38)Japanese napisał(a): Diego, ty ciagle jestes tutaj i nikt nie zauwazyl? Dobra akcja! Nie ma to jak samemu robic szum wokół siebie . Nic innego nie pozostało skoro inni ignorują.
15-11-2017, 15:43
Majami,do tej pory byla fajna dyskusja i nikt nie pokazywal swoich prymitywnych emocji. Jak sie nie doroslo do internetu to trzeba dalej gesi pasac. Ja ostrzeglam i nie bede tolerowala takich zachowan bo to obniza poziom dyskuji. I znowu--Polak potrafi.przyjsc i kupe nawalic.Fuj!
15-11-2017, 16:09
Witam wszystkich serdecznie i życze dobrego dnia!
15-11-2017, 16:14
Oto fragment artykulu dziennikaza Bartosza Swiderskiego z "Na temat.pl"
Parlament Europejski przyjął rezolucję ws. Polski. "Ryzyko naruszenia unijnych zasad" europosłowie przegłosowali rezolucję, która rozpoczyna uruchomienie wobec Polski art. 7 traktatu Unii Europejskiej. Za było 438 parlamentarzystów, 152 przeciw, 71 wstrzymało się od głosu. Rezolucja mówi o tym, że sytuacja w Polsce stwarza ryzyko naruszenia unijnych zasad. Chodzi przede wszystkim o reformę sądownictwa w naszym kraju, ale nie tylko. Autorzy dokumentu wzywają do zastosowania się do wyroku Trybunału Sprawiedliwości UE i wstrzymania wycinki w Puszczy Białowieskiej. Dopóki w Polsce o wynikach wyborów będzie decydował proboszcz, biskup, namaszczenie Rydzyka dotąd będziemy świecili oczyma przed światem.Tylko dzieki temu,ze prawie polowa Polakow nie poszla na wybory,Pis wygral. Jezeli historia sie powrorzy,pojdziemy z torbami i na dawne pozycje PRL-u.Cala robota Solidarnosci pojdzie na marne-
15-11-2017, 16:36
Nareszcie się zdecydowali działać.
15-11-2017, 16:57
Predzej Polska wystapi z Unii niz PiS zejdzie z raz obranej drogi.
Reniu, ja nie swiece oczami za poczynania PiS-u bo ani do tej partii nie naleze ani jej nie wybieralem. Szczerze mowiec w ogole nie bralem udzialu w wyborach. Niech o Polsce decyduja ci co tam mieszkaja. To ich kraj. My to jedynie kibice.
15-11-2017, 18:38
Myślę też Renio, że uczepiłaś się Gęsiarki jak przysłowiowy "rzep psiego ogona". Pisze dziewczyna na temat, a że inaczej widzi świat niz Ty, to straszenie Fabkiem jest głupstwem. To ty jesteś wobec niej chamska i niegrzeczna. Nie piszesz na temat, tylko czepiasz się - delikatnie to nazywając - w niewybredny sposób jej osobiście. Wróć, poczytaj i przeproś, albo zgłoś Fabkowi swoje wpisy!
![]()
15-11-2017, 18:50
Freddy,nawet gdybys mial 3 obywatelstwa i 3 paszporty,jedno bedzie zawsze niezmienne.Twoje miejsce urodzenia.
Gdybym sie przestala interesowac tym co sie dzieje w moim kraju,to tak jakbym sie go wyparla. Zawsze bede ciekawa co sie dzieje w Polsce,gdzie spedzilam swoje najlepsze lata.Z daleka widac lepiej. W "Na temat.pl" bardzo duzo Polakow pisze zza granicy i bardzo dobrze sie uzupelniamy.
15-11-2017, 19:03
Oczywiscie Reniu, ze mnie polskie sprawy interesuja.
Jednak nie mam na nie wplywu dlatego "swiecenie oczami" raczej nie chodzi u mnie w rachube. Jestem tez przeciwny temu aby tacy jak ja, zyjacy juz dziesiatki lat za granica, wplywali przez swoj udzial w wyborach na losy Polski.
15-11-2017, 19:23
Też tak uważam!
![]()
15-11-2017, 19:24
Miecznik i Freddy(Moderator!!!)
ja bym proponowała żebyście przestali robić mobbing czepiacie się Reni kompletnie bez sensu! Renia was "zgłosi" i....po WAS! ![]()
15-11-2017, 19:31
Różne rzeczy robiłem, jedne z musu, inne dla przyjemności, ale żebym jakiś mobbing kiedyś zrobił, to za Boga nie pamiętam. To nie byłem ja.
Rani się nie czepiam, ja z serdeczności, bo nikt nie jest idealny. ![]()
15-11-2017, 19:42
Ja robiłam
![]()
15-11-2017, 19:52
(15-11-2017, 19:42)Miecznik napisał(a): Różne rzeczy robiłem, jedne z musu, inne dla przyjemności, ale żebym jakiś mobbing kiedyś zrobił, to za Boga nie pamiętam. To nie byłem ja. ![]() Reniu przymnkij troche oko,nie badz taka surowa. ![]() (15-11-2017, 16:36)Renia napisał(a): Oto fragment artykulu dziennikaza Bartosza Swiderskiego z "Na temat.pl" http://sciaga.pl/tekst/24093-25-plusy_i_minusy_wejscia_Polski_do_Uni. Czyli, wrazie wyjscia Polski z Uni, beda tez plusy i minusy ? ![]()
15-11-2017, 19:54
Dobry wieczor,
jestescie troche naiwni, jak wyobrazacie sobie wyjscie z Uni ?, wiecie ile to by kosztowalo Polske, ile bedzie musiala zwrocic ,- wystarczy ze spojrzycie na Anglie .
15-11-2017, 20:31
Miecznik,obserwuje cie od poczatku jak tu przyszlam.Zachowujesz sie jak ruski agent.wejsc i popsuc.Prowadzisz oglupialy watek,juz fabek przeniosl wasze rozmowy o kotkach i pieskach i zrobil wam osobny temat.Zrobil tez o pogodzie watek.A wy dalej swoje wodzireju. Na moj watek wchodzic tylko po to,zeby stawiac plusiki moim przeciwnikom albo bronisz trolli.To jest sabotarz.Wez sie ogarnij i zajmij sie czyms a nie trolluj i nie podjudzaj bo to juz smieszne.
15-11-2017, 20:35
Dzięki, że mnie obserwujesz, napisz mi to na pocztę prywatną. Znów trolujesz i "sabotujesz" temat zajmując się pisaniem niegrzecznych uwag i opinii o respondentach, zamiast pisać na temat. Plusik postawiłem także Tobie, cofnij się troszkę wcześniej.
![]() Ani ja, ani ludzie nie są Twoimi przeciwnikami. Masz złe podejście do ludzi. Każdemu chyba wolno wyrażać swój pogląd w temacie o którym się tu pisze. Nie zachowuj się jak prezes w spódnicy. ![]()
15-11-2017, 20:46
Do załozycielki tematu!!!
Proszę o wskazanie ,gdzie nie trzymam się tematu ,gdzie obrażam Ciebie lub okazuje prymitywne złośliwości ? bo jak na razie to Ty próbujesz bardzo niegrzecznie obrażać mnie . To .że nie zgadzam się z tym co piszesz nie znaczy ,że jestem złośliwa. Ty Masz swoją wizję uzdrowienia Polski " przystojnymi politykami" ja z kolei wolę rozsądnych . Jeśli na tym temacie mają pisać osoby tylko się z Tobą zgadzające i popierające Twoje wizje ,to temat powinien nosić nazwę "Peany dla Reni" Miłego wieczoru i zgłaszania życzę ![]()
15-11-2017, 20:50
"ruski agent" Renia !
![]() Miecznik, co tam jeden plusik, ja wczoraj nawet gwiazdke podarowalam Reni ![]() Lubie u niej goscic ![]()
15-11-2017, 20:52
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|