Jesli przeszkadzamy , to ne ma sprawy ?
Przyszlismy tu w liczbie siedmiu i takim samym szykiem mozemy sobie stworzyć własny portal. Bo generalnie stać nas na to.
Mamy sie dostosować , czy wolno nam myśleć samodzielnie ???
Wg mnie, nie warto przenosic antypatii i zlosci z innych portali, a, jesli juz sie nie da z kims pisac, mozna tego usera omijac, to dobrze funkcjonuje! ew. zablokowac, wtedy wpisow danej osoby nie widzimy i nie musimy czytac.
ychna, nikt tu nic nie przenosi. Diego, zejdż ze mnie i tyle.
Portal Nasze Niemcy ma wystarczajaca reklamę . Codziennie za zupełne friko mozna poczytać wklejki na MP.
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post • Krewetka
(16-05-2017, 19:14)iberte napisał(a): Wiedzialem,ze tak bedzie...
Obiecanki,cacanki i na zacierkach sie skonczy.
Czlowiek wraca zmeczony z pracy.... a sernika nie ma.
Juz a jakies usmiechnietej twarzy nie wspomne.
Wszystko powaznie zajete zyciem.
Ja jestem bardzo niepoważne zajęta życiem.
Jeśli o sernik chodzi, jestem w stanie go przygotować, tylko czas i miejsce muszę mieć podane.
Tak w kosmos to ja serników nie wystrzelam
Za dużo roboty z sernikiem.
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Mark Twain
Krewetka,
kilka razy probowalem upiec to ciasto( ktorego nazwy nawet nie chce wymieniac) i doszedlem do wniosku, ze sa wazniejsze sprawy do zalatwienia
Ale dobrze wiedziec, ze jest ktos kto potrafi.
Pozwol,ze zwroce sie do ciebie, gdy mnie znowu najdzie.
Jak nie jak tak
Wiarus, Majami, proponuję spotkanie przy szkockiej. Na rozgrzewkę, bo ciągle pada.
Wy sobie o starych Polakach pogadacie, a ja sernik w tym czasie ukręcę.
Najlepiej smakuje ciepły.
Ja taki lubię, gdy jest jak pianka.
Rozpływa się w ustach.
Mniam
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Mark Twain