Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO I OVO :-)
Majami,
Wiem,ze jestes milosniczka kotow i masz duze doswiadczenie w ich,obracaniu.
27-10-2017, 12:50

Niestety pudło.
Nie posiadam nawet kociej łapki a co dopiero ogona Big Grin
27-10-2017, 12:54

Majami logiki brakuje w twojej wypowiedzi.
No sorry trudno by ciebie dotyczylo cos co wyszo z pod twojego piora,nie atakujesz siebie tylko innych.....

Fakt,faktem i tu sie sie z toba zgdze, jesli chodzi ci o taki poziom(jaki pokazalas wpisem o ulomnosci) kultrwo-swiatopoladowy to nie pasuje do innych.
Rowniez zycze milego dnia.
27-10-2017, 13:05

Tym,ktorzy tak troszcza sie o moj materaz,inormuje-u mnie w domu ciezkie prace robi moj facet( Niemiec).Przeczytal instrukcje,wzial nozyczki,plastyk zdjal i dal swieza posciel.Przy okazji wyniol mieci i zrobil zakupy.
27-10-2017, 13:26

Anita,cofnij sie o 2-3 tronki a poczytasz kilka paszkwili,ktore przygotowano dla mnie.Ja znam metody z MP i moge cie zapewnic,ze to byla zorganizowana ustawka i zmanipulowano kilka pan.Na priva wystarczy napisac co dzisiaj robimy,kilka dziadkow z wermachtu sie wyciaga i nagonka gotowa.Ja tego nie zglaszalam,fabek nie widzi wiec wisza sobie te mile komentarze.Jak wiem dane osobowe sa pod scisla ochrona i gdybym sie uparla ktos moglby bekna za podawanie na forum publicznym czyjes dane.Jak narazie wszystko to sobie skopowalam.
Ktos chce wprowadzic tu zwyczaje jakie byly na MP i mieli z tego zawsze wielki ubaw. Ciekawe czy ten zwyczaj sie tu przyjmie?
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Majami
27-10-2017, 13:52

Pani Reniu , jest pan juz pflegebedurftig ?

Nie wiem czy zle zrozumialem, wczoraj napisala pani ze spi pani na nowym materacu w folii, i pani szelesci .
Dlatego uprzejmie dzisiaj rano doradzilem ja zdjac .

Moze pani Pfleger tej folii nie wyniosl i lezy jeszcze kolo lozka , (stad ten szelest) ?
27-10-2017, 14:07

(27-10-2017, 13:26)Renia napisał(a): Tym,ktorzy tak troszcza sie o moj materaz,inormuje-u mnie w domu ciezkie prace robi moj facet( Niemiec).Przeczytal instrukcje,wzial nozyczki,plastyk zdjal i dal swieza posciel.Przy okazji wyniol mieci i zrobil zakupy.
Hihi! Big Grin
Wsypała się diego teraz zupełnie. Mąż Niemiec i "materaz". Brakuje tylko "themat", a ona kicha ze śmiechu w piąstkę, bo to tylko kwestia czasu.  Takiej manipulacji już dawno tu nie było. Big Grin
27-10-2017, 15:08

(27-10-2017, 13:05)Anita napisał(a): Majami logiki brakuje w twojej wypowiedzi.
No sorry trudno by ciebie dotyczylo cos co wyszo z pod twojego piora,nie atakujesz siebie tylko innych.....

Fakt,faktem i tu sie sie z toba zgdze, jesli chodzi ci o taki poziom(jaki pokazalas wpisem o ulomnosci) kultrwo-swiatopoladowy to nie pasuje do innych.

Ojej ! Poziom , no niech ja się zastanowie czy ja moge okreslic twój poziom ...hmmm ?

Moze daj sobie ze mną spokój . 
27-10-2017, 15:42

A Ty Zytek masz jakieś projekcje ?
Czy może odbijasz jej piłeczkę za Raczka nieboraczka?

Daj spokój Diego i nie prowokuj jej,bo przeciez o to Ci chodzi.
Jeszcze jeden wpis o takiej prowokującej treści i zostaniesz należycie wynagrodzony.
Również życzę miłego dnia.

Majami , to nie ja jestem tematem dyskusji tylko twój niewybredny wpis.
  • Diego10
27-10-2017, 15:43

(27-10-2017, 15:43)Anita napisał(a): A Ty Zytek masz jakieś projekcje ?

Jeszcze jeden wpis o takiej prowokującej treści i zostaniesz należycie wynagrodzony.
Niniejszym informuję moderatora Anita, iż napisałem PW do Administratora.
Poniższej treści:

Cytat:
"Niniejszym składam skargę na moderatora Anita.

Moderator nie ma prawa zwracać się do użytkowników w taki nie uprzejmy sposób. (Nie piszę: po chamsku, bo to nieładnie!)

Podszywanie mnie pod skórę jakichś ubiegłych spraw, które mi nie są znane.

Nie mówię już o wpisach do innych użytkowników.

Te inne wpisy moderatora Anita są po prostu "chamskie".

Moderacja musi budzić szacunek, a nie podszczuwać klimat.

Bez względu na to, co inni użytkownicy napiszą!

To, co ja piszę, idzie tylko i wyłącznie na moje osobiste konto.

I, w związku z tym nie wskazane są tego typu insynuacje w moim kierunku ze strony moderatora Anita.

"Nie wskazanie" oznacza - "wypraszam sobie".

Anita tylko się odgraża i insynuuje.

Nie chce mi się zbierać dowodów, ale nawet na Zgaduj-zgadula Anita nie potrafi się zachować.

Moderator jest zawsze moderatorem, nawet, gdyby występował, jako user!

Król pozostaje królem, nawet, jak idzie na kibelek (jeśli wiesz, co mam na myśli).

Sprzeciwiam się zdecydowanie takiemu traktowaniu przez moderatora Anita.

Ten wpis zostaje przeze mnie także opublikowany z cytatem wpisu moderatora Anita."

Koniec cytatu.
  • Majami
27-10-2017, 16:14

Masz do tego prawo,ale gorzej już z publikacja.Zlamales(las) regulamin.

Miłego dnia jak zawsze.
27-10-2017, 16:28

(27-10-2017, 16:14)zyta napisał(a):
(27-10-2017, 15:43)Anita napisał(a): A Ty Zytek masz jakieś projekcje ?

Niniejszym informuję moderatora Anita, iż napisałem PW do Administratora.
Poniższej treści:

Cytat:
"Niniejszym składam skargę na moderatora Anita.

Moderator nie ma prawa zwracać się do użytkowników w taki nie uprzejmy sposób. (Nie piszę: po chamsku, bo to nieładnie!)

Podszywanie mnie pod skórę jakichś ubiegłych spraw, które mi nie są znane.

Nie mówię już o wpisach do innych użytkowników.

Te inne wpisy moderatora Anita są po prostu "chamskie".

Moderacja musi budzić szacunek, a nie podszczuwać klimat.

Bez względu na to, co inni użytkownicy napiszą!

To, co ja piszę, idzie tylko i wyłącznie na moje osobiste konto.

I, w związku z tym nie wskazane są tego typu insynuacje w moim kierunku ze strony moderatora Anita.

"Nie wskazanie" oznacza - "wypraszam sobie".

Anita tylko się odgraża i insynuuje.

Nie chce mi się zbierać dowodów, ale nawet na Zgaduj-zgadula Anita nie potrafi się zachować.

Moderator jest zawsze moderatorem, nawet, gdyby występował, jako user!

Król pozostaje królem, nawet, jak idzie na kibelek (jeśli wiesz, co mam na myśli).

Sprzeciwiam się zdecydowanie takiemu traktowaniu przez moderatora Anita.

Ten wpis zostaje przeze mnie także opublikowany z cytatem wpisu moderatora Anita."

Koniec cytatu.

Pozwole sobie podpisac się pod tym w całej rozciągłosci . Nie pierwszy raz Moderator Anita okazuje się byc nieobiektywna i robic wycieczki personalne.
27-10-2017, 16:34

Miami wszelakie uwagi i zażalenia kieruje się bezpośrednio do administracji.
27-10-2017, 16:46

Moja korespondencja , tudzież zdania skierowane do innych userów nie podlegaja niczyim wpływom
27-10-2017, 16:49

Z tych wszystkich 3193 użytkowników najbardzie obraża się i nie pisze na temat: ekipa forum.

Jedynie ekipa forum jest źródłem i kontynuacją wszelkich niesnasek.
Dziwnym sposobem my - użytkownicy, jakoś sobie lekko dajemy radę z tym.
Profesjonalne szkolenie moderatorów aż krzyczy, by je wreszcie przeprowadzić.
27-10-2017, 16:57

Przypominam, że regulamin obowiązuje wszystkich bez wyjątku nawet Zytę i Miami kończę dyskusje.
To nie jest korespondencja, to jest regularne zaśmiecanie wątku.
Logując się na forum Akceptuje się regulamin .
Proponuję przypomnieć sobie jego treść.
27-10-2017, 16:57

(27-10-2017, 13:05)Anita napisał(a): Majami logiki brakuje w twojej wypowiedzi.

To jest równiez zasmiecanie forum. Pomijam fakt że pojawiasz się ostatnio tylko w sprawach niemerytorycznych tylko prywatnych uprzedzeń.

Proponuje pobrac pare lekcji u Freddyego ,którego moderacja moze byc dla ciebie przykładem.

Polityka prowadzenia kazdego tematu śmiertelnie poważnie nie przysporzy temu forum userów.
Dziwnym trybem kazdy z tematów kończy sie po wejsciu Anity i Diego.
Potem juz nikt nie ma ochoty pisać.
27-10-2017, 17:00

(27-10-2017, 16:57)Anita napisał(a): Przypominam, że regulamin obowiązuje wszystkich bez wyjątku nawet Zytę i Miami kończę dyskusje.
To nie jest korespondencja, to jest regularne zaśmiecanie wątku.
Logując się na forum Akceptuje się regulamin .
Proponuję  przypomnieć sobie jego treść.
Treść regulaminu jest mi doskonale znana i nie jestem w stanie znaleźć punktu w regulaminie, który miałabym wg moderatora Anita złamać.

Jednkawoż biorąc pod uwagę pierwszy, zakładający wpis wątku - nie ma w nim żadnych ograniczeń tematycznych.
Z tego też powodu "zaśmiecanie wątku" nie ma miejsca. Nawet moderator Anita w świetle tego go nie zaśmieca.
Jednakże temat poruszony przez moderatora Anita wydaje mi się bardzo ciekawy, ważki i godny rozwinięcia.

(11-10-2017, 22:40)Renia napisał(a): Heart TO I OVO. Heart

Ten watek,to nie silownia dla mozgu.Nie jest tez kopalnia pomyslow,chociaz beda poruszane tematy,ktore sa obecne w naszym zyciu.Jezeli macie jakis temat,ktory „chodzi za wami“ i nie mozecie sobie z nim poradzic,napiszcie tu o co biega i sprobujemy sie z nim uporac.
Zrobimy sobie festiwal pomyslow i jezeli ktorys z nich,chociaz o milimetr poszerzy nasza swiadomosc,to bedzie juz wielka frajda.
...
Szczególnie "poszerzenie naszej świadomości" jest ważne.
27-10-2017, 17:08

To i ja poszerzylem sobie ( te wiadomosci) -wlasnie doszlo do mnie ze Anita jest tu moderem,
ktory nie ma szacunku u Zyta .
Zyta wyprasza sobie insynuacje Anity , bo Moderowi nie wypada domniemac ze Zyta domniema,- ze Djego to Renia .Moderator powinien to wiedziec z pierwszej reki .

Prawda jest co pani Renia domniema "Ten watek,to nie silownia dla mozgu.Nie jest tez kopalnia pomyslow,
chociaz beda poruszane tematy, ktore sa obecne w naszym zyciu."

Tak Majami , czasami warto sie przejsc brzegiem zycia ..
27-10-2017, 17:30

Dzieki Zyta bo zwrociłaś uwagę na dosc istotna rzecz...
Temat wątku brzmi " To i Ovo" , a zatem w którym momencie odbiegłam od tematu , no i na jaki temat jest temat ?

Leon66 , to sie przejdż.
27-10-2017, 17:31

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości