Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO I OVO :-)
Poniewaz "post" oznacza pojedynczy wpis w temacie wiec trudno kogos stamtad wyprosic.
To po pierwsze.
A po drugie to milo, ze mamy wiernych czytelnikow tematu "Po 50-tce".
Co prawda wykorzystywanie zdobytej tam wiedzy po to aby tutaj dac "prztyczka" uwazam za wredna ceche ale to jeszcze nie przestepstwo.
Nastepnym razem w czasie odwiedzin w w/w temacie zachecam takze do napisania tam takze kilku postow.
Bedzie milo.

Pozdrawiam

17-10-2017, 16:40

Co za fatalna interpretacja.Zupelny brak zrozumienia slowa  pisanego.Renia napisala tak:."Dzieki Bogu,ze Agafia wraca.Wroci tez ,mam nadzieje,spokuj na moim watku."-piszac to mialam na mysli,ze Agafia da mu buzi albo cos wiecej i Miecznik znowu stanie sie jak dawniej,sympatycznym i milym userem i wszystkim bedzie stawial plusiki.Tak trzeba bylo to zrozumiec.
Trzeba sie pozbyc czarnowidztwa a najlepiej wlazyc rozowe okulary.
Agresja miedzy innymi objawia sie brakiem sexu i to jest udowodnione.

A w sprawie kapusty to moge polecic Ferdydurke.To wyjatkowy specjalista.w tej dziedzinieJa moge podeptac troche jakby trzeba bylo. Tongue 
17-10-2017, 16:51

(17-10-2017, 16:51)Renia napisał(a): A w sprawie kapusty to moge polecic Ferdydurke.To wyjatkowy specjalista.w tej dziedzinieJa moge podeptac troche jakby trzeba bylo. Tongue 

Renia, w moim garnku bonzlowym deptanie kapusty byłoby trudne nawet dla mojej trzyletniej wnuczki Wink.
Nie te czasy nie ta ilość.
17-10-2017, 18:53

Ja tez tak odebralam wypowiedz Reni jak ona pisze. Nie bylo w tym nic niestosownego a raczej z podtekstem zartobliwym.
A ja ukisilam opienki i sa bardzo smaczne,polecam bo bardzo latwe do zrobienia . Czasami nie wiadomo co robic z tymi opienkami jak jest ich za duzo.
"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę."   A.D.Williams
17-10-2017, 19:13

Ferdydurke ja wiem.To byl tylko zart.
Mam znakomita piosenke,w  obronie mezczyzn.Niech  nie czuja sie odpowiedzialni,za wszystkie orgazmy swiata.

Grupa MoCarta i Zamachowski.

[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Luce 2
17-10-2017, 19:15

"Agresja miedzy innymi objawia sie brakiem sexu i to jest udowodnione" -  napisała nasza specjalistka od...orgazmów  Big Grin Big Grin Big Grin

Coś ci się kompletne poplątalo....aniele pokoju  Angel pozbawiony agresji  Tongue
Jak widać  nadmiar seksu nie tylko pozbawia agresji, ale także...otępia.
Autor postu otrzymał za niego ostrzeżenie w ilosci : 2 powod : Nagminne komentowanie w sposób obraźliwy.
17-10-2017, 19:23

(17-10-2017, 19:15)Renia napisał(a): Ferdydurke ja wiem.To byl tylko zart.

A ja już myślałem, że to była aluzja do foot job Big Grin
  • Renia
17-10-2017, 19:58

Ferdydurke.Widze,ze czujesz sie troche zablakany bez twojego kolegi.Fajnie sie was czytalo.
Naladuje akumulatory i wroci,mam nadzieje.
17-10-2017, 20:17

No widze, ze temat Wam sie wyczerpal.
1 dzien o seksie, dwa dni o przescieradlach.
A tydzen ma dni 7.

Gdyby moj kolega sie tu pokazal.... to na zdrowko.
Nudze sie w barze.
Ale Was to nie gniecie, ....bo klasztor abstynentow.

Prost.
A Zielonke walec rozjechal?
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
18-10-2017, 23:26

Reniu,moze przypominasz sobie,mnie..fiscus z mp-e Big Grin
i pierwszy moj temat ..... jak rzucic palenie?
pierwsza bylas w wspomaganiu, to Ty udzielilas mi wskazowek i to,dzieki Tobie pozbylam sie na dwa miesiace fajek

-dzie kuje Ci rowniez,za nabycie czterech kilogramow w tym czasie Big Grin

Ale mam prosbe, nie banuj ludzi,ktorzy swoja inteligencja chca byc "gorsi" od Ciebie.W tym przypadku chodzi mi o phoenix.
18-10-2017, 23:55

Witajcie nocne marki.Fiskus,pamietam jak cie motywowalam.Wkleilam ci nawet taki zakaz wjazdu(palenia) Sama palilam i wiem jakie to swinstwo i jak trudno jest sie odzwyczaic.Za Iberte tez trzymalam kciuki ale nie wiem z jakim skutkiem.
Fiskus,czlowiek musi sie zdecydowac po ktorej stronie zycia chce byc. Ja nigdy nie stane po stronie agresywnych ludzi.
Czy myslisz,ze ja mam tu wladze absolutna? Tez dostalam 2x bana i 20% upomnienia.Agresja nigdy nie bedzie kojarzyla sie z inteligencja.Czasami spryt,cwaniarstwo i przebieglosc moze udawac inteligencje. Agresja i niszczenie zawsze bedzie prezentowala prymitywne instykty.Dziwne,ze wlasnie ty bronisz zlo.Dlaczego?
19-10-2017, 00:20

Sorry Renia ale Zielonki" nigdy nie uwazalam za "zlo" nawet te nie ,konieczne.
Nie obraz sie na mnie Renia,, ale moim zdaniem nie potrafisz ironii od prawdy odroznic?
  • Miecznik
19-10-2017, 00:34

Fiskus,ironia,ktora obraza,to wielkie nieporozumienie.Zreszta,to zalezy z jakiego srodowiska sie wywodzimy. Mnie nie bawi mowa lumpenproletariacka,rodem spod budki z piwem.Inni sie z tym dobrze czuja i dla nich to normalne.
Uwazam,ze ta dyskusja nie ma sensu.Zycze ci dobrej nocy i milych snow.Dobranoc.
19-10-2017, 00:44

Ironia NIE MA NIC WSOLNEGO ZE SRODOWISKIEM. , zycze 'plastikowych"Tobie i tylko Tobie nocy,,,Spij ,bo Krolewna jestesBig Grin

ps: bajki pewnie znasz? Big Grin
  • Miecznik
19-10-2017, 00:56

Też bywasz Reniu i histeryczna, i uszczypliwa, i złośliwa. Potrafisz, potrafisz, tylko zwyczajowo łatwiej źdźbło w czyimś oku dojrzeć, niż belkę we własnym. Confused
19-10-2017, 01:25

(18-10-2017, 23:26)iberte napisał(a): Gdyby moj kolega sie tu pokazal.... to na zdrowko.
Nudze sie w barze.
Ale Was to nie gniecie, ....bo klasztor abstynentow.

Prost.

Iberte, skoro się teraz nudzisz przy barze, to może to tylko oznaczać, że twoja kobieta potrzebuje masę czasu na makijaż, lub byłeś leniwy w ciągu dnia Big Grin
Ale wypiję z Tobą - piwkiem, bo piwkiem, ale Prost! Smile
19-10-2017, 01:40

Ferdydurke ,
tym razem jestem bez kobiety.
A te co sie tu kreca, to albo siwe albo uczciwe.
Juz teraz moge spiewac.... noc minela nadaremnie, dupa byla.... ale ze mnie!
Ide lulu.
Skool
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
19-10-2017, 02:01

siwe pomjam....,bo albo,blond a moze braz z odcieniem starej rdzy,
,ze STARE,, ? Smile
19-10-2017, 02:27

Frau:
Trinkst du Bier?

Mann:
Ja.

Frau:
Wieviele Biere am Tag?

Mann:
3 sind üblich.

Frau:
Wie viel bezahlst du für ein Bier?

Mann:
In der Bar um die 3 Euro.

Frau:
Und wie lange trinkst du schon Bier?

Mann:
Ich nehme an, so um die 20 Jahre.

Frau:
Also kostet ein Bier 3 Euro, bei 3 Bier am Tag macht das im Monat 225
Euro. Im Jahr wären das ca. 2700 Euro, richtig?

Mann:
Richtig.

Frau:
Also hast du in den 20 Jahren ca. 54000 Euro ausgegeben, richtig?

Mann:
Richtig.

Frau:
Weißt du eigentlich, wenn du nicht so viel Bier trinken und das Geld das
du dir dadurch sparen würdest, angelegt hättest, dir dann einen
Porsche leisten könntest?

Mann:
Trinkst du Bier?

Frau:
Nö.

Mann:
Wo ist dein Porsche?
[-] 4 użytkowników lubi ten post:
  • fiscus, Miecznik, Renia, uzi80
19-10-2017, 08:56

(19-10-2017, 01:25)Miecznik napisał(a): Też bywasz Reniu i histeryczna, i uszczypliwa, i złośliwa. Potrafisz, potrafisz, tylko zwyczajowo łatwiej źdźbło w czyimś oku dojrzeć, niż belkę we własnym. Confused

Czy ty czytasz to co pizesz?Ja mam wrazenie,ze po 50 jest twoim najwiekszym osiagnieciem zyciowym i bronisz to na wszelkie sposoby.Nie zdajesz sobie sprawy,ze inni tez chca zakladac ciekawe tematy.Pisales mi,ze ja mam tu swoja bande.Prosze,wymien chociaz 2.Kazdy kto chce byc tu aktywny,jest twoja konkurencja.Podcinasz skrzydla tym,ktorzy chca tu cos ciekawego napisac.Pewnie wiesz dlaczego tyle wartosciowych i ciekawych ludzi odeszlo.

Ja lubie cisze i spokoj i nie wmawiaj mi cech,ktorych nie posiadam.Zycze ci sukcesow ale pozwol i innym cos robic.
19-10-2017, 10:53

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości