Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Wątek zamknięty
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO MY NOWI I DOBRZE NAM TAK :-)
reniu , cos ci sie znowu pomylilo, admin zarabia na kazdym klick klick klick, siedzicie i tak na mp , wiec o co sie awanturujesz , ja nie wyrzucam was z tego forum tylko radze pilnowac swoich intelektualnych wypowiedzi na mp a potem do adwokata zeby podal do sadu zlodzieji

´bez was nie mialabym tu takiego ubawu po pachy, dalej tak,
17-05-2017, 22:26

Diego. ...bardzo fajnie to wypunktowałaś ( szacun Smile )....ale czy całe to przedsięwzięcie ma choćby minimalne szanse powodzenia? .
To są sprawy błahostki ....w których zapewne druga strona też ma swoje argumenty .
17-05-2017, 22:40

Uzi,ale czy komentarze pisane na forum , na forum otwartym , jest materialaem intelektualnym, podlegajacym ochronie prawnej, druga strona twierdzi ze zostala okradziona ze swojej tworczosci, jakiegos produktu, wiec zeby to wyjasnic , nalezy najpierw podac definicje kradziezy intelektualnej i mysle ze zainteresowane osoby beda zmuszone do wycofania sie z z zarzutu czynu przestepczego
17-05-2017, 22:45

A jaki jest juz sens udowadniania czegokolwiek, niech kazdy ma te swoja racje !  Wink
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
17-05-2017, 22:51

Dzieki tobie Diego,znowu Forum zaczyna dzielic sie na 2 obozy.Chodzisz za dziewczynami i caly czas krytykujesz co kto napisze.To jest upierdliwe i nieprzyzwoite tak chodzic za kims i nekac go.Odpusc sobie ,nie badz taka zasadnicza.
Mnie to meczy i byloby lepiej,zebys nie komentowala moich wpisow.

To nie na moje nerwy,mam na dzisiaj dosc klikania na Forum.Dobranoc.
17-05-2017, 22:52

reniu ty krzyczysz ze cie okradaja a ja tylko wyjasnilam ze to nie jest tak jak ty twierdzisz
17-05-2017, 22:54

..oj, tam, oj, tam..  Reniu, pozwol sie dziewczynom do siebie przyzwyczaic!  Smile
Pamietasz, jak na mnie na poczatku i "przed poczatkiem".. warczalas?  Cool ..  Tongue
17-05-2017, 22:55

no w koncu jestem osoba samodzielnie myslaca i analizujaca

w sposob grzeczny ,kulturalny , w taki sposob w jaki sie prowadzi dyskusje i zobacz ile forumowiczow sie do dyskusji przylaczylo, na nikogo nie warcze, nie obrazam nie uzywam negatywnych przymiotnikow , wiec o co ci chodzi, dyskusja jest konstruktywna
17-05-2017, 22:55

Diego, to nie bylo do Ciebie!  Smile
17-05-2017, 22:59

Tak , Ychna , wiem,
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • ychna
17-05-2017, 23:03

Jest takie przyslowie, jak sie siedzi w szklanym domu, to nie rzuca sie kamieniami!  Shy

A tak ....ogólnie rzecz biorac. ...to całe te dywagacje w moim mniemaniu sensu nie mają; nowi userzy bądż userki sami sie zaaklimatuzuja. ...zreszta tak na marginesie. ...to ...my sie wszyscy znamy wirtualnie. ..lub tez realnie Smile.
Temat powinien zakończyć sie powitaniem i życzeniami miłej korespodencji. ...ewentualnie miłym wsponkiem tego co było.
  • Krewetka

uzi, ale kiedys nalezaloby zaczac kulturalnie dyskutowac, zapomiec o tym co bylo i zyc tym co jest, nie nalezy sie ze wszystkim zgadzac i kazdemu przytakiwac,nalezy miec wlasne spojrzenie na swiat i ludzi i nalezy akzeptowac spojrzenie innych,

jezeli renia w dalszym ciagu uwaza ze dokonano przestepstwa, no to trudno,ale wydaje mi sie ze po tej dyskusji , moze dojdzie do wniosku ze nie warto sobie i innym takimi sprawami glowy zawracac , bo to nie jest to na co wyglada
17-05-2017, 23:09

Diego...kulturalne dyskusje na tym forum akurat sa standardem.
Być może czasem ... (choćby i z mojego powodu ) ...pewne żarty...pewne polemiki sa dla niektorych niezrozumiałe. ....ale ...sadze....ze takowe drobne animozje maja szanse zniknać.
A co do kwestii zapomnienia. ...no ja stosuje zasade ....ze lepiej zapomnieć. ...taka...."tabula rasa" Smile .

(17-05-2017, 22:45)Diego10 napisał(a): Uzi,ale czy komentarze pisane na forum , na forum otwartym , jest materialaem intelektualnym, podlegajacym ochronie prawnej, druga strona twierdzi ze zostala okradziona ze swojej tworczosci, jakiegos produktu, wiec zeby to wyjasnic , nalezy najpierw podac definicje kradziezy intelektualnej i mysle ze zainteresowane osoby beda zmuszone do wycofania sie z z zarzutu czynu przestepczego

Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie;sadze że napisanym postem. ..np:moim. ...może
.."ewentualnie" posługiwać sie administrator danej strony.

Z tym że....no pomyśl Diego Smile .
17-05-2017, 23:17

juz doszlam do wniosku, wiesz czasami jest fajnie z rodakami pogadac , az piszcze do rodakow, chetnie ludziom pomagam i lubie ludzi obojetnie jakiego pochodzenia i koloru skory, ale...... no wlasnie ale na kazdym forum spotykam sie z negatywnym nastawieniem do mojej osoby, hm nie wiem ,moze jestem tak zadufana w sobie ze nie spostrzegam swoich wad, nie mam pojecia ,
17-05-2017, 23:28

Fajnie że pomagasz. ...że....chcesz pomagać. ....a Co do pozostałych kwestii. ...no to ja moge tylko odpowiadać za siebie. ..a nie za ogółSmile .
17-05-2017, 23:37

jezeli chodzi o kulturalne dyskusje , to spojrz na wpis krewetki i zyty , nie znam tych osob, nie wiem czy sa to kobiety czy mezczyzni a moze jedno i drugie a w jaki obzydliwy sposob wyrazaja swoja niechec w stosunku do mnie,

o dyskryminacji ja pisalam a zyta wstawila filmik o bardzo brzydkiej tersci , zalosne postepowanie,
17-05-2017, 23:51

"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem."
Mark Twain
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. 
Mark Twain
18-05-2017, 12:39

A nie lepiej byloby rozbroic sie ? Pochowac miecze, gdzie ich miejsce?  
Dac sobie czas i sprobowac od nowa?  Smile
18-05-2017, 13:05

Nooo, całkiem dobra myśl.
Polecam również, tym wiecznie wojującym, obrażającym się i innych, wiecznie mającym rację.

Miłego dnia
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. 
Mark Twain
  • Renia
18-05-2017, 13:10

Wątek zamknięty

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: