Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO I OVO :-)
(04-11-2017, 12:44)zyta napisał(a):
(04-11-2017, 12:26)Leon 66 napisał(a): zyto, a czemu kopiujesz teksty z Netu ?
Chcę zaistnieć i się spełnić, odbudować moje kompleksy, odnowić natężenie inteligencji i wzmocnić własną świadomość, aby móc właściwie egzystować i nie trwać, jak piwonia na balkonie bez czci i bez ducha.
Jasne?

to nie tu, to mozesz zrobic w zyciu realnym, w zyciu wirtualnym jest tylko zabawa dla tych co istnieja spelniaja sie odnawiaja inteligencje wzmacniaja wlasna swiadomosc wlasciwie egzystuja i nie trwaja jak piwonia na balkonie bez czci i bez ducha ale w zyciu realnym REALNYM
04-11-2017, 13:05

Czym jest dla nas Forum--lista sie wydluza.Moze byc miejscem na reklame,moze poglebiac intelekt i swiadomosc,moze sklocic i pogodzic,jest natchnieniem i plagiatem.Blogoslawienstwem i przeklenstwem zarazem.Jest tez zagadka,bo powiedzcie mi,czy tu mozna sie zakochac?
04-11-2017, 13:09

ale skont mam brac thematy zeby sie spelnic uzmyslownic albo zbestwic musyka mnie nie interesuej bo nikt mi nie podaje linka, zczy jak to sie nasywa a thematow jest tak strasznie duzo co bym chiala poruszyc ale nikt nie chce wcale nawet ani slowa napisac dlatego jestem niezawodolona bo nikt mnie nie kocha to czego ja
,?
dla wasz to moze jest zabawa a dla mnie to specjalna wyzwanie losu bo nie moge o 12 godzinach pracy paczec na tepiśie co jeszcz eniepoodkurzane a najwyzsza czas ten themat poruszyc nie ma miejsca tu sie na zcie realne i tak sie tylko ze mnie wysmiewacie bo mnie sie wydaje ze tak jest a na necie to sa ludzie co mie rozumiom

ana łotsap jest jeszcze gorzej ty jestes jedny co mie naprawde rozumie no morze leone ale on jakis taki tajny

bym sie mogla spelniac na zgaduli ale tam jest jakas taka dziwna co zaraz straszy bananem to co ja jestem winna ze taki themat jest nic nie jestem a wszyscy przeciwko mie
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • helen***
04-11-2017, 13:13

Dla Diego widac to troche za duzo tego intelektu , przeszedl na zagadki,
tam wystarczy napisac jedno slowo..
04-11-2017, 13:41

(04-11-2017, 13:13)zyta napisał(a): ale skont mam brac thematy zeby sie spelnic uzmyslownic albo zbestwic musyka mnie nie interesuej bo nikt mi nie podaje linka, zczy jak to sie nasywa a thematow jest tak strasznie duzo co bym chiala poruszyc ale nikt nie chce wcale nawet ani slowa napisac dlatego jestem niezawodolona bo nikt mnie nie kocha to czego ja
,?
dla wasz to moze jest zabawa a dla mnie to specjalna wyzwanie losu bo nie moge o 12 godzinach pracy paczec na tepiśie co jeszcz eniepoodkurzane a najwyzsza czas ten themat poruszyc  nie ma miejsca tu sie na zcie realne i tak sie tylko ze mnie wysmiewacie bo mnie sie wydaje ze tak jest a na necie to sa ludzie co mie rozumiom

ana łotsap jest jeszcze gorzej ty jestes jedny co mie naprawde rozumie no morze leone ale on jakis taki tajny

bym sie mogla spelniac na zgaduli ale tam jest jakas taka dziwna co zaraz straszy bananem to co ja jestem winna ze taki themat jest nic nie jestem a wszyscy przeciwko mie

donpedro, jestes swietny, ale Anita cie nie straszy banem, co ty gadasz, ale poprzez te twoje wyglupy robi sie niesmacznie a piszesz jeszcze gorzej jak ja 

nie zrozumiales mnie w ogole a ja nie kapuje co ty wypisujesz

(04-11-2017, 13:41)Leon 66 napisał(a): Dla Diego widac to troche za duzo tego intelektu , przeszedl na zagadki,
tam wystarczy napisac jedno slowo..
nie zrozumiales mojej wypowiedzi 

nie chce mi sie pisac z jedna osoba pod wieloma nikami
04-11-2017, 13:41

a kcesz w pape Tongue
04-11-2017, 13:44

ha, ha.. jestes dobry !

Przepraszam, a gdzie tu macie emotki ?

ode mnie tez ?
04-11-2017, 13:45

nie chce mi sie pisac z osobami pod wieloma nikami jakies digo leon nowik albo kiwan co na lawecie chce jechac bez prawka a potem nie wiem co emotki i od niego tez pewnie jakis donpedal czy jak ona tam .
Prosze .
04-11-2017, 13:52

no , no  ;tylko nje Donpedal !
wypszaszam sobje !

Chiba sie pszejde, ale nie brzegiem rzycia,
tylko na Sgadule !

No gdzie szukac emotki ?
04-11-2017, 13:54

no to idziemy
piersza!
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • phoenix
04-11-2017, 13:57

dröga !

emotka co sie smjeje.
04-11-2017, 14:00

Achtung! Kryć się! Renia idzie!
04-11-2017, 14:16

No i znowu żeście zgnoili themat zamias.......pogłębiac intelekt  Big Grin
04-11-2017, 14:21

czy te rozmowy z samym soba sprawiaja ci przyjemnosc? mi to zakrawa na chorobe psychiczna
04-11-2017, 14:27

(04-11-2017, 14:21)phoenix napisał(a): No i znowu żeście zgnoili themat zamias.......pogłębiac intelekt  Big Grin

najgorsze sa takie tajniaki jak fenikc co to bakna cos i uciekaja a potem siedza pod krzakiem i gapia sie co z tego wyjdzie
swojego zdania nie napisza bo niechca byc podejrzane o samospelnienie czy zaistnianie tak jak tajniak diecgo czyli donpedal czyli noel66 i inne wielonikowce
04-11-2017, 14:28

(04-11-2017, 14:28)zyta napisał(a):
(04-11-2017, 14:21)phoenix napisał(a): No i znowu żeście zgnoili themat zamias.......pogłębiac intelekt  Big Grin

najgorsze sa takie tajniaki jak fenikc co to bakna cos i uciekaja a potem siedza pod krzakiem i gapia sie co z tego wyjdzie
swojego zdania nie napisza bo niechca byc podejrzane o samospelnienie czy zaistnianie tak jak tajniak diecgo czyli donpedal czyli noel66 i inne wielonikowce

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
04-11-2017, 14:29

Achtung! Wynurzamy się! Renia sobie poszła!
04-11-2017, 14:45

tylko nie Noel, Noel to byl chyba gwjazdor, czy cus !

emotka, co sie smieje !
04-11-2017, 15:26

Ot, i powiedział, co zjadł.
04-11-2017, 16:06

(04-11-2017, 12:40)Diego10 napisał(a): Leon,zalatujesz mi zyta dabrowskim, Marcepanem i jeszcze  innymi paroma osobami, to jest niesmaczne, ja nie chce tu dyskutowac ja chce sie bawic, zgaduj zgadula, z muzyka przez zycie sa to thematy porywajace, intelektualnie musze sie w pracy wysilac wiec po 8 godzinach intelektualnego wysilku potrzebuje odprezenia , posluchania muzyki , dobrej musyki, odprezajacej musyki, wesolej i jednoczesnie kulturalnej wymiany zdan a takze rubasznych wyglupow, na musyce doksztalcam sie , bo czesto nawet nie wiedzialam ze takie zespoly czy utwory istnialy, dzieki Helen za ten themat, dzieki Helen za wspaniala musyke, uzi , herbi i marika rowniez wzbogacili moje wrazenia muzyczne, poprzez prezentacje ich ulubionych utworow,, nastepny themat to zgaduj zgadula, dzieki Ychna za ten themat, ubaw mam niezly, Ychna, Anita , Uzi i Herbi sa fajnymi kompanami do zabawy, i to mi wytarczy, mozna fajne hitowe thematy utworzyc? tak , mozna a takich rozrabiakow jak ty nalezy ignorowac i tyle na ten themat
Diego , nie wiem kim jest zyto Huh Leon, domyslam sie,ale nie powiem  Shy  , Dabrowski ,to pupilek Reni  Big Grin 

(04-11-2017, 13:54)Leon 66 napisał(a): no , no  ;tylko nje Donpedal !
wypszaszam sobje !

Chiba sie pszejde, ale nie brzegiem rzycia,
tylko na Sgadule !

No gdzie szukac emotki ?

Szukalam dzisiaj ten brzeg zycia ,gdzie to jest  Huh
04-11-2017, 17:41

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości