No to ciesze sie! Milego dnia i dobrej zabawy zycze!

Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
TO MY NOWI I DOBRZE NAM TAK :-)
|
No to ciesze sie! Milego dnia i dobrej zabawy zycze!
![]()
18-05-2017, 13:21
I tak się kończą telenowele.
Jeden rzuci idiotyczny temat i wszystkich uśmiercił... Autorko tematu jesli jeszcze raz przyjdzie Ci chęć zakładania podobnych wątków, wróć na ten i zobacz jakie przyniósł żniwa .Czy opłacało sie takim ziarnem obsiewać pola.Czy towar byl wart tej ceny. Miłego dnia życzę wam wszystkim i sobie samej .
18-05-2017, 14:11
Zniwo? To raczej posucha intelektualna co poniektorych myslacych inaczej.Twoj ton kaznodzieji,swiadczy tylko jak niewiele wiesz o zakladaniu tematow.O co chodzi?-jest wulgarny?,obraza uczucia religijne? a moze ubliza komus?Zanim cos napiszesz,sprecyzuj swoje mysli i podawaj odrazu konkrety.Chcesz tu wprowadzic dyktature czy rezim? A moze chcesz wyploszyc stad i tak juz mala garstke userow?
18-05-2017, 14:24
Reniu reżim to slowo mi nieznane w praktyce ale widzę,ze tobie nie jest obce wiec zabłyśnij swoim intelektem i wytknij mi gdzie jest w mojej praktyce.
18-05-2017, 14:30
(17-05-2017, 12:21)Renia napisał(a): Ostatnio przybylo na nasze Forum,kilka nowych i milych userow.Wszyscy jestesmy rozbitkami z bylego MP i niektorzy doskonale sie znaja.Widze jednak,ze ostatnio przybyli mimo,ze inteligentni i blyskotliwi,nie moga sobie tutaj odpowiedniego miejsca znalez.Wchodza bardzo ostroznie na rozne tematy ale ja wyczuwam,ze oni sa nie do konca pewni,czy sa na wlasciwym miejscu. Tu nie trzeba chodzic na paluszkach.Najlepiej zakladac swoje tematy jak dawniej i zaaklimatyzowac sie tu na fest. Majami,Krewetka,wy macie cechy przywodcy.Wezcie sprawe w swoje rece i dajcie wiatr w zagle a bedzie sie dzialo. Reniu, jeszcze raz serdeczne podziękowania ode mnie za tak sympatyczne przywitanie mnie, między innymi. ![]() ![]() Miłego, spokojnego dzionka życzę.
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Mark Twain
18-05-2017, 14:34
Oj, Pani Moderator, ales Wasci strzelila z bata! Nie wydaje mi sie, ze Renia zalozyla idiotyczny temat, tylko my wszyscy przyczynilismi sie do tego jak on na chwile obecna wyglada. Przynajmniej, ja to tak widze..
Po co sobie nawzajem wytykac.. nasze projekcje? Jestem nadal za tym, aby miecze pozostaly tam gdzie ich.. miejsce!
18-05-2017, 14:41
Pofatygowalam sie do Wiki,zeby bylo bardziej wiarygodne:
Reżim, także reżym[1] (fr. régime – porządek) – rygor, popularnie używany w znaczeniu pejoratywnym rząd, władza, system władzy, zwłaszcza nielegalny, nieuznawany, bezprawny, pochodzący z uzurpacji.
18-05-2017, 14:44
No musze sie z Toba zgodzić Ychna ze treść nie jest głupia,a głupie bylo dopuszczenie do takiej sytuacji.
Tu musze zwrócić honor co czynie. Reniu ja definicję znam doskonale Poprosiłam Cie o pokazanie na moim przykładzie co mi zarzucasz.
18-05-2017, 14:46
Czasami piszemy na szybko, lub za szybko, nie baczac jak to zostanie odebrane, bywa!
Najwazniejsze, ze potrafi sie przyznac i przeprosic.. ![]() i prosze mi nie zazrzucac pouczania, bo nie taki jest moj cel ![]() Ja tez dzisiaj wrocilam na 50. do swojego tekstu, bo wydawalo mi sie, ze ktos moglby go opacznie zrozumiec.. a, przeciez nie chcialam nikogo ani urazic, ani zranic.
18-05-2017, 14:55
Ja nie będę nic edytować wyszlo to z pod mojego pióra i już tak zostanie.
Napisałam szybciej niż pomyślałam,ale tak to jest jak się pisze na czerwonym świetle Zwróciłam honor i nie twierdze z uporem maniaka ,ze racja leży po mojej stronie.
18-05-2017, 15:06
Ja tam niczego nie edytowalam, tylko dodalam male sprostowanie!
![]() ![]() ![]() Lec na zagadki, bo masz zaleglosci..
18-05-2017, 15:09
Teraz lecę na siłownię potem zajrzę.
18-05-2017, 15:10
O matulu . Że tak pojade tytułem filmu " wiele hałasu o nic "
Może niech się Renia wypowie jako gospodyni na swoim temacie. (17-05-2017, 22:52)Renia napisał(a): Dzieki tobie Diego,znowu Forum zaczyna dzielic sie na 2 obozy.Chodzisz za dziewczynami i caly czas krytykujesz co kto napisze.To jest upierdliwe i nieprzyzwoite tak chodzic za kims i nekac go.Odpusc sobie ,nie badz taka zasadnicza. Nic dodac , nic ując . Dzieki Renia za obiektywizm . Na siłe siedziec tu nie bedziemy .
18-05-2017, 20:15
Majami,ja zauwazylam tu dziwna rzecz.Ta pierwsza fala emigrantow z MP.ktora tu przybyla przed nami,to grupa
ze specjalnymi uprawnieniami cos w rodzaju grupy wybranej przez Boga.Cala reszta,ktora tu z czasem naplywa too intruzy,ktorzy chca im zabrac teren i sie szarogesic.Bronia wiec to miejsce jak Burek zagrode.Tu szczekna,tu warkna a tam ci nogawke obsikaja.To Forum nigdy nie rozwinie skrzydel,chyba,ze Fabek przemowi im do rozumu,ze mu psuja robote.
18-05-2017, 21:53
Renia , znamy sie nie od dziś. Nic na siłę. Doskonale zdiagnozowałaś problem.
Renia , znamy sie nie od dziś. Nic na siłę. Doskonale zdiagnozowałaś problem. Moze juz czas na niezalezne forum ?
18-05-2017, 22:09
(17-05-2017, 15:52)iberte napisał(a): Skoro ta reklama jest za darmo i za znaczek nie trzeba placic.... to wykorzystam. Kto na tym forum jest docentem? No chyba mnie nie masz na myśli, ale gdyby tak było, to przypomnij mi co było z tym 2005 rocznikiem ![]()
18-05-2017, 23:31
Przekaz trafil do adresata.
Buteleczka ktorej nie zuzyles do bigosu. Bigos zjadlem a flaszke czekam ponad rok. Witaj.
18-05-2017, 23:43
18-05-2017, 23:48
Docent to Docent
![]()
18-05-2017, 23:50
Zośka ty to jesteś produktywna - w niecałe dwa tygodnie szafnełaś prawie tyle postów na tym forum, co ja w 3,5 roku ;=))
18-05-2017, 23:53
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|