Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Halloween
[Obrazek: halloween-959006_960_720.jpg]

Halloween - jak obchodzicie i czy w ogóle obchodzicie. Zapraszam do dyskusji Smile
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
30-10-2016, 10:07

Nie obchodzę, to nie moje święto. Kiedyś byłem rusyfikowany i też się nie dałem. Big Grin
30-10-2016, 13:18

Przypomnieliscie mi o tym swiecie a ja znowu nie kupilam slodyczy dla dzieciakow-potworow ! Na diecie jestem wiec zadnych slodyczy w domu nie trzymam ale...to chyba jutrzejszy wieczor?
Ja swieta nie obchodze ale bawia mnie nie rozwrzeszczane dzieciaki Wink
Nie mam nic przeciwko przebierancom.
Wesolego Halloween ! Smile
"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę."   A.D.Williams
30-10-2016, 14:11

Troszkę dekoruję wejście. Słodycze też kupiłam dla dzieciaków. 
Właściwie nie uważam tego dnia za szczególny. 

[Obrazek: 201610ivi.jpg]

[Obrazek: 201610iii.jpg]
30-10-2016, 14:52

Podobnie jak Aurora,ale w tamtym roku chodziłam jako opiekun z grupka dzieci od domu do domu,bo na mojej wiosce to wielki dzień dla dzieciaków.Wink

Nie powiem,ze się dobrze nie bawiłam,bo bawiłam się super i ze dwa razy się nawet przestraszyłam Wink
30-10-2016, 15:46

Już niedługo Halloween Smile Zapraszam do dyskusji i dzielenia się zdjęciami.
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
25-10-2017, 20:10

a u mnie przygotowania do małego party dynię rzeźbiliśmy już w zeszłym tygodniu.

a po cukierki to dzieci chyba 30.10 pukają... spoko, jak nie ma cukierków, to biorą pieniądze Big Grin

Załączone pliki Miniatury

[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • uzi80
25-10-2017, 21:02

Egle....no kto jak to ...ale Ty tez celebrujesz to "pogańskie zbieractwo-biesadzisko" ? Big Grin.

(30-10-2016, 15:46)Anita napisał(a): Podobnie jak Aurora,ale w tamtym roku chodziłam jako opiekun z grupka dzieci od domu do domu,bo na mojej wiosce to wielki dzień dla dzieciaków.Wink

Nie powiem,ze się dobrze nie bawiłam,bo bawiłam się super i ze dwa razy się nawet przestraszyłam Wink

Na mojej wiosce...dzieciaki tez sa mega zadowolone. ...a ja jako opiekun....z dwa lata bawiłem sie tak samo jak i one Smile.
25-10-2017, 22:16

Uzi, nie celebruję, ale dzieci lubią te wszystkie przebieranki, zabawy, w zeszłym roku nawet pajęczyny i pająki robiłam. w tym chyba też zrobię Smile co prawda w zeszłym roku miało być ostatni raz, ale dzieciom się nie odmawia, chcesz przyjechać, jako duch robić? mam wolny wakat Big Grin
25-10-2017, 22:26

(25-10-2017, 21:02)egle napisał(a): a u mnie przygotowania do małego party dynię rzeźbiliśmy już w zeszłym tygodniu.

a po cukierki to dzieci chyba 30.10 pukają... spoko, jak nie ma cukierków, to biorą pieniądze Big Grin

Dzieki,zapomnialabym o cukerkach , w zeszlym roku dalam dzieciom pinaszki  Big Grin , tak bosko przebrane byly,ze szkoda byloby je odprawic .
U nas ta tradycja weszla od niedawna, zawsze w Rosenmontag dzieci chodzily zebrac Big Grin , zartuje ! Smile 
Dzieciaki maja frajde ,ciesza sie na ten dzien.
  • egle
25-10-2017, 22:38

(25-10-2017, 22:38)helen*** napisał(a):
(25-10-2017, 21:02)egle napisał(a): a u mnie przygotowania do małego party dynię rzeźbiliśmy już w zeszłym tygodniu.

Dzieki,zapomnialabym o cukerkach , w zeszlym roku dalam dzieciom pinaszki  Big Grin , tak bosko przebrane byly,ze szkoda byloby je odprawic .
U nas ta tradycja weszla od niedawna, zawsze w Rosenmontag dzieci chodzily zebrac Big Grin , zartuje ! Smile 
Dzieciaki maja frajde ,ciesza sie na ten dzien.

ja też zapomniałam ale dzieci sąsiadów przypomniały... nic słodkiego nie miałam, to po euronie i cześć Smile

w tym roku będę ciasteczka piec, bo starsza córka lubi kruche dekorować, to niech jest od dzieci dla dzieci, ale też coś kupię, jak już latają tak "żebrać"Big Grin, w końcu to też ciężka praca Smile

no u nas też niedawno. Ja dopiero w tym roku pierwszy raz dynię rzeźbiłam Smile Smile
  • helen***
25-10-2017, 22:41

Egle...zartowałem sobie Smile...wiem ze lubia. ..bo mój bajtel tez sie szykuje ...
Ciastek nie upieke. ...cukierkow nie dam....na całe szczescie mam spätdienst Big Grin .
25-10-2017, 22:45

wiem, że żartowałeś, ja za to nie Smile
25-10-2017, 22:51

Ja nie swietuje tego,ale moja corka ,ze swoja rodzinka co roku ,napewno cos fajowego wymodzi, poprosze o fotki,to wstawie, ona ma pomysly Big Grin
25-10-2017, 22:54