Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cenzura na MP !
I wielkie oburzenie i protesty , a właściciele poratlu mają Was głęboko w Doopie, bo wiedzą, że możecie im naskoczyć!
Wasze głupie pisanie, wasze protesty, wasze uszczypliwości w ich kierunku są warte funta kłaków! Gówno im możecie zrobić na wycieraczce przed domem, jak będziecie wiedzieć, gdzie oni mieszkają! We wszystkich innych przypadkach możecie pomyśleć!
No ale to jest czynność, która was przerasta! Co udowdniliście setkami wpisów na forum MP, a teraz na dodatek dajecie się sforować jak małe dzieci i jeszcze skomlacie o miłość moderów, tak jakby to byli wasi rodzice! Ponoć jesteście dorosłymi ludzi, którzy na całe nieszczęście mają dzieci! Jakie wartości chcecie przekazać waszym dzieciom? Wartości dobrego niewolnika, dobrego chłopa pańszczyźniannego? No to gratuluję ambicji i współczuję waszym dzieciom, bo one oddziedziczą całą waszą frustracje życiową! ;(
11-01-2014, 00:21

daniel 1403 napisał na wątku o cenzurze:

Ponadto zapewniam Was, ze istnieje duze grono osob, ktore chetnie wymienilyby sie doswiadczeniami, wiedza oraz porada z innymi, jednak czytajac, co sie tutaj dzialo, z niesmakiem przechodza na inne portale. Ten portal stal sie kacikiem psychologicznym dla frustratow a nie strona pomagajacym sobie wzajemnie Polakami ..... . Konsekwencja : cenzura.

Daniel1403 pomimo dwóch rozumów i dwóch par oczu nie zauważył, że MP ma dział porad!
Gdzie potrzebujący chętnie przeczytają porady tych dwóch wielkich rozumów!
Myślę, że to Daniel, jako facet bez pracy zajmujący się wychowywaniem dziecka i prowadzeniem domu jest lekko sfrustrowany swym stausem społecznym i tego stanu stara się szukać u innych! CENZURA, jest fantastycznym lekarstwem dla ludzi którzy kochają niewolnictwo! Daniel je uwielbia, bo zwalnia go to z tak wyczerpującej czynności jaką jest samodzielne myślenie! Ktoś inny reguluje wszystko za niego i za innych i wszyscy są w ramach obliczalnych i przewidywalnych! Brawo Danielku pani nie da ci zrobić krzywdy! Wszak ty jesteś jej własnością, a o swoje się dba, tak jak dba się o swoje narzędzia, autko, rower.
11-01-2014, 00:45

Wiele pisze sie a niczego sie nie robi. Po narzekac, po wspominac i po siakac nosem. To wszystko! Piszacy tam na nic innego nie zasluzyli, niech dalej sie uginaja pod baciorem, oberwa i jeszcze beda dziekowac! fuujjj..
11-01-2014, 01:59

Jak się nie dorosło do wolności, to trzeba się pogodzić z rolą niewolnika
11-01-2014, 02:01

Narodowa cecha? ;/
11-01-2014, 02:03

Ja jako tajna monderatorka przyszlam do konkurencji...moze beda mi lepiej placic? 
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
11-01-2014, 14:08

ferdydurke napisał(a):Jak się nie dorosło do wolności, to trzeba się pogodzić z rolą niewolnika

Chcialam tam zajrzec.. - ale mam zawalony priv z nawolywaniem do nie wchodzenia i nie pisania!

- wiec tylko czasami zakukam i czyszcze przeladowana skrzynke i odpowiadam na poczte od znajomych...
11-01-2014, 14:11

ferdydurke napisał(a):I wielkie oburzenie i protesty , a właściciele poratlu mają Was głęboko w Doopie, bo wiedzą, że możecie im naskoczyć!
Wasze głupie pisanie, wasze protesty, wasze uszczypliwości w ich kierunku są warte funta kłaków! Gówno im możecie zrobić na wycieraczce przed domem, jak będziecie wiedzieć, gdzie oni mieszkają! We wszystkich innych przypadkach możecie pomyśleć!
No ale to jest czynność, która was przerasta! Co udowdniliście setkami wpisów na forum MP, a teraz na dodatek dajecie się sforować jak małe dzieci i jeszcze skomlacie o miłość moderów, tak jakby to byli wasi rodzice! Ponoć jesteście dorosłymi ludzi, którzy na całe nieszczęście mają dzieci! Jakie wartości chcecie przekazać waszym dzieciom? Wartości dobrego niewolnika, dobrego chłopa pańszczyźniannego? No to gratuluję ambicji i współczuję waszym dzieciom, bo one oddziedziczą całą waszą frustracje życiową! ;(

Czy sa jakies zmiany na wspanialym forum?
Czy tylko nicki sie zmienily a osoby te same?
04-04-2014, 11:19

A ja sie z tego wszystkiego smieje.
Juz chyba trzeci raz wpisalam sie na temacie , ktorego na drugi dzien juz nie bylo.
Big Grin
06-04-2014, 14:11

Rosa napisał(a):A ja sie z tego wszystkiego smieje.
Juz chyba trzeci raz wpisalam sie na temacie , ktorego na drugi dzien juz nie bylo.
Big Grin

A bo tamtejsza adminka ma problemy z odroznieniem scieku od wody,ale ponoc juz cmentarzysko nastaloWink
Widnieja jedynie nagrobki z napisem
zbanowany Big Grin
07-04-2014, 12:42

To tam jeszcze ktos pisze i czyta? Niewiarygodne Confusedzok:
21-04-2014, 12:01

Mnie tam juz nie bylo ze sto lat i nastepne sto ... nie bedzie..
- i tak bardziej mnie zapamietali niz ostatni orgazm !  
21-04-2014, 12:40

Big Grin Big Grin Big Grin

Ychna ,zeby oni wiedzieli co to orgazm.... Big Grin Big Grin Big Grin
24-04-2014, 12:35

Anita napisał(a):Big Grin  Big Grin  Big Grin

Ychna ,zeby oni wiedzieli co to orgazm.... Big Grin  Big Grin  Big Grin

gupias !  

Big Grin  a, moze to ja glupiam?  Big Grin  
25-05-2014, 11:16

A kto to wie:-)?
26-05-2014, 14:29

...ponoc jakas ciemna kobieta za mna teskni niemozebnie..
- zawsze wiedzialam, ze nie potrafi beze mnie zyc.. 
28-05-2014, 18:01

witam,

mp i ich cenzurę mam w d.....

nie bylem tam (jak wiele innych forumowiczów)

poważnie traktowany

Maja reaguje na uwagi z wielka zwloką albo wcale..
"czlowieku,zobacz czlowieka w...czlowieku"
http://www.youtube.com/watch?v=5y2cy_sTUsc
16-11-2014, 02:01

czasami czytam wpisy na mp i robi mi sie niedobrze to Forum jest zdominowane przez osoby maluczke ktore pogladowow innych nie uznaja
16-11-2014, 11:30

Cenzura.. ?
- czyzby cos sie zmienilo???  Sad
Za moich czasow zadnej cenzury nie bylo ! Byly jakies atrapy udajace moderatorow i administracje ))
- mp przypominalo mi zadymiona spelune nad ranem, w ktörej  na pölkach zabraklo % ..
Niedopita lub przepita  gawiedz w konwulsyjnych podrygach probujaca siegnac po ostatni kielich ...
- i wpadajacy z nienacka  na oslep walacy  "cenzor" jak jego/ja na wyrost szumnie  nazywacie ..
____________________________________________________________________________________
Bagno wyglodnialcow + jednostki probujace sie w tej mazi nie potopic !
Najgorsze w moich oczach jest to, ze raczej nikt nie dostrzega faktu, ze nalezy do tej pierwszej grupy i uporczywie wmawia sobie, ze nalezy do tych, ktörych to nie dotyczy.
Niestety jest inaczej, ty, ja, oni - czyli wszyscy ktorzy brali w tym dziadostwie udzial, stanowilismy  czastke tego dziadostwa ! I Nie ma zmiluj sie ..
Ci co tam wracaja pragna igrzysk..  ( .... ) 
Ja sobie osobiscie towarzystwo kryminalistow, i userow o psychopatycznym zacieciu odpuscilam ! Za niejadalnymi srodkami kapusty nie potrafiacymi sklecic jednego zdania po polsku i wszelkiego rodzaju patologia tez nie tesknie )))
16-11-2014, 15:55

slicznie to napisalas ogarnia mnie obrzydzenie na sama mysl ze tam moglabym znowu pisac
16-11-2014, 16:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: