Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jaki dzis macie dzien?
Biedny piesio  Rolleyes
Madry wie co mowi, glupi mowi co wie.
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • uzi80
21-09-2016, 22:31

(21-09-2016, 22:30)herbiherb napisał(a):
(21-09-2016, 22:14)uzi80 napisał(a): No w jakiś sposób musi na "wałôwe zasłużyć Big Grin.

Egle ...zaproszenia przygotowała...tylko wysłać zapomniała Wink .

No zdarza starość nie radość  Shy

No tak to czasem bywa ; nastepnym razem nie zapomni Smile .

(21-09-2016, 22:31)ychna napisał(a): Biedny piesio  Rolleyes

Skoro tak Ci żal...to wysune wniosek że Jesteś skora do rowerowych jazd z moim psem ?
O siodelko sie nie martw ;takie tempo narzuci że usiąść bedzie ciezko Tongue Wink .
  • ychna
21-09-2016, 22:35

Dobrze Ci tak ! bardzo sie ciesze !!  Shy
21-09-2016, 22:44

(21-09-2016, 22:44)ychna napisał(a): Dobrze Ci tak ! bardzo sie ciesze !!  Shy

Bardzo sie cieszysz???...no to wyobraż sobie ,że mimo tego że "jestem zły do szpiku kości"...i mam na wiekszość rzeczy "olewke"....to też mam serce !!!...i ciezko mi  tak pedałować . Big Grin Big Grin .
  • ychna
21-09-2016, 23:00

Patrz ..  Big Grin

[Obrazek: 10156027_10152060863288741_8391426425087...e=5871B070]

ps. nie pedaluj sercem, rob to nogami !  Tongue
  • uzi80
21-09-2016, 23:10

no dzisiaj zapowiada sie niezly dzionek

taki cos na miare Zlota Niemiecka Jesien Big Grin

jeszcze troche i likend Shy

bedzie piknie Shy
Bądź twardy i czesaj się nabok ( w miarę możliwości )

22-09-2016, 13:24

czolem!

Herbi, ja Was meczyc nie chcialam, bo Ci prawde powiem, ze okropnie gotuje... skretu kiszek ys dostal, a tyle km przed Toba...

u mnie dzis dzien fajnyi niefajny, zaplanowalam wycieczke na plac zabaw, ale tam nie dotarlam, bo jak zwykle nie trafilam... mialo byc jdzenie na swiezym powietrzu, ale dzieciaki posnely na raty, wiec potem bylo zimne i malo smaczne... w rezultacie brudni, zmeczeni i niezbyt usatysfakcjonowani wrocilismy do domu... Smile

zlota niemiecka jesien, jest faktycznie super, u nas na polce juz pierwsze jeze kasztanowe, a w tchibo nawet widzialam taka maszynke do robienia dziur w kasztanach, ach ta technika, ja za pomoca gwozdzia i zapalek, a tu rosze czlowiek zainwestuje 10 euro i nie trzeba sie meczyc....

no weekend sie zapowiada slonecznie, ale tym razem bez grilla w plenerze jakby co...

Uzi, w Cichego to ja sie nie zapatrzylam, bo mnie taki typ nie kreci, a Jarek w dodatku tak kiepsko gra, ze cala uroda traci na znaczeniu.. jak Tatort z Bawarii leci, ooo to wtedy biada temu, kto mi przerwie... tam sa moje chlopaki, nieco starszy juz model, ale wciaz na chodzie, podejrzewam Smile
22-09-2016, 17:18

(22-09-2016, 17:18)egle napisał(a): czolem!

Herbi, ja Was meczyc nie chcialam,  bo Ci prawde powiem, ze okropnie gotuje... skretu kiszek ys dostal, a tyle km przed Toba...

u mnie dzis dzien fajnyi niefajny, zaplanowalam wycieczke na plac zabaw, ale tam nie dotarlam, bo jak zwykle nie trafilam... mialo byc jdzenie na swiezym powietrzu, ale dzieciaki posnely na raty, wiec potem bylo zimne i malo smaczne... w rezultacie brudni, zmeczeni i niezbyt usatysfakcjonowani wrocilismy do domu... Smile

zlota niemiecka jesien, jest faktycznie super, u nas na polce juz pierwsze jeze kasztanowe, a w tchibo nawet widzialam taka maszynke do robienia dziur w kasztanach, ach ta technika, ja za pomoca gwozdzia i zapalek, a tu rosze czlowiek zainwestuje 10 euro i nie trzeba sie meczyc....

no weekend sie zapowiada slonecznie, ale tym razem bez grilla w plenerze jakby co...

Uzi, w Cichego to ja sie nie zapatrzylam, bo mnie taki typ nie kreci, a Jarek w dodatku tak kiepsko gra, ze cala uroda traci na znaczeniu.. jak Tatort z Bawarii leci, ooo to wtedy biada temu, kto mi przerwie... tam sa moje chlopaki, nieco starszy juz model, ale wciaz na chodzie, podejrzewam Smile

Wieczor

e tam gotowac nie umiesz  Big Grin Big Grin nie wykrecaj sie ..   wiem ze umiesz jak rodzinka zyje to nie moze byc tak zle Shy

a po za tym ja z reki jem  jak ktos cos slodkiego ma do zaoferowania Shy

no chyba ze miesiwo z grilla tez nie pogardze Shy

acha patrze sobie na Twoja druzyne i cos cienko dzis

tylko 2:1 Tongue wastrzelali sie albo co Shy

no ale jeszcze nie koniec pewno jeszcze cos doloza Big Grin

23-09-2016, 22:01

mala korekta tak jak mowilem

3:1 Big Grin

23-09-2016, 22:25

Dzien minął na wyczekiwaniu...byle by już 17 Big Grin....i wolne Big Grin.

Też meczyk oglądałem...ale wybrałem polskie "el classico" ; ) ...jutro ide "haratać w gałe" na wioskowym boisku...i już teraz wiem ,że zaangażowaniem i ambicją pobijejemy tych których dzisiaj w tv podziwiałem Big Grin .
23-09-2016, 22:47

(23-09-2016, 22:47)uzi80 napisał(a): Dzien minął na wyczekiwaniu...byle by już 17 Big Grin....i wolne Big Grin.

Też meczyk oglądałem...ale wybrałem polskie "el classico" ; ) ...jutro ide "haratać w gałe" na wioskowym boisku...i już teraz wiem ,że zaangażowaniem i ambicją pobijejemy tych których dzisiaj w tv podziwiałem Big Grin .

no to Ci akurat uwierze, ale sam przaznasz ze bardzo sie nie trzeba starac ze te el classico pobic Big Grin

23-09-2016, 22:50

(23-09-2016, 22:50)herbiherb napisał(a):
(23-09-2016, 22:47)uzi80 napisał(a): Dzien minął na wyczekiwaniu...byle by już 17 Big Grin....i wolne Big Grin.

no to Ci akurat uwierze, ale sam przaznasz ze bardzo sie nie trzeba starac ze te el classico pobic Big Grin

Ehh...no...kurcze ....najtrudniej to sobie takie wypasione "najki" kupić Big Grin...
"Gwiazdy " dostaja za darmo.
A technicznie i taktycznie....sadze ze 10 minut "klepania do tyłu" i różnicy na piewrszy rzut oka widać nie bedzie Wink.
23-09-2016, 23:00

(23-09-2016, 23:00)uzi80 napisał(a):
(23-09-2016, 22:50)herbiherb napisał(a):

Ehh...no...kurcze ....najtrudniej to sobie takie wypasione "najki" kupić Big Grin...
"Gwiazdy " dostaja za darmo.
A technicznie i taktycznie....sadze ze 10 minut "klepania do tyłu" i różnicy na piewrszy rzut oka widać nie bedzie Wink.

Powiedz zes gwiazda Internetu Big Grin Big Grin Big Grin 

albo od jakiegos dresa pozycz Big Grin

a tak na powaznie kto dzisiaj kopal Legia z kim ?

23-09-2016, 23:05

A skad wiesz ze Legia????....kibicujesz im ? Tongue .
Wisła z Legia ...0:0
23-09-2016, 23:13

(23-09-2016, 23:13)uzi80 napisał(a): A skad wiesz ze Legia????....kibicujesz im ? Tongue .

no napewno Big Grin Big Grin Big Grin

Legia miszcz he he Polski

a Wisla Huh no to bylo el classico z dawnych czasow

dlatego wynik taki a nie inny Big Grin Big Grin

23-09-2016, 23:17

(23-09-2016, 23:17)herbiherb napisał(a):
(23-09-2016, 23:13)uzi80 napisał(a): A skad wiesz ze Legia????....kibicujesz im ? Tongue .

no napewno Big Grin Big Grin Big Grin

Legia miszcz he he Polski

a Wisla Huh no to bylo el classico z dawnych czasow

dlatego wynik taki a nie inny Big Grin Big Grin

Wisla niezle grała...nie strzelili karnego Sad...
No a Legia miszcz...masz racje Wink .
23-09-2016, 23:26

Dobry

pikna jesien jak to sie mowi "Altweibersommer" Shy

ciekawe czy zima tez taka bedzie Cool

mam nadzieje ze bedzie ze 15 minusow Shy

no ale za chwile BVB vs Real Rolleyes

trzymam kciuki moj Tip 2-1 Shy

mam nadzieje ze jutro tez bedziecie trzymac kcuiki

za FCB Big Grin

27-09-2016, 20:45

czołem Smile

Herbi Ty mi melduj, kiedy śnieg tam Was spadnie, bo mnie córa o sanki i bałwana męczy.. .to może na Bawarie skoczymy, jaki kulig sięzoganizuje, grzańca, albo co??

o ja mecz przegapiłam, nawet nie wiem, jaki wynik, praca, ostatnio mnie pochłania.. tv nie ogladam, choc teraz na rtlu bedzie Adam i eva, to se lookne, bo wielki brat sie skonczyl,, to nie ma, co ogladac Smile

a dzień dziś fajny, słońce świeci i tak do piątku, jesien piekna tego roku, jeszcze sandalek nie schowalam, a o tej porze roku to faktycznie rzadkosc

poniedzialek wolny, wiec dlugi weekend sie zapowiada Smile
28-09-2016, 19:56

Dziendoberek

co to nikogo ni ma, no to powiem szczerze BVB jest w tym roku brutalnie mocny,

Real mial duzo szczescie wczoraj byle tak dalej to bedzie Finale BVB vs FCB Shy

28-09-2016, 20:01

(28-09-2016, 20:01)herbiherb napisał(a): Dziendoberek

co to nikogo ni ma, no to powiem szczerze BVB jest w tym roku brutalnie mocny,

Real mial duzo szczescie wczoraj byle tak dalej to bedzie Finale BVB vs FCB  Shy

nawet nie ogladalam Smile, ale mowia mi w domu, ze nadal sa na pierwszym miejscu, w tym roku to jakos srednio na mecze zerkam...

no widzisz, jak tu wszystkich wywialo.

ja też ucieka, bo jeszcze praca na mnie czeka, a Ty śnieg na sanki zbieraj, co by w lutym go tam dużo było i chate sprzataj, bo moje dizeci bałaganu nie lubią Big Grin
28-09-2016, 20:08