Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MORDOWNIA, czyli kuflem w głowę !
ad egle, myślę że różnica pomiędzy rodziną zastępczą a rodziną homoseksualną jest więcej niż olbrzymia.
Lesby mogą sobie dać dziecko zrobić, ale pedały nie ( Uwaga! Męscy homoseksualiści wolą określenie "Schwul" lub "Pedał", bo uważają, że "Homoseksualizm" jest określeniem obraźliwym ) tego dziecka sobie zrobić nie mogą.
Oczywiście nie mamy gwarancji, że związek pedałów przetrwa wieki, ale myślę, że cała procedura adopcyjna wyklucza osobników małowartościowych, więc gdyby związek się rozpadł, to ci osobnicy będą dbali o dziecko wzorcowo.
Znam garstkę pedałów i złego słowa o nich powiedzieć nie mogę. Bez wątpliwości powierzyłbym im wychowanie dzieciaków.
18-06-2017, 23:33

z tymi Paniami, to ta natura dziala tylko w połowie drogi, czy medycyna tak pogalopowała, ze tam męskiego nic nie jest potrzebne??

jasne, że nie zestawiam rodziny zastępczej i dwóch panów czy dwóch pań w jednym rzędzie. Jednakze rodziny zastępcze też są ostrzej weryfikowane a nawet rzekomo sprawdzane, na tej podstawie wcale nie jestem przekonana, że w przypadku pary gejów czy lesbijek te zaostrzenia również dadzą jakiś skutek. Ostatecznie jednak muszę przyznać, że nie wiem jak wygląda proces adopcyjny, więc nie mogę stwierdzić ani w jedną, ani w druga stronę.

Znasz gejów, którzy mają dzieci, czy znasz gejów, którzy tworzą związek, mieszkają ze sobą itd? bo to rowniez spora róznica.

i jasne, że jeśli wytoczymy cięzkie dziao i na parę gejów zestawimy z matką, co maltretuje woje dziecko, to nie mamy o czym rozmawiać, ale mimo wszystko skazujemy od samego początku dziecko na pewnego rodzaju inność i ja chyba, jako matka, tego dl swoich dzieci bym nie chciała...
19-06-2017, 14:42

ad egle, tak znam pary homoseksualne, które mają dzieci, lub żyją ze sobą w jednym mieszkaniu ponad 20 lat.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Majami
24-06-2017, 01:19

Tez znam taka parę. Od 21 Lat razem , cztery lata temu wzieli ślub.
Oddałabym im swoje dziecko na wychowanie z zamknietymi oczami.
24-06-2017, 10:10

Renia mnie zainspirowała, by wygrzebać ten temat z piwnicy, więc to robię.

Dzisiaj miałem rozmowę telefoniczną z userką tego forum, która dochrapała się 60% stopnia ostrzeżeń z tego 40 % przypadło na "moderatora" NEEG, po którym wszelki ślad na tym forum zaginął!
Pomimo samozwańczych pochwał i paru postach i rozdanych ostrzeżeniach nic po tym osobniku nie pozostało.
Dlatego moja prośba do Fabka!
Proszę usuń userom kary, które rozdali pseudomoderzy, którzy chcieli się dowartościować posiadając jakąś funkcje w swoim życiorysie jak np.NEEG.!
Dlaczego o tym piszę? Bo userka wypowiedziała znamienne słowa :
"Gdybym tak pisała na MP jak piszę na N-N.pl, to nadal miałabym pierwszy nick na MP."

Czy swobodne forum ma polegać na trzymaniu ludzi "za mordę"?
Tak jak nie przepadam za Diego, tak przyznaję jej racje, że należy być spontanicznym, a nie sztywnym palem Azji.
27-10-2017, 01:12

No i jak przystalo na usera tego watku,przyszlam z wlasnym kuflem.Ferdydurke,mordownia czy hotel z piecioma gwiazdkami,fason trzeba trzymac.Jestem uczulona na bluzgi,awantury i wyciaganie "dziadka z wermachtu."
Bawi mnie dobry inteligentny dowcip na dowolny temat.

Załączone pliki Miniatury

27-10-2017, 01:46

Czytam dywagacje userów na innych wątkach i zastanawiam się czy warto dyskutować z debilami?
Czy warto napisać prawdę? Zastanawam się nad tym, czy tłuman zrozumie moje przesłanie!
Brak logikii i propagowanie bezmyślności stało się nagle cnotą narodowa!
No to ja dopiszę "Szczęść Boże"!
16-11-2017, 02:17

Nie jesteś odosobniony w swoich rozmyslaniach.
16-11-2017, 10:53

(16-11-2017, 02:17)ferdydurke napisał(a): Czytam dywagacje userów na innych wątkach i zastanawiam się czy warto dyskutować z debilami?
Czy warto napisać prawdę? Zastanawam się nad tym, czy tłuman zrozumie moje przesłanie!

jest prowda, gowno prowda i tyz prowda, ktora z nich jest najmojsza??
  • Dąbrowski
16-11-2017, 11:08

(16-11-2017, 02:17)ferdydurke napisał(a):
[quote="ferdydurke" pid="36350" dateline="1510791426"]
ferdydurke walnij kuflem piwa w "łepetynę" a nuż widelec z "tlumana " zrobisz tumana ,tfu inteligenta
16-11-2017, 12:16

Napisane przez Dąbrowski - 6 godzin(y) temu

(Wczoraj, 10:17)ferdydurke napisał(a):

"ferdydurke walnij kuflem piwa w "łepetynę" a nóż z "tlumana " zrobisz tumana ,tfu inteligenta", rezolutnie poprawiła ortograficzny błąd   Dąbrowski.

Może nie aż trzy razy  , bo a nuż sobie tym kuflem  tę głowę rozbije.

Dąbrowski ,  może chodziło ci  nie o nóż do krojenia np. chleba , tylko o zwrot  typu być może , a nuż - jest poprawnie.

Dąbrowski - ty kobitka jesteś ?, bo  nick masz męski ,nie ,żebym się czepiała, ale  jeśli to od nazwiska męskiego to powinnaś  dodać przyrostek - ska.

Nie denerwuj się tak , poczytaj" Dzienniki "Gombrowicza- ten to dopiero nadawał na Polaków , a mało nagrody Nobla  nie dostał. ( za szybkło zmarł, niestety)
"Największa głupota - bać się co ludzie powiedzą"

16-11-2017, 18:50

wiec czy warto :. kuflem w lepetyne  ?,- Nie , nie warto !

Bo nie wypada, bo bedzie to uszkodzenie ciala, a za to karaja , bo przez wiele wiele lat wpajano nam ze konflikty rozwiazuje sie ugodowo.
Im wiekszy intelekt , tym  mniej przemocy, bo slowo tez  moze byc nasza bronia , narzedziem , 
bo slowo  moze osiagnac wiekszy efekt,
niz kufel.

Flo tekst nizej ,jest  super odpowiednikiem- :  nie pozwalaj sie ograniczac, nie boj sie co inni powiedza.
Mow ! - nad toba jest tylko
..Fabek Big Grin
  • Dąbrowski
16-11-2017, 23:49

(16-11-2017, 18:50)Flo-Florcia napisał(a): rezolutnie poprawiła ortograficzny błąd   Dąbrowski.
no ba poprawiłam ,a nawet dodałam widelecWink

(16-11-2017, 18:50)Flo-Florcia napisał(a): Dąbrowski - ty kobitka jesteś ?, bo  nick masz męski ,nie ,żebym się czepiała, ale  jeśli to od nazwiska męskiego to powinnaś  dodać przyrostek - ska.
na profilu mam zaznaczone że jestem kobietą ,a to jest tylko nick,rózne nicki mialam ,ale nigdy nie byly przypadkowe ,

marsz marsz Dąbrowski ...miał być jak Czarnecki do Poznania ,ale drugą zwrotkę z hymnu polskiego chyba tylko freddy z miecznikiem znająWink

a moj nick miał mieć wydżwięk patriotyczny przed świętem niepodległości
17-11-2017, 00:15

(17-11-2017, 00:15)Dąbrowski napisał(a): a moj nick miał mieć wydżwięk patriotyczny przed świętem niepodległości

No co ty patriotko od siedmiu boleści robisz w tym kraju?
Twoje dzieciaki zasuwają na Angolii, a ty na Germańców!
Dlaczego nie pracujecie w PL?
Wy wielcy patrioci zasuwacie na obczyźnie zamiast budować w pocie czoła IV Rzeczpospolitą!
Patrioci mają pełne gęby pustych frazesów, ale nie potrafią ich wcielić w życie!
17-11-2017, 01:44

(17-11-2017, 01:44)ferdydurke napisał(a):
(17-11-2017, 00:15)Dąbrowski napisał(a): a moj nick miał mieć wydżwięk patriotyczny przed świętem niepodległości

Wy wielcy patrioci zasuwacie na obczyźnie zamiast budować w pocie czoła IV Rzeczpospolitą!
Patrioci mają pełne gęby pustych frazesów, ale nie potrafią ich wcielić w życie!

Zasuwają dzięki poprzednim rządom ,ale spokojna twoja rozczochrana ich "zasuwanie" nie pójdzie na marne , bedzie procentować w Polsce.Poszukaj sobie w geogle(jak filmik nie zostal usuniety) ,jak Tusk byl kiedys na wyspach wygwizdany przez Polakow .Myslisz ze oni chcieli kiedys opuscic ojczyznę?
Polacy na wyspach sa jak najbardziej patriotyczni kupuja polskie produkty w polskich sklepach  ,robia wesela w Polsce ,pieniadze lokuja w polskich bankach (np stary tradycyjny Polski  Bank Spóldzielczy ),budują sie w Polsce ,kupuja mieszkania w Polsce pod wynajem i tak Polska kwitnie pomimo ze zasuwaja na Angoli.

Ta patriotka "od siedmiu bolesci" odprowadza podatki w Polsce chociaz pracuje od czasu do czasu w Niemczech ,nie zasuwam na Germancow .Jak juz to pomagam dozyc spokojnie  starosc swoim pacjentom . 

Patrioci calkiem mlodszego pokolenia juz masowo nie wyjezdzaja,swoj patriotyzm wcielaja w zycie na codzien w Polsce .

17-11-2017, 10:10

"Lewactwo, obecne również w TV, w Polsacie, chce zniszczyć patriotyczne uczucia Polaków. Chce, aby rządziła nami Unia, abyśmy czuli się bardziej Europejczykami, niż Polakami. Abyśmy nie czuli przynależności i miłości do kraju, tylko abyśmy się kłócili między sobą o to, kto będzie lepiej rządził Polską. Nikt nie będzie, bo lewactwo nigdy nie rządzi dobrze. TYLKO POLSKA PRAWICA."
jak lubiłam Kore tak dla mnie umarla
"
"Ta 4 Jurorów obnażyła się. To co oni zrobili było niesprawiedliwe. Stracili bardzo wiele w oczach publiczności. Zero obiektywizmu, 100 %, lewe poglądy, wstyd. Cenniejszy jest dla nich ktoś kto fałszuje i robi z siebie głupka promując zupełnie bezwartościową muzykę. Tam powinny zasiadać osoby kompetentne. Pełny szacunek dla chłopaka który ma odwagę śpiewać narodową muzykę Smile"

a teraz walnij mnie kuflem ferdydurke

na szczescie w Polsce teraz reklamuje sie patriotyzm

to bylo przed kilku laty jak chcialo nam sie ten patriotyzm wybic z glowy
17-11-2017, 10:28

Jasełka niech spiewa.
Boszzzz jakas ty ograniczona , jak łatwo toba sterowac , jak łatwo wcisnąc ci niczym nie poparte pierdoły.
Pewnie na rany kładziesz pajeczyne ze sliną.
(17-11-2017, 10:10)Dąbrowski napisał(a):

Zasuwają dzięki poprzednim rządom ,ale spokojna twoja rozczochrana ich "zasuwanie" nie pójdzie na marne , bedzie procentować w Polsce.Poszukaj sobie w geogle(jak filmik nie zostal usuniety) ,jak Tusk byl kiedys na wyspach wygwizdany przez Polakow .Myslisz ze oni chcieli kiedys opuscic ojczyznę?
Polacy na wyspach sa jak najbardziej patriotyczni kupuja polskie produkty w polskich sklepach ,robia wesela w Polsce ,pieniadze lokuja w polskich bankach (np stary tradycyjny Polski Bank Spóldzielczy ),budują sie w Polsce ,kupuja mieszkania w Polsce pod wynajem i tak Polska kwitnie pomimo ze zasuwaja na Angoli.

Ta patriotka "od siedmiu bolesci" odprowadza podatki w Polsce chociaz pracuje od czasu do czasu w Niemczech ,nie zasuwam na Germancow .Jak juz to pomagam dozyc spokojnie starosc swoim pacjentom .

Patrioci calkiem mlodszego pokolenia juz masowo nie wyjezdzaja,swoj patriotyzm wcielaja w zycie na codzien w Polsce .

Jasełka niech spiewa.
Boszzzz jakas ty ograniczona , jak łatwo toba sterowac , jak łatwo wcisnąc ci niczym nie poparte pierdoły.
(17-11-2017, 10:10)Dąbrowski napisał(a):

Zasuwają dzięki poprzednim rządom ,ale spokojna twoja rozczochrana ich "zasuwanie" nie pójdzie na marne , bedzie procentować w Polsce.Poszukaj sobie w geogle(jak filmik nie zostal usuniety) ,jak Tusk byl kiedys na wyspach wygwizdany przez Polakow .Myslisz ze oni chcieli kiedys opuscic ojczyznę?
Polacy na wyspach sa jak najbardziej patriotyczni kupuja polskie produkty w polskich sklepach  ,robia wesela w Polsce ,pieniadze lokuja w polskich bankach (np stary tradycyjny Polski  Bank Spóldzielczy ),budują sie w Polsce ,kupuja mieszkania w Polsce pod wynajem i tak Polska kwitnie pomimo ze zasuwaja na Angoli.

Ta patriotka "od siedmiu bolesci" odprowadza podatki w Polsce chociaz pracuje od czasu do czasu w Niemczech ,nie zasuwam na Germancow .Jak juz to pomagam dozyc spokojnie  starosc swoim pacjentom .

Po co tam wogóle wyjechali ???. Klasyczne polaczki co to zasówaja dzień i noc po to by sasiad zobaczył jaką to on hacjende wystawił we wsi i jak to bogato było na weselu....Klasyczni bohaterowie polskiego filmu "Wesele"
Pewnie przez tyle lat nawet w muzeum nie byli , nie wazne że cały swiat tam jedzie takie muzeum obejrzec , Polacy nie muszą !!!
Miałam NIEPRZYJEMNOSC  poznac tu pare takich osob  co siedza tu od 20-tu i ponad  lat na stałe i jeszcze w Koln nie byli  . I nie wazne ze jedna z wazniejszych katedr na swiecie tu stoi ...taki gupol zapyta ..." co takiego można zobaczyc  w Koln( czytaj  gdzie polska dyskoteka ) ? ...Ja Pier.......
17-11-2017, 11:01

(17-11-2017, 11:01)Majami napisał(a): Jasełka niech spiewa.
kuflem w głowe miałam dostac od ferdydurkę
trzymam sie swego steru od lat
ale Ty zmieniłaś sie nie do poznania
na rany mam ciepły dotyk
17-11-2017, 11:14

Tak zgadza się.
Zmieniłam się i zmieniam cały czas.
Moje poglądy ewoluuja cały czas. Nie cofam się tylko ide do przodu , unowoczesniam się i nie mam problemu z tym ze jestem Polką. Nawet moi niemieccy znajomi mówią mi że ja to bardziej ich niż z Polski. A wiesz dlaczego ?
Bo ja nie pozbywajac się swojej polskości przyjmuje i nie neguje ich stylu życia.
Jestem tu , pracuje tu i zyje tu. W Polsce takze jestem u siebie. Jak jestem w Chorwacji to ciesze się także ichnią kulturą.
Nie szukam i nie akcentuje róznic , ale szukam podobieństw i wspólnej platformy.
  • Luce 2
17-11-2017, 11:34

Dizen dobry,

Dabrowski , widzisz zamiast kufla zbombardowano Cie slowami, a to tez tak samo , albo nawet wiecej boli , czy nie ?
Nie mam nic przeciwko twoim pogladom, bo kazdy czlowiek jest inny, wychowal sie w innym srodowisku i inaczej dane tematy rozumie i interpretuje. Sadze jednak ze Ferdydurke i Majami maja poniekad racje.
Patrioci nie przebywaja latami za granica, nie pracuja na inne kraje . Nie placa innym krajom podatki , nie maja niemieckiego Ausweisu .Ich dzieci tez . To ze mocno gwizdzecie gdy ktos z Polski , albo Tusk pojawi sie w Niemczech, Anglii , nie swiadczy zbytnio tez o patriotyzmie. Raczej o braku kultury.
Takie cos rozsmiesza i dziwi Niemcow i Anglikow ,
bo gdzie tu patriotyzm ?

https://www.youtube.com/watch?v=pjz4MJ6B5wQ

Ohne Freiheit , keine Freiheit ,hee?
  • helen***
17-11-2017, 11:55