Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.
Big Grin 
(12-05-2017, 23:40)Majami napisał(a): Przenies tu swoje blogi. Tomaszowi też juz dałam namiar wczoraj. Jak wróci z Polski to spoko bedzie tu pisał bez cenzury i czekania tydzień  na wstawienie bloga .

Spójrz! Ty proponujesz mi przeniesienie moich blogów tutaj. Po co? Skoro tutaj panuje taka sama cenzura jak na MP.
Po co mam tu pisać, skoro dwa moje tematy dotyczące Unki, która była tu moderatorem zostały zdjęte? 
Czy tak trudno jest odpowiedzieć na proste pytania? Czyżby ktoś miał nieczyste sumienie i dręczą go moralne rozterki?
Skoro dwukrotnie zlikwidowano ten temat, to ktoś ma nieczyste sumienie.
13-05-2017, 00:55

Moim skromnym zdaniem to przenieść to można buty do lub od szewca a nie "blogi". Na to wymagana jest zgoda i przede wszystkim zaPOtrzebowanie. PiSmactwo tego "dżentelmena" może i byłoby POczytne ale na jakichś forach KODu lub innych antyPOlskich stronkach .Wszędzie gdzie POjawiaja się pstrągotreści  administracja ma problemy. Nie ukrywam że wPiSami /z tamtego POrtalu - blog ...../godzącymi w dobre imię Polaków, a także obrażającymi uczucia patriotyczne zainteresowałem wybrane biura poselskie w kraju ,a także pewną instytucję. Przed długim wekendem zapewniano mnie ze sprawa jest na etapie badania. To tyle na dzień dzisiejszy od szeregowego panie pstrong Smile . I zakańczam te tematykę na forum publicznym ,bo nie każdy chce to czytać. Wiem jednocześnie ,że gdzie się POjawiacie tam się ciągnie za wami taka smuga ...... Cauje ronczki Smile ps.'tylko patrzeć jak ściągniecie tu hellenke barbarose i doline.-ale wierze w czujność mądrych ludzi/

13-05-2017, 01:08

(13-05-2017, 01:20)ferdydurke napisał(a): [quote pid='24666' dateline='1494630533']
Szeregowy Subarr buty do szewca się zanosi, a nie przenosi!  Big Grin  Języka ojczystego zacznijcie się uczyć, bo jako kapuś powinniście wiedzieć o czym donośicie! Tutaj już w pierwszym zdaniu zademonstrowaliście światu, że z językiem ojczystym macie problemy! Jak to mawiali w dawnych czasach? " Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie donośiciela" Big Grin

[/quote]

Zanieść to się może na burzę. Czasem wielką czasem malutką - dajmy czas czasowi. /do następnej miesięcznicy Smile/
13-05-2017, 01:34

(13-05-2017, 01:34)Subarru napisał(a):
(13-05-2017, 01:20)ferdydurke napisał(a): [quote pid='24666' dateline='1494630533']
Szeregowy Subarr buty do szewca się zanosi, a nie przenosi!  Big Grin  Języka ojczystego zacznijcie się uczyć, bo jako kapuś powinniście wiedzieć o czym donośicie! Tutaj już w pierwszym zdaniu zademonstrowaliście światu, że z językiem ojczystym macie problemy! Jak to mawiali w dawnych czasach? " Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie donośiciela" Big Grin

Zanieść to się może na burzę. Czasem wielką czasem malutką - dajmy czas czasowi. /do następnej miesięcznicy Smile/
[/quote]
No tak szeregowy Subarr 10 czerwca znów będziecie stać na baczność z dumną miną konfidenta Tongue
13-05-2017, 01:41

(13-05-2017, 01:41)ferdydurke napisał(a):

No tak szeregowy Subarr 10 czerwca znów będziecie stać na baczność z dumną miną konfidenta Tongue
[/quote]

Oj tam Oj tam Smile  może tak być że się sPOtkamy w pewnej sali. Ja PO prawej stronie takich POubieranych w czorne płachty, a pseudobloger PO lewej ich ręce - ba ja nadal się czuje urażony Sad /mało tego każdy, kto tamto bezeceństwo czytał ma POdobne do mych odczucia - zgadnij tylko czemu ci tego nie usunęli ?/ Ludzie ludziom .......... Zofia eN
13-05-2017, 01:53

(13-05-2017, 01:53)Subarru napisał(a):
(13-05-2017, 01:41)ferdydurke napisał(a):

Oj tam Oj tam Smile  może tak być że się sPOtkamy w pewnej sali. Ja PO prawej stronie takich POubieranych w czorne płachty, a pseudobloger PO lewej ich ręce - ba ja nadal się czuje urażony Sad /mało tego każdy, kto tamto bezeceństwo czytał ma POdobne do mych odczucia - zgadnij tylko czemu ci tego nie usunęli ?/ Ludzie ludziom .......... Zofia eN
[/quote]

Jak zwykle bredzicie Subarr! Do was Subarr nie potrafi dotrzeć informacja, że ja od 32 lat nie mam nic wspólnego z polską polityką! Ja jestem uważnym i OBIEKTYWNYM obserwatorem polskiej sceny politycznej i pozwalam sobie na komentowanie aktualnej sytuacji, która mnie ani parzy, ani ziębi. Dynda mi to, ale żal mi przyjaciół, którzy w tym cyrku muszą żyć.
13-05-2017, 02:23

Witam.

Zgłoszony post został usunięty. Informacja dla niepoinformowanych... za przekrzykiwanie się będą ostrzeżenia.

Pozdrawiam.
| Zarabianie w internecie |

Znajdziesz mnie na facebook'u, instagramie oraz youtubie.
13-05-2017, 10:29

(12-05-2017, 21:39)uzi80 napisał(a):
(12-05-2017, 17:01)Anita napisał(a): To podobnie jak jak jaWink

A tak na marginesie to dlaczego na naszym forum nie ma tematu o sexie ?

Ja to może bym i nawet o seksiku popisał. ...ale z natury wstydliwy i nieśmiały jestem Tongue .

Jaki skromnyWink
13-05-2017, 10:45

Wszystkim Mamom w dniu ich swięta serdeczne zyczenia Smile
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Krewetka
14-05-2017, 08:13

Podpisuje się pod życzeniami dla Matek Smile .
Nie wiem jak u was ale u mnie zapowiada się na słoneczną niedziele.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Krewetka
14-05-2017, 09:02

Na razie jest nieżle Ostatnie dni były bardzo piękne. Przelałam kwiata i teraz go suszę Big Grin
14-05-2017, 09:07

Również dołączam się do życzeń.
14-05-2017, 09:20

(14-05-2017, 09:07)Majami napisał(a): Na razie jest nieżle Ostatnie dni były bardzo piękne. Przelałam kwiata i teraz go suszę Big Grin

No to przynajmniej problem z podlewaniem zniknie Smile ,także jakieś plusy są .
14-05-2017, 10:03

Dzieńdoberek kawoszom Smile
15-05-2017, 08:10

Wiarus, kwiatek bedzie zył Smile Po wykręceniu przelanych korzeni i 3 dniach suszenia podnosi piekne kwiaty i cieszy oko. Zwiekszyłam powierzchnie parowania wyciągajac go z doniczki.
15-05-2017, 08:47

Witajcie.Widze,ze jest jakis problem z blogiem.Taka moda teraz nastala na blogi,bo nie wiem.Na MP,nie bylo blogow.Mozna bylo sobie zalozyc temat i tam dyskutowac.Widze,ze sie docieracie.Glowy leca ale takie sa skutki uboczne zazartej dyskusji.
Na klotnie i nagonki jak bylo za dawnych czasow,tu nie ma miejsca i dobrze.Jestesmy tu,zeby odpoczac,wymienic swoje watpliwosci i stworzyc fajna grupe,ktora sie lubi.Aklimatyzacja troche potrwa bo jedni musza odpusci tamci ustapic a jeszcze inni nauczyc sie tolerancji.Jestesmy dorosli i dojdziemy do porozumienia,czego i sobie zycze:-)
15-05-2017, 10:47

Dzieńdoberek Majami oraz pozostałym.
Kawunia...
Kawunię to ja lubię fusiastą, czarną i bez.
Bez dodatków.
Wczoraj piłam taką od serca u mojej ulubionej barmanki, do tego banany pieczone w cieście, polane miodem.
Mmmm, palce lepkie wylizałam.
Głód cukrowy zaspokoiłam na długie tygodnie. Smile

A Wy co do kawki macie?
... Chociaż sobie poczytam ?
Nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. 
Mark Twain
15-05-2017, 13:51

U mnie bida Sad
Nic do kawki normalnej . Pozwalam sobie lekko posłodzicć espresso Smile
15-05-2017, 17:08

Gratuluje Majami udanej reanimacji roślinki Smile .
Co do kawy,no to fusiasta bez cukru,kiedyś stałeym dodatkiem do kawy były 2,3 papierosy.
Na szczescie mam to już za sobą Smile .
15-05-2017, 18:17

Wlasnie pije czarna, fusiasta bez cukru, kiedys bym za pieruna takiej nie ruszyla, zawsze przez filter, ale, teraz widze, ze taka lepiej kopie, a przy papierzyskach kop potrzebny! 
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
15-05-2017, 18:21

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości