Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ten portal to....
Oby slowa Twoje zostaly wysluchane i ..zrozumiane ! Wink
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
28-01-2014, 18:47

Witam Lancera! Miło zobaczyć, że są ludzie, którzy mają podobny sposób widzenia wolności słowa, co nie musi oznaczać, że mamy te same poglądy! Wink
Tu uwaga do FABKA! Nie każda wymiana poglądów musi być bezemocjonalna i sterylna.
Kiedy puszczą nam nerwy i popełnimy Faux pas, to przypuszczalnie jako ludzie myślący i w miarę kulturalni będziemy się naszej wypowiedzi wstydzić!
Nikt nie chce uchodzić za CHAMA, to właśnie ingerencje moderatorów pozwalają nam na bezkarne bycie chamem, bo ślad naszej wpadki jest likwidowany i nie musimy się martwić tym, że ktoś obróci parę kart w kronice, by przypomnieć nam naszą hańbę. Smile
28-01-2014, 20:40

[quote="ferdydurke"]Witam Lancera! Miło zobaczyć, że są ludzie, którzy mają podobny sposób widzenia wolności słowa, co nie musi oznaczać, że mamy te same poglądy! Wink
Tu uwaga do FABKA! Nie każda wymiana poglądów musi być bezemocjonalna i sterylna.
Kiedy puszczą nam nerwy i popełnimy Faux pas, to przypuszczalnie jako ludzie myślący i w miarę kulturalni będziemy się naszej wypowiedzi wstydzić! (...)

Witam również Smile
Nie wyobrażam sobie, żeby mieć we wszystkim te same poglądy ! To niemożliwe Wink
Ale co zauważyłem w dyskusjach w innych miejscach istotne jest, aby swoje poglądy umieć przedstawiać bez narzucania ich nieomylności nikomu Tongue
Z drugiej strony adwersarze powinni poglądy innych szanować niezależnie, czy im się podobają, czy nie.
I tu wraca temat ad personam, czy ad rem ... Wiadomo !
Co do puszczania nerwów, to mam na to lekarstwo Smile
Trening panowania nad emocjami, bo to przydaje się nie tylko w necie Wink
29-01-2014, 00:05

Brak nam tu pewnej płynności przebywania tu w tym samym czasie, ale ja czuję się świetnie, kiedy wiem, że ta druga osoba nie oczekuje ode mnie poklasku i tego samego zdania na tematy trudne! To jest niesamowity luksus, którym chcę się delektować, bo jest on bardzo rzadko występującym zjawiskiem u osób polsko-języcznych!
Ja obiecuję z mojej strony codzienną obecność na tym forum, może uda nam się coś tu rozwinąć!

By było jasne z Fabkiem układu nie mam, żadne dywidendy nie zostały mi obiecane!
29-01-2014, 00:23

Z drugiej strony adwersarze powinni poglądy innych szanować niezależnie, czy im się podobają, czy nie.
29-01-2014, 00:29

ferdydurke napisał(a):Brak nam tu pewnej płynności przebywania tu  w tym samym czasie, ale ja czuję się świetnie, kiedy wiem, że ta druga osoba nie oczekuje ode mnie poklasku i tego samego zdania na tematy trudne! To jest niesamowity luksus, którym chcę się delektować, bo jest on bardzo rzadko występującym zjawiskiem osób polsko-języcznych!
Ja obiecuję z mojej strony codzienną obecność na tym forum, może uda nam się coś tu rozwinąć!

By było jasne z Fabkiem układu nie mam, żadne dywidendy nie zostały mi obiecane!

No widzisz? Kto pierwszy ten..lepszy... 
29-01-2014, 00:30

Lancer,

gdyby adwersarzom nie podobaly sie poglady innych* to nie wzbudzalyby one (owe poglady) az tylu emocji co wzbudzaja.. ze lata sie za ich autorami po calym necie..

Wink[/quote]

W tym rzecz, moim zdaniem, że drobne i zdrowe emocje powinny wzbudzać co najwyżej próby uzasadniania i obrony swoich racji, a nie krwiożercza chęć chłostania kogoś za jego poglądySmile

Hmm, latanie za autorami po necie, jak rozmowa jest w jednym miejscu ?
To zjawisko jest mi obce, bo nie potrzebuję wymądrzać się na siłę Tongue
Zresztą w ogóle nie potrzebuję się wymądrzać, jak to bywało u niektórych googlowiczów w pewnym portalu, którego nazwy nie wymienię z wrodzonej przyzwoitości Big Grin
29-01-2014, 00:49

Lancer,
prosze, jesli cytujesz to uzyj prosze opcji w prawym gornym rogu "Cytuj" - bo inaczej wychodzi kogel mogel..
29-01-2014, 02:41

ychna napisał(a):Z drugiej strony adwersarze powinni poglądy innych szanować niezależnie, czy im się podobają, czy nie.

Lancer,

gdyby adwersarzom nie podobaly sie poglady innych* to nie wzbudzalyby one (owe poglady) az tylu emocji co wzbudzaja.. ze lata sie za ich autorami po calym necie..

Wink

Szacunek kończy się w momencie,gdy staje się to odgrzewane kilkakrotnie.

Piszcie sobie co chcecie o innych bywalcach forum,ale weźcie do serca,ze nie różnicie się od nich niczym.
Oni kiedyś zalali majonez wy naszych.

Macie szanse stworzyć coś własnego bez udziału "tych innych"
Wiem,ze teraz bede beee,ale powiem to co zawsze i wszędzie piszecie

Kazdy ma prawo do własnego zdania,a moje zdanie jest właśnie takie.
30-01-2014, 12:18

Wy czy my? ze tak zapytam..
30-01-2014, 20:07

ychna napisał(a):Wy czy my? ze tak zapytam..

Ychna ,a mozna zapytac o czym wy wlasciwie mowiliscie?Bo nie mam zielonego pojecia!

Oczywiscie na odpowiedz bede czekal do jutra ,ale kiedys sie zmieni czas oczekiwania .....
Otro dia mas sin verte
30-01-2014, 21:22

jacintoromeo napisał(a):
ychna napisał(a):Wy czy my? ze tak zapytam..

Ychna ,a mozna zapytac o czym wy wlasciwie mowiliscie?Bo nie mam zielonego pojecia!

Oczywiscie na odpowiedz bede czekal do jutra ,ale kiedys sie zmieni czas oczekiwania .....

Witaj Jacintoromeo, trudno streszczac to co jest napisane, moze jak znajdziesz czas i ochote ...sam poczytasz! Ja musze bardzo wczesnie wstac a, ze jestem od 04,oo na nogach to mam nadzieje, ze mi wybaczysz;

Pozdrawiam - Ychna Smile
30-01-2014, 23:16

Poczytalam sobie... i ...
uchachalam sie po pachy... a, dlaczego? slowa swoje.. a, zycie swoje! 
Jak przyslowie möwi: Zycie pokaze! no i...pokazalo...
Tutaj nadal czysciutenko, milutenko i na temat !  Smile 

Czyli co? Najgorsze kanali i kreatury potrafia to...czego samozwancze idealy nawet po milionach lat gwiezdnych na marsie sie nie naucza...
A tak bardzo sie dziewcze po Tongue ci Tongue  lo ....  Idea
20-06-2014, 11:11

Ychna chyba kazdy z nas potrzebowal przymusowego urlopu:-)
20-06-2014, 13:54

[Obrazek: ChomikImage.aspx?e=1VZnkWqHA-TcHPq5pdygW...IX9Vw&pv=2]
20-06-2014, 17:33

Ja nie siedze tylko.. leze..
20-06-2014, 17:36

a to nie do Ciebie było Wink
20-06-2014, 17:38

Anita napisał(a):Ychna chyba kazdy z nas potrzebowal przymusowego urlopu:-)
ale jak komunikatory donosza ...nie wszystkim to pomoglo... 
Ploty, popierduchy i tak w kolo.
Nie wierze, ze na trzezwo !  Zreszta zawsze  watpilam, ze trzezwe umysly moglyby tak medzic.. 
Wiec za ich strufko, coby z rytmu nie wypadly,
 nawet wzniose toast: Prawdziwe zycie jest offline.
21-06-2014, 19:27

Kryminalnych ludkow nie ma co wspominac !
22-06-2014, 01:36

Az chcialoby sie zaspiewac - czarny chleb, czarna kawa.. 
04-07-2014, 12:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości