Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO I OVO :-)
Renia- tak wychwalasz tego Trzaskowskiego , a może coś konkretnego ? Jaki ma program  wyborczy , wizję  Warszawy?, co chce zrobić  dla tego miasta jako prezydent , bo niczego konkretnego nie można od niego usłyszeć. Ja mam  polską tv (wszystkie stacje) i na każdej 0 konkretów. W necie i u Lisa "Na temat" też nie ma info.

Wydaje się , że jedynym celem PO jest nie oddać  Pisowcom  władzy w stolicy,  krążą też opinie , że Trzaskowski ma przykryć aferę reprywatyzacyjną  H.Gronkiewicz-Walc.    Myślę , że jeśli  Schetyna tak często będzie się  pokazywać w tv i reklamować  Trzaskowskiego to  na bank przegra z Jakim, choć  moim zdaniem Jaki ma gorsze kwalifikacje, ale i tak obaj politolodzy, czyli do  dobrych zarządców   miastem im daleko.

Czytałam twoją wypowiedź  w "Na temat" , nie zrobiłaś ani jednego błędu ortograficznego - brawo ! Big Grin
"Największa głupota - bać się co ludzie powiedzą"

09-11-2017, 16:17

Bo wkleiła z neta.
fabek napisał:
Twoje posty są tylko po to by kogoś zdenerwować? Nie wnoszą nic do tematu. Kolejne tego typu zostaną nagrodzone.
09-11-2017, 16:21

Ba,jak sie ma takiego nauczyciela jak ty Florcia to nic dziwnego.Bede coraz lepsza. Co do Trzaskowskiego, to on jak zona przy bogatym mezu.Bedzie lezal i pachnial  Smile
Dzisiejsza p.Prezydent Gronkiewicz jest z PO.Narazie nie musi miec programu .Pis jak zobaczy jaki maja plan,to zaraz przyswoi jako swoj. W tym szalenstwie jest metoda. A widzialas moje plusiki? Narazie malo bo to poczatek ale inni nie maja wiecej.
09-11-2017, 16:56

Nawet avatar taki jakiego kiedyś uzyłaś.
09-11-2017, 17:02

Renka , ty sobie nie żartuj z tym nauczycielem , jeszcze kto pomyśli , że te wszystkie twoje byki to moja zasługa.

Nie, na plu siki nie zwróciłam uwagi , a po co ci one ? zarabiasz na nich?.

" Co do Trzaskowskiego, to on jak zona przy bogatym mezu.Bedzie lezal i pachnial" - to rzeczywiście fajna fucha , też bym tak chciała. No pod warunkiem , że go wybiorą . Tongue
"Największa głupota - bać się co ludzie powiedzą"

09-11-2017, 18:28

a czemu pani Renia zajmuje sie polska polityka jakims Trzaskowskim z Warszawy, ?
Nie ma co robic , przeciez obiecala nam nowy piekny temat .

Nurtuje mnie to bardzo, nie jest pani Renia w Niemczech od konca wojny i ponoc z Wrocka rodem ,
czy z Warszawy ?
09-11-2017, 19:13

Dobry wieczór,
Leon a o polityce to nudny temat?

Moze i nudny troche ,na weekend powinien byc temat o wszystkim i o niczymSmile

Reniu ten Trzaskowski to twoj krewny ?

Na weekend moze temat na czasie ? W sobote w Warszawie bedzie Marsz Niepodleglosci pod haslem "My chcemy Boga"

Pośpiewamy patriotyczne piosenki Smile Za patriotyzm chyba fabek nie banuje ? i za wiarę w Boga?
09-11-2017, 19:34

Marsz niepodleglosci pod tytulem  "My chcemy Boga `? Confused 

a co , zabrali im go, jak tak, to kto ?- Nazwiska !

Co do piosenek ,nie umiem zadnych patriotycznych    ,
 no moze  -"Marsz marsz Dabrowski , z ziemi wloskiej do Polski.." , albo Plonie ognisko w lesie , 
albo Heili , heila, heila , heili heijla , heila ha, ha, ha.. a nie to niemiecka Cool  

09-11-2017, 20:11

Jeszcze czwartek sie nie konczyl a juz przebieracie nozkami. Smile Bedzie temat nowy ale jutro,tak jak przystalo na nowe WE.
Zagladam tu od czasu do czasu i widze,ze watek rosnie w sile!.Tyle podgladaczy naraz to dawno nie widzialam.
Skopiowalam sobie,bo byscie mi nie uwierzyli. Skad takie zainteresowanie,kromnie pytam?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości

Byl nawet fabek! 

Zapraszamy wszystkich  przygladajacych sie do dyskusji.Bedzie milo. Heart
09-11-2017, 20:22

to pewnie jestes mlodziutki Leoś,ja jak chodzilam do szkoly na muzyce bylo piosenek patriotycznych od wyboru do koloruSmile

albo chodziłes do niemieckiej szkoly Big Grin

Nie zabrali nam Boga ,ale mogą zabraćWinkJuz raz probowali ,ale nie udalo sie Smile

oj Renia ,wyolbrzymiasz ,nigdy nie widzialm 18 gosci ,ale 10 gosci plus fabek takBig Grin
09-11-2017, 20:25

Renia, ty masz jakieś życie po za wirtualnym?
Jak widzę jak się cieszysz z plusików na jakimś forum, lub z rozrastania tematu i ilości userów podglądających temat, to jest mi cię żal.
Jak masz potrzebę akceptacji, to przygarnij jakieś bezdomne zwierzątko.
Ja daję ci 100% gwarancje na to, że akceptację, miłość i radość będziesz miała codziennie, jeśli poświęcisz zwierzątku tyle czasu, co poświecasz swoim wirtaulnym występom.
Tu jak widzisz nie zawsze otrzymujesz aplauz. Częściej słychać gwizdy.
Autor postu otrzymał za niego ostrzeżenie w ilosci : 1 powod : Dalsze prowadzenie kłótni.
09-11-2017, 20:55

(09-11-2017, 20:11)Leon 66 napisał(a): Marsz niepodleglosci pod tytulem  "My chcemy Boga `? Confused 

a co , zabrali im go, jak tak, to kto ?- Nazwiska !

Co do piosenek ,nie umiem zadnych patriotycznych    ,
 no moze  -"Marsz marsz Dabrowski , z ziemi wloskiej do Polski.." , albo Plonie ognisko w lesie , 
albo Heili , heila, heila , heili heijla , heila ha, ha, ha.. a nie to niemiecka Cool  

Przeciez nie krzyczą zeby im  oddali Boga... mnie zastanawia czy bedzie kontra i pod jakim tytulem- moze... niech diabel bedzie z wami?

Ale odprasowany w spotach nieco nudny Trzaskowski na pewno poprze, teraz przed nim trudne zadanie, moze nawet sam w marszu pojdzie??
09-11-2017, 21:04

Tak, pies jest najwiekszym przyjacielem czlowieka, Ferdydurke ma racje.
Renia , pasuje do Ciebie pudel . Tyle ze cholernie drogi, moze jakiegos mieszanego pudla ?

( i jest to czysta prawda, bez podtekstow)

Co wy z tym Trzaskowskim, kto to ?
09-11-2017, 21:04

[quote='Dąbrowski' pid='35783' dateline='1510251923']

Nie zabrali nam Boga  ,ale mogą zabraćWinkJuz raz probowali ,ale nie udalo sie Smile

Kto ci Boga próbował zabierać i kiedy to by miało być? Huh
Ja deczko starszy jestem od ciebie i nie przypominam sobie takiej sytuacji.
09-11-2017, 21:21

Komu sie tu niepodoba,nie musi tu przychodzic.Z dobrymi radami to na poradnik.
Ja jestem czlowiek tworczy i lubie cos robic i bardzo sie ciesze jak mi to wychodzi.
Ciesze sie kazdym drobiazgiem i dobrze mi z tym.
09-11-2017, 21:21

(08-11-2017, 20:54)helen*** napisał(a): Przeciez to Renia pisala o nim bzdury  Tongue 

Osobiscie jego nie znam,ale rozmawialam sobie z nim nie raz, sympatyczny, grzeczny, kulturalny facet, ciekawie ,madrze opowiadal o zyciu , na forum jest zmieniony o 180°.

Masz racje Helen rozmawialiśmy ze sobą ze dwa lub trzy razy. Smile 
Dzięki serdeczne za miłe słowa Rolleyes , choć z ostatnią częścią się nie zgadzam Big Grin
09-11-2017, 21:30

(09-11-2017, 21:04)Leon 66 napisał(a):

My? Po chyba... trzaskowski to kandydat na prezydenta warszawy, zbyt wczesnie wystawiony i jak dla mnie nietrafiony. Leprzy jednak taki niz byle jaki......
09-11-2017, 21:32

(09-11-2017, 21:32)egle napisał(a):
(09-11-2017, 21:04)Leon 66 napisał(a):

My? Po chyba... trzaskowski to kandydat na prezydenta warszawy, zbyt wczesnie wystawiony i jak dla mnie nietrafiony. Leprzy jednak taki niz byle jaki......
Kandydat pisuaru - Jaki, to kolejny Misiewicz na ważne stanowisko.
Sami robimy z Polski pośmiewisko jak z tym spotem z królikami i potem się dziwimy, że nie traktują nas poważnie Sad 
Facio z miernym egzaminem prawniczym dostaje absolutną władzę nad prawem, pani którą koledzy po fachu ocenili jako nienadającą się do zawodu sędziego zostaje szefową Trybunału Konstytucyjnego.
Facet bez konta i bez prawa jazdy, żony, przyjaciółki ale z kotem trzęsie 38 milionowym krajem mając poparacie 17,1% społeczeństwa uprawnionego do głosowania. Facet z obsesjami i zdolnościami do fantastyki dowodzi wojskiem i takich kwiatków jest więcej. Czasem mam wrażenie, że to jest nowa inscenizacja "Lotu nad kukułczym gniazdem"

Sorry, ale trudno mi uznać dzisiejszą Polskę za normalny kraj kultury europejskiej. Sad   
09-11-2017, 21:55

Jaki poki co nie jest kandydatem PiS, tylko wielkim marzeniem Ziobry. Kaczynski chyba szykuje wieksza bombe. Jaki mysli ze zablysnie dzieki komisji... ale nie sadze. Trzaskowski ma wieksze szanse, bo bogata czesc Wawy potrzebuje dalszej ochrony swoich interesow....
09-11-2017, 22:04

No proszę proszę...
seksualny wątek o orgazmach i masciach pobudzajacych stał się arena do scierania sie politycznych poglądów.
Jak tak czytam, co wypisuje Ferdydurke, to sobie myślę, że on byłby najlepszym kandydatem....nieważne na jakie stanowisko Big Grin
Taki...inteligentny, kulturalny, grzeczny i...mądrze opowiada  Tongue
Autor postu otrzymał za niego ostrzeżenie w ilosci : 2 powod : W dalszym ciągu to samo.
09-11-2017, 22:39

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości