Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO I OVO :-)
Renia....
a co robisz na tym poważnym forum politycznym?
myślisz, że ja też dałabym tam radę?
08-11-2017, 23:05

(08-11-2017, 22:53)Renia napisał(a):
(08-11-2017, 20:50)oban napisał(a): Ty Renia, pokaż to ferdydurkowe chwalenie się panią Grabowską! Wiesz kto ty jesteś?
Ty jesteś główną bohaterką wierszyka Jana Brzechwy " Kłamczucha "

I by było jasne! Teraz ja będę zgłaszał Fabkowi każde twoje wykroczenie przeciw regulaminowi tego forum!
Zobaczymy jak długo się utrzymasz! ;=))

Ja mam dobra pamiec.Zwracales sie do iberte,ze sie onanizujesz.Mnie to nie przeszkadza ale teraz sie nie wypieraj.Chcialam znalez ta wypowiedz ale niestety twoje konto jest zlikwidowane wiec wszystkie twoje wypowiedzi tez.
Bardzo prosze,mozesz mnie monitorowac ale nie depcz mi po pietach bo to moze byc mobbing.
I co ty teraz napiszesz PINOKIO? Moje prawie wszystkie posty są dostępne! Tongue Big Grin 
A nosek rośnie tak, że musisz zacząć uważać, by monitora nim nie uszkodzić! Big Grin

Po za tym baletnico kłamstwa i próżności odpowiedz mi jak mam nazwać nakładanie kremu OVO na łechtaczkę?
Jest to seks, czy onanizm? Jak mam nazwać używanie wibratora przez kobietę? Pełen seks, czy masturbacja?
Autor postu otrzymał za niego ostrzeżenie w ilosci : 1 powod : Obraza
08-11-2017, 23:10

Ferdydurke,dopiero ci teraz odblokowali konto ale mnie sie nie chce szukac twojego tekstu,zeby ci udowodnic jakas blacha rzecz.
Temat o orgazmie juz dawno zamkniety a ty wciaz do niego wracasz.Glupio interpretujesz kremy i wibratory a ja niestety nie mam bogatych doswiadczen w tej materii ale mysle,ze na temat wiagry moglbys cos powiedziec.

Zielonka sproboj "Na tematpl" ale tam nie ma hejtu.Twoj kolega wylecial i to na amen po jednym wpisie.
08-11-2017, 23:54

Renia, naucz się pisać precyzyjnie! Nie wciąż, tylko poraz pierwszy zawadziłem o twój "królewski wątek"
Nie filozofuj tylko odpowiedz na proste pytanie - krem OVO na łechtaczce, to onanizm, czy seks?
Masz swoje lata i krem przecież używalaś, więc nie powinnaś mieć trudności z odpowiedzią na pytanie:

Lepszy chłop, czy OVO?

Bo wśród facetów jest takie powiedzenie:

" Najlepsza baba, to własna graba "

RENIA! To zdanie nie jest moją DEKLARACJA w sprawie seksu. Nie interpretuj czytaj ze zrozumieniem!
09-11-2017, 00:20

F--ke,z toba sie ciezko rozmawia.Nie masz polotu ani bystrosci.Mulisz a to usypia.Nazwa tego watku miala byc TO I OWO.ale chcialam,zeby bylo smiesznie i dalam v.Pojecia nie mialam,ze to sie kojarzy z kremem. Jak poczytasz poczatek tematu,to bylo o pomaganiu. Nie sugeruj wiec rzeczy,ktore ty masz na mysli.Dzieki ci za kolysanke,ktora mnie uspiles.Dobranoc.
09-11-2017, 00:42

(12-10-2017, 23:40)Renia napisał(a): Bella,ja uwazam,ze te kremy sa lepsze od wibratorow. Trzeba tylko sprawdzic czy to na nich tez dziala.Z wiekiem kazdemu sie przyda takie wspomaganie i nie ma co udawac,ze --"mnie to nie dotyczy". Pruderia juz nie modna.

No ten post, to pewnikiem ja napisałem, by ciebie baletnico uśpić. Tongue

(13-10-2017, 10:44)Renia napisał(a): No i teraz na mnie padlo i ja mam tlumaczyc  jak poznac czy kobieta udaje.Poprostu,nie skupiac sie tak na sobie czy na akrobatycznych figurach,tylko uwazac co sie dzieje w macicy.Powinna miec lekkie i przyjemne dla partnera pulsujace skurcze,ktore moga mu przyspieszyc orgazm. Przemyslalam cos,to jednak faceci powinni kupic ten krem i dyskretnie
nasmarowac  a jak to juz oni wiedza.Oczywiscie wszystko w formie pieszczoty.
No Renia należysz do elitarnego grona kobiet (niecałe 10% ) , które mają orgazm pochwowy!
Moje gratulacje dla ciebie i twoich partnerów! Big Grin Tongue 

Tylko nie wmawiaj mi, że ten post podrobiłem podszywając się pod twój nick! Sad  
09-11-2017, 00:48

(13-10-2017, 12:49)Renia napisał(a): Bella,jak widac nie wszystkim sie podoba a radzej  jest powodem do drwin.Jednak Ponat 60 % kobiet bez orgazmu to dzwony na drwoge! Omija ich najpiekniejsza chwila jakie zycie nam daje.Czy nie warto o to zawalczyc?
W TV pokazywano operacje kobiety,ktora zglosila sie wlasnie z powodu braku orgazmu.Nie wstydzila sie zawalczyc o swoje przyjemnosci i na oczach widzow dala sie operowac.Mysle,ze to jest dobry przyklad,ktory zacheci do mowienia o tzw.wstydliwych tematach.
To kolejny przykład twojej niewinnej twórczości! Trzeba mieć totalnie wyłączone szare komórki by wklepać taki tekst!
I co Reniu? Gdzie ona miała swój punkt G? Czyżby łechtaczkę przeszczepiono jej na język i przy każdym posiłku ma orgazm?

Popijając gazowaną wodę mineralną czuła delikatny 
musujący jak szampan dotyk niewidzialnego obiektu,
a jej zmysły podnosiły się tak, 
że musiała kichać, by nie dostać
seksualnego obłędu.

Renia napisz mi adres tej kliniki, gdzie robią takie cuda!
Zrobię sobie przeszczep prącia na środkowy palec! Big Grin Tongue
Nie będę się musiał wysilać! Pstrykę sobie parę razy o kciuk i już mi sperma z nosa będzie lecieć! Big Grin
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Majami
09-11-2017, 01:14

Już takie bzdety wypisujecie, że oczy bolą.
A, natemat nie ma żadnej Reni.
09-11-2017, 09:49

zytka
Przeciez tematyka Reni na tym forum prawie pokrywa się z tymi które w "Na temat" się drukuje.
09-11-2017, 12:24

Znaczy, że podgląda i robi dublety?
No, nie spodziewałam się tego po niej.

To podobno forum polityczne?
09-11-2017, 12:34

Reniu,

jaki temat jest tutaj aktualnie dyskutowany?
Orgazmy sie skonczyly, zmanipulowani zostalismy doszczetnie..
Pora na cos nowego Smile .

Czy przygotowalas cos dla nas na zblizajacy sie weekend?
Czy bedzie to moze cos.... sprośnego?   Cool

09-11-2017, 13:09

Będą tematy stricte polityczne, które trzeba lajkować.

Ale, trzeba poczekać, bo muszą być najpierw "oczeckowane" na innym forum, żeby zdały egzamin tutaj. Wiadomo, że tutaj zdaje egzamin każdy temat. Trzeba tylko poczekać do wieczora, bo zwiększa się wtedy wydajność intelektualna, jakby ktoś coś takiego miał przypadkiem na podorędziu.
09-11-2017, 13:20

Klaniam  sie.Bedzie nowy temat ale oni i tak nie trzymaja sie tematu a dyskutuja az wiory leca. Popatrz ilu userow zostalo zbanowanych, istne pobojowisko. Mam nadzieje,ze na WE wroca.Ja jestem troche zajeta na forum "Na temat.pl Moj polityczny ulubieniec Trzaskowski,kandyduje na Prezydenta Warszawy,wiec musze go wspierac.
Freddy,przyjdz w piatek,bedzie sie dzialo. Smile
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Freddy
09-11-2017, 13:30

Ja juz daje akonto nowego tematu 81 lajków.
A co! Ma się ten gest i jusz  Cool
09-11-2017, 13:34

Na pierwszej stronie tego tematu,napisalam wyraznie:

:"Ten watek,to nie silownia dla mozgu.Nie jest tez kopalnia pomyslow,chociaz beda poruszane tematy,ktore sa obecne w naszym zyciu.Jezeli macie jakis temat,ktory „chodzi za wami“ i nie mozecie sobie z nim poradzic,napiszcie tu o co biega i sprobujemy sie z nim uporac."

Tzn,jezeli ktos z was ma cos ciekawego do powiedzenia,moze z tego zrobic TEMAT a my sobie bedziemy dyskutowac.
09-11-2017, 13:39

A, kto ocenia, czy jest ciekawe do powiedzenia?
Ty?
Chcesz sobie dyskutować?
"Watek", ma coś wspólnego z "wacikiem". Taki bardziej męski ten "Watek".
09-11-2017, 13:43

Wreszcie bedzie o czym innym, mam juz dosc czytania ustawicznie o kremie Ovo na praciu i w waginie, dublowanych i od nowa pranych i maglowanych .

Czuje sie jak pryszczaty malolat wyczytujacy na sile w swinskich gazetkch sprosnosci , ale bez oczekiwanego efektu, tyle ze ilosc pryszczy rosnie .

Zadna silownia mozgu pani Reniu ? , eeee tam , tematy dla lekko uposledzonych tez mi sie nie podobaja,

Usilnie prosze bardziej sie przygotowac !
Milego czwartku ,
09-11-2017, 14:28

A, tobie co? Swędzą pryszcze?
09-11-2017, 14:31

Swedza, wlasnie obkladam je cebula .
09-11-2017, 14:35

Sorki, mialo byc swedza pryszcze.
09-11-2017, 14:37

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości