Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO I OVO :-)
Diego nie musze, wiem, co napisal Ferdydurke i nie interesuje mnie twoja interpretacja. Jak Ferdydurke napisze cos o tobie to dochodz do smialych tez. A reszte omin bokiem i bedzie dobrze.
07-11-2017, 00:28

Mam pytanie do Moderatora! Ile procentów karnych otrzymam jeśli nazwę kogoś tłumokiem i debilem?
Pytam, bo chcę wiedzieć, czy mogę sobie pozwolić na napisanie prawdy!? :=))
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • fiscus
07-11-2017, 00:29

Dzisiaj cos wisi w powietrzu Big Grin Chyba snieg spadnie? Smile
Wszyscy naladowani !
[-] 2 użytkowników lubi ten post:
  • Diego10, uzi80
07-11-2017, 00:29

(07-11-2017, 00:29)helen*** napisał(a): Dzisiaj cos wisi w powietrzu Big Grin  Chyba snieg spadnie? Smile
Wszyscy naladowani !

Ufo krazy nad ziemia, to moze to?? Big Grin
07-11-2017, 00:31

(07-11-2017, 00:29)helen*** napisał(a): Dzisiaj cos wisi w powietrzu Big Grin Chyba snieg spadnie? Smile
Wszyscy naladowani !

Oj wisi...wisi. ..ale nie u mnie Smile .
  • Diego10
07-11-2017, 00:33

(07-11-2017, 00:33)uzi80 napisał(a):
(07-11-2017, 00:29)helen*** napisał(a): Dzisiaj cos wisi w powietrzu Big Grin  Chyba snieg spadnie? Smile
Wszyscy naladowani !

Oj wisi...wisi. ..ale nie u mnie Smile .

Uzi ,nie chwal sie!  Tongue Big Grin
  • Diego10
07-11-2017, 00:35

a juz chcialem isc nynac Shy ale poczekam na te grzmoty i snieg albo co tam tylko przyniesie ta burza Cool

wracajac do pytania Reni musze to jeszcze przemyslec, jest bardziej skaplikowane niz myslalem Cool
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

07-11-2017, 00:38

Ano wypytujesz Renia....wypytujedsz. 
Np. Flo wypytywalas o orgazmy Confused wielokrotnie robiłaś niestosowne uwagi pod adresem wielu osób insynujac upojenie alkoholowe, brak pracy półkuli, prawej. 
Robiłaś obrzydliwe uwagi pod moim adresem, nazywalas uzerow ujadającym ratlerkami.
Dzisiaj straszyłas Ferdydurke sądem.

Może zapisuj sobie gdzieś to co tutaj wypisujesz skoro pamięć cie zawodzi.
A co do twojego wieku i osiągnięć zawodowy to przyznam szczerze, że zarówno jedno, jak i drugie lata mi koło...ucha.

I może odpowiedz na pytanie twojego idola, kto jest autorem cytatu, który  zamieścił.
Jako erudytka i humanistka na pewno to wiesz.
Ja z polskiego byłam gorsza niż noga od stołu, a epoki oświecenia wręcz nie cierpiałam..... Tongue
07-11-2017, 00:41

(07-11-2017, 00:28)egle napisał(a): Diego nie musze, wiem, co napisal Ferdydurke i nie interesuje mnie twoja interpretacja. Jak Ferdydurke napisze cos o tobie to dochodz do smialych tez. A reszte omin bokiem i bedzie dobrze.
Tak bezposrednio to sie nic nie tyczylo ciebie, chcialam ferdydurce dogryzc, ze on jest stary konkretnie chcialam mu to napisac, bo on jak zwykle ma slowotok a tresci malo, ta wypowiedz stworzyla mi taka okazje, nie chcialam ciebie atakowac, 

A ta znowu zaczyna, czy ty kobieto nie masz innych problemow

Phönix opamietaj sie
07-11-2017, 00:41

Diego daj sie kobiecie wypowiedziec, o tego w koncu jest to Forum albo ?

07-11-2017, 00:45

(07-11-2017, 00:27)Renia napisał(a): Czy ja sie interesuje waszym wiekiem? Czy wypytuje o wasze prywatne sprawy? Dlaczego nikt nie mowi na temat?
CZYM DLA WAS JEST TO FORUM?

Reniu, a dlaczego niewielu używa kremu OVO?! 
Ty także już dziecinniejesz jak Miecznik?
Sama siejesz wiatr i dziwisz się, że otrzymujesz burzę.
Ja rozumiem, że masz artystyczną duszę i ciągle musisz kogoś grać.
Wysłuchaj mojej dobrej rady - graj siebie i osoby, które jesteś wstanie ogarnąć.
Nie próbuj grać Grace Kelly, czy Rity Hayworth, bo to nie są role dla ciebie stworzone.
Jan Himilsbach był amatorem, ale zdobył sobie sławę i uznanie publiczności.
Janek nie porywał się na role amantów filmowych, tylko grał siebie i sobie podobnych dlatego odniósł sukces.
Doczekał się nawet strony na Wiki w języku niemieckim! Rolleyes
07-11-2017, 00:50

(07-11-2017, 00:29)ferdydurke napisał(a): Mam pytanie do Moderatora! Ile procentów karnych otrzymam jeśli nazwę kogoś tłumokiem i debilem?
Pytam, bo chcę wiedzieć, czy mogę sobie pozwolić na napisanie prawdy!? :=))

20%, dycha za jedne slowo,znam to,z autopsii Big Grin
07-11-2017, 00:56

20% plus za napisanie prawdy czyli wychodzi na zero Wink

07-11-2017, 00:59

Zielonka,twoja ignorancja jest imponujaca.Daruje ci te wszystkie impertynencje bo ty nie umiesz inaczej ale Krasickiego ci nie daruje.To cytat z bajki ,chyba szkola podstawowa no ale to bylo tak dawno,ze mozesz nie pamietac.
Ja ciekawa jestem w jakim stanie sa wasze watroby bo tyle zolci to zadna watroba nie wytrzyma.
Piszesz,ze wyzwalam je od ratlerkow? A co mialam uzyc do tego swini albo capa? One wszystkie milosniczki pieskow i kotkow.Nie powinne sie obrazac.Chyba,ze sa zakompleksione.
07-11-2017, 01:02

(07-11-2017, 00:59)herbiherb napisał(a): 20% plus za napisanie prawdy czyli wychodzi na zero Wink

Herbi jak mi dasz gwarancje i glejt na to, że napisanie prawdy daje 20% bonus, to napiszę tę prawdę z uzasadniem.
Napiszę jasno X to tłumok i debil, ponieważ............. tutaj uzasadnienie. Ale w cuda nie wierzę!
Dobre uczynki nie spotykają się z poklaskiem, są raczej tępione - vide decyzja Angelii o przyjęciu uchodźców. Cool
07-11-2017, 01:38

"Jeśli z nich zdatna nauka nie płynie; Natenczas blaskiem czczym tylko jaśnieją. I, na kształt próchna, świecą, a nie grzeją."  

To żadna bajka  , to cytat z wypowiedzi Ignacego Krasickiego  odzwierciedlający jego subiektywne  pojmowanie  bajki jako gatunku literackiego . Jak wnioskować można z wypowiedzi   powinien zawierać pouczenie- morał.

W przeciwnym razie  jest  bez wartości.

Z dydykacja dla myślących :

Każdy się swoim zatrudnia kłopotem?

Myślały myszy, co tu robić z kotem.

Mówiły jedne: "Darami go skusić!"

Mówiły drugie; "Lepiej go udusić!"

Wtem się odezwał szczur szczwany, bo stary:

"Próżne tu groźby, próżne i ofiary.

I dary weźmie, i przysięgi złamie!

Najlepiej cicho siedzieć sobie w jamie,

A opatrzywszy zewsząd bez łoskotu

Ani być z kotem, ani przeciw kotu".  I.Krasicki
"Największa głupota - bać się co ludzie powiedzą"

07-11-2017, 01:44

(07-11-2017, 00:45)herbiherb napisał(a): Diego daj sie kobiecie wypowiedziec, o tego w koncu jest to Forum albo ?

Dobrze herbi, obawiam sie tylko ,ze chcac uszczypac ferdydurke, uszczypnelam niechcacy egle, czego wcale nie chcialam, EGLE PRZEPRASZAM ZA TO USZCZYPNIECIE, I teraz swoja nieudolna polszczyzna probuje jej to wyjasnic a mam wrazenie , ze pograzam sie jeszcze bardziej
07-11-2017, 08:09

To i Ovo
Obrażanie słowem -rozprawka
Dla najlepszych przewidziana nagroda
07-11-2017, 11:04

Czym jest dla mnie forum ?

Forum to miejsce gdzie ze zdumieniem czytam że mijają lata a wy okładacie się tak samo.
Znamy sie juz wszyscy tak dobrze że nikt nie jest w stanie już niczego udawać .
07-11-2017, 11:43

[quote='Flo-Florcia' pid='35448' dateline='1510011853']
"Jeśli z nich zdatna nauka nie płynie; Natenczas blaskiem czczym tylko jaśnieją. I, na kształt próchna, świecą, a nie grzeją."  

To żadna bajka  , to cytat z wypowiedzi Ignacego Krasickiego  odzwierciedlający jego subiektywne  pojmowanie  bajki jako gatunku literackiego . Jak wnioskować można z wypowiedzi   powinien zawierać pouczenie- morał.

W przeciwnym razie  jest  bez wartosci.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Na co sie zemsty zlych sposobow chwytac?
Jesli zle pismo, to go i nie czytac"

Mam nadzieje, ze wartosc przekazu zostala przywrocona.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
07-11-2017, 11:53

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: