Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niesamowita kariera rodziny Przyłębski.
(06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a):
(06-09-2017, 21:53)iberte napisał(a):
(06-09-2017, 20:26)ferdydurke napisał(a): Szkoda, że nie mogę już zmienić tytułu wątku, bo zmieniłbym go na "Klejnoty w pisowskiej koronie"

Mozesz zalozyc podtytul....
Np:
"Skarby wirtualnej opozycji" Tongue

Iberte, czekam aż ty podejmniesz ten wątek! Ja kiedy był Bronek i Kopaczowa, to drwiłem z nich, drwiłem z Lecha, drwiłem z Kwacha, drwiłem z elektryka, a teraz drwię z pisuaru. Tongue

Czyli kiedy był Buzek ...to de facto byłeś za Krzakiem? Tongue
06-09-2017, 22:27

Uzi, kpina z X nie oznacza jednoczesnej akceptacji dla Y.

Problem polskiej polityki polega na tym, że masz do wyboru Pest oder Cholera.
06-09-2017, 22:43

(06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a): Iberte, czekam aż ty podejmniesz ten wątek! Ja kiedy był Bronek i Kopaczowa, to drwiłem z nich, drwiłem z Lecha, drwiłem z Kwacha, drwiłem z elektryka, a teraz drwię z pisuaru. Tongue

Wybacz,ale nie podejme tego watku.
On jest pusty....
Oprocz drwin,nic tu nie ma Tongue
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
06-09-2017, 22:54

Inaczej to interpretuje.....brak wymiany Krzaka. ...wynika....albo z niewiedzy albo z aprobaty.
Tym bardziej ze drwiles ze z Lecha (słusznie) i drwiłeś z Kwacha (troche mniej słusznie).
A w miedzyczasie był Buzek.....a w szczególnosci farbowany Krzak-Tak.
06-09-2017, 22:56

(06-09-2017, 22:56)uzi80 napisał(a): Inaczej to interpretuje.....brak wymiany Krzaka. ...wynika....albo z niewiedzy albo z aprobaty.
Tym bardziej ze drwiles ze z Lecha (słusznie) i drwiłeś z Kwacha  (troche mniej słusznie).
A w miedzyczasie był Buzek.....a w szczególnosci farbowany Krzak-Tak.
uzi, ja zająłem się tylko prezydentami III RP, premierów nie brałem pod uwagę. Choć jedna poszła mi na keks totalnie - pani Hanna Suchocka, która wciągnęła Polskę w kajdany konkordatu, które kosztują Polskę z roku na rok coraz więcej - tendencja stale zwyżkowa, bo wypoczęci księża i niezmęczone pracą katechetki mają przed sobą długie życie, a i lekcji religii w szkołach przybywa, więc kształcony narybek o dochód martwić się nie musi, a w nagrodę otrzymała dwanaście lat ambasadorstwa w Watykanie.
06-09-2017, 23:16

(06-09-2017, 22:54)iberte napisał(a): Wybacz,ale nie podejme tego watku.
On jest pusty....
Oprocz drwin,nic tu nie ma Tongue ........ pisze nasz zacny iberte.

Sokrates,moj ulubieniec napisal bardzo madre slowa--"Tak czy inaczej żeń się: jeśli znaj­dziesz dobrą żonę, będziesz szczęśli­wy, jeśli złą – zos­ta­niesz filozofem." Zona jego miala na imie  Ksantypa i teraz wiemy dlaczego zostal  filozofem.
Ferdydurke, zrob temat o milosci.To taka mala terapia i odskocznia od tematow politycznych.Bardzo jestem ciekawa jakie masz zdanie na temat zakochanych? Nie mozesz przeciez byc monotematyczny.Pisz o milosci a sie odmlodzisz.:-)
06-09-2017, 23:21

Tak sobie wróciłem do poprzedniej strony owego wątku....i tak chcąc-nie chcąc nasuneła mi sie pewno maksyma
"Audi multa, loquere pauca" .

Nie ma w parlamencie Andersenów. ....Nie ma takiej posłanki....
Jest Senator Anders .Osoba znane, w szczególnosci srodowiskom polonijnym
Cytowanie biografii Polskiego Generała z Niemeckiej Wiki. ...to już przemilcze. ...
Ale stwierdzenie ze cos ....to sa "miernoty".....no przepraszam. ...
.....
06-09-2017, 23:24

(06-09-2017, 22:54)iberte napisał(a):
(06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a): Iberte, czekam aż ty podejmniesz ten wątek! Ja kiedy był Bronek i Kopaczowa, to drwiłem z nich, drwiłem z Lecha, drwiłem z Kwacha, drwiłem z elektryka, a teraz drwię z pisuaru. Tongue

On jest pusty....
Iberte, skoro wątek jest pusty, to nie wiem po co na niego wchodzisz i komentujesz? Olej go!
Idąc do kabaretu, nie oczekujesz polemiki, tylko zabawy, jeśli kabaret ci się nie podoba to wychodzisz, a nie wdajesz się w dyskusję z artystami.

Olej też inne moje wątki, bo nie są po twojej myśli! 

Pokaż nam jak się to powinno robić! 

Załóż temat! Choć JEDEN! 

Jeśli chcesz polemizować, to polemizuj faktami, a nie subietywnymi ocenami!- vide reparacje wojenne.
06-09-2017, 23:28

(06-09-2017, 23:24)uzi80 napisał(a): Tak sobie wróciłem do poprzedniej strony owego wątku....i tak chcąc-nie chcąc nasuneła mi sie pewno maksyma
"Audi multa, loquere pauca" .

Nie ma w parlamencie Andersenów. ....Nie ma takiej posłanki....
Jest Senator Anders .Osoba znane, w szczególnosci srodowiskom polonijnym
Cytowanie  biografii Polskiego Generała z Niemeckiej Wiki. ...to już przemilcze. ...
Ale stwierdzenie ze cos ....to sa "miernoty".....no przepraszam. ...
.....
Tak sobie twierdzisz czy masz na to dowody?
Specjalnie polecalam na wiki,zeby zasiegnac konkretnych wiesci i oto co wiki mowi:

Anna Anders:
15 stycznia 2016 została przewodniczącą Rady Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa oraz sekretarzem stanu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów i pełnomocnikiem premiera do spraw dialogu międzynarodowego[10]. W marcu tego samego roku przestała pełnić funkcję przewodniczącej ROPWiM, pozostając na pozostałych funkcjach w KPRM.

W 2016 została kandydatką PiS w wyborach uzupełniających do Senatu w okręgu nr 59[11]. W wyniku głosowania z 6 marca 2016 uzyskała mandat senatora IX kadencji, uzyskując 30 661 głosów (47,26%) i pokonując m.in. Mieczysława Bagińskiego, którego poparło 41,03% głosujących[12]. Ślubowanie złożyła 9 marca 2016[13].
06-09-2017, 23:45

Ferdydurke,
bardzo przepraszam, ze zaklocilem spokoj na tym tchniacym obiektywizmem watku.
Owocnej dyskusji zycze.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • phoenix
06-09-2017, 23:50

[quote='Renia' pid='31303' dateline='1504732905']

Ferdydurke, zrob temat o milosci.To taka mala terapia i odskocznia od tematow politycznych.Bardzo jestem ciekawa jakie masz zdanie na temat zakochanych? Nie mozesz przeciez byc monotematyczny.Pisz o milosci a sie odmlodzisz.:-)
eb]
Cytowanie na tym forum to prawdziwa męka, a efekt tego cytowania woła o pomstę do nieba.

Więc jeszcze raz spróbuję!
Renia zaczekam , by temat o miłości założył mistrz krytyki - iberte.
W tym temacie pokaże nam wszystkim jak powinno się prowadzić wartościowy wątek.
06-09-2017, 23:54

No I co Renia. ...posłanka czy senatorka? ....w dodatku z wyborów uzupelniajacych. ..bo pierwotnie z W-wy startowala
Nie ucz mnie biografii polskich parlamamterzystów....bo znam ja lepiej niz ty. ..

A to pytanie czy tak twierdze czy mam na to dowody to do czego sie odnosi?.

No kim sa miernoty?....peowiacy. .???...

(06-09-2017, 22:23)ferdydurke napisał(a):
(06-09-2017, 21:53)iberte napisał(a):
(06-09-2017, 20:26)ferdydurke napisał(a): Szkoda, że nie mogę już zmienić tytułu wątku, bo zmieniłbym go na "Klejnoty w pisowskiej koronie"

Mozesz zalozyc podtytul....
Np:
"Skarby wirtualnej opozycji" Tongue

Iberte, czekam aż ty podejmniesz ten wątek! Ja kiedy był Bronek i Kopaczowa, to drwiłem z nich, drwiłem z Lecha, drwiłem z Kwacha, drwiłem z elektryka, a teraz drwię z pisuaru. Tongue

Ferdydurke. ....Kopaczowa to tez prezydent?.
07-09-2017, 00:06

Ferdydurke,iberte,na MP zakladal tematy.Jeden to pamietam byl--jak byc soba,calkiem ciekawy i mial wziecie.
On i tak dlugo wytrzymal te dyskusje z toba.Zapewniam cie,ze bylo to raczej przez grzecznosc niz prawdziwa chec dyskusji.
Iberte to urodzony optymista. Lubi cie to i dyskutowal z toba ale nie wykorzystuj tego do klotni bo bedzie mu przykro.
Tez mnie ponosi jakie glupie poczynania robi Pis ale nie mam na to wplywu i nie bede sobie psula nerwow.
Jestem na Forum "Na temat" tam sa fachowcy i politycy to sobie czasami tam ulze.
Tak powaznie,to zaloz watek ale nie o polityce.Sprobuj chociaz jeden.
07-09-2017, 00:10

iberte po subiektywnym był myślnik i vide reparacje wojenne. Tongue
Ten wątek jest subiektywny, dlatego była wzmianka o kabarecie.
W kabarecie się bawisz i bijesz brawo, albo wychodzisz z sali, kląc pod nosę, że wydałeś na chałę kasę.
U mnie masz wszystko za friko i jeśli mój kabaret ci nie odpowiada,+ to zmykaj na po 50, gdzie są prowadzone harmonijne dyskusje na tematy codzienne. Tam też nie pobierają za bilet, ale uważaj, bo dają ostrzeżenia za trolowanie Tongue
Jak napiszesz coś nie pomyśli moderatora, to raz dwa klepnie ci 40% ostrzeżeń Tongue

(07-09-2017, 00:10)Renia napisał(a): Ferdydurke,iberte,na MP zakladal tematy.Jeden to pamietam byl--jak byc soba,calkiem ciekawy i mial wziecie.
On i tak dlugo wytrzymal te dyskusje z toba.Zapewniam cie,ze bylo to raczej  przez grzecznosc niz prawdziwa chec dyskusji.
Iberte to urodzony optymista. Lubi cie to i dyskutowal z toba ale nie wykorzystuj tego do klotni bo bedzie mu przykro.
Tez mnie ponosi jakie glupie poczynania robi Pis ale nie mam na to wplywu i nie bede sobie psula nerwow.
Jestem na Forum "Na temat" tam sa fachowcy i politycy to sobie czasami tam ulze.
Tak powaznie,to zaloz watek ale nie o polityce.Sprobuj chociaz jeden.
Renia zołożyłem nawet dwa i oba usunięto Big Grin
07-09-2017, 00:19

Ferdydurke,
jesli chcesz pisac o 50- ce, to idz na 50- ke.
Jesli to nie twoje klimaty, to przestan malowac ludziom dupy, bo to ciotowate zachowanie jest.
Podziekowalem za twoj kabaret i za bilet mi zwracac nie musisz.
Ale nie krzycz za mna, bo nie lubie tego.
Do tej pory staralem sie byc mily...
07-09-2017, 00:37

Renia zajrzałem do archiwum tego forum i stwierdzam, że jest jeszcze parę tematów apolitycznych mojego autorstwa na tym portalu ;=))

(07-09-2017, 00:37)iberte napisał(a): Ferdydurke,
jesli chcesz pisac o 50- ce, to idz na 50- ke.
Jesli to nie twoje klimaty, to przestan malowac ludziom dupy, bo to ciotowate zachowanie jest.
Podziekowalem za twoj kabaret i za bilet mi zwracac nie musisz.
Ale nie krzycz za mna, bo nie lubie tego.
Do tej pory staralem sie byc mily...

iberte, wisi mi i dynda to co ty lubisz, a na po 50 nie będę wchodził, bo nawet jak coś napisze, to zostanie usunięte, a moder klepnie mi następne 40% ostrzeżenia i będę musiał zakładać nowy adres mailowy. Po co mi to.
Tobie się to podoba, to bądź bywalcem tego wątku, mnie się nie podoba i mam odwagę napisać to otwarcie.
Nikogo nie obraziłem , nie trolowałem, tylko pytałem gdzie są moje odpowiedzi na posty skierowane do mnie! 
Jeśli moderator uważał dyskusję za niewłaściwą, to powinnien usunąć wpisy obu stron, a tego nie zrobił! Angry
07-09-2017, 00:38

(06-09-2017, 22:54)iberte napisał(a):

On jest pusty....

Jak to nic?
Ja tu widzę (po raz lolejny ) głośne wołanie, żeby nie rzec: dziki ryk autora o Aufmerksamkeit.
"Piruetów " Reni tez trudno nie dostrzec  Big Grin
07-09-2017, 06:55

Wczoraj to nie byl dobry dzien dla nas.Niemcy maja racje,ze zamykaja swoje gabinety lekarskie w srode.To nie poniedzialek a sroda robi nam bubu z mozgu. Dobrze,ze to chwilowe,dzisiaj odespia i wieczorem znowu beda w formie.
Moje lapki prawie wydobrzaly,trzeba nadrobic zaleglosci.
Ferdydurke,zakladaj jakis ciekawy temat.
07-09-2017, 12:38

Renia zamieniła pogodniaka na Ferdydurke i teraz tego nagabuje o nowe ciekawe tematy.
A tu tylko....ciemność  Cool

Pogodny przynajmniej konfabulatorem niezłym był 
i wypisywal takie pierdy, że można było się pośmiać. Do bólu brzucha  Big Grin Big Grin Big Grin
Nowa ofiara baletnicy tylko nudzi marudzi narzeka i...podaje statystyki. O dżizis  Sad  
07-09-2017, 17:03

(07-09-2017, 17:03)phoenix napisał(a): Renia zamieniła pogodniaka na Ferdydurke i teraz tego nagabuje o nowe ciekawe tematy.
A tu tylko....ciemność  Cool

Pogodny przynajmniej konfabulatorem niezłym był 
i wypisywal takie pierdy, że można było się pośmiać. Do bólu brzucha  Big Grin Big Grin Big Grin
Nowa ofiara baletnicy tylko nudzi marudzi narzeka i...podaje statystyki. O dżizis  Sad  
 hm !!!  Rolleyes
07-09-2017, 19:01