Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
schudnij
Poszukuje 5 osób, które chcą zrzucić zbędne kilogramy, Prowadzę kurs odchudzania - online. Schudniesz skutecznie tak jak ja więcej na : jolabros@interia.pl
17-10-2013, 16:37

Teorie znam - jak najbardziej - i wiem, ze tylko zmiana w odyzwianiu i ruch sa w stanie nam pomöc; Ale pomysl - szczytny!
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
12-11-2013, 12:55

A ja ostrzegam wszystkich przed takimi amatorskimi akcjami odchudzajacymi. Każdy powinien robić to pod okiem specjalisty, na miarę swoich możliwości. Wiem co mówię - walczyłam z bulimią 4 lata. Moje prywatne problemy + chęć bycia szczupłą doprowadziły mnie na skraj... Do tego życie na emigracji, tęsknota i samotność z tym zwiazana... Gdyby nie Pani Edyta z http://przestrzen-pomocy.pl/psychologowie.html nie wiem jak by się to skończyło... może już by mnie nie było. Jeśli zauważacie u kogoś bliskiego problemy z wagą - pamiętajcie, ze to często wynika z problemów z psychiką. Pomóżcie takiej osobie, zaprowadźcie do specjalisty, wyciągnijcie dłoń.
13-06-2016, 13:45

@Iza_M
Bardzo dobrze, ze Pani poruszyla tak wazny aspekt w problematyce odchudzania.
Najgorszym jest to, ze wiekszosc po utracie 1 kg wagi ciala uwaza sie juz za specjaliste. Nawet 12 czy 14 latki, ktore
wyniszczaja sobie organizm przypadkowymi dietami.
15-06-2016, 09:30

najlepsza dieta to FDH!
zryj polowe!

Wink
12-07-2016, 23:29

A znacie może jakiegoś dobrego dietetyka do układania diet i planów treningowych? Dla kogoś kto chciałbym zrzucić parę zbędnych kg.
28-07-2016, 06:56

(28-07-2016, 06:56)Aldi napisał(a): A znacie może jakiegoś dobrego dietetyka do układania diet i planów treningowych? Dla kogoś kto chciałbym zrzucić parę zbędnych kg.

Odsyłam do Sports-med.
Gość wykonuje dobrą robotę.
Układa diety, treningi. Później weryfikuje. Fakt, kosztuje to trochę, ale wydana kasa jeszcze bardziej motywuje, aby nie poszła na marne Smile
Ma więc to również aspekt psychologiczny.
28-07-2016, 08:25

zacznijmy jeść świadomie i być na diecie całe życie
pączek raz na jakiś czas nas nie zabije tak samo ziemniaki do obiadu zamiast kaszy.
Dieta to styl jedzenia, racjonalnego, wszystkiego po troszku
jemy po to, żeby żyć nigdy na odwrót
02-03-2017, 17:20

Zastanowia mnie, w czym mialaby lepsza byc kasza od ziemniakow? Tak przynajmniej wynikaloby z poprzedniego postu..
05-03-2017, 14:11

Zgadzam się, trzeba dbać o siebie i swoje zdrowie. Racjonalna dieta to podstawa funkcjonowania. Staram się jeść zdrowo i zauważyłam, że teraz gdy zjem coś ciężkostrawnego mój organizm reaguje inaczej niż wcześniej. Lepiej nie dopuszczać do tego, że niezdrowe jedzenie staje się naszym nawykiem a nawet uzależnieniem. Niestety otyłość to teraz bardzo częsty problem, lepiej dowiedzieć się jak z nim walczyć: http://www.kobiety.pl/fit/otylosc-brzuszna-przyczyny-skutki-leczenie Ćwiczenia i dieta to nie są tortury. Przecież robimy to dla siebie.
15-03-2018, 17:33

Ostatnio też znalazłam coś ciekawego. To może być ciekawe zwłaszcza dla osób, które prowadzą siedzący tryb życia spowodowany pracą. Chodzi o dietę, którą powinno się stosować jeśli macie pracę siedzącą. Wtedy dodatkowo powinno się zwracać uwagę na to co jemy. Zwłaszcza, że przy takiej pracy również można schudnąć:http://www.kobiety.pl/fit/dieta-przy-siedzacej-pracy polecam poczytać.Jednak trzeba pamiętać, że po wyjściu z biura warto jednak iść poćwiczyć by utrzymać się w kondycji.
18-04-2018, 08:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości