Renia juz 2 dni temu wyszla z tych oarow a wy ciagle w nich siedzicie. Jestesmy na MANIPULACJI przypominam i o tym chcialabym porozmawiac.
CZY MANIPULACJA GRASUJE NA FORUM?

TO I OVO :-)
|
Renia juz 2 dni temu wyszla z tych oarow a wy ciagle w nich siedzicie. Jestesmy na MANIPULACJI przypominam i o tym chcialabym porozmawiac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-10-2017, 10:24
Ja na pewno w tych oparach nie chciałam uczestniczyc dlatego nic konkretnego nie pisalam ,bo czuc bylo juz te opary w powietrzu Dlatego tez podeszlam z dystansem do tematu. Temat spodobal mi sie Reni,dlatego sie zarejestrowałam bo myslalam ze tu sa "na luzie" userzy ,sztywniakow jest za duzo na innych forach .Nie zdążyłam sie wypowiedzieć na początku tematu ,jak jeszcze bylo miło,bo moje konto zostało zmanipulowane,mialam dac sobie juz spokoj bo jak od początku ktos grzebie juz w moim zyciorysie ,to czy warto tu zostac?
26-10-2017, 10:29
Renia po forum nie grasuje żadna manipulacja,jak juz to lata jakiś "uone" z zapałkami i nie wie gdzie rozprószyć ogień
![]() Dąbrowski wyjaśnij mi co mam rozumieć pod pojęciem "moje konto zostało zmanipulowane"
26-10-2017, 10:34
po prostu złamane ,w pierwszy dzien przywitałam się ,a za dwa dni juz nie mogłam się zalogowac ,może kogos urazilam na wstę pie ?
Miłego miłym userom i nie tylko
26-10-2017, 10:41
Mysle,ze nie, forum jest dobrze zabezpieczone by nie bylo takich przypadków.
Zgłosiłaś ten fakt do admina czy zostawiłaś to bez wyjaśnień by miec pretekst do późniejszych insynuacji? Freddy napisal wyraźnie w swoim poście co należy robic w takich sytuacjach.
26-10-2017, 10:47
Anita,moze zacznijmy od ciebie.Na poczatku bylas bardzo mila i nwet chcialas mi dac dobry przepis na placek ale juz na drugi dzien bylas inaczej nastwiona,Dlatego ciagle przypominalam ci o tym placku a ty udawlas,ze nie wiesz o co chodzi.Ktos ci zabronil byc milym i to bylo wyraznie widac.KTO?
26-10-2017, 10:54
Tak pisałam do Fabka,dostałam nowy kod.Jak Freddy pisał ja juz miałam nowy kod,rozumiałam o czym pisze.Pozdrawiam administrację i moderatów.
26-10-2017, 10:56
Reniu kolejny raz Ci przypominam,ze opowiedziałam Ci.
Jesli nie możesz tego odnaleźć to po raz kolejny wstawie Ci ten prosty przepis na temacie Andzeliny Co na obiad. Dąbrowski i niech wszyscy idą za Twoim przykładem ![]() A co do bycia miłym i jakiś zakazów to myślę,ze szyjesz jyz zbyt grubymi nićmi.
26-10-2017, 11:08
(26-10-2017, 10:54)Renia napisał(a): Anita,moze zacznijmy od ciebie.Na poczatku bylas bardzo mila i nwet chcialas mi dac dobry przepis na placek ale juz na drugi dzien bylas inaczej nastwiona,Dlatego ciagle przypominalam ci o tym placku a ty udawlas,ze nie wiesz o co chodzi.Ktos ci zabronil byc milym i to bylo wyraznie widac.KTO?no....KTO ![]() Anita tłumacz się ![]() jak...na komisji śledczej, bo jak nie to zostanie nałożona kara jak na panią prezydent HGW ![]()
26-10-2017, 12:08
Co wy tak naskakujecie na tę biedną Renię?
Biedactwo, broni się jak może, wymyśla na każdego z was, rzuca się, manipuluje, odgryza się i broni. A, po co to wszystko? Miało być z miłością, oddaniem i reprezentowaniem Polski na międzynarodowo znanym forum. A, co jest? Wstyd, i nic więcej. Takie podszczuwanie jest bardzo niesmaczne i powoduje zejście z tematu, którym miała być manipulacja. Ja już nie wiem, kto tu kogo manipuluje. O, tym orgaźmie, to też nic tam nie było. Ot, takie lelum-polelum. Przestańcie! Erwachet!
26-10-2017, 12:33
Jest tu jeszcze kilka innych osob zmanipulowanych.Zielonka ty jedna niezmiennie i wiernie toisz przy swoim mobbingu.Zebys tylko nie przesadzila. Dzisiaj musze cale popoludnie czekac na Hermes bo przywioza mi nowy materac,no wiadomo do czego
![]() Do figlow ![]() ![]() ![]() ![]()
26-10-2017, 12:44
26-10-2017, 12:50
Taki nietoperz nazywa się "gacoperz". I, on to właśnie tu grasuje, bo on to z rodziny grasowników.
26-10-2017, 12:54
(26-10-2017, 12:44)Renia napisał(a): Jest tu jeszcze kilka innych osob zmanipulowanych.Zielonka ty jedna niezmiennie i wiernie toisz przy swoim mobbingu.Zebys tylko nie przesadzila. (...) Reniu....ja myślę, a właściwie, to ja to wiem, ze ty masz na moim punkcie obseszyn ![]() Pokaż mi moja droga Reniu wpis, w którym zwrociłam sie do ciebie niekulturalnie, chamsko, czy jakkolwiek inaczej poniżej poziomu przyzwoitości! ![]() Ty za to wyzywasz tutaj ludzi od głupkow, miernot i innej masci ratlerkow. Ogarnij sie wreszcie i nie strasz mnie radząc, żebym nie przesadzila, bo jesli to zrobie, to będziesz miała nietęgą minę! Aniele ![]()
26-10-2017, 14:19
Ratlerki,bardzo mile pieski. Nie lubisz pieskow?
26-10-2017, 15:12
(26-10-2017, 12:44)Renia napisał(a): Jest tu jeszcze kilka innych osob zmanipulowanych.Zielonka ty jedna niezmiennie i wiernie toisz przy swoim mobbingu.Zebys tylko nie przesadzila. Dzisiaj musze cale popoludnie czekac na Hermes bo przywioza mi nowy materac,no wiadomo do czego Reniu ,co Ty sie masz z ta manipulacja? Kto kim manipuluje ![]() Nie ma nic gorszego jak czlowiek sam siebie oszukuje ![]() Udajesz mloda baletnice,wstawiasz takie teksty ,ze glowa boli, uwierzylby ktos, ze Renia to "sexbomba" ![]() Nas nie oszukasz, to co opisujesz w takim wieku jest nawet nieapetyczne , zachowujesz sie jak prawdziwa mamuska ![]() Glowa siwieje pupa szaleje ![]() ![]() ![]()
26-10-2017, 15:15
"Dzisiaj musze cale popoludnie czekac na Hermes bo przywioza mi nowy materac,no wiadomo do czego
Do figlow Moge marudzic- " pisze renia . Myślałam , że materac to do łóżka , a to łóżko na tej fotce to co takie wąskie i wysokie.? ![]()
"Największa głupota - bać się co ludzie powiedzą"
26-10-2017, 15:36
No, bo nasza 70-pluska (z plusem) nawet foty z neta wstawia.
Na wypadek, jakbyśmy nie wiedzieli, co to jest materac. ... o orgaźmie nie wiedzieliśmy przcież nic! Wszystko dla naszego Allgemeinbildung.
26-10-2017, 15:54
Florcia,to jest zdjecie z OTTO,gdzie zamowilam materac.Dzwonili przed chwila za pol godziny bedzie w moim lozku.
Zyta,teraz rozumiem skad te twoje zachyty a potem agresja.Wszystko dziala w/g shematu,ktory napisalam wczoraj. 99% same superletywy a potem 1%,ktory niweluje wszystko.Zyta,tobie napewno nie zwierzalam sie ile mam lat.Skad masz te dane? Przypuszczam,ze wyssane z palca,albo ktos brutalnie toba manipuluje.Zalosne.
26-10-2017, 16:06
(26-10-2017, 16:06)Renia napisał(a): Florcia,to jest zdjecie z OTTO,gdzie zamowilam materac.Dzwonili przed chwila za pol godziny bedzie w moim lozku.A, tobie, Renia, co? Już padło na mózg, że rżniesz głupa? Obejrzyj twoje książki. Tam pisze, że po znakach przestankowych robimy dziurkę. Ona się nazywa "spacja". Samo "manie" książek jeszcze niczego nie daje. "Shemat" jet też do bani. Niweluje wszystko, co napisałaś. Ja to znam od diego. Ten słynny jejny "themat". Chyba u ciebie to naprawdę ktoś bardzo mani-puluje. Mania = zdrobniale Marynia. Mani-pulacja, to pewnie Mani-polucja u ciebie. Mów tak od razu! "Skad" jest też błędne. Pisze się "z kont".
26-10-2017, 16:15
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|