ychna
Użytkownik
Prosze podpiac Koncert Zyczen do Nocnego markowania, bo ciagle sie szukamy, dzieki!
•
fabek
Witaj.
Chcesz połączyć wątki, tak? Ma zostać "Nocne markowanie" ?
O jakich fotkach mowa?
Pozdrawiam.
•
ychna
Użytkownik
Hej,
spojrz tutaj
http://nasze-niemcy.pl/Watek-ogrod-dzialka_857?page=6
np. post Helen 116 i wiele innych, tam gdzie byly zamieszczone prywatne fotki z dysku, linkow nie mozna juz teraz otwierac.
Chodzilo mi o polaczenie obu watkow, czyli podpiecie Koncertu do Nocnego markowania,
dzieki.
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
•
fabek
Linki są złe. Już poprawiłem. Przed wysłaniem warto zobaczyć podgląd, wtedy będzie pewność, że działa.
Czyli tak jak pisałem... Koncert życzeń podpinamy pod Nocne markowanie. Po wszystkim zostanie jedynie temat nocne markowanie a Koncertu życzeń już nie będzie.
Inna propozycja. Może lepiej zamknąć temat "Koncert życzeń" i tyle. Niech widnieje dalej, ale będzie zamknięty.
1 użytkownik lubi ten post:1 użytkownik lubi ten post
• ychna
ychna
Użytkownik
Dobrze, poprosze wiec o ostatnia opcje, ktos poswiecil swoj czas, wiec chyba nie nalezy usuwac.
Linki byly dlugo dobre, zdjecia byly widoczne, ale tylko do pewnego czasu, pozniej zniknely.
Ok, zobaczymy jak bedzie po poprawce.
Dziekuje -
•
fabek
Prawdopodobnie serwer na którym były umieszczone zmienił adres lub usunął zdjęcia. Zawsze najlepiej dodawać zdjęcia u nas, wtedy mamy pewność, że nikt ich nie usunie i zawsze będą widoczne. Te, które skopiowaliśmy z innych stron mogą zostać usunięte a wtedy na naszym forum również zginą.
Pozdrawiam.
•
ychna
Użytkownik
To byly moje prywatne zdjecia roslinek z mojego dysku, podobnie jak i pryw. fotki Helen.
•
fabek
Wrzucałaś na naszym hostingu?
•
ychna
Użytkownik
Nie, kopiowalam od siebie z FB.
•
Anita
Zajumali?
•
2diego2
Użytkownik
Zwracam sie do administracji z pewna uwaga, jestem sama osoba bardzo zywiolowa i moze troszeczke zaczepna, ale to co tu od penego czasu obserwuje, jest nie do przyjecia , czytam ciagle zaczepne, wrecz aggressivne wpisy skierowane do konkretnych forumowiczow, osoba ta nie otrzymuje za to zadnego ostrzezenia, wrecz przrciwnie, daje jej sie do zrozumienia, ze takie zachowanie jest tolerowane
•
2diego2
Użytkownik
Oczekuje od administracji rownego traktowania forumowiczow, poprzez takie jednakowe traktowanie zaprowadzi sie jasna sytuacje na forum, jak Do tej pory sa podejmowane kroki dyscyplinujace bez konkretnych i kontynuowanych zasad
•
SabaYon
Zbanowany
2diego2Oczekuje od administracji rownego traktowania forumowiczow, poprzez takie jednakowe traktowanie zaprowadzi sie jasna sytuacje na forum, jak Do tej pory sa podejmowane kroki dyscyplinujace bez konkretnych i kontynuowanych zasad
Popieram Diego. I chciałbym by administrator pokazał czarno na białym gdzie jest napisane ze nie bede mógł usunąć konta z tego forum.
•
fabek
Proszę o zgłaszanie posta, który według was jest obraźliwy za pomocą opcji "zgłoś".
•
SabaYon
Zbanowany
Pytanie oficjalne do administracji tego tu.....portalu.
Gdzie jest napisane o nimoznosci usuniecia swojego konta?
•
Anita
Nie jestem administratorem,ale odpowiem Ci na to pytanie.
Nigdzie.
Jezel chcesz odejść napisz do Fabka o usuniecie konta.
Powiedz mi co spowodowało taka decyzje u Ciebie?
•
SabaYon
Zbanowany
A no właśnie Fabek mi odpisał ze nie ma takiej możliwości,wiec pytam gdzie jest to napisane. Bo być może nie zakładałbym tu konta gdybym o tym wiedział za wczasy. Cos tu nie w porządku jest. Co spowodowało taka decyzje? Wybiórcze traktowanie userow przez moderatora Freddy.
Przypomina mi to bardzo postepowanie PIO sławetnego modera z MP. A ja na takie wojenki już jestem za stary.
•
fabek
Konto zostaje zablokowane.
•
Anita
Czyli Panowie się dogadali.
•
2diego2
Użytkownik
Przepraszam, ze zapytam, ale za co zostal Saba zbananowany? Jezeli sie mnie bananuje, to juz mnie to przestalo dziwic, ale Saba. To jeden z najfajniejszych chlopcow na tym forum, zaraz po Mieczniku, bardzo bym prosila o wyjasnienie, chetnie mialabym z nim kontakt pisemny, czytalam jego wpisy z checia, z Miecznikiem Tez bym pisala, ale sie boje, bo dostane nastepne ostrzezenie, a za Co? A za nic, ot tak sobie, rece i nogi mi opadaja na to co tu sie dzieje, Jezeli o taka demokracje walczylismy, to powiem -kommuno wroc-
Nie jest moim celem atakowanie kogokolwiek, moim celem jest pisanie otwarcie o tym , co nie jest w porzadku, wystarczy wpisy forumowiczow ignorowac a nie zglaszac, jak w KGB czy Ub nie lubie kogos ignoruje, nie czytam, a nie jak donosiciel donosze, bardzo niesmaczne
•
|